ΤΥΝΗΣΙΑ ΓΥΡΟΣ ΟΑΣΕΩΝ απ' ευθείας από Ηράκλειο με φόρους!

ΤΥΝΗΣΙΑ ΓΥΡΟΣ ΟΑΣΕΩΝ απ' ευθείας από Ηράκλειο με φόρους!

715€
Χωρίς φόρο: 715€
Κωδικός: 11-11-19
Stock Σε Stock

Επισκόπιση

7 ΜΕΡΕΣ ΟΜΑΔΙΚΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ Αναχωρήση : 4 ΝοεμβρίουΑπ'ευθείας από Ηράκλειο με φόρους!...

Κάντε μια επιλογή από κάθε παράμετρο, για να λάβετε τελική τιμή. Λεπτομέρειες παρακάτω.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ. ΤΙΜΕΣ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο                             715€

Τιμή σε μονόκλινο                                            815€

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ

 • Ηράκλειο απ'ευθείας με φόρους
ΤΡΟΠΟΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
 • Αεροπορικώς
ΧΩΡΑ
 • Τυνησία
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
  • 6 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία,ΕLMOURADIHOTELAFRICATUNIS 5* , HOTELRASELAINTOZEUR  4*, SUNPALMDOUZ 4*, HOTELLAICOHAMMAMET 5* 

  ·       Αεροπορικά εισιτήρια  Ηράκλειο – Τύνιδα – Ηράκλειο με την AegeanAirlines

  ·        (6) πρωϊνά και (6) επιλεγμένα γεύματα ή δείπνα

  ·       Τοπικός διπλωματούχος ξεναγός-αρχηγός

  ·       Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα

  ·       Η εκδρομή στις ορεινές οάσεις  με τζιπ 4Χ4(υποχρεωτικά στη διάρκεια της εκδρομής η ζώνη ασφαλείας)

  ·       Βόλτα με  καμήλες στους αμμόλοφους της Σαχάρας

  ·       Φ.Π.Α.

  ·       Ασφάλεια ταξιδιού

  ·       Φόροι αεροδρομίου (175€) και επίναυλοι καυσίμων.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
 • ·     Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους(25 ευρώ το άτομο) και γενικά όπου απαιτείται

  ·       Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

  ·       Δημοτικοί φόροι 1 ευρώ το άτομο για κάθε διανυκτέρευση.

  ·         Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

ΠΤΗΣΕΙΣ

Πτήσεις με ναυλωμένη πτήση της Aegean Airlines:

Αναχώρηση: Ηράκλειο – Τύνιδα 23.55 -  01.20

Επιστροφή:   Τύνιδα – Ηράκλειο 02.00 -  05.15

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
 • Check in στα ξενοδοχεία: μετά τις 14.00

 •           Check out στα ξενοδοχεία: στις 12.00

Απαραίτητο Διαβατήριο με 6μηνη ισχύ από την επιστροφή. 

Δυνατότητα προ-επέκτασης προγράμματος στη Καμτσάτκα
προγραμμα

1ΗΗμέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΤΥΝΙΔΑ  

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου στις 21.30 και αναχώρηση 23.55.  Άφιξη στην Τύνιδα.

2ΗΗμέρα: ΤΥΝΙΔΑ – ΚΑΙΡΟΥΑΝ – ΤΟΖΕΡ

Υποδοχή από τον ξεναγό μας και τον αντιπρόσωπο μας. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στην Τύνιδα. Διανυκτέρευση.

Πρωινό. Αναχώρηση και άφιξη στην Κερουάν και περιήγηση της πόλης με επισκέψεις στις δεξαμενές των Αγλαβιτών, το τέμενος του συντρόφου του προφήτη(κουρέα), με τα περίφημα αραβουργήματα και θα συνεχίσουμε την περιήγηση μας με το πρώτο ιερό Τέμενος  που χτίστηκε στη βόρεια Αφρική. Έπειτα  επίσκεψη στη Μεντίνα, με την ενδιαφέρουσα αγορά της. Ελεύθερος χρόνος για καφέ τσάι και παραδοσιακά γλυκά. Επίσκεψη σε εργαστήριο χαλιών-παραδοσιακή τέχνη της Καιρουάν. Αναχώρηση για την Τοζέρ με μία διαδρομή δίπλα στους πρόποδες του Άτλαντα, περνώντας από την Γκάφσα φθάνουμε στην μεγαλύτερη όαση της Τυνησίας, το Τοζέρ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3Η Ημέρα: ΤΟΖΕΡ-ΝΕΦΤΑ-ΣΕΜΠΙΚΑ-ΤΑΜΕΡΖΑ-ΟΥΝΓΚΙΣΜΕΛ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Περιήγηση στην πόλη του Τοζέρ με την ιδιαίτερη και ενδιαφέρουσα αρχιτεκτονική της και την αγορά της. Επίσκεψη της μεγαλύτερης όασης της Τυνησίας και καθώς τη διασχίζουμε, θα αισθανθούμε την ατμόσφαιρα της όασης και την δροσιά της. Επίσκεψη στο ζωολογικό κήπο της όασης όπου θα δούμε ζώα της ερήμου. Η διαδρομή αυτή προαιρετικά μπορεί να γίνει με Παϊτόνια. Επιβίβαση σε 4 επί 4, επίσκεψη στο πανέρι της όασης της Νέφτα και συνεχίζουμε στις ορεινές οάσεις  Τσεμπίκα, Ταμέρζα και Ουνγκισμέλ όπου  βρίσκεται το στούντιο που γυρίστηκε η ταινία ο πόλεμος των άστρων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο της Τοζέρ που  θα  χρόνο για χαλάρωση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση. 

