ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  XMAS

ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ XMAS

235€
Χωρίς φόρο: 235€
Κωδικός: 02-01-20
Stock Σε Stock

Επισκόπιση

4 ημέρες ΟΔΙΚΩΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΛΟΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.Αναχώρηση 23 ΕΩΣ 26/12/19 & 30/12/19 ΕΩΣ 2/1/20

Κάντε μια επιλογή από κάθε παράμετρο, για να λάβετε τελική τιμή. Λεπτομέρειες παρακάτω.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση 07:45, ημίωρη στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και συνεχίζουμε μέσω ΛΑΜΙΑΣ - ΤΡΙΚΑΛΩΝ, στάση, επίσκεψη στο ‘’ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ’’ γεύμα προαιρετικά, για να καταλήξουμε το βράδυ στην όμορφη ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διαν/ση.
2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στο ορεινό ΝΥΜΦΑΙΟ (καιρού επιτρέποντος) στην πλαγιά του όρους ΒΙΤΣΙ σε υψόμετρο 1.350μ. με τα παραδοσιακής αρχιτεκτονικής σπίτια, το ερειπωμένο Αρχοντικό - Αρχηγείο του Μακεδονικού αγώνα αλλά και το καταφύγιο της καφέ Αρκούδας < ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ>. Επιστροφή στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στην πόλη, και αγορές σουβενίρ, γουναρικών. Εορταστικό δείπνο με ζωντανή μουσική σε ταβέρνα της πόλης, διαν/ση.
3ΗΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στη γραφική περιοχή των ΠΡΕΣΠΩΝ, για να γνωρίσουμε το νησάκι του ΑΓΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ στη μικρή ΠΡΕΣΠΑ, αλλά και το ακριτικό χωριό ΨΑΡΑΔΕΣ, στις όχθες της ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΕΣΠΑΣ, όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά. Η επιστροφή μας στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ, μέσω (καιρού επιτρέποντος) ΠΙΣΟΔΕΡΙΟΥ - ΦΛΩΡΙΝΑΣ, όπου θα έχουμε και στάση γνωριμίας με την ακριτική πόλη. Δείπνο και διαν/ση στο ξενοδοχείο μας, διαν/ση.
4Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στην ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗ ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑ. Αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ, με μικρή παράκαμψη - επίσκεψη στην ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΙΚΡΟΚΑΣΤΡΟΥ και συνεχίζουμε μέσω ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ, στάση, γεύμα προαιρετικά, προσπερνώντας ακολούθως την πόλη της ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, μέσω ΔΟΜΟΚΟΥ - ΛΑΜΙΑΣ με μικρή ενδιάμεση στάση στην περιοχή, θα καταλήξουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΤΡΟΠΟΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
  • ΟΔΙΚΩΣ
ΧΩΡΕΣ
  • Ελλάδα
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
  •  Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  •  Διαμονή, ( 3 ) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΕUROPA 4*, στην πόλη της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.
  • Ημιδιατροφή ( 3 πρωινά και 3 δείπνα).
  • Εορταστικά τα δείπνα 24 & 31/12, με ζωντανή μουσική σε κοσμική ταβέρνα της πόλης.
  • Αρχηγό – συνοδό.
  • Φ.Π.Α.
  • Φόρος διαμονής.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ


4 ημέρες ΟΔΙΚΩΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΛΟΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.

Αναχώρηση 23 ΕΩΣ 26/12/19 & 30/12/19 ΕΩΣ 2/1/20