ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ

ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ

245€
Χωρίς φόρο: 245€
Κωδικός: 15/6
Stock Σε Stock

Επισκόπιση

5 ΜΕΡΕΣ ΟΜΑΔΙΚΟ ΟΔΙΚΩΣ Αναχωρήσεις από Αθήνα, Ηράκλειο, Χανία:  22/12/19, 2/1/20, 29/2/20,  21/3/20, ...

Κάντε μια επιλογή από κάθε παράμετρο, για να λάβετε τελική τιμή. Λεπτομέρειες παρακάτω.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ
  • Αθήνα
  • Ηράκλειο/Χανία (Δωρεάν παραλαβή απο το λιμάνι, Επιβαρύνεστε μονο με τα εισιτήρια του πλοιου - δεκτές όλες οι εκπτώσεις)
ΤΡΟΠΟΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
  • Οδικώς 
ΧΩΡΑ
  • Σκόπια
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
✓ Εκδρομές - περιηγήσεις με σύγχρονα πούλμαν
✓ Διαμονή, 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4*
✓ 4 πρωινά
✓ 4 δείπνα
✓ Αρχηγός - συνοδός
✓ Tοπικός ξεναγός
✓ Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης
✓ Φ.Π.Α
✓ Φόροι διαμονής
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
- Είσοδοι σε Μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους.
- Ποτά στα προσφερόμενα δείπνα.
- Ό,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
1η ΗΜΕΡΑ

ΑΘΗΝΑ - ΛΙΜΝΗ ΟΧΡΙΔΑΣ

Αναχώρηση στις 6.45 π.μ., ημίωρη στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και συνεχίζουμε μέσω ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ, στάση, για το συνοριακό σταθμό της ΝΙΚΗΣ. Έλεγχος ταξιδιωτικών εγγράφων και συνεχίζουμε μέσω ΜΠΙΤΟΛΑ για να φθάσουμε το απόγευμα στη γραφική λίμνη της ΟΧΡΙΔΑΣ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ

ΟΧΡΙΔΑ - ΘΕΡΕΤΡΟ ΣΤΡΟΥΓΚΑ

Πρωινή επίσκεψη στην πανέμορφη πόλη της ΟΧΡΙΔΑΣ, που βρίσκεται φωλιασμένη στην όχθη της ομώνυμης λίμνης. Θα περιηγηθούμε στα γραφικά στενά πλακόστρωτα δρομάκια, τα παλιά αρχοντικά και τις Βυζαντινές εκκλησίες του Αγίου Κλήμεντα και της Αγίας Σοφίας. Θα επισκεφθούμε τα μικρομάγαζα με τα είδη λαϊκής τέχνης και κεραμικής. Γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στην πόλη της ΣΤΡΟΥΓΚΑΣ. Δείπνο και διασκέδαση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ

ΟΧΡΙΔΑ - ΟΣΙΟΣ ΝΑΟΥΜ

Η ημέρα μας ξεκινά με μια πολύ όμορφη παραλίμνια διαδρομή, που μας οδηγεί στο ωραιότατο Βυζαντινό μοναστήρι του ΟΣΙΟΥ ΝΑΟΥΜ, στη νότια πλευρά της λίμνης, με τις εκπληκτικές τοιχογραφίες χτισμένο το 10ο αιώνα όπου όλη η περιοχή ήταν έδρα Ελληνορθόδοξης αρχιεπισκοπής. Επιστροφή στην πόλη της ΟΧΡΙΔΑΣ, γεύμα προαιρετικά, χρόνος ελεύθερος στον εμπορικό πεζόδρομο της πόλης ή εναλλακτικά μπορείτε να ακολουθήσετε την πρόταση μας για μια ΜΙΝΙ προαιρετική κρουαζιέρα με τουριστικό πλοιάριο κατά μήκος των όμορφων ακτών της λίμνης. Δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ

ΜΑΥΡΟΒΟ - ΦΑΡΑΓΓΙ ΡΑΝΤΙΚΑ

Μία ακόμη πολύ ενδιαφέρουσα εκδρομή ξεκινά, καθώς θα διασχίζουμε το μεγάλο φαράγγι ΡΑΝΤΙΚΑ, δίπλα στον ποταμό ΝΤΡΙΜ, όπου η φύση κάνει πολύ έντονη την παρουσία της σε μια πανδαισία χρωμάτων. Μέσω DEBAR φθάνουμε στο ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ του ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ του ΒΑΠΤΙΣΤΗ, επίσκεψη και συνεχίζουμε για το ΜΑΥΡΟΒΟ στις όχθες της ομώνυμης λίμνης. Σχετική παραμονή, γεύμα προαιρετικά και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

 

5η ΗΜΕΡΑ

ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ (BITOLA) - ΑΘΗΝΑ

Αναχώρηση το πρωί για BITOLA, σχετική παραμονή για να γνωρίσουμε την "Αρχαία Βυζαντινή ΗΡΑΚΛΕΙΑ". Ακολούθως μέσω του συνοριακού σταθμού της ΝΙΚΗΣ, ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ στάση, περιοχή ΛΑΜΙΑΣ στάση, φθάνουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.

5 ΜΕΡΕΣ ΟΜΑΔΙΚΟ ΟΔΙΚΩΣ 

Αναχωρήσεις από Αθήνα, Ηράκλειο, Χανία:  22/12/19, 2/1/20, 29/2/20,  21/3/20,