ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΑΓΙΩΝ ΤΟΠΩΝ  & ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΙΝΑ

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΑΓΙΩΝ ΤΟΠΩΝ & ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΙΝΑ

965€
Χωρίς φόρο: 965€
Κωδικός: 22 -03-20
Stock Σε Stock

Επισκόπιση

11 ΜΕΡΕΣ12-22 Μαρτίου 2020 *ΥΠΕΡ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ και με ΝΕΑ μειωμένη Τιμή!*

Κάντε μια επιλογή από κάθε παράμετρο, για να λάβετε τελική τιμή. Λεπτομέρειες παρακάτω.

HIGHLIGHTS
Highlights ταξιδιού

Η στενή λωρίδα μεταξύ της Δυτικής όχθης του Ιορδάνη ποταμού και της Μεσογείου φιλοξένησε από αρχαιοτάτων χρόνων λαούς και φυλές που άφησαν στο διάβα τους ανεξίτηλα τα σημάδια  τους. Η Ιερουσαλήμ είναι η ιερή πόλη τριών διαφορετικών θρησκειών, ωστοσό ο Χριστιανισμός και η ζωή του Θεανθρώπου είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με κάθε σπιθαμί αυτής της γης που δυστυχώς δεν ευτύχισε ακόμα α απολαύσει την ειρηνική συνύπαρξη των λαών που την κατοικούν.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
1η Ημέρα: Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΘΗΝΑ - ΤΕΛ ΑΒΙΒ  
 
Για αναχωρήσεις από την Θεσσαλονίκη Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης στις 13.00, πτήση προς Αθήνα στις 14.50 Άφιξη στις 15.40 στο Ελευθέριος Βενιζέλος.  Συνεχίζουμε με πτήση της Aegean από την Αθήνα για το Τελ Αβίβ στις 17.00. Άφιξη στο Ισραήλ στις 19.00. 
 
Για αναχωρήσεις από την Αθήνα Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» στο γκισέ της Aegean Airlines, στην Πύλη 4, στις 14.30.  Check in και έλεγχος διαβατηρίων.  Πτήση για το αεροδρόμιο Ben Gurion του Τελ Αβίβ με την Aegean στις 17.00.  Άφιξη στις 19.00. 
 
Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας.  Τακτοποίηση, δείπνο και διανυκτέρευση. 
 
2η Ημέρα: Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020, Β’ Χαιρετισμού στον Πανάγιο Τάφο ΠΑΝΑΓΙΟΣ ΤΑΦΟΣ - ΟΔΟΣ ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ - ΓΕΘΣΗΜΑΝΗ / Β’ Χαιρετισμοί στον Ναό της Αναστάσεως 
 
Πρωινό στο ξενοδοχείο και μεταφορά στα Ιεροσόλυμα.  Θα προσκυνήσουμε τον Πανάγιο και Ζωοδόχο Τάφο του Χριστού μας, την Αποκαθήλωση, τον Φρικτό Γολγοθά, τον Τόπο της Εύρεσης του Τιμίου Σταυρού και άλλα προσκυνήματα που βρίσκονται εντός του Ναού της Αναστάσεως.   
 
Στην συνέχεια μετάβαση μέσω της παλιά πόλης, στο κεντρικό Μοναστήρι των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, το οποίο αποτελεί την έδρα της Αγιοταφικής Αδελφότητας και στο Πατριαρχείο, όπου εκεί θα μας δεχθεί η Α.Θ.Μ. ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος ο Γ΄.  Συνεχίζουμε για τα προσκυνήματα εντός της Παλαιάς Πόλεως, 
                                                                                 
μεταβαίνοντας στο Πραιτώριο, αφού διασχίσουμε την Οδό του Μαρτυρίου/ στάσεις του Χριστού προ του Φρικτού Γολγοθά.   
 
