ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ

1,175€
Χωρίς φόρο: 1,175€
Κωδικός: 15/06
Stock Σε Stock

Επισκόπιση

8 ΜΕΡΕΣ ΟΜΑΔΙΚΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ Αναχώρηση από Αθήνα, Ηράκλειο 15 Ιουνίου

Κάντε μια επιλογή από κάθε παράμετρο, για να λάβετε τελική τιμή. Λεπτομέρειες παρακάτω.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Highlights
 • Απευθείας πτήσεις με την Aegean Airlines
 • Ξενοδοχεία 4*, 3*sup με ημιδιατροφή (εκτός της 1ης νύχτας)
 • Επίσκεψη στο κάστρο του Κιλκένι, χτισμένο τον 12ο αιώνα και σύμβολο της Νορμανδικής κατάκτησης
 • Επίσκεψη στον καθεδρικό Ναό και στο κολλέγιο Τρίνιτυ στο Δουβλίνο
 • Διασχίζουμε τον περίφημο «Δακτύλιο του Κέρρυ» που είναι μια από τις ομορφότερες διαδρομές του νησιού
 • Περιήγηση στο γοητευτικό Κορκ
 • Επίσκεψη στο μεσαιωνικό κάστρο Μπανράτυ
 • Θαυμάζουμε τους μοναδικούς βράχους του Μόχερ, στις ακτές του Ατλαντικού
 • Επίσκεψη στο αβαείο Κίλμορ και στο μεγαλιθικό νεκροταφείο Καροουμόρ
 • Σημαντικός μας σταθμός, η Ακτή των Γιγάντων, στο βορειότερο σημείο του νησιού και μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της Unesco
 • Πανοραμική ξενάγηση της πόλης του Μπέλφαστ
ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ. ΤΙΜΕΣ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ

 • Δίκλινο 1175€
 • Μονόκλινο +290€
 • Παιδί έως 12 ετών στο ίδιο δωμάτιο με δύο (2) ενήλικες = - 80€
 • Από Ηράκλειο Χανιά για Αθήνα και επιστροφή +140€

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ

Με ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ & AEGEAN AIRLINES 

αναχ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ - 2,9,16/8 & 13/9

(8 ΗΜΕΡΕΣ)  από 1.175€

Πτήσεις από/προς Θεσσαλονίκη +75€

 

Ø  Απευθείας πτήσεις με την Aegean Airlines

Ø  Ξενοδοχεία 4*, 3*sup με ημιδιατροφή (εκτός της 1ης νύχτας)

Ø  Επίσκεψη στο κάστρο του Κιλκένι, χτισμένο τον 12ο αιώνα και σύμβολο της Νορμανδικής κατάκτησης

Ø  Επίσκεψη στον καθεδρικό Ναό και στο κολλέγιο Τρίνιτυ στο Δουβλίνο

Ø  Διασχίζουμε τον περίφημο «Δακτύλιο του Κέρρυ» που είναι μια από τις ομορφότερες διαδρομές του νησιού

Ø  Περιήγηση στο γοητευτικό Κορκ

Ø  Επίσκεψη στο μεσαιωνικό κάστρο Μπανράτυ

Ø  Θαυμάζουμε τους μοναδικούς βράχους του Μόχερ, στις ακτές του Ατλαντικού

Ø  Επίσκεψη στο αβαείο Κίλμορ και στο μεγαλιθικό νεκροταφείο Καροουμόρ

Ø  Σημαντικός μας σταθμός, η Ακτή των Γιγάντων, στο βορειότερο σημείο του νησιού και μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της Unesco