 

 

4ΗΗμέρα:ΤΟΖΕΡ-ΣΟΤ ΕΛ ΤΖΕΡΙΝΤ-ΚΙΜΠΙΛΗ-ΝΤΟΥΖ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Αναχώρηση για την Ντουζ, που είναι η πόρτα της ερήμου, διασχίζοντας την αλμυρή λίμνη του Σοτ Ελ Τζερίντ που η επιφάνεια της είναι καλυμμένη από αλάτι, όπου ιδιαίτερα μετά τη βροχή έχουμε την αίσθηση πως βρισκόμαστε σε παγετώνα και στην περιοχή αυτή συναντάμε και το φαινόμενο του αντικατοπτρισμού και επίσης το Στο Ελ Τζερίντ βρίσκουμε και τα περίφημα τριαντάφυλλα της ερήμου. Σύντομη στάση για φωτογραφίες. Στη συνέχεια περνώντας από την Κιμπίλη με την όαση της, φθάνουμε στην επόμενη πανέμορφη όαση της Ντουζ. Εγκατάσταση στο ξενοδοχείο μας, το οποίο βρίσκεται δίπλα  στους αμμόλοφους και πριν τη δύση του ηλίου θα κάνουμε τη βόλτα στους αμμόλοφους της Σαχάρας με καμήλες για να απολαύσουμε  τη μοναδικότητα, τη μεγαλοπρέπεια και την απεραντοσύνη της Σαχάρας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

5Η  Ημέρα: ΝΤΟΥΖ-ΜΑΤΜΑΤΑ-ΕΛ ΤΖΕΜ - ΧΑΜΜΑΜΕΤ 

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας.  Αναχώρηση για το βορρά  με επίσκεψη στα  Ματμάτα χωριό Βερβερίνικο, μέσα σε ένα σεληνιακό τοπίο, χτισμένο σε ένα λόφο με τις περίφημες κατοικίες των Τρογλοβιτών, όπου θα επισκεφθούμε και μια τυπική κατοικία τους. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το  Ρωμαϊκό αμφιθέατρο του Ελ Τζεμ.Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στη Χαμμαμέτ. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

6Η Ημέρα:ΧΑΜΜΑΜΕΤ – ΜΟΝΑΣΤΙΡ – ΣΟΥΣ – ΠΟΡΤ ΕΛ ΚΑΝΤΑΟΥΙ – ΧΑΜΜΑΜΕΤ

Πρωινό. Περιήγηση στο τουριστικό θέρετρο Χαμμαμέτ και στη Μεσογειακή Μεδίνα του. Θα επισκεφθούμε τη Ναμπέλ, μια αρχαία πόλη που ιδρύθηκε από τους Έλληνες και έφερε το όνομα Νεάπολη. Σήμερα η Ναμπέλ αποτελεί σπουδαίο τουριστικό θέρετρο της χώρας λόγω των μεγάλων σε μήκος παραλίων της που είναι αμμώδεις και με πεντακάθαρα νερά. Επιπλέον φημίζεται για είδη λαϊκής τέχνης και ειδικά την καλαθοπλεκτική, αγγειοπλαστική, χαλκοπλαστική κ.λπ., καθώς και για την τοπική καραμελοποιία και τα ζαχαρωτά.Επίσης,στη διαδρομή θα επισκεφθούμε το Μοναστίρ,πανεπιστημιούπολη και γενέτειρα του επί χρόνια προέδρου της Τυνησίας  Μπουργκίμπα και  επίσκεψη στο μαυσωλείο του.Συνεχίζοντας τη διαδρομή μας διασχίζοντας τους ατέλειωτους ελαιώνες, άφιξη στην Σους. Σύντομη στάση στο κέντρο της πόλης και ελεύθερος χρόνος στην πλούσια αγορά της. Θα συνεχίσουμε με επίσκεψη στο φημισμένο Θέρετρο του Πορτ ελ Καντάουι με την χαρακτηριστική μαρίνα του και την πανέμορφη παραδοσιακή αρχιτεκτονική του.Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

7Η  Ημέρα: ΧΑΜΜΑΜΕΤ– ΤΥΝΙΔΑ-ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΑΡΝΤΩ-ΚΑΡΧΗΔΟΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για Τύνιδα. Επίσκεψη στο μουσείο Μπαρντώ, που έχει μια από τις καλύτερες και μεγαλύτερες συλλογές ψηφιδωτών στον κόσμο. Στη συνέχεια διασχίζοντας  τις κεντρικές λεωφόρους  της Τύνιδας, θα επισκεφθούμε το χώρο όπου βρίσκεται το διοικητικό κέντρο της Τυνησίας και το Τέμενος Ζιτούνα και κατηφορίζοντας θα μπούμε στη μεγάλη σκεπαστή αγορά της Τύνιδας. Αφού ολοκληρώσουμε την επίσκεψη μας στα σουκς, φθάνουμε στην πύλη της εισόδου της Μεδίνας και μπαίνουμε στη λεωφόρο Μπουργκίμπα, μια από τις μεγαλύτερες λεωφόρους της Τύνιδας, όπου βρίσκεται και το σύγχρονο εμπορικό κέντρο της πόλης. Μετά από μία σύντομη διαδρομή και περνώντας από  τη λίμνη της Τύνιδας(Ντου Λακ), φθάνουμε στην Καρχηδόνα  όπου θα επισκεφθούμε το αρχαίο θέατρό τη και τις θέρμες του Αντονίνου.Μεταφορά στο αεροδρόμιο στην Τύνιδα και πτήση. 

7 ΜΕΡΕΣ ΟΜΑΔΙΚΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ 

Αναχωρήση : 4 Νοεμβρίου

Απ'ευθείας από Ηράκλειο με φόρους!