Ακολουθεί έπειτα η Προβατική Κολυμβήθρα και ο Οίκος Ιωακείμ & Άννης (τόπος γεννήσεως της Παναγίας). Από την πύλη των Λεόντων μετάβαση στη Γεθσημανή, όπου θα προσκυνήσουμε το Θεομητορικό Μνήμα / Τάφος της Παναγίας μας. Στον κήπο της Γεθσημανής θα δούμε τον Τόπο της Προδοσίας και τον Βράχο της Αγωνίας.   
 
Προσκύνημα στην Εκκλησία και στον Τόπο λιθοβολισμού του Πρωτομάρτυρα Στεφάνου.   Στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως θα παρακολουθήσουμε τους Β’ Χαιρετισμούς.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση. 
 
3η Ημέρα: Σάββατο 14 Μαρτίου 2020   ΓΑΛΙΛΑΙΑ - ΤΙΒΕΡΙΑΔΑ  
 
Πρωινό και αναχώρηση νωρίς το πρωί, για μία ολοήμερη επίσκεψη στην περιοχή της Γαλιλαίας. Στη Ναζαρέτ θα προσκυνήσουμε τον Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Συνεχίζουμε με την Κανά, στην οποία πραγματοποιήθηκε το πρώτο θαύμα του Κυρίου, της «μετατροπής του ύδατος εις οίνον», και το Όρος Θαβώρ όπου έγινε η Μεταμόρφωση του Κυρίου μας.   
 
Ακολούθως προαιρετική προσκυνηματική βόλτα στη λίμνη και προαιρετικό γεύμα με ψάρι της λίμνης Γενησαρέτ.  Επίσκεψη στην  Καπερναούμ, όπου πραγματοποιήθηκαν τα περισσότερα των θαυμάτων του Κυρίου μας και διέλευση από το Όρος των Μακαρισμών, όπου ο Κύριός μας εκφώνησε την επί του Όρους Ομιλία και ευλόγησε τους 5 άρτους και τους 2 Ιχθύες, με τα οποία έφαγαν και χόρτασαν 5.000 άτομα.   
 
Σήμερα ολοκληρώνουμε την προσκυνηματική ημέρα μας με επίσκεψη στην Ιερά Μονή των Αγ. Αποστόλων, στην πόλη της Τιβεριάδος. Επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διανυκτέρευση. 


4η Ημέρα: Κυριακή 15 Μαρτίου 2020, Β’ Νηστειών Γρηγορίου του Παλαμά ΒΗΘΛΕΕΜ - ΑΓΙΟΣ  ΣΑΒΒΑΣ - ΣΑΜΑΡΕΙΑ / ΧΩΡΙΟ ΤΩΝ 10 ΛΕΠΡΩΝ  Θεία Λειτουργία στη Βηθλεέμ 
 
Πρωινή παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας στο Ιερό Σπήλαιο της Γεννήσεως στην Βηθλεέμ. Προσκύνημα και ξενάγηση στη μεγάλη Βασιλική του Ιουστινιανού και στο σπήλαιο των σφαγιασθέντων από τον Ηρώδη νηπίων.   
 
Επιστροφή στο ξενοδοχείο για πρωινό.  Μετάβαση στην κοντινή Ιερά Μονή των Ποιμένων, για να προσκυνήσουμε το Ιερό σπήλαιο των Ποιμένων και και ακολούθως στην ιερά Μονή του Αγίου Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου, όπου βρίσκεται το Ιερό Σπήλαιο των Τριών Μάγων και με τοπικά ταξί στην αυστηρότερη κοινοβιακή μονή, του Αγ. Σάββα του Ηγιασμένου.   
 
Θα ολοκληρώσουμε, με την περιοχή της Σαμάρειας, για να επισκεφθούμε τον Ιερό Ναό της Αγίας Φωτεινής όπου θα προσκυνήσουμε το σκήνωμα του Νεομάρτυρος Αγ. Φιλούμενου και θα δούμε το Φρέαρ του Ιακώβ, στο οποίο ο Χριστός μας συνάντησε την Σαμαρείτιδα, μετέπειτα Αγία Φωτεινή.  Ακολούθως θα επισκεφθούμε το Χωρίον των Δέκα Λεπρών (Burqin) με την ομώνυμη βυζαντινή Μονή, εις ανάμνηση του θαύματος του Κυρίου.  (στην Σαμάρεια και το Μπουρκίν θα μεταβούμε αν το επιτρέψουν οι συνθήκες).  Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση. 
 
