210 3319761, 2810 280040, 6934 541868
Top
 

Ελλάδα

Round Travel / Ελλάδα

Ελλάδα

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να αγαπήσει κανείς την Ελλάδα. Πέρα από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, πάντα καταφέρνει να ξεχωρίζει στις μικρές λεπτομέρειες και να κερδίζει το ενδιαφέρον όλων των ανθρώπων. Υπάρχουν ατελείωτα μέρη για να επισκεφτείτε συνδυάζοντας είτε βουνό είτε θάλασσα για να βρείτε τη γαλήνη και την ηρεμία που χρειάζεστε στις διακοπές σας και για αυτό το λόγο θεωρείται μια από τις καλύτερες και τις ομορφότερες χώρες του κόσμου. Υπάρχουν πολλά αξιοθέατα που σας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε την ιστορία, τη μυθολογία καθώς και την πολιτιστική κουλτούρα αυτής της χώρας.

Τα πιο γνωστά αξιοθέατα είναι η Ακρόπολη των Αθηνών ένα ιερό μνημείο του 5ο αιώνα π.Χ και βρίσκεται πάνω σε λόφο, ο Παρθενώνας όπου εκεί θα συναντήσετε εμβληματικά ερείπια ναών του 5ο αιώνα π.Χ και τα Μετέωρα που είναι μοναστήρια και τα παγκόσμια μνημεία της UNESCO.

Επισκεφτείτε την Αθήνα την πρωτεύουσα της Ελλάδας και γνωρίστε τη πολύβουη και ξεχωριστή αυτή πόλη. Στην Αθήνα μπορείτε να περιηγηθείτε στα πολλά και ξεχωριστά μνημεία και μουσεία που περιέχει. Κάποια από αυτά είναι το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, ο Ναός του Ολυμπίου Διός, η διάσημη Πλατεία του Συντάγματος καθώς και ο διάσημος λόφος με το αμφιθέατρο ο Λυκαβηττός.

Χρήσιμες πληροφορίες...

Χώρα
Ελλάδα
Ταξιδιωτικά Έγγραφα
Απαραίτητη η χρήση της ταυτότητας σας.
Γλώσσα
Ελληνικά
Νόμισμα
Ευρώ
Έκταση (km2)
131.957 km2
Πληθυσμός
10,72 εκατομμύρια (2019)
Ηλεκτρικό
230V
Συγκοινωνίες
Τρένο, Πλοίο, Μετρό, Λεωφορείο, Ταξί

Οικονομία

Η οικονομία της Ελλάδας είναι 51η μεγαλύτερη οικονομία στη χώρα όσο αφορά το κατά κεφαλήν ΑΕΠ και 55η όσο αφορά στην αγοραστική της δύναμη. Η οικονομία βασίζεται στις υπηρεσίες, στις βιομηχανίες, στα γεωργικά προϊόντα, στη ναυτιλία και σε μεγάλο βαθμό στο τουρισμό.

Λίγα λόγια για την Ελλάδα...

Η Ελλάδα είναι μια από τις ωραιότερες χώρες στο κόσμο. Είναι μια χώρα που αξίζει να επισκεφτείς και να ανακαλύψεις τα αμέτρητα μοναδικά μέρη της.

Ταξίδια

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ .… ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΔΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ! ΕΔΕΣΣΑ - ΠΑΡΚΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΛΟΥΤΡΑΚΙ – ΑΡΙΔΑΙΑ - ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ Λουτρά Πόζαρ - Παναγία Σουμελά ΛΟΥΤΡΆ ΠΟΖΑΡ Ζήσε το χθες και απόλαυσε το σήμερα σε μια πόλη που είναι τρυφερή και μυστηριώδης ταυτόχρονα. Που σε αγκαλιάζει και [...]
4 ημέρες
Κεφαλονιά (Ιθάκη) 5 ημέρες Καλοκαίρι

Ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα νησιά του Ιονίου σάς υποδέχεται με εναλλασσόμενα τοπία, γραφικούς ορμίσκους, πολυτελή θέρετρα και κρυστάλλινα νερά.

5 μέρες
Κέρκυρα - Πάργα 5 ημέρες

Το αρχοντικό αυτό νησί του Ιονίου είναι ταυτισμένο με εικόνες «μυθικές».

5 ημέρες
Καβάλα-Θάσος – Σαμοθράκη

Στη «Γαλάζια Πόλη», στη «Μέκκα του καπνού», το χθες και το σήμερα ζωντανεύουν με τις πρώτες ηλιαχτίδες

5 ημέρες
Σκύρο-Νότια Εύβοια Απευθείας απο Ηράκλειο

Ανακαλύψτε το νησί της καλής ζωής και των ήρεμων διακοπών και βρείτε τα μυστικά του. Διακοπές σε έναν τόπο με φόντο το Αιγαίο που τα έχει όλα. Είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε τη Σκύρο;

5 Hμέρες
Γύρος του Κορινθιακού Κόλπου από Ηράκλειο Ιούλιος

Απολαύστε μαγικές στιγμές στα πανέμορφα Καλάβρυτα! Κάντε κράτηση τώρα!

3 μέρες
Τρίκαλα - Καστοριά 7 ημέρες από Ηράκλειο
7ΗΜΈΡΕΣ - ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 15/7/2024 Τρίκαλα - Καστοριά 7 ημέρες από Ηράκλειο Τρίκαλα - Καστοριά 7 ημέρες από Ηράκλειο. Μεγαλοπρεπή αρχοντικά, πέτρινα καλντερίμια, «διονυσιακά» γλέντια με χάλκινα και κρασί. Στη Μακεδονία, η Καστοριά ανυπομονεί να τη γνωρίσετε.Από το μικρό καραβάκι του δήμου, με το λαιμό χωμένο [...]
7 Ημέρες
Ρόδος Αγίου Πνεύματος από Ηράκλειο

Κοσμοπολίτικη και παραδοσιακή. Διαχρονική και σύγχρονη. Φαντασμαγορική και απλή. Η Ρόδος είναι σίγουρο ότι θα κατακτήσει την καρδιά σας για πάντα…

6 ημέρες
Πόρτο Χέλι - Ύδρα - Σπέτσες από Ηράκλειο

Ελληνική Ριβιέρα Πόρτο Χέλι ,Κρουαζιέρα Υδρα- Σπέτσες-Πόρος-Μονεμβασιά-Σπήλαιο Διρου-Σπάρτη-Μυστρα-Αγία Θεοδώρα.6 ήμερο πρόγραμμα Κάντε Κράτηση Τώρα!

6 ημέρες
Ρόδος 6 ημέρες από Ηράκλειο Σεπτέμβριος

Κουλτούρα, πολιτισμός και παράδοση μαζεμένα σε ένα νησί…

6 ημέρες
Γύρος Λέσβου

Απολαύστε μαγικές στιγμές στη πανέμορφη Λέσβο-Μυτιλήνη! Κάντε κράτηση τώρα!

6 μέρες
Ιωάννινα-Πάργα-Παξοί

Ζαγοροχώρια (=χωριά πέρα από τα βουνά) και Μέτσοβο (=το χωριό της Αρκούδας) στα Σλαβικά, είναι τόποι απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς στην Ορεινή Ήπειρο.

3 μέρες
Χαλκιδική - (Άγιο Όρος) Αγίου Πνεύματος

Τι σημαίνει διακοπές στη Χαλκιδική; Σμαραγδένιες παραλίες, πυκνά πευκοδάση, ονειρεμένα ξενοδοχεία, μικροί οικισμοί στη θάλασσα με ψαροταβέρνες και καφέ, beach bar σε ορμίσκους, αρχαιολογικοί χώροι με μεγάλη ιστορία, παραδοσιακά χωριά στη Σιθωνία, το σπήλαιο των Πετραλώνων στην Κασσάνδρα. Μια μικρή «χώρα των θαυμάτων» είναι η Χαλκιδική. Εξερευνήστε την με όλες σας τις αισθήσεις.

