ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΓΚΡΟΥΠ.

ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΓΚΡΟΥΠ.

218€
Χωρίς φόρο: 218€
Κωδικός: TH08/03
Stock Σε Stock

Επισκόπιση

4 ΜΕΡΕΣ ΟΜΑΔΙΚΟ ΟΔΙΚΩΣ Αναχώρηση από Αθήνα: 08 Μαρτίου 

Κάντε μια επιλογή από κάθε παράμετρο, για να λάβετε τελική τιμή. Λεπτομέρειες παρακάτω.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ...

...Κομοτηνή, Ανδριανούπολη, Σουφλί, Σταυρούπολη, Σουφλί, Σταυρούπολη, Σμίνθη, Εχίνος, Ξάνθη, Καβάλα, Λεπτοκαρυά.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΕ PDF

► Κατεβάστε το ταξίδι στον υπολογιστή σας. Κλικ εδώ

► Πίνακας τιμών & αναχωρήσεων - Απόκριες στην Ελλάδα 2019. Κλικ εδώ 
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ
  • Αθήνα
ΤΡΟΠΟΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
  • Οδικώς 
ΧΩΡΑ
  • Ελλάδα
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
  • Εκδρομές - περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή, 3 διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία ANATOLIA & KYRIDIS της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 3*.
  • 3 πρωινά σε μπουφέ. 3 δείπνα (το ένα εορταστικό).
  • Σαρακοστιανό γεύμα σε μπουφέ την Καθαρά Δευτέρα.
  • Αρχηγός - συνοδός.
  • Φ.Π.Α.
  • Φόρος διαμονής.
VIDEO
ΧΑΡΤΗΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
Highlights
Για την Ξάνθη, οι Αποκριές ήταν πάντα μια μεγάλη γιορτή. Αρκεί να ανατρέξουμε στους ομίλους των μεμονωμένων μεταμφιέσεων, των αυτοσχέδιων καρναβαλιών που γυρνούσαν στους δρόμους και επισκέπτονταν τα σπίτια, αλλά και στη συμμετοχή του κόσμου στις αποκριάτικες βραδιές που οργανώνονταν στα χορευτικά κέντρα, ιδιαίτερα από τη δεκαετία του ΄20 και έπειτα. «Η Ξάνθη διατηρεί πάντοτε μια πρωτοπορία Αποκρηάτικου ξεφαντώματος» δηλώνεται στο πρόγραμμα των «Αποκρηάτικων Θρακικών Γιορτών» του 1967.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
1η ΗΜΕΡΑ

Αναχώρηση στις 7.00 π.μ. από ΑΘΗΝΑ, ημίωρη στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και της Λάρισας και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας μέσω της κοιλάδας των ΤΕΜΠΩΝ - ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ, με στάση στην περιοχή του Στρυμόνα, για την πόλη της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ

Πρωινό και αναχώρηση για ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ. Θα προσπεράσουμε το ΣΟΥΦΛΙ, το ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ και την ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ, για να φθάσουμε στις ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ και τα Ελληνοτουρκικά σύνορα, όπου μετά τον απαραίτητο έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων, (ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ) θα φθάσουμε στην ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε στην αγορά της πόλης και να δούμε το ΣΕΛΙΜΓΙΕ ΤΖΑΜΙ. Το τέμενος χτίστηκε με την εντολή του Σουλτάνου Σελίμ Β' από το διάσημο Οθωμανό αρχιτέκτονα Μιμάρ Σινάν το διάστημα 1569 - 1575. Ο Σινάν θεωρεί το έργο αυτό ως το ωραιότερο έργο του. Σήμερα το μνημείο θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα μνημεία στην Ισλαμική αρχιτεκτονική. Ακολουθεί επίσκεψη στο ΚΑΡΑΓΑΤΣ, με το σιδηροδρομικό σταθμό της Γαλλικής εταιρείας, όπου στάθμευε το ΟΡΙΑΝ ΕΞΠΡΕΣ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ για δείπνο και διανυκτέρευση, με μικρή στάση στο ΣΟΥΦΛΙ με την πλούσια πολιτιστική παράδοση.

3η ΗΜΕΡΑ

Πρωινό και μία όμορφη εκδρομή ξεκινά. Θα επισκεφθούμε δύο χαρακτηριστικά των Πομάκων της Θράκης, τη ΣΜΙΝΘΗ και τον ΕΧΙΝΟ. Ακολουθεί επίσκεψη στην πόλη της Ξάνθης. Γεύμα προαιρετικά, χρόνος ελεύθερος να παρακολουθήσουμε τις εκδηλώσεις του καρναβαλιού με άρματα και μεταμφιεσμένους που διοργανώνει ο Δήμος της πόλης. Το απόγευμα επιστροφή στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ, περίπατοι γνωριμίας στην πόλη, εορταστικό αποκριάτικο δείπνο στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ

Πρωινό και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ, με ενδιάμεση στάση στην πόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ. Η διαδρομή μας συνεχίζεται για να φθάσουμε στην περιοχή της ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ, όπου θα έχουμε ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΝΟ ΓΕΥΜΑ σε μπουφέ, στο ξενοδοχείο POSEIDON PALACE. Ακολούθως μέσω ΛΑΡΙΣΑΣ - ΛΑΜΙΑΣ - μικρή στάση σε καφέ της ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ, φθάνουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.

4 ΜΕΡΕΣ ΟΜΑΔΙΚΟ ΟΔΙΚΩΣ 

Αναχώρηση από Αθήνα: 08 Μαρτίου