5η Ημέρα: Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020  ΓΕΣΘΗΜΑΝΗ - ΟΡΟΣ ΕΛΑΙΩΝ - ΛΟΦΟΣ ΣΙΩΝ / Θεία Λειτουργία στη Γεσθημανή 
 
Πρωινό στο ξενοδοχείο και μετάβαση στο Θεομητορικό Μνήμα στην Γεθσημανή.  Συμμετοχή στην Θεία Λειτουργία και συνεχίζουμε για το όρος των Ελαιών, όπου εκεί έγινε η πρώτη εμφάνιση του Κυρίου μας μετά την Ανάστασή Του στους μαθητές (Μικρή Γαλιλαία), καθώς και η Ανάληψή Του στους ουρανούς.  Από την κορυφή του Όρους των Ελαιών θα έχουμε μια πανοραμική θέα όλης της παλιάς πόλης.   
                                                                            
Η περιήγηση μας συνεχίζεται στα μοναστήρια της Νέας Ιερουσαλήμ.  Επισκέψεις στην Ι.Μ. Τιμίου Σταυρού, στην Ι.Μ. Συμεών του Θεοδόχου (Καταμόνας) και στην Ι.Μ. Γενεθλίου του Προδρόμου, στην Ορεινή.  Αποβίβαση στον Λόφο Σιών, όπου ετελέσθη” ο Μυστικός Δείπνος, η Ψηλάφηση του Θωμά, καθώς και η Επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος κατά την ημέρα της Πεντηκοστής (Υπερώο).  Εκεί υπάρχει επίσης ο τάφος του Προφήτη και Βασιλιά Δαβίδ, τον οποίο και θα επισκεφθούμε και ο τόπος, όπου κοιμήθηκε η Παναγία μας (σπίτι Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, σήμερα Ρωμαιοκαθολικός Ναός).  Πεζοί θα εισέλθουμε στην παλιά πόλη, για να επισκεφθούμε μοναστήρια της παλιάς πόλης, τον Τίμιο Πρόδρομο, την Μεγάλη Παναγία, την Σεϊδανάγια, τον Άγιο Ευθύμιο κ.ά.  Χρόνος ελεύθερος στην αγορά.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο δείπνο και διανυκτέρευση. 
 
6η Ημέρα: Τρίτη 17 Μαρτίου 2020 ΙΟΡΔΑΝΗΣ - ΙΕΡΙΧΩ / Εορτή Ι.Μ. Αββά Γερασίμου Ιορδανίτου 
 
 
Πρωινό στο ξενοδοχείο.  Θα κατευθυνθούμε στην Ιερά Μονή του Αγίου Γερασίμου του Ιορδανίτου, (μια πραγματική όαση στην έρημο του Ιορδάνου) για την εορταστική πανήγυρις.  Στην συνέχεια μετάβαση μέσω της «σιδηράς συνοριακής πύλης», που χωρίζει την Ιεριχώ από την κατεχόμενη περιοχή, στον Ιορδάνη ποταμό, στο πραγματικό σημείο που βαπτίσθηκε ο Χριστός μας, από τον Τίμιο Πρόδρομο.   
 
Θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή του Τιμίου Προδρόμου παρά του Ιορδάνου ποταμού η οποία ανακαινίζεται πλήρως εκ των φθορών.  Θα τελεσθεί η ακολουθία του Αγιασμού και θα αναγνωσθούν οι ευχές  «τοῦ Ἁγιασμοῦ των Υδάτων».  Όσοι εκ των προσκυνητών επιθυμούν μπορούν να φορέσουν τον λευκό χιτώνα για την «προαιρετική-συμβολική βάπτιση των προσκυνητών» στον Ιορδάνη ποταμό, ψάλλοντας το τροπάριο «εν Ιορδάνη βαπτιζομένου σου Κύριε..».  Στην Ιεριχώ θα επισκεφθούμε το Σαραντάριο Όρος, όπου ο Χριστός μας έζησε σαράντα μέρες με νηστεία και προσευχή, προ της ενάρξεως του Σωτηρίου Έργου Του. (ανάβαση με τελεφερίκ 15€), και τη Μονή του Προφήτου Ελισσαίου, όπου η Συκομωρέα που ανέβηκε ο Ζακχαίος.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση. 

7η Ημέρα: Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 ΒΗΘΑΝΙΑ - Ι.Μ.ΧΟΖΕΒΑ - ΑΙΓΥΠΤΟΣ / ΕΡΥΘΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ (340 χλμ) 
 
Πρωινό στο ξενοδοχείο και επίσκεψη-προσκύνημα στην Βηθανία, στην Ιερά Μονή Μάρθας και Μαρίας των αδερφών του Λαζάρου.  Συνεχίζουμε για την Μονή των Αγίων Γεωργίου και Ιωάννου των Χοζεβιτών, στο φαράγγι Αινών, στην έρημο της Ιουδαίας.  Εδώ θα προσκυνήσουμε τα λείψανα των Αγίων, το σκήνωμα του Αγ. Ιωάννου του Ρουμάνου καθώς και το σπήλαιο στο οποίο ασκήτευε ο Προφήτης Ηλίας.   
 
Συνεχίζουμε για την Αίγυπτο και ταξιδεύουμε κατά μήκος της Νεκράς Θάλασσας.  Με ενδιάμεσες στάσεις περνάμε τη συνοριακή πόλη Εϊλάτ, στον κόλπο της Άκαμπα (σύνορα Ισραήλ και Αιγύπτου).  Άφιξη στην κοσμοπολίτικη Ερυθρά Θάλασσα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.  
 
8η Ημέρα: Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020  ΕΡΥΘΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ - Ι.Μ.ΣΙΝΑ (180 ΧΛΜ) 
 
Πρωινό στο ξενοδοχείο μας στην Ερυθρά θάλασσα.  Κινούμενοι παράλληλα με την ακτή του κόλπου της Άκαμπα, συνεχίζουμε την μοναδική σε ομορφιά ορεινή διαδρομή μας στην χρωματιστή έρημο του Σινά με τους γραφικούς Βεδουίνους.  
 
Φθάνουμε στην ιστορική Μονή της Αγίας Αικατερίνης η οποία είναι χτισμένη στους πρόποδες του Όρους του Μωϋσέως και σε υψόμετρο 1.570 μέτρα.  Τακτοποίηση στον ξενώνα της μονής.  Στην συνέχεια μπορούμε να επισκεφθούμε το Κελί του Αγίου Παισίου και κελιά Μοναχών που ασκητεύουν στην Έρημο του Σινά.  
 
 Έπειτα παρακολούθηση του Εσπερινού (ώρα 16.00 –17.00), ακολούθως θα προσκυνήσουμε τα λείψανα της Αγ. Αικατερίνης, το παρεκκλήσιο της φλεγόμενης και μη καιόμενης Αγίας Βάτου, το πηγάδι του Ιοθώρ, το Οστεοφυλάκιο και θα θαυμάσουμε την περίφημη βιβλιοθήκη της Μονής και την Πινακοθήκη. Συνάντηση με Σιναίτες πατέρες, δείπνο και διανυκτέρευση. 
                                                                        
 
Για όσους μπορούν και επιθυμούν, ανάβαση στην Αγία Κορυφή (2.280μ.), όπου ο Μωυσής έλαβε τις εντολές και από όπου η ανατολή του ηλίου πάνω από την έρημο και τα άγρια βουνά προσφέρει ένα μοναδικό θέαμα (Μετά τις 12.00 τα μεσάνυχτa) 
 