4 μέρες
Ταξίδι στην Σκύρο

Ανακαλύψτε το νησί της καλής ζωής και των ήρεμων διακοπών και βρείτε τα μυστικά του. Διακοπές σε έναν τόπο με φόντο το Αιγαίο που τα έχει όλα. Είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε τη Σκύρο;

4 Hμέρες
Ζάκυνθος 4 ημέρες Πάσχα

Απολαύστε τη μαγεία του Ιόνιου Πελάγους στο μοναδικό…φιόρο του Λεβάντε!

4 ημέρες
Κρουαζιέρες Μεσόγειο, Εμιράτα, Καραϊβική Χειμώνας '22-'23

Κρουαζιέρες “κομμένες και ραμμένες” στα μέτρα του Ελληνα, για να βρείτε παρέα σε αυτή την ξεχωριστή 5* εμπειρία ρηλάξ, καλού φαγητού & επισκέψεων στα σημαντικότερα λιμάνια-αξιοθέατα του κόσμου. Κρουαζιέρες Μεσόγειο, Εμιράτα, Καραϊβική Χειμώνας ’22-’23. Περιλαμβάνονται όλα τα φαγητά, σόου & μια εκδρομή. Κλείστε την επόμενη σας κρουαζιέρα τώρα!

8 μέρες
Καρπενήσι Χριστούγεννα απευθείας από Ηράκλειο

Καρπενήσι Χριστούγεννα απευθείας από Ηράκλειο. Απολαύστε μαγικές στιγμές στο πανέμορφο Καρπενήσι! Κάντε κράτηση τώρα!

7 ημέρες
ΣΤΑ ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΤΑΥΡΩΠΟΥ (ΠΛΑΣΤΗΡΑ) & ΤΑ ‘’ ΕΛΒΕΤΙΚΑ ΤΟΠΙΑ ‘’ ΤΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑ

Η εκδρομή στο Κυνήγι-Τρούφας-στα-Μετέωρα είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι ικανό να μαγέψει μικρούς και μεγάλους, συνδυάζοντας τον φυσικό πλούτο της Λίμνης Πλαστήρα με τον Ιερό τόπο των Μετεώρων.

3 μέρες
Πάργα - Λευκάδα

ΠΡΕΒΕΖΑ-ΠΑΡΓΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ 7ημέρες
Κρουαζιέρα Παξοί – Αντίπαξοι
Μια πόλη με ατμόσφαιρα νησιού, γραφική, χαρούμενη, με αξιοθέατα που μαρτυρούν ιστορία αιώνων και πάμπολλες παραλίες να επιλέξετε.

7 ημέρες
ΝΕΑΠΟΛΗ - ΚΥΘΗΡΑ - ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ - ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ

Αυτές οι διακοπές στην Ελλάδα θα είναι συναρπαστικές. «Un mondo fa un mondo, e il Cerigo un altro mondo» (Όλος ο κόσμος φτιάχνει έναν κόσμο, το Τσιρίγο είναι ένας άλλος κόσμος). Αυτό έλεγαν για τα Κύθηρα οι Ενετοί. Και είναι αλήθεια, αρκεί να το εξερευνήσετε.

3 μέρες
ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Απολαύστε τη μαγεία του Ιόνιου Πελάγους στο μοναδικό…φιόρο του Λεβάντε!

5 μέρες
ΓΥΡΟΣ ΚΡΗΤΗΣ

Κρήτη, η γενναιόδωρη «ψυχή» της Μεσογείου. “Όποιος πατήσει στο νησί τούτο νιώθει μυστηριώδη δύναμη, ζεστή, αγαθή να διακλαδίζεται στις φλέβες του, και τη ψυχή του να μεγαλώνει” , Ν.Καζαντζάκης.

6 ημέρες
Σκύρο

Σκύρο 198€ €

Ανακαλύψτε το νησί της καλής ζωής και των ήρεμων διακοπών και βρείτε τα μυστικά του. Διακοπές σε έναν τόπο με φόντο το Αιγαίο που τα έχει όλα. Είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε τη Σκύρο;

3 Hμέρες
Δαλματικές Ακτές-Βενετία

Κρουαζιέρες Ειδυλλιακό Αιγαίο από Πειραιά & από Ηράκλειο/Ρόδο. All-Inclusive κρουαζιέρες. Μην της χάσετε!