ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΗΣ ΙΑΒΑ - ΜΠΑΛΙ

ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΗΣ ΙΑΒΑ - ΜΠΑΛΙ

2,190€
Χωρίς φόρο: 2,190€
Κωδικός: 02-01-20
Stock Σε Stock

Επισκόπιση

12 ΗΜΕΡΕΣΑναχώρηση 22 Δεκεμβρίου 2019 – 02 Ιανουαρίου 2020ΔΩΡΟ ΤΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ ΔΕΙΠΝΑ!

Κάντε μια επιλογή από κάθε παράμετρο, για να λάβετε τελική τιμή. Λεπτομέρειες παρακάτω.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ


Ημέρα 1η: Αθήνα – Τζακάρτα

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Τζακάρτα μέσω Ντόχα.

Άφιξη αυθημερόν στην πολύβουη μητρόπολη, την Τζακάρτα, πρωτεύουσα της Δημοκρατίας της Ινδονησίας, που αποτελεί το πολιτικό, οικονομικό, εμπορικό και πολιτιστικό κέντρο της χώρας. Η Τζακάρτα αναπτύχθηκε ραγδαία τα τελευταία χρόνια και εξαπλώθηκε με γοργούς ρυθμούς στα περίχωρα. Τα γύρω χωριά απορροφήθηκαν και είναι πλέον αναπόσπαστο μέρος της πρωτεύσας, που σήμερα φιλοξενεί περίπου 10 εκατομμύρια κατοίκους, αριθμός που αυξάνεται αισθητά κατά τη διάρκεια της ημέρας, όταν την επισκέπτονται οι εργαζόμενοι και κατ’ επέκταση μειώνεται αργά το απόγευμα. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας για δείπνο και διανυκτέρευση

Ημέρα 2η: Τζακάρτα

Μετά το πρωινό μας θα ξεναγηθούμε στην πόλη των αντιθέσεων, που συνυπάρχουν αρμονικά χρόνια τώρα, και των κρυμμένων μυστικών, εκεί που οι μεγάλοι αυτοκινητόδρομοι που ενώνουν τη μητρόπολη με τα περίχωρα, χωρίς προειδοποίηση, δίνουν απότομα τη θέση τους στα στενά δρομάκια και ακριβώς εκεί που συμβιώνουν οι πολύ πλούσιοι με τους πολύ φτωχούς, με τις ανησυχίες που διακατέχουν τον καθένα, για τη διατήρηση του είδους της ζωής του. Θα γνωρίσουμε τις συνήθειες του σήμερα, που συνδέονται άρρηκτα με το χθες, μέσα από τις ζωντανές παραδόσεις, άψογα διατηρημένες, τόσο στους ανοιχτούς χώρους, όσο και στα μουσεία. Πρώτος σταθμός μας το Εθνικό Μουσείο, πραγματικό κόσμημα της πόλης, στο οποίο ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να εντρυφήσει, τόσο στην μακρά ιστορία όσο και στην πολιτιστική κληρονομιά, από την προϊστορία έως το σήμερα. Θα συνεχίσουμε με το γραφικό λιμάνι των ψαράδων, όπου θα δούμε τα γραφικά και ανθεκτικά σε κάθε καιρό ξύλινα ψαροκάικα, που έθρεψαν την πόλη επί σειρά ετών για να κατευθυνθούμε στην πορεία στην πλατεία Φαταχιλά, στην παλιά πόλη, τη Μπατάβια, όπως λεγόταν επί κυριαρχίας των Ολλανδών και όπως τη μνημόνευε στους στοίχους του ο Καββαδίας. Πρωταγωνιστικό ρόλο ανάμεσα στα καλοδιατηρημένα κτήρια που διατηρούν τον αποικιοκρατικό ευρωπαϊκό αέρα, κατέχει το παλιό δημαρχείο, πραγματικό κόσμημα της πλατείας. Θα καταλήξουμε στην πολύχρωμη και γεμάτη ζωή υπαίθρια αγορά. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο και επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας.

 

Ημέρα 3η: Τζακάρτα – Τζογκτζακάρτα

Νωρίς το πρωί μεταφορά στο σιδηροδρομικό σταθμό, όπου θα επιβιβαστούμε στο τουριστικό, κλιματιζόμενο βαγόνι για να μεταφερθούμε στην Τζογκτζακάρτα.

