ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΑΠ΄ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΑΠ΄ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

490€
Χωρίς φόρο: 490€
Κωδικός: 24-04-20
Stock Σε Stock

Επισκόπιση

 5 ΗΜΕΡΕΣ Αναχ. 16 /4 & 20 /4 /20

Κάντε μια επιλογή από κάθε παράμετρο, για να λάβετε τελική τιμή. Λεπτομέρειες παρακάτω.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Highlights

Σύμφωνα με την Ελληνική μυθολογία, η θεά του έρωτα γεννήθηκε στον αφρό της θάλασσας και ο άνεμος την έσπρωξε στις ακτές της Κύπρου πάνω σ'ένα κοχύλι. Σύμφωνα με την Κυπριακή παράδοση, βγήκε στη στεριά, στη θέση Πέτρα του Ρωμιού, γνωστότερη ως Πέτρα της Αφροδίτης, νότια της Πάφου. Η Κύπρος είναι συνδεδεμένη με την αρχέγονη γοητεία που πηγάζει από ένα πολιτισμό 10.000 χρόνων. Αναρίθμητοι εισβολείς από τα Μυκηναϊκά χρόνια, και μέχρι τον 20ο αιώνα λεηλάτησαν το κορμί της, διεκδικώντας το νησί αυτό με την τόδο σημαντική γεωγραφική θέση ανάμεσα σε 3 μεγάλες Ηπείρους. Οι μαγευτικές ομορφιές της, τα παρθένα δάση, τα μουσεία και τα μοναστήρια της, οι ονειρεμένες παραλίες της, αλλά και η πανδαισία γεύσεων της Κυπριακής κουζίνας σε συνδυασμό με την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών καθιστούν την Κύπρο, έναν ιδανικό ταξιδιωτικό προορισμό.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

16/4 : 1η μέρα : ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΛΑΡΝΑΚΑ - ΛΕΜΕΣΟΣ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου Ν. Καζαντζάκης . Έλεγχος των εισιτηρίων και επιβίβαση στο αεροπλάνο για την Κύπρο. Άφιξη στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, επιβίβαση στο πούλμαν και μεταφορά στην Λεμεσό για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη . Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος. Δείπνο και διανυκτέρευση.

17/4 :2η μέρα : ΛΕΜΕΣΟΣ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΛΕΜΕΣΟΣ

Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για την πρωτεύουσα της Κύπρου την Λευκωσία. Πρώτος μας σταθμός ο Τύμβος της Μακεδονίτισσας Στρατιωτικό κοιμητήριο και ηρώο κοντά στο μοναστήρι της Μακεδονίτισσας. Εδώ βρίσκονται θαμμένοι αξιωματικοί και οπλίτες, που έπεσαν υπερασπιζόμενοι την Κύπρο κατά την εισβολή των Τουρκικών στρατευμάτων το 1974. Συνεχίζουμε την ξενάγησή μας στα Φυλακισμένα μνήματα χώρος των Κεντρικών Φυλακών Λευκωσίας, στον οποίο είχαν ταφεί κατά τη διάρκεια του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-59 οι εννιά απαγχονιθέντες από τους Άγγλους. Στα δεξιά της εισόδου βρίσκονται οι τάφοι των ηρώων και στα αριστερά τα κελιά των μελλοθάνατων και η αγχόνη στην οποία οι Άγγλοι εκτέλεσαν τους εννιά ήρωες. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς το σπουδαιότερο και μεγαλύτερο αρχαιολογικό μουσείο της Κύπρου, όπου ο επισκέπτης μέσα από τις συλλογές του μουσείου μπορεί να παρακολουθήσει την εξέλιξη του πολιτισμού της Κύπρου από την Νεολιθική εποχή μέχρι και την πρωτοβυζαντινή περίοδο .Συνεχίζουμε με το μέγαρο της αρχιεπισκοπής. Επίσκεψη στον ιερό ναό του Ιωάννη με τις θαυμαστές τοιχογραφίες. Κατόπιν τα Ενετικά τείχη της παλιάς Λευκωσίας, την Λαϊκή Γειτονία και την πράσινη γραμμή που διχοτομεί την Λευκωσία σε Ελληνικό και Τουρκικό τομέα. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα και ψώνια

Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για το δείπνο μας με νηστίσιμα εδέσματα και μη .. και για όσους πιστούς επιθυμούν μεταφορά στην εκκλησία για παρακολούθηση της μεταφοράς του επιταφίου . Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

18/4 : 3η μέρα : ΛΕΜΕΣΟΣ – ΟΡΟΣ ΤΡΟΟΔΟΣ – ΜΟΝΗ ΚΥΚΚΟΥ - ΛΕΜΕΣΟΣ

Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για να ξεναγηθούμε στα ορεινά καταπράσινα θέρετρα της Κύπρου. Θα σταματήσουμε στις χιλιοτραγουδισμένεςΠλάτρες, γνωστές και από την ποίηση του Σεφέρη. Διασχίζοντας την οροσειρά Τρόοδος, που είναι 1,750 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας, θα συνεχίσουμε στο γνωστότερο και πλουσιότερο μοναστήρι της Κύπρου την Ιερά μόνη Kύκκου. Ιδρύθηκε το 1100 και αφιερώθηκε στην Παναγία. Στεγάζει μια από τις τρεις σωζόμενες εικόνες της Παναγίας που απεικονίζονται στον Απόστολο Λουκά. Εκεί στο Θρονί της Παναγίας θα επισκεφτούμε τον τάφο του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου του 3ου του Πρώτου Προέδρου της Κύπρου και θα καταλήξουμε στο πιο όμορφο και παραδοσιακό χωριό Όμοδος . Χρόνος ελεύθερος. . Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας το απόγευμα.Αργά το βραδύ μεταφορά στην εκκλησία για την θείαλειτουργία της Αναστάσεως του Κυρίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για το αναστάσιμο δείπνο και διανυκτέρευση.

19/4 :4η μέρα : ΛΕΜΕΣΟΣ (Ημέρα ελεύθερη ) ΑΓΙΟΝ ΠΑΣΧΑ ….

Πρωινό στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος και μεσημεριανό γλέντι με μουσική από DJ

Φαγητό – χορός !! Χρόνος ελεύθερος !!

Διανυκτέρευση.

20/4 :5η μέρα : ΛΕΜΕΣΟΣ – ΠΑΦΟΣ – – ΛΑΡΝΑΚΑ –ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για μία ολοήμερη εκδρομή στη όμορφη Πόλη της Πάφου. Διασχίζοντας τους απέραντους αμπελώνες και πορτοκαλεώνες του Φασουρίου, φτάνουμε στον Πύργο τον Ιπποτών στο Κολόσσοι. Χτίστηκε αρχικά το 13ο αιώνα αλλά το κτήριο που διατηρείτε μέχρι σήμερα χρονολογείτε στα μέσα του 15ου αιώνα. Θα ξεναγηθούμε στο Κούριο όπου ήταν μια σημαντική αρχαία πόλη – βασίλειο και είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές αρχαιολογικές περιοχές της Κύπρου. Μικρή στάση στο χωριό Παραμάλι , όπου μπορείτε να γευτείτε ένα από τα πιο γνωστά προιόντα της Κύπρου , το παραδοσιακό χαλούμι !Στην συνέχεια περνώντας από τις Αγγλικές βάσεις θα σταματήσουμε για τις φωτογραφίες στην Πέτρα του Ρωμιού, όπου κατά τη μυθολογία αναδύθηκε από τους αφρούς των κυμάτων, ή θεά της ομορφιάς και του Έρωτα, η Αφροδίτη. Συνεχίζουμε την επίσκεψή μας στη στήλη όπου ο Απόστολος Παύλος μαστιγώθηκε περνώντας από την Αγία ΣΟΛΟΜΟΝΗ η οποία θεωρείται ως το παρεκκλήσι των επτά Κοιμωμένων και το οποίο αποτελούσε προσκύνημα για κάθε Χριστιανό του Μεσαίωνα. Θα επισκεφτούμε, την έπαυλη του Διονύσιου με τα μοναδικά σε ομορφιά ψηφιδωτά. Θα καταλήξουμε στο πανέμορφο λιμάνι της Πάφου με το υπέροχο φρούριο της. Χρόνος ελεύθερος. Αργά το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο της Λάρνακας και πτήση για το Ηράκλειο της Κρήτης με τις καλύτερες εντυπώσεις !!