Ø  Πανοραμική ξενάγηση της πόλης του Μπέλφαστ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ
 • Αθήνα
 • Ηράκλειο
ΤΡΟΠΟΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
 • Αεροπορικώς με Aegean Airlines
ΧΩΡΑ
 • Ιρλανδία 
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
 •  Αεροπορικά Εισιτήρια με την Aegean Airlines (απευθείας πτήσεις)
 •  Ξενοδοχεία 4*, 3*sup (ορισμένα μόνο στην επαρχία)
 •  Ημιδιατροφή καθημερινά εκτός της 1ης νύχτας
 •  Μεταφορές, εκδρομές και ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 •  Ξεναγήσεις από έμπειρους διπλωματούχους ξεναγούς στο Δουβλίνο και Μπέλφαστ
 •  Έμπειρο αρχηγό/συνοδό
 •  Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
 • × Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά, είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους
 • × Φόροι αεροδρομίων 175€
 • × Προαιρετική ατομική ταξιδιωτική ασφάλιση κόστους 15€
 • × Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα προσφερόμενα ή αναγράφεται ως προαιρετικό/προτεινόμενο
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
 • 4*,3*sup
ΠΤΗΣΕΙΣ

                          ΔΙΑΔΡΟΜΗ               ΑΝΑΧ.   ΑΦΙΞΗ 

 • 1η μέρα Αθήνα – Δουβλίνο 20.45 23.00
 • 8η μέρα Δουβλίνο – Αθήνα 23.55 05.55
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
 • Απαραίτητο διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου με λατινικούς χαρακτήρες


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
1η ΗΜΕΡΑ

Αθήνα – Δουβλίνο

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για το Δουβλίνο, την πρωτεύουσα της Ιρλανδίας, με απευθείας πτήση. Η Ιρλανδία είναι μια χώρα - νησί που επάξια κατέχει μια θέση στις πιο προηγμένες και αναπτυσσόμενες της Ευρώπης. Οι δε Ιρλανδοί είναι ένας λαός ανεξάρτητος, δυναμικός και καλόκαρδος που ξεχώρισε και οδήγησε τη πατρίδα του στο σύγχρονο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι με ένα πρόσωπο προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής. Το μεγαλύτερο τμήμα του νησιού ανήκει στην Ιρλανδική Δημοκρατία, ενώ το βορειοανατολικό μέρος του ονομάζεται Βόρεια Ιρλανδία. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.

2η ΗΜΕΡΑ

Δουβλίνο

Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στη γνωριμία μας με την πόλη του Δουβλίνου, την πρωτεύουσα της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας. Το όνομα της πόλης προέρχεται από τις ιρλανδικές λέξεις "Dubh linn" και σημαίνουν μαύρος βάλτος ή μαύρη λίμνη. Αντίθετα, το ιρλανδικό όνομα (ιρλ. Baile Átha Cliath) σημαίνει "τόπος" ή "χωριό" δίπλα στο "πέρασμα στις καλαμιές". Η πρώτη γραπτή αναφορά για την πόλη προέρχεται από τον Έλληνα αστρονόμο και χαρτογράφο Κλαύδιο Πτολεμαίο, το έτος 140 π.Χ., στα γραπτά του οποίου αναφέρεται ως Eblana Civitas. Ωστόσο θεωρείται ότι η πόλη ιδρύθηκε με το τωρινό της όνομα το έτος 988 μ.Χ. Το 1988 γιόρτασε το Δουβλίνο επίσημα τα χίλια χρόνια από την ίδρυσή του. Η ιρλανδική πρωτεύουσα, πόλη με μεγάλη πολιτιστική παράδοση, είναι τόπος καταγωγής μεγάλων λογοτεχνικών μορφών του 19ου και του 20ού αιώνα. Πόλη κοσμοπολίτικη και σπουδαίο πολιτιστικό κέντρο που προσφέρει αμέτρητες επιλογές από μουσεία, γκαλερί και θέατρα. Η ξενάγησή μας στην πόλη θα μας δώσει την ευκαιρία να θαυμάσουμε την αρχιτεκτονική της, από μεσαιωνική και γεωργιανή ως τα πιο σύγχρονα κτίρια, το περίφημο κτίριο του Τελωνείου, το Ταχυδρομείο και το δρόμο Ο' Κόνελ. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τον καθεδρικό ναό του Αγίου Πατρικίου και βέβαια δεν θα παραλείψουμε το κολέγιο Τρίνιτυ, το παλαιότερο Πανεπιστήμιο της Ιρλανδίας, με τη διάσημη βιβλιοθήκη του, για να θαυμάσουμε το βιβλίο των Κελτών. Απόγευμα ελεύθερο.