Η φυσική ομορφιά της περιοχής είναι φημισμένη κι έτσι, η διαδρομή διάρκειας 8.30’ ωρών περίπου, περνάει ευχάριστα. Φτάνοντας θα γνωρίσουμε τα κυριότερα αξιοθέατα της «Φλωρεντίας» της Ινδονησίας, όπως είναι ευρύτερα γνωστή. Έδρα των πανίσχυρων σουλτάνων και ψυχή της Ιάβας, κατέχει ηγετικό ρόλο και δρα ως πυρήνας της καλλιτεχνικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας. Είναι μία πόλη γεμάτη ζωή και εικόνες που ενώ κατακλύζεται από εμπορικά κέντρα, πολυάριθμα εστιατόρια μπαρ, κήπους που δημιουργούν αίσθηση χαλάρωσης και ψυχικής ευεξίας, εξακολουθεί να χρησιμοποιεί την τοπική γλώσσα στην αγνότερη διάλεκτο ενώ διαφυλάττει πιστά τα έθιμά της. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας.

 

Ημέρα 4η: Τζογκτζακάρτα

Η σημερινή μας επίσκεψη είναι αφιερωμένη στο πάλαι ποτέ λίκνο της Ινδουιστικής παράδοσης της Ιάβα, το μυθικό Πραμπανάν. Ο αρχαιολογικός χώρος της Κοιλάδας των Βασιλέων είναι διάσπαρτος από ινδουιστικούς ναούς αφιερωμένους στη θεϊκή τριάδα Βίσνου, Βράχμα και Σίβα, ενώ η αρχιτεκτονική και η περίτεχνη διακόσμησή τους «ταξιδεύει» τον επισκέπτη στα τελειότερα μνημεία της ίδιας της Ινδίας. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο και στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Μπορομπουντούρ, το οποίο μαζί με το Ανγκόρ στη Καμπότζη και το Παγκάν στη Βιρμανία, έχει τον τίτλο του κορυφαίου μνημείου της Ασιατικής βουδιστικής παράδοσης. Εκεί με δέος θα αντικρίσουμε τη μεγαλύτερη βουδιστική στούπα του κόσμου, που ιδρύθηκε τον 8ο αιώνα. Ένα φαινόμενο, έξω από τα ανθρώπινα μέτρα, που έχει ανακηρυχθεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς από την UNESCO. Αργότερα μεταφορά στο ξενοδοχείο μας για δείπνο και ×      Ατομική προαιρετική ταξιδιωτική ασφάλιση κόστους 15€

×      Ποτά/αναψυκτικά κατά τη διάρκεια των γευμάτων/δείπνων

×      Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα προσφερόμενα ή αναγράφεται ως προαιρετικό / προτεινόμενο

ΠΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΔΡΟΜΗ

ΩΡΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

ΩΡΑ

ΑΦΙΞΗΣ

Αθήνα – Ντόχα

01.10

06.15

Ντόχα – Τζακάρτα

08.25

21.10

Μπαλί – Ντόχα

00.30

05.30

Ντόχα – Αθήνα

07.55

11.50

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
  • ΑΘΗΝΑ 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ü  Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση): Πτήσεις με την Qatar Airways

ü  Διαμονή στα επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* & 5* αστέρων

ü  Διατροφή: Ημιδιατροφή καθημερινά εκτός της 11ης μέρα (πρωινό) και 4 γεύματα επιπλέον σύμφωνα με το πρόγραμμα

ü  Μεταφορές, ξεναγήσεις και εκδρομές: Όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα

ü  Εισόδους στους επισκεπτόμενους χώρους

ü  Έμπειρο ελληνόφωνο αρχηγός/συνοδό

ü  Αχθοφορικά μιας (1) αποσκευής κατ’ άτομο, σύμφωνα με το πρόγραμμα

ü  Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ü  Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ


 

Ταξίδι

Αναχώρηση

Διαμονή

Διατροφή

Δίκλινο

Μονόκλινο

Φόροι

Είσοδοι

ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΗΣ ΙΑΒΑ – ΜΠΑΛΙ

 

12 ημ.

22/12

4, 5*

HB

Ημιδιατροφή

2.190

+750

890

 

12 ΗΜΕΡΕΣ

Αναχώρηση 22 Δεκεμβρίου 2019 – 02 Ιανουαρίου 2020

ΔΩΡΟ ΤΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ ΔΕΙΠΝΑ!