210 3319761, 2810 280040, 6934 541868
Top
Round Travel / Blog  / Η πυραμίδα “μπάμπουσκα” των Μάγιας του Μεξικού.

Η πυραμίδα “μπάμπουσκα” των Μάγιας του Μεξικού.

? Ινδιάνικη και Ισπανική πολιτιστική κληρονομιά και κουλτούρα διαμορφώνουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της Χώρας του Μεξικού. Στο μοναδικό αυτό ταξίδι, θα χαλαρώσετε σε 5* all inclusive ξενοδοχεία με χρυσές αμμουδιές, θα απολαύσετε τα βραδινά σόου τους με μια τεκίλα και θα έχετε την ευκαιρία να επισκευθείτε τον Ινδιάνικο πολιτισμό της Αυτοκρατορίας των Μάγια.
? Σίγουρα είναι ένα συναρπαστικό και συνάμα χαλαρωτικό ταξίδι, που αν έχετε ξεχάσει το πορτοφόλι σας δεν έχετε κανένα πρόβλημα, γιατί είναι όλα πληρωμένα. Δώρο ακόμη και η διανυκτέρευση στη Μαδρίτη, για να δείτε 2 χώρες στην τιμή της μιας.
? Η πυραμίδα – «μπάμπουσκα»
Η πυραμίδα Ελ Καστίγιο (Το κάστρο), ένα από τα πιο εμβληματικά μνημεία του πολιτισμού των Μάγιας, έχει κατασκευαστεί με την λογική μιας «ρωσικής κούκλας ματριόσκα», καθώς στο εσωτερικό της έχουν χτιστεί άλλες δυο πυραμιδοειδείς δομές, η μια μικρότερη από την άλλη.
? Όπως δήλωσαν λοιπόν οι αρχαιολόγοι, τρεις πυραμίδες βρέθηκαν η μια μέσα στην άλλη, στο αρχαιολογικό συγκρότημα Τσίτσεν Ίτσα στην επαρχία του Γιουκατάν. Αρχικά χτίστηκε η μικρότερη πυραμίδα, το 550μ.χ. 300 χρόνια μετά χτίστηκε η μεσαία και γύρω στο 1050 – 1300 ολοκληρώθηκε η μεγάλη πυραμίδα.
✈ Ένα ταξίδι μοναδικό που όσοι το επιλέξουν θα έχουν τη χαρά να ζήσουν σε ένα εξωτικό παράδεισο και ν’ ανακαλύψουν άγνωστες πλευρές ενός απρόσμενου κόσμου. ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