Στους δρόμους του Δουβλίνου θα συναντήσετε πολλά και διαφορετικά αρχιτεκτονικά στυλ. Η μεσαιωνική αρχιτεκτονική είναι εμφανής στο Κάστρο και στον καθεδρικό του Αγίου Πατρικίου. Τα κτίρια που συνδυάζουν την αγγλική και την ολλανδική αρχιτεκτονική του 17ου είναι το Βασιλικό Νοσοκομείο, που σήμερα στεγάζει το Irish Museum of Modern Art. Την γεωργιανή αρχιτεκτονική θα την ανακαλύψετε στις αριστοκρατικές κατοικίες με τις χαρακτηριστικές καμάρες στις πολύ συχνά χρωματιστές εξώπορτες της οδού Merrion στην καρδιά της πόλης.

Για το βράδυ προτείνουμε μια βόλτα με τον συνοδό σας στη φημισμένη περιοχή Temple Bar που σφύζει από ζωή, για να γευθείτε την μπύρα Γκίνες σε μια από τις γραφικές παμπ της πόλης. Η περιοχή αποτελεί επίκεντρο της νυχτερινής ζωής στο Δουβλίνο, στην νότια πλευρά της όχθης του ποταμού Λίφεϋ. Είναι μια περιοχή του Δουβλίνου που διατηρεί ζωντανό τον μεσαιωνικό χαρακτήρα της πόλης, με στενά σοκάκια και μεσαιωνικά κτίρια, ενώ υπάρχει μεγάλος αριθμός μικρών μουσικών σκηνών. Είναι σήμερα η τουριστική Μέκκα της ιρλανδικής πρωτεύουσας, με τα λιθόστρωτα σοκάκια της να πλημμυρίζουν κάθε βράδυ με μεγάλες παρέες από ντόπιους και τουρίστες που λένε τα νέα της ημέρας και τραγουδούν ακούγοντας ιρλανδικά μουσικά σχήματα. Εδώ θα βρείτε ορισμένες από τις καλύτερες και πιο ιστορικές παμπ.

3η ΗΜΕΡΑ

Δουβλίνο - Κιλκένι - Βράχος του Κάσελ – Κορκ - Κέρρυ

Πρωινή αναχώρηση για την νοτιοδυτική Ιρλανδία με πρώτο σταθμό το θαυμάσιο κάστρο Κιλκένι, ένα από τα πιο δημοφιλή κάστρα της Ιρλανδίας. Ανακαινισμένο σε μεγάλο βαθμό αναδεικνύει πλήρως τη ζωή στην ιρλανδική επαρχία μερικούς αιώνες πριν. Το κάστρο αυτό χτίστηκε το 1195 από τον Ουίλιαμ Μάρσαλ προκειμένου να ελέγχει ένα σημείο διάβασης του ποταμού Nore και τη διασταύρωση διάφορων μονοπατιών. Ήταν ένα σύμβολο νορμανδικής κατοχής και στην αρχική του κατάσταση, τον 13ο αιώνα, είχε σχηματιστεί ένα σημαντικό στοιχείο του για τις άμυνες της πόλης με τέσσερις μεγάλους κυκλικούς γωνιακούς πύργους και μια τεράστια τάφρο, μέρος της οποίας μπορεί ακόμα να φαίνεται σήμερα στην παρέλαση. Το ακίνητο μεταβιβάστηκε στον λαό της πόλης το 1967 για £50. Οι κήποι και τα πάρκα που γειτνιάζουν με το κάστρο είναι ανοιχτοί για το κοινό.