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ
  • Ηράκλειο
ΤΡΟΠΟΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

  • Αεροπορικώς
ΧΩΡΑ
  • Κύπρος
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 Στην τιμή Περιλαμβάνει :

 Αεροπορικά εισιτήρια με ναυλωμένη πτήση Charter της AegeanAirlines ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΛΑΡΝΑΚΑ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ

 Φόροι αεροδρομίου και επίναυλοι καυσίμων

 Μια αποσκευή για κάθε επιβάτη μέχρι 23 kg

 Μια χειραποσκευήγια κάθε επιβάτη μέχρι 8kg

 Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν για τις μεταφορές και μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.

 Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της επιλογής σας

 τέσσερα (04) πρωινά σε μπουφέ απεριόριστης ποσότητας.

 τέσσερα (04) δείπνα σε πλουσιοπάροχους μπουφέδες απεριόριστης ποσότητας..

 αναστάσιμο δείπνο με Μαγειρίτσα κόκκινα αυγά , Φλαούνα και Τσουρέκι

 Πασχαλινό γεύμα όπου αντικαθιστά την ημιδιατροφή με το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία με γλέντι και ποτό

 Μεταφορά στην εκκλησιά με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν για την παρακολούθηση του Επιταφίου

 Μεταφοράστην εκκλησία με πολυτελές πούλμαν για την παρακολούθηση ‘’θεία λειτουργία Αναστάσεως του Κυρίου ‘’…

 Ολοήμερη εκδρομή στην Πάφο με επίσημο ξεναγό πιστοποιημένο από τον Κ.Ο.Τ.

 Ξενάγηση στο αρχαιολογικό πάρκο του Κουρίου.

 Ολοήμερη εκδρομή Λευκωσία

 Ολοήμερη εκδρομή Όρος Τρόοδος –Μονή Κύκκου-Πλάτρες με επίσημο ξεναγό πιστοποιημένο από τον Κ.Ο.Τ.

 Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης

 Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής.

 Έμπειρος αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας.

 Επίσημος ξεναγός πιστοποιημένος από τον ΚΟΤ

 Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 Δεν περιλαμβάνονται:

 Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεματικά πάρκα και γενικά όπου απαιτείται ή αναφέρεται ως προτεινόμενο

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

κατ ‘ άτομο σε δίκλινο 490 €

Τιμή σε μονόκλινο 550 €

Παιδικό ( μέχρι 12 ετών) 365€

Tsanotelhotel 3***

Τιμή κατ‘ άτομο σε δίκλινο 525 €

Τιμή σε μονόκλινο 585 €

Παιδικό ( μέχρι 12 ετών) 425€

Pefkoshotel 3*** Sup.

Τιμή κατ‘ άτομο σε δίκλινο 585€

Τιμή σε μονόκλινο 685€

Παιδικό ( μέχρι 12 ετών) 515 €

St. Raphael 5*****

Τιμή κατ ‘ άτομο σε δίκλινο 645€

Τιμή σε μονόκλινο 725 €

Παιδικό ( μέχρι 12 ετών) 445 €

ΠΤΗΣΕΙΣ

16APR

A3 4900 HER-LCA 14:00-15:30

20APR

A3 4901 LCA-HER 19:45-21:15

 5 ΗΜΕΡΕΣ 

Αναχ. 16 /4 & 20 /4 /20