Top
 

Γαλλία

Round Travel / Γαλλία

Γαλλία

Ταξιδέψτε στο Παρίσι, γνωστό ως η Πόλη του φωτός, που εδώ και 1000 χρόνια δεν παύει να προσφέρει στον επισκέπτη μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

Από την Νορμανδία του Γουλιέλμου του κατακτητή, που μέσα από ατμοσφαιρικά περάσματα, κάστρα, και επιβλητικά αβαεία, ώς τους αμπελώνες της Βρετάνης και τα  χωράφια σπαρμένα με  μωβ μυρωδάτες λεβάντες του Νότου, η ζωντζνή εικόνα της Γαλλικής επαρχίας έχει κάτι για τον καθ’ ένα.

 

Επισκευθείτε τον μαγικό κόσμο της Disney, που χαρίζει χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους. Ζήστε τη λιακάδα του Νότου, μαζί με τα φεστιβάλ Θεάτρου, κινηματογράφου, τις ατέλειωτες αμμουδιές και τα τον “μποέμ” τρόπο ζωής της Μασσαλιώτικης  κουλτούρας στην Κυανή ακτή.

Απολαύστε τις πίστες σκι και τον κοσμοπολίτικο αέρα στα χιονισμένα θέρετρα των Αλπεων, μια βραδυά με σαμπάνια και χορευτικό υπερθέαμα στα καμπαρέ Λίντο, ή το Μουλέν Ρούζ, ή απλά μια βόλτα στην Μονμάρτρη για να δείτε τους πλανόδιους ζωγράφους να σας φτιάχνουν το πορτραίτο, ή μια κρουαζιέρα στο Σηκουάνα για να δείτε φωταγωγημένο τον διάσημο πύργο του Άιφελ.

Χρήσιμες Πληροφορίες...

Χώρα
Γαλλία
Ταξιδιωτικά εγγραφα
Για υπηκόους Ε.Ε. απαιτείται ταυτότητα των 10 τελευταίων ετών ή διαβατήριο. Παιδιά από 0-12 ετών, και ενήλικες που υπηρετούν σε σώματα ασφαλείας ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο. Για πολίτες Ε.Ε δεν χρειάζεται Βίζα.
Γλώσσα
Γαλλική
Νόμισμα
Ευρώ
'Εκταση (km2)
359.96 km2
Πληθυσμός
66.99 εκατομμύρια (2019)
Ηλεκτρικό
220V. Στάνταρτ Ευρωπαϊκού τύπου διπολικά φις χρησιμοποιούνται παντού.
ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ
Δημοκρατία , με πολλές εξουσίες στον πρόεδρο που παύει και διορίζει τον πρωθυπουργό και διαλύει το κοινοβούλιο ,το οποίο αποτελείται από βουλή 475 μελών και γερουσία 273 μελών
ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
Λεωφορεία , μετρό , RER (εξπρές τρένο) , ταξί

Οικονομία

Η Γαλλία, οπού κάθε ταξιδιώτης που την  επισκέπτεται, μαγεύεται από τα πολυάριθμα καφέ ,τα υπέροχα τοπία ,την ξεχωριστή της γαστρονομία , τους μεγάλους φιλοσόφους ,καλλιτέχνες και συγγραφεί της ,είναι η πιο επισκέψιμη χώρα εδώ και είκοσι χρόνια .

Όλοι αυτοί οι επισκέπτες έρχονται από διάφορα σημεία της ηπείρου για να θαυμάσουν τους διάφορους θησαυρούς της χώρας και τα δεκάδες τουριστικά της αξιοθέατα καθώς είναι μια από τις πιο ποικιλόμορφες γεωγραφικά χώρες. Κάποια από τα αξιοθέατα που δεν χάνουν οι επισκέπτες είναι : η Disneyland του Παρισιού ,το κομψό αστικό Παρίσι , η γαλλική Ριβιέρα καθώς και η Νορμανδία , οι Γαλλικές Άλπεις και οι παραλίες του Ατλαντικού

Πολιτισμός και Ιστορία

Ταξίδια

O Μαγικός κόσμος της Disneyland και το Παρίσι, “η Πόλη του Φωτός” σας υποδέχονται. Έτοιμες να χαρίσουν σε εσάς και τα παιδιά μερικές από τις συναρπαστικότερες γιορτινές αναμνήσεις της ζωής σας…

6ημέρες

Η πόλη του Φωτός, Το Παρίσι ονομάστηκε έτσι όταν οι χιλιάδες φανοί φώτισαν τα μαγαζιά της Σαν Ζελιζέ σε μια νύχτα που φάνταζε μέρα στα μάτια των κατοίκων του 18ου αιώνα. Χαρείτε το κοσμοπολίτικο, μποέμικο Παρίσι σε όλο του το μεγαλείο…

5 ημέρες

Leave a Reply: