ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΥΑΝΗ ΑΚΤΗ ‐ ΠΡΟΒΗΓΚΙΑ «ανθισμένες λεβάντες»

ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΥΑΝΗ ΑΚΤΗ ‐ ΠΡΟΒΗΓΚΙΑ «ανθισμένες λεβάντες»

670€
Χωρίς φόρο: 670€
Κωδικός: 13/06
Stock Σε Stock

Επισκόπιση

13 - 17 ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΜΑΔΙΚΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ Αναχωρήσεις από Ηράκλειο 13 Ιουνίου

Κάντε μια επιλογή από κάθε παράμετρο, για να λάβετε τελική τιμή. Λεπτομέρειες παρακάτω.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ...
 • Νίκαια ‐ Κάννες – Μονακό – Σαιν Τροπέ ‐ Μασσαλία – Αιξ Εν Προβάνς ‐ Αρλ – Αβινιόν
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ
 • Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο 670 €
 • Επιβάρυνση μονόκλινου 120 €
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ
 • Ηράκλειο
ΤΡΟΠΟΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
 • Αεροπορικώς με Aegean Airlines απ' ευθείας από Ηράκλειο
ΧΩΡΑ
 • Γαλλία
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
 Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Ηράκλειο ‐Αθήνα / Νίκαια & Μασσαλία – Ηράκλειο απευθείας με την Agean
 Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας για τις μεταφορές και μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 Διαμονή στα επιλεγμένα ξενοδοχεία Hotel Ibis Congress Nice, Hotel Ibis Marseille Euromediterranee ή παρόμοια
 Πρωινό καθημερινά.
 Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής.
 Έμπειρο αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας.
 Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης.
 Μια χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά
 Μια βαλίτσα μέχρι 23 κιλά
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
 Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων 120 €.
 Είσοδοι σε μουσεία, σε αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται.
 Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
 Checkpoint (20€)
 Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων το άτομο τη βραδιά (Νίκαια 1,5€, Μασσαλία 1.65 €).
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
 • Hotel Ibis Congress Nice
 • Hotel Ibis Marseille
 • Euromediterranee ή παρόμοια
ΒΑΛΙΤΣΑ
 • Μια χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά
 • Μια βαλίτσα μέχρι 23 κιλά
ΠΤΗΣΕΙΣ

 • 13 ΙΟΥΝΙΟΥ ’19 : Α3 7301 / Α3 690 HERAKLION /NICE 06.25/09.45
 • 17 ΙΟΥΝΙΟΥ ’19 : A3 425 MARSEILLE / HERAKLION 19.20/23.05


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
1η ΗΜΕΡΑ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΝΙΚΑΙΑ ‐ ΚΑΝΝΕΣ

Αναχώρηση νωρίς το πρωί από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου με προορισμό τη Νίκαια. Άφιξη 10 π.μ στη Νίκαια. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για τις κοντινές Κάννες, την αδιαμφισβήτητη «βασίλισσα» της Κυανής Ακτής. Στις Κάννες θα δούμε την παραλιακή λεωφόρο με τους φοίνικες , το μέγαρο του κινηματογραφικού φεστιβάλ , την θρυλική Κρουαζέτ και θα περπατήσουμε στον πεζόδρομο με τα ωραία καταστήματα. Μετά τον ελεύθερο χρόνο που θα έχουμε στις Κάννες θα επιστρέψουμε στη Νίκαια. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Το απόγευμα θα έχουμε μια πανοραμική περιήγηση. Θα διασχίσουμε την περίφημη λεωφόρο, Des Anglais που εκτείνεται κατά μήκος της παραλίας και πήρε όνομά της από μια ομάδα Άγγλων τουριστών που κατά τον 18ο συνήθιζαν να περνούν εδώ το χειμώνα, λόγω του ήπιου κλίματος. Θα δούμε το εμβληματικό ξενοδοχείο «Negresco», θα περάσουμε από την κεντρική πλατεία της πόλης την πλατεία Μασένα με το άγαλμα του Ποσειδώνα, στη συνέχεια την πλατεία Γκαριμπάλντι και τέλος θα δούμε τον Καθεδρικός Ναό της Νίκαιας αφιερωμένος στη Αγία Ρεπαράτη. Χρόνος ελεύθερος και επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ

ΝΙΚΑΙΑ – ΕΖ – ΜΟΝΑΚΟ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για το μεσαιωνικό Εζ, όπου θα επισκεφθούμε το εργοστάσιο παραγωγής αρωμάτων Fragonard. Επόμενη επίσκεψη το κοσμοπολίτικο Πριγκιπάτο του Μονακό, που είναι το πιο πυκνοκατοικημένο κράτος στον κόσμο και οι κάτοικοί του αποκαλούνται Μονεγάσκοι. Στην πανοραμική μας περιήγηση θα δούμε παλάτι των Μονεγάσκων, επίσημη κυβερνητική έδρα του Πριγκιπάτου και κατοικία της βασιλικής οικογένειας των Γκριμάνδι, από τον 13ο αιώνα, τον επιβλητικό Καθεδρικό Ναό της Παναγίας και τέλος μπορούμε να επισκεφθούμε το Ωκεανογραφικό Μουσείο και διεύθυνε για αρκετά χρόνια ο διάσημος εξερευνητής Ζακ Ιβ Κουστό, και θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσετε περισσότερα από 4.000 είδη ψαριών. Χρόνος ελεύθερος στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Επιστροφή στη Νίκαια αργά το απόγευμα.