Συνεχίζουμε για το μεσαιωνικό κάστρο που ονομάζεται Βράχος του Κάσελ λόγω της τοπογραφίας της περιοχής. Βρίσκεται τοποθετημένο σε μια χρυσή κοιλάδα με τις μεσαιωνικές κατοικίες χτισμένες στις κορυφές των λόφων. Η λιτή κέλτικη αρχιτεκτονική σε συνδυασμό με τον περιβάλλοντα χώρο θα μας εντυπωσιάσουν. Στη συνέχεια μας περιμένει το Κορκ, η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη μετά το Δουβλίνο στη χώρα και η τρίτη σε όλο το νησί, μετά το Δουβλίνο και το Μπέλφαστ. Αποτελεί την πρωτεύουσα και το διοικητικό κέντρο της Κομητείας του Κορκ και την μεγαλύτερη πόλη στην επαρχία του Μύνστερ. Ο ποταμός Λη χωρίζει την πόλη σε δύο τμήματα τα οποία ενώνονται μεταξύ τους με γέφυρες. Το λιμάνι της πόλης είναι το δεύτερο μεγαλύτερο φυσικό λιμάνι του κόσμου μετά από αυτό του Σίδνευ στην Αυστραλία. Οι κάτοικοι του Κορκ χρησιμοποιούν μια ιδιάζουσα τοπική διάλεκτο, της οποίας λέξεις διαφέρουν από την επίσημη αγγλική γλώσσα, ενώ ο τόνος της ομιλίας τους ποικίλει και είναι πιο λεπτός. Η πόλη σφύζει από ζωή και ο ταξιδιώτης θα το ανακαλύψει περπατώντας στα στενοσόκακα του 17ου αιώνα με τα εστιατόρια και τις παμπ.

Στην περιήγησή μας θα περπατήσουμε στην περίφημη Λεωφόρο του Αγίου Πατρικίου και θα θαυμάσουμε και τους δύο θαυμάσιους Γοτθικούς Καθεδρικούς του Ναούς. Στην πόλη παρασκευάζονται πολλές μπύρες σε ζυθοποιεία, η πιο γνωστή από τις οποίες είναι η Murphy's Irish Stout. Μετά την περιήγησή μας συνεχίζουμε για την περιοχή του Δακτυλίου του Κέρρυ την οποία θα γνωρίσουμε αύριο.

4η ΗΜΕΡΑ

Δακτύλιος του Κέρρυ

Η σημερινή ολοήμερη εκδρομή μας είναι αφιερωμένη στο πιο διάσημο τοπίο της Ιρλανδίας. Ο περίφημος δακτύλιος του Κέρρυ προσελκύει, όχι άδικα, χιλιάδες επισκέπτες το χρόνο. Η πλέον κατάλληλη εποχή για να επισκεφθείτε την Ιρλανδία είναι το καλοκαίρι που ζωντανεύει η φύση και η ομορφιά του ορεινού τοπίου με τις λίμνες και τα μισογκρεμισμένα κάστρα των πρωτοχριστιανικών αιώνων δικαιολογεί απόλυτα την προτίμηση του ταξιδιωτικού μας κοινού. Η θεαματική ομορφιά είναι αναμφισβήτητη, αφού η περιοχή παρέχει μια καταπληκτική εικόνα της αρχαίας κληρονομιάς της Ιρλανδίας. Θα περάσουμε από γραφικά χωριά, όπως το Κιλόργκλιν, το Καχιρσαιβίν, γενέτειρα του εθνικού ήρωα Ντάνιελ Ο' Κόνελ και το Σνημ και θα συνεχίσουμε μέχρι το φαράγγι στην τοποθεσία Μολ και μέχρι το Λέιντις Βιου, απ' όπου θα απολαύσουμε την υπέροχη θέα του εθνικού δρυμού του Κιλλάρνευ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας το απόγευμα.

5η ΗΜΕΡΑ

Κέρρυ - Κάστρο Μπανράτυ - Βράχοι Μόχερ – Γκώλγουεϊ

Πρωινή αναχώρηση με προορισμό το Γκώλγουει, μέσω μιας πανέμορφης διαδρομής, στην περιοχή του Μπέρρεν. Η πρώτη μας στάση θα είναι το μεσαιωνικό κάστρο Μπανράτυ, με κατεύθυνση προς το δυτικό άκρο της χώρας δίπλα στον Ατλαντικό Ωκεανό. Το κάστρο Μπανράτυ είναι ένα από τα πιο καλοδιατηρημένα και αυθεντικά μεσαιωνικά κάστρα της Ιρλανδίας. Χτίστηκε το 1425 και αναστυλώθηκε το 1954 αποκτώντας και πάλι τη μεσαιωνική του λάμψη με αυθεντικά έπιπλα και εξοπλισμό που αντικατοπτρίζουν την ατμόσφαιρα και το στυλ εκείνης της εποχής. Γύρω από το Κάστρο βρίσκεται το θεματικό του πάρκο όπου αναπαρίσταται η καθημερινή ζωή της αγροτικής Ιρλανδίας τον 19ο αιώνα. Στο πάρκο μπορούμε να δούμε φάρμες, αγροικίες και μαγαζιά επιπλωμένα με αυθεντικά κομμάτια που αναδύουν την αίσθηση της εποχής, ένα ζωντανό μουσείο. Θα έχουμε τη δυνατότητα να επισκεφθούμε ένα αυθεντικό ιρλανδικό αγρόκτημα, να παρακολουθήσουμε τον πεταλωτή την ώρα της δουλειάς, να δούμε πώς υφαίνεται το μαλλί καθώς και να απολαύσουμε φρεσκοψημένα ψωμάκια με τσάι στο τεϊοποτείο του θεματικού χωριού. Η κορυφαία στιγμή της ημέρας είναι φυσικά οι Περίφημοι Βράχοι Μόχερ, οι συγκλονιστικοί βραχώδεις σχηματισμοί, που έχουν μήκος 8 περίπου χλμ. και 230 μέτρα ύψος πάνω από τον Ατλαντικό. Ένα θέαμα που κόβει την ανάσα, ένα επιβλητικό τοπίο που εκστασιάζει τον κάθε επισκέπτη στην άκρη του Ατλαντικού ωκεανού.

Με λίγη τύχη και αν η μέρα είναι καθαρή θα μπορέσουμε να δούμε τα νησιά Άραν καθώς και να διακρίνουμε τις πεδιάδες και τους λόφους της περιοχής Κονεμάρα.

Άφιξη στο Γκώλγουει, την πρωτεύουσα της ομώνυμης κομητείας, αρχοντική πόλη με Βικτωριανά μνημεία και ιστορικές συνοικίες με τις περίφημες ιρλανδέζικες παμπ.

6η ΗΜΕΡΑ

Γκώλγουεϊ - Κονεμάρα/Αβαείο Κίλμορ - Καροουμόρ - Σλάιγκο

Μετά το πρόγευμα θα κατευθυνθούμε βόρεια, διασχίζοντας τα γοητευτικά τοπία της βραχώδους περιοχής Κονεμάρα, με προορισμό την κομητεία Ντόνεγκαλ. Θα διασχίσουμε την κομητεία Γέιτς, με την πλούσια καλλιτεχνική και λογοτεχνική της παράδοση αλλά και τα προϊστορικά αξιοθέατα. Στάση στο πανέμορφο αβαείο Κίλμορ.

Συνεχίζοντας θα έχουμε τη δυνατότητα να επισκεφτούμε καθοδόν το νεκροταφείο Καροουμόρ, που βρίσκεται κοντά στην πόλη Σλάϊγκο. Πρόκειται για το αρχαιότερο μεγαλιθικό κοιμητήριο της Ιρλανδίας, όπου λέγεται ότι υπήρξαν πάνω από 100 τάφοι εκ των οποίων οι 60 σώζονται ακόμα και σήμερα. Ένα μεγαλιθικό κοιμητήριο όπου βρίσκεται μία συστάδα από 60 πέτρες και δημιουργούν έναν μυστηριώδη κύκλο καθώς και πολλοί θαλαμωτοί τάφοι καθιστώντας το ένα από τα πιο σημαντικά μνημεία της Λίθινης Εποχής στην Ευρώπη. Κάθε τάφος φέρει έναν χαρακτηριστικό αριθμό και ο κεντρικός τάφος έχει αποκατασταθεί ώστε να διευκολύνεται η πρόσβαση στο εσωτερικό. Αργά το απόγευμα θα φτάσουμε στο ξενοδοχείο μας, στην περιοχή του Σλάιγκο.

