ΜΑΛΔΙΒΕΣ

ΜΑΛΔΙΒΕΣ

1,999€
Χωρίς φόρο: 1,999€
Κωδικός: Οκτ
Stock Σε Stock

Επισκόπιση

7 ΜΕΡΕΣ ΑΤΟΜΙΚΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣΑναχωρήσεις από Αθήνα στις 26/04-30/09

Κάντε μια επιλογή από κάθε παράμετρο, για να λάβετε τελική τιμή. Λεπτομέρειες παρακάτω.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ. ΤΙΜΕΣ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
Highlights
1100 εξωτικά, πανέμορφα νησιά εκ των οποίων τα 700 κατοικούνται και λίγα από αυτά, τα πιο εκλεκτά σε μέγεθος γηπέδου γκολφ διαθέτουν τα υπερπολυτελή ξενοδοχεία με τις βίλες πάνω στις λεύκες αμμουδιές ή τα water bangalows πάνω στα ήρεμα καταγάλανα νερά του Ινδικού ωκεανού, ένα ονειρεμένο ταξίδι. Οι μαλδιβες δεν είναι μόνο τα δροσερά κοκτέιλ ή οι βόλτες με τα ιστιοφόρα στο δειλινό, είναι και η χαλαρή και φιλόξενη συμπεριφορά των ντόπιων, οι καταδύσεις σε έναν άλλο κόσμο, γαλήνιο. Τα κοραλλιογενή νησιά των Μαλδίβων είναι ένας ιδανικός προορισμός για αξέχαστες διακοπές ή για το γαμήλιο ταξίδι σας.
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ
  • Αθήνα
ΤΡΟΠΟΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
  • Αεροπορικώς 
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
✓ Αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση με Turkish Airlines
✓ 5 Διανυκτερεύσεις
✓ Καθημερινό πρωινό Αμερικανικού τύπου ,γεύμα & δείπνο ( all-inclusive Serenity Plan – ζητήστε αναλυτικά τα περιλαμβάνονται )
✓ Μεταφορές από και προς Αεροδρόμιο εξωτερικού 
✓ Ταξιδιωτικά ενημερωτικά έγραφα
✓ Ασφάλεια Ταξιδιού αστικής ευθύνης
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
- Αχθοφορικά και Φιλοδωρήματα
- Φόροι Αεροδρομίων και επίναυλοι καύσιμων 390€
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
Όλες οι τιμές  είναι υπολογισμένες με τις σημερινές ισοτιμίες των Ξένων Νομισμάτων την ημέρα έκδοσης της προσφοράς. Οι προσφορές είναι υπολογισμένες με τους οικονομικότερους ναύλους (με τα σημερινά δεδομένα ) και συγκεκριμένους τύπους δωματίων σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας θα υπάρχει τροποποίηση του κόστους που επιβαρύνονται οι επιβάτες.

Από 30 Ιουνίου έως 15 Σεπτεμβρίου υπάρχει επιβάρυνση 100€ στους αεροπορικούς ναύλους
ΨΗΦΙΑΚΑ ΑΡΧΕΙΑ
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

Όλα τα ψηφιακά περιοδικά και τιμοκατάλογοι, κλικ εδώ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΤΙΜΕΣ
  • Σεβόμενοι απολύτως τον ταξιδιώτη, ανακοινώνουμε γραπτώς και με σαφήνεια την τιμή του ταξιδιού. Σύμφωνα με την ελληνική και κοινοτική νομοθεσία δημοσιεύουμε το κόστος για επιπλέον έξοδα για βίζες και φόρους αεροδρομίων πληρωτέα στην Ελλάδα. Τα ταξίδια μας δεν έχουν κρυφές χρεώσεις. Ο ταξιδιώτης ενημερώνεται από την αρχή για την τελική αξία του ταξιδιού του. Η σωστή ενημέρωση είναι για εμάς δείγμα σοβαρότητας και σεβασμού προς τον πελάτη.

7 ΜΕΡΕΣ ΑΤΟΜΙΚΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ

Αναχωρήσεις από Αθήνα στις 26/04-30/09