ΣΟΦΙΑ - ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ - ΚΑΡΠΑΘΙΑ

ΣΟΦΙΑ - ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ - ΚΑΡΠΑΘΙΑ

335€
Χωρίς φόρο: 335€
Κωδικός: 29/6
Stock Σε Stock

Επισκόπιση

6 ΜΕΡΕΣ ΟΜΑΔΙΚΟ ΟΔΙΚΩΣ Αναχωρήσεις από Αθήνα, Ηράκλειο, Χανιά : 25/4, 1, 15 & 29/6

Κάντε μια επιλογή από κάθε παράμετρο, για να λάβετε τελική τιμή. Λεπτομέρειες παρακάτω.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ
  • Αθήνα
  • Ηράκλειο/Χανία (Δωρεάν παραλαβή απο το λιμάνι, Επιβαρύνεστε μονο με τα εισιτήρια του πλοιου - δεκτές όλες οι εκπτώσεις)
ΤΡΟΠΟΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
  • Οδικώς 
ΧΩΡΑ
  • Βουλγαρία
  • Ρουμανία
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
✓ Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
✓ Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* (NOVOTEL SOFIA/PALACE SINAIA/MERCUR UNIRIΙ BUCHAREST ή εφάμιλλα)
✓ 5 πρωινά
✓ 5  δείπνα
✓ Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
✓ Αρχηγός - συνοδός
✓ Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης
✓ Φ.Π.Α
✓ Φόροι  διαμονής
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
  • - Είσοδοι σε Μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους.
  • - Ποτά στα προσφερόμενα γεύματα η δείπνα.
  • - Ό,τι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα και τις παροχές του.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
1η ΗΜΕΡΑ

ΑΘΗΝΑ - ΣΟΦΙΑ

Αναχώρηση στις 06:30 π.μ. για ΣΟΦΙΑ μέσω ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ, με ενδιάμεσες στάσεις. 'Αφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ

ΣΟΦΙΑ - ΣΙΝΑΪΑ

Σύντομη περιήγηση στη Βουλγαρική πρωτεύουσα και αναχώρηση για τη γραφική περιοχή των Καρπαθίων και την πόλη ΣΙΝΑΪΑ. Με ενδιάμεσες στάσεις θα τακτοποιηθούμε το βράδυ στο ξενοδοχείο μας για δείπνο και διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ

ΚΑΡΠΑΘΙΑ - ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ

Ξεκινάμε την περιήγηση - γνωριμία μας στα Καρπάθια, με επίσκεψη στο παλάτι ΠΕΛΕΣ, τη θερινή κατοικία του βασιλιά ΚΑΡΟΛΟΥ και το Ορθόδοξο Μοναστήρι του ΚΑΤΑΚΟΥΖΗΝΟΥ. Λίγο αργότερα θα φθάσουμε στο φρούριο ΜΠΡΑΝ (ΠΥΡΓΟΣ του ΔΡΑΚΟΥΛΑ ) και θα ολοκληρώσουμε με τη μεσαιωνική πόλη ΜΠΡΑΣΩΒ (18ου αιώνα) με τη Μαύρη εκκλησία. Το βράδυ θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας στο ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ για δείπνο και διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ

ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ)

Πανοραμική περιήγηση - ξενάγηση στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας, όπου μεταξύ άλλων θα δούμε το παλάτι της 'Ανοιξης, που διέμεινε η οικογένεια Τσαουσέσκου, το Μουσείο του χωριού, που είναι μοναδικό στο είδος του και η περιήγηση μας συνεχίζεται με το παλάτι της βουλής, χτισμένο από τον Τσαουσέσκου, δεύτερο σε μέγεθος δημόσιο κτίριο στον κόσμο μετά το Πεντάγωνο, το Αντενέουμ, το πιο φημισμένο Μέγαρο μουσικής της χώρας, τα ανάκτορα της βασιλικής οικογένειας, την Αψίδα του θριάμβου που είναι εμπνευσμένη από αυτή του Παρισιού, το Ορθόδοξο Πατριαρχείο, την Ελληνική εκκλησία που θυμίζει Παρθενώνα, το Μουσείο του Πυροσβέστη και τη στρατιωτική Ακαδημία. Ακολουθεί χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στην Παλιά πόλη, διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ

ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ - ΒΕΛΙΚΟ ΤΑΡΝΟΒΟ - ΣΟΦΙΑ

Πρωινή αναχώρηση για Σόφια. Σημαντικός σταθμός στη διαδρομή μας, το VELIKO TARNOVO, μια πόλη χτισμένη στις όχθες του ποταμού Γιάντρα, γνωστή ως η παλαιά πρωτεύουσα της δεύτερης βουλγάρικης αυτοκρατορίας και συχνά αναφέρεται ως "η πόλη των τσάρων". Μέχρι το 1965 το όνομα της πόλης ήταν Τάρνοβο και μέχρι σήμερα συνεχίζεται να χρησιμοποιείται η ονομασία αυτή. Με ενδιάμεση στάση, θα τακτοποιηθούμε το βράδυ στο ξενοδοχείο μας, όπου θα έχουμε δείπνο και διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ

ΣΟΦΙΑ - ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ - ΑΘΗΝΑ

Αναχώρηση για την όμορφη λουτρόπολη του ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ, με το εντυπωσιακό δέντρο στην κεντρική πλατεία, δίπλα στο αρχαίο μαρμάρινο σιντριβάνι. Στάση και συνεχίζουμε για ΑΘΗΝΑ, με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ.

6 ΜΕΡΕΣ ΟΜΑΔΙΚΟ ΟΔΙΚΩΣ 

Αναχωρήσεις από Αθήνα, Ηράκλειο, Χανιά : 25/4, 1, 15 & 29/6