9η Ημέρα: Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020, Γ’ Χαιρετισμοί ΡΑΙΘΩ - ΦΑΡΑΝ (165+165χλμ) / Γ’ Χαιρετισμοί στο Ναό του Προφήτου Μωυσέως 
 
Εκκλησιασμός στο Καθολικό της μονής και ακολούθως πρωινό.  Αναχώρηση για την Ραιθώ (Ελ Τορ), παλαιό λιμάνι των Φοινίκων στην ακτή του κόλπου του Σουέζ, στην Ερυθρά Θάλασσα που στη γλώσσα τους σήμαινε «Τόπος Καρπών» λόγω των πολλών φοινικόδεντρων.   
 
Σήμερα είναι η πρωτεύουσα του Νοτίου Σινά, στην οποία κατοικεί και μικρό ποίμνιο Ελληνορθόδοξων Χριστιανών.  Πρόκειται για το μέρος όπου ο Μωυσής με τους Ισραηλίτες βρήκαν τα εβδομήκοντα στελέχη των Φοινίκων και τις Δώδεκα Πηγές (Εξ. ΙΕ'27).  Από τον 4ο αιώνα η πόλη έγινε Χριστιανική.  Σήμερα υπάρχουν τα ερείπια της Μονής που έκτισε εδώ ο Ιουστινιανός, της περίφημης Λαύρας της Ραϊθώ, καθώς και το εν λειτουργία ιστορικό Μετόχι της Μονής Σινά, με το Ναό του Αγίου Γεωργίου (ιστορικό μετόχι της Μονής του Σινά.   
 
Προσκύνημα στον Ιερό Ναό.  Ακολούθως θα σταματήσουμε στην όαση Φαράν, όπου και το γυναικείο Ησυχαστήριο του Προφήτου Μωϋσέως.  Η Όαση Φαράν υπήρξε από τον 4ον αιώνα το μεγαλύτερο Χριστιανικό κέντρο στη χερσόνησο του Σινά και έδρα Επισκόπου. Σήμερα διασώζονται τα ερείπια της παλαιάς επισκοπικής πεντάκλιτης Βασιλικής, όπου πλησίον της σήμερα λειτουργεί και μικρό ιατρείο για τους Βεδουίνους της περιοχής.  Το Ησυχαστήριο ευρίσκεται μέσα σε ένα ευπορότατο κήπο, όπου και ο Ναός του Προφήτου Μωυσέως με εντοιχισμένα αρχιτεκτονικά μέρη από την ερειπωμένη παρακείμενη Βασιλική.  Προσκύνημα και συνάντηση με τις γερόντισσες.  Παρακολούθηση των Γ’ 
                                                                              
Χαιρετισμών.  Επιστροφή στον ξενώνα, στην Ι.Μ. της Αγίας Αικατερίνης, δείπνο και διανυκτέρευση.  
 
10η Ημέρα: Σάββατο 21 Μαρτίου 2020 Ι.Μ.ΣΙΝΑ - ΒΗΘΛΕΕΜ (515 χλμ) 
 
Στο κέντρο αυτό του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας η παρακολούθηση της κατανυκτικής Θείας Λειτουργίας στο Καθολικό της Ι. Μονής της Αγ. Αικατερίνης, νωρίς το πρωί, θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία.  Πρωινό και αναχώρηση για τα σύνορα με το Ισραήλ στην Ειλάτ.  Διέλευση συνόρων Αιγύπτου-Ισραήλ και διανύοντας αρκετή απόσταση κατά μήκος της Νεκράς θάλασσας (χρόνος για κολύμπι), παράλληλα των συνόρων του Ισραήλ με την Ιορδανία, άφιξη στο ξενοδοχείο μας, στην Βηθλεέμ, αργά το απόγευμα.  Δείπνο και διανυκτέρευση. 
 