3η ΗΜΕΡΑ

ΝΙΚΑΙΑ ‐ ΣΑΙΝ ΤΡΟΠΕ – ΜΑΣΣΑΛΙΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για το κοσμοπολίτικο Σεν Τροπέ, γνωστό για τις πολυτελείς βίλες των διασήμων, τα πολυτελή σκάφη, και τα γραφικά σοκάκια στο ιστορικό κέντρο της πόλης Αναχώρηση για τη Μασσαλία πρωτεύουσα της Προβηγκίας, δεύτερη σε πληθυσμό πόλη της Γαλλίας, κτισμένη στον κόλπο της Λυών. Άφιξη αργά το απόγευμα και πανοραμική περιήγηση. Διασχίζοντας μεγάλες λεωφόρους με επιβλητικά κτίρια θα καταλήξουμε στο παλιό λιμάνι και θα δούμε τα δίδυμα κάστρα – φυλάκια του Αγίου Ιωάννη και Αγίου Νικολάου. Θα επισκεφθούμε τη Βασιλική Νορτ Νταμ ντε λα Γκραντ που βρίσκεται στον ομώνυμο λόφο και απ’ όπου θα έχουμε μία υπέροχη πανοραμική θέα στη μεσογειακή μεγαλούπολη και το νησάκι Ιφ με το φρούριο που έχτισε ο Φραγκίσκος Α’ το 1516 για να προστατεύσει το λιμάνι. Το κάστρο μετατράπηκε αργότερα σε φυλακή πολιτικών κρατούμενων και ανάμεσα στους διάσημους ήταν και το φανταστικό πρόσωπο Κόμης Μοντεχρήστος στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Αλέξανδρου Δουμά. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση

4η ΗΜΕΡΑ

ΜΑΣΣΑΛΙΑ – ΑΡΛ ‐ ΑΒΙΝΙΟΝ «ανθισμένες λεβάντες»

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για την ιστορική πόλη Άρλ, γνωστή σαν αρχαία Ρωμαϊκή Αρελάτη, την πόλη με τα περισσότερο Ρωμαϊκά μνημεία στην Γαλλία. Θα δούμε το Ρωμαϊκό Θέατρο, την καλοδιατηρημένη Αρένα, την Ρωμαϊκή νεκρόπολη, και τον Ιερό Ναό του Αγίου Τροφίμου. Η πόλη έχει ανακηρυχτεί από την Unesco Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Στη συνέχεια αναχώρηση για την Αβινιόν πρωτεύουσα του νομού Βωκλύζ, χτισμένη στις όχθες του Ροδανού ποταμού, γνωστή ως έδρα των 7 παπών γαλλικής καταγωγής την περίοδο 1309‐1377. Στην περιήγηση μας στο ιστορικό κέντρο θα δούμε το Παπικό Παλάτι και το Επισκοπικό Συγκρότημα που είναι και το μεγαλύτερο σε όγκο γοτθικό κτίσμα στην Ευρώπη, την πλατεία του Δημαρχείου και την περίφημη Γέφυρα της Αβινιόν. Χρόνος ελεύθερος για όσους θέλουν να επισκεφθούν εσωτερικά το Παπικό Παλάτι. Επιστροφή στη Μασσαλία αργά το απόγευμα. Διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ

ΜΑΣΣΑΛΙΑ ‐ ΑΙΞ ΕΝ ΠΡΟΒΑΝΣ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην αγορά της Μασσαλίας . Αναχώρηση το με σημέρι για να επισκεφτούμε την ωραιότερη ίσως πόλη της Προβηγκίας την Αίξ Εν Προβάνς (Aix en Provence), την πόλη των υδάτων, που πήρε το όνομα της από τις πολυάριθμες πηγές, γενέτειρα του μεγάλου συγγραφέα Εμίλ Ζολά και του ζωγράφου Πολ Σεζάν. Στην περιήγηση μας θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε την περίφημη οδό Μιραμπό, με τις συστάδες από πλατάνια, διακοσμημένη με σιντριβάνια, περίτεχνα κτίρια και επαύλεις που χρονολογούνται από τον 16ο μέχρι και τον 18ο αιώνα. Τέλος θα επισκεφθούμε τον Καθεδρικό Ναό του Σωτήρος , χτισμένος πάνω στα ερείπια της αρχαίας ρωμαϊκής αγοράς. Αναχώρηση για το αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής μας στις 19.30 στο Ηράκλειο απευθείας με την Aegean.


13 - 17 ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΜΑΔΙΚΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ 

Αναχωρήσεις από Ηράκλειο 13 Ιουνίου