ΙΚΑΡΙΑ -  ( ΦΟΥΡΝΟΙ )

ΙΚΑΡΙΑ - ( ΦΟΥΡΝΟΙ )

258€
Χωρίς φόρο: 258€
Κωδικός: 5-09-20
Stock Σε Stock

Επισκόπιση

5ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΩΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑΑΝΑΧ: 18/7 & 24/8/20                                  ...

Κάντε μια επιλογή από κάθε παράμετρο, για να λάβετε τελική τιμή. Λεπτομέρειες παρακάτω.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση το μεσημέρι  για  το λιμάνι του ΠΕΙΡΑΙΑ,  τακτοποίηση  στο πλοίο και  απόπλους  για  ΙΚΑΡΙΑ.  Άφιξη, αργά  το  βράδυ, μεταφορά   και  τακτοποίηση   στο  ξενοδοχείο  μας  στον  ΕΥΔΗΛΟ,  διανυκτέρευση.


2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για την πρωτεύουσα του νησιού τον Άγιο Κήρυκο, στο λιμάνι του οποίου ο επισκέπτης θα θαυμάσει το μεταλλικό άγαλμα που απεικονίζει τον Ίκαρο με τα φτερά του, την Ικαριάδα. Χρόνος  ελεύθερος για περιπάτους  στα γραφικά δρομάκια, τις παλιές συνοικίες,  επίσκεψη  στην εντυπωσιακή εκκλησία του Αγίου Νικολάου στην κεντρική πλατεία. Λίγο αργότερα  θα  φθάσουμε  στην όμορφη παραλία ΘΕΡΜΑ, γνωστή για την χρυσαφένια ψιλή άμμο, όπου θα έχουμε χρόνο για  κολύμπι  και  γεύμα  προαιρετικά. Επιστροφή στο  ξενοδοχείο  μας, ξεκούραση  και  για  το  βράδυ ακολουθείστε  την  πρόταση μας  για  επίσκεψη  στο χωριό,  Χριστός Ραχών, «Το χωριό που δεν κοιμάται ποτέ»!  Έγινε γνωστό στους επισκέπτες τα τελευταία χρόνια, για τη νυχτερινή ζωή του και το ωράριο των τοπικών καταστημάτων που   ανοίγουν αργά το βράδυ,  συνήθεια που έχει τις ρίζες της στην εποχή των πειρατών και έκανε διάσημο το χωριό για τον «Ικαριώτικο  χρόνο» .  Διανυκτέρευση.


3Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το  πρωινό γνωριμία  με  την παλιά πρωτεύουσα του νησιού, τον ΕΥΔΗΛΟ, με τα καλοδιατηρημένα νεοκλασικά. Λίγο  αργότερα  θα  επισκεφθούμε  το  Αρχαιολογικό Μουσείο του Κάμπου  και  στο  χωριό ΠΗΓΗ, το Μοναστήρι της Οσίας Θεοκτίστης από τη Λέσβο,  δίπλα στο Βυζαντινό παρεκκλήσι της Μονής στη σπηλιά, την περίφημη «Θεοσκέπαστη».  Αμέσως  μετά φθάνουμε  στο  φημισμένο παραθαλάσσιο θέρετρο ΝΑΣ,  όπου  θα  έχουμε  χρόνο  για  κολύμπι  και  γεύμα  προαιρετικά. Επιστροφή  στον  ΕΥΔΗΛΟ,  χρόνος  ελεύθερος,  διανυκτέρευση.


4Η ΗΜΕΡΑ:  Πρωινό  και  χρόνος  ελεύθερος  για  να  ολοκληρώσουμε   τη  γνωριμία  με  τον  ΕΥΔΗΛΟ 

η  εναλλακτικά  να  ακολουθείσετε  την  πρόταση  μας  για μια ΜΙΙΝΙ  κρουαζιέρα ( έξοδα   ατομικά ) στους ΦΟΥΡΝΟΥΣ, το θρυλικό νησί των κουρσάρων με τις μαγευτικές παραλίες του.

5Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό  μεταφορά  στο  λιμάνι   και απόπλους για  ΠΕΙΡΑΙΑ,  άφιξη   και  μεταφορά  στα  

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΤΡΟΠΟΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

ΟΔΙΚΩΣ - ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗΣ.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
  • *Ακτοπλοϊκά   εισιτήρια  οικονομικής  θέσης  ΠΕΙΡΑΙΑΣ –   ΙΚΑΡΙΑ  και   αντίστροφα.
  • * Διαμονή, 4  διαν/σεις,  στο  ξεν/χείο  ATHERAS   3*
  • * Φόρος  διαμονής..
  • * Τέσσερα  πρωινά.
  • * Μεταφορές  -  περιηγήσεις  με   κλιματιζόμενο  πούλμαν.
  • * Ασφαλιστική  κάλυψη  αστικής  ευθύνης.
  • * Φ.Π.Α.  
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

ΤΙΜΕΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ

ΣΕ  2ΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ:  258 €

TΡΙΤΟ  ΑΤΟΜΟ   ΕΩΣ 12  ΕΤΩΝ  238 €

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ  ΔΩΜΑΤΙΟΥ: 80 €

5ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΩΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΑΝΑΧ: 18/7 & 24/8/20