11η Ημέρα: Κυριακή της ΣΤΑΥΡΟΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΩΣ στον Πανάγιο Τάφο 22 Μαρτίου 2020 ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ - ΛΥΔΔΑ - ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ (80 χλμ) 
 
Πρωινό και αναχώρηση από το ξενοδοχείο.  Μετάβαση στην παλιά πόλη των Ιεροσολύμων, στον Ναό της Αναστάσεως, όπου προσκυνήσουμε στον Πανάγιο Τάφο του Χριστού μας και θα συμμετάσχουμε στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία. Θα ακολουθήσει λιτανεία και προσκύνηση του Τιμίου Ξύλου, που φυλάσσεται στο Σκευοφυλάκιο του Ναού της Αναστάσεως. 
 
Μετά την απόλυση, επιβίβαση στο λεωφορείο μας και αναχωρούμε για το Μοναστηριακό συγκρότημα του Αγίου Γεωργίου στην Λύδδα, όπου θα προσκυνήσουμε τον τάφο του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου.   
 
Συνεχίζουμε για το Τελ Αβίβ, το Μαιάμι της Μεσογείου!  Στην περιήγηση με το λεωφορείο θα δούμε το Δημαρχείο, την Όπερα, την Πλατεία Ανεξαρτησίας, τους ουρανοξύστες που θυμίζουν Μανχάταν, αφού περάσουμε μπροστά από την οργανωμένη πλαζ της πόλης, 
                                                                         
δίπλα ακριβώς στο κέντρο. Στάση στην λεωφόρο Ντίζενγκοφ για βόλτα στα πολυτελή καταστήματα και τα κοσμικά καφέ.  Σύντομο πέρασμα από την κοντινή Γιάφα και συνεχίζουμε για το αεροδρόμιο του Τέλ Αβίβ.   
 
Πτήση Επιστροφής Έλεγχος και τυπικές διαδικασίες αεροδρομίου.  Πτήση στις 19.20 - άφιξη στην Αθήνα στις 21.30. Συνεχίζουμε για την Θεσσαλονίκη στις 23.10 με άφιξη στις 00.05 στην πόλη του Θερμαϊκού.  
 
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ
  • Αθήνα
ΤΡΟΠΟΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
  • Αεροπορικώς με AEGEAN
ΧΩΡΑ
  • Ισραήλ
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
 Αεροπορικά εισιτήρια με την Aegean με επιστροφή.  Επτά (7) Διανυκτερεύσεις  σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* (Shepherds House 4*) στην περιοχή της Βηθλεέμ.  Δυο (2) Διανυκτερεύσεις  στο Σινά σε ξενοδοχείο 3*.  Μια (1) Διανυκτέρευση  σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* στην Ερυθρά Θάλασσα.   Μεταφορές με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν.   Ημιδιατροφή καθημερινά (σε μπουφέ).   Ανάβαση στο Όρος Θαβώρ με ταξί.  Ξεναγήσεις-περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα από Ιερωμένο του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων.   H μετάβαση στο Σινά.  Φόροι αεροδρομίων και συνόρων Ισραήλ και Αιγύπτου.  Έμπειρος αρχηγός – Συνοδός στα προσκυνήματα.  Ασφάλεια αστικής Ευθύνης.  ΦΠΑ. 
 
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
 Ανάβαση με το τελεφερίκ στο Σαραντάριο Όρος €15.     Προαιρετική προσκυνηματική βόλτα στη Τιβεριάδα €10.  Προαιρετικό γεύμα με ψάρι της λίμνης Γενησαρέτ €18.  Προαιρετική αναχώρηση από το ξενοδοχείο για κατανυκτική Αγρυπνία στον Πανάγιο Τάφο στις23.30 με επιστροφή στις 4.00 το πρωί.  Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό. 
 
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ Η ΤΡΙΚΛΙΝΟ: 
 Αναχώρηση από Αθήνα: €965 Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη: €985 Βίζα Αιγύπτου +€25 Φιλοδωρήματα +€25 (υποχρεωτικά) Διαφορά Μονόκλινου +€200 
 
 

11 ΜΕΡΕΣ

12-22 Μαρτίου 2020 

*ΥΠΕΡ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ και με ΝΕΑ μειωμένη Τιμή!*