7η ΗΜΕΡΑ

Σλάιγκο - Ντέρυ - Ακτή Γιγάντων (Giants Causeway) - Μπέλφαστ

Σήμερα θα διασχίσουμε τα σύνορα και, αφήνοντας την Δημοκρατία της Ιρλανδίας, θα περάσουμε στην Βόρεια Ιρλανδία. Περιοχή του νησιού της Ιρλανδίας που αποτελείται από 6 κομητείες οι οποίες ανήκουν στη Μεγάλη Βρετανία. Πρώτος μας σταθμός, το μεσαιωνικό Ντέρυ ή Λόντονντέρυ, όπως το αποκαλούν οι Ιρλανδοί, με κορυφαίο αξιοθέατο τις θαυμάσιες τοιχογραφίες – γκράφιτι που κρατούν ζωντανές τις μνήμες από τις θρησκευτικές ταραχές που στιγμάτισαν για δεκαετίες ολόκληρο το νησί. Η πόλη διαδραμάτισε κεντρικό ρόλο κατά την διάρκεια των συγκρούσεων ανάμεσα στις δύο κοινότητες των ιρλανδών καθολικών και ιρλανδών προτεσταντών τις ταραγμένες δεκαετίες του ’70 και ’80. Συνεχίζουμε για την Ακτή των Γιγάντων (Giants Causeway), μνημείο της παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Περιήγηση στον χώρο, που αποτελεί ένα σπάνιο γεωλογικό φαινόμενο, που διαμορφώθηκε πριν από 60 εκατ. χρόνια και που σήμερα αποτελείται από 40.000 πολυγωνικές κολώνες από βασάλτη. Στο κέντρο επισκεπτών της περιοχής προβάλλεται ένα φιλμ που περιγράφει τον τρόπο δημιουργίας, τις γεωλογικές ιδιαιτερότητες, αλλά και τους ποικίλους μύθους που συνδέονται με την περιοχή. Άφιξη στο Μπέλφαστ το απόγευμα και βραδινός περίπατος στο ιστορικό κέντρο με τις διάσημες παμπ.

8η ΗΜΕΡΑ

Μπέλφαστ - Δουβλίνο - Αθήνα

Πρωινή ξενάγηση στην ιστορική πόλη και πρωτεύουσα της Βόρειας Ιρλανδίας που κατάφερε μετά από 30 χρόνια αναταραχών να μεταμορφωθεί σε πραγματική πόλη-έκπληξη. Θα δούμε τα κορυφαία αξιοθέατα της πόλης, όπως ο Πύργος του Ρολογιού –μια άλλη εκδοχή του πύργου της… Πίζας!– η όπερα, το δημαρχείο, το εκπληκτικό κτίριο της κεντρικής τράπεζας της Β. Ιρλανδίας και, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε, την παμπ Κράουν Μπαρ, που χρονολογείται από το 1885. Στη συνέχεια χρόνος ελεύθερος και το απόγευμα γεμάτοι εντυπώσεις από τη περήφανη χώρα του πνεύματος αλλά και του ποτού (ιρλανδέζικο ουίσκι, μπύρα Guiness) αναχωρούμε για το αεροδρόμιο του Δουβλίνου και πτήση επιστροφής στην Ελλάδα που φτάνουμε τα ξημερώματα της επόμενης μέρας.

8 ΜΕΡΕΣ ΟΜΑΔΙΚΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ 

Αναχώρηση από Αθήνα, Ηράκλειο 15 Ιουνίου