ΤΥΝΗΣΙΑ ΓΥΡΟΣ ΟΑΣΕΩΝ  με Aegean !

ΤΥΝΗΣΙΑ ΓΥΡΟΣ ΟΑΣΕΩΝ με Aegean !

495€
Χωρίς φόρο: 495€
Κωδικός: 22-04-20
Stock Σε Stock

Επισκόπιση

8 ΜΕΡΕΣ  ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ Αναχωρήση : 14 Απριλίου

Κάντε μια επιλογή από κάθε παράμετρο, για να λάβετε τελική τιμή. Λεπτομέρειες παρακάτω.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ

  • Αθήνα με απ'ευθείας πτήση για Τύνιδα .
ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ. ΤΙΜΕΣ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ
  • Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο                              495 ευρώ
  • Τιμή σε μονόκλινο                                            715 ευρώ
ΤΡΟΠΟΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
  • Αεροπορικώς
ΧΩΡΑ
  • Τυνησία
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 

Περιλαμβάνονται:

·       Αεροπορικά εισιτήρια με την AegeanAirlines

·       Εφτά διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα Εφτά διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία ElMOURADIAFRICATUNIS5*, HOTELRASELAINTOZEUR 4*, MOURADIDOUZORSUNPALM 4*, HOTELLAICOHAMMAMET 4* ή παρόμοια (standardδωμάτια ξενοδοχείου τα τρίκλινα δωμάτια είναι δίκλινα με πρόσθετο κρεβάτι, το μονόκλινο θα είναι δωμάτιο με μία κλίνη ή δίκλινο με χρήση ενός κρεβατιού)

·       (7) πρωινά και (6) γεύματα ή δείπνα*

·       Ένα αποχαιρετιστήριο δείπνο*

·       Τοπικός διπλωματούχος ξεναγός-αρχηγός

·       Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα

·       Η εκδρομή στις ορεινές οάσεις  με τζιπ 4Χ4(υποχρεωτικά στη διάρκεια της εκδρομής η ζώνη ασφαλείας)

·       Βόλτα με  καμήλες στους αμμόλοφους της Σαχάρας

·       Φ.Π.Α.

·       Δημοτικοί φόροι στα ξενοδοχεία ( 1 ευρώ το άτομο την ημέρα ανά διανυκτέρευση, τα οποία καταβάλλονται στη ρεσεψιόν του κάθε ξενοδοχείου.

·       Φιλοδωρήματα 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Δεν περιλαμβάνονται

 

·       Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται

·       Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο,

·       Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων ( 195 €)

ΠΤΗΣΕΙΣ

Πτήσεις

14 Απριλίου Αθήνα – Τύνιδα 23.45 – 23.59

22 Απριλίου Τύνιδα – Αθήνα 01.30 – 05.40  

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

·     Απ’ ευθείας πτήσεις με την AegeanAirlinesκαι όχι μέσω σταθμού… Άνετα και ξεκούραστα!!!

·     Δώρο η βόλτα με τις καμήλες στου αμμόλοφους της Σάχαρα.

·     Δώρο η εκδρομή στις ορεινές οάσεις με τζιπ 4Χ4

·     Στην τιμή περιλαμβάνονται οι δημοτικοί φόροι των ξενοδοχείων και τα φιλοδωρήματα… σε άλλα προγράμματα θα δείτε εκτός τιμής.

·     Τοπικοί επαγγελματίες αρχηγοί/ ξεναγοί

Δυνατότητα προ-επέκτασης προγράμματος στη Καμτσάτκα
προγραμμα

1Η Ημέρα: ΑΘΗΝΑ-ΤΥΝΙΔΑ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και απευθείας πτήση για Τύνιδα. Άφιξη, υποδοχή από τον ξεναγό μαςκαι τον αντιπρόσωπο μας. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στην Τύνιδα. Διανυκτέρευση.

 

2Η Ημέρα : ΤΥΝΙΔΑ-ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΑΡΝΤΩ-ΚΑΡΧΗΔΟΝΑ

Πρωινό και χρόνος ελεύθερος για χαλάρωση. Το μεσημέρι επίσκεψη στο μουσείο Μπαρντώ, που έχει μια από τις καλύτερες και μεγαλύτερες συλλογές ψηφιδωτών στον κόσμο. Στη συνέχεια διασχίζοντας  τις κεντρικές λεωφόρους  της Τύνιδας, θα επισκεφθούμε το χώρο όπου βρίσκεται το διοικητικό κέντρο της Τυνησίας και το Τέμενος Ζιτούνα και κατηφορίζοντας θα μπούμε στη μεγάλη σκεπαστή αγορά της Τύνιδας. Αφού ολοκληρώσουμε την επίσκεψη μας στα σουκς, φθάνουμε στην πύλη της εισόδου της Μεδίνας και μπαίνουμε στη λεωφόρο Μπουργκίμπα, μια από τις μεγαλύτερες λεωφόρους της Τύνιδας, όπου βρίσκεται και το σύγχρονο εμπορικό κέντρο της πόλης.Μετά από μία σύντομη διαδρομή και περνώντας από  τη λίμνη της Τύνιδας(Ντου Λακ), φθάνουμε στην Καρχηδόνα  όπου θα επισκεφθούμε το αρχαίο θέατρό τη και τις θέρμες του Αντονίνου. Επιστροφήστο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

3Η Ημέρα : ΤΥΝΙΔΑ-ΚΕΡΟΥΑΝ-ΓΚΑΦΣΑ-ΤΟΖΕΡ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Αναχώρηση και άφιξη στην Κερουάν και περιήγηση της πόλης με επισκέψεις στις δεξαμενές των Αγλαβιτών, το τέμενος του συντρόφου του προφήτη(κουρέα), με τα περίφημα αραβουργήματα και θα συνεχίσουμε την περιήγηση μας με το πρώτο ιερό Τέμενος  που χτίστηκε στη βόρεια Αφρική. Έπειτα  επίσκεψη στη Μεντίνα, με την ενδιαφέρουσα αγορά της. Ελεύθερος χρόνος για καφέ τσάι και παραδοσιακά γλυκά. Επίσκεψη σε εργαστήριο χαλιών-παραδοσιακή τέχνη της Καιρουάν. Αναχώρηση για την Τοζέρ με μία διαδρομή δίπλα στους πρόποδες του Άτλαντα, περνώντας από την Γκάφσα φθάνουμε στην μεγαλύτερη όαση της Τυνησίας, το Τοζέρ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Μετά το δείπνο επίσκεψη του λαογραφικού μουσείου Νταρ Σαριέτ. Διανυκτέρευση. 

 

4Η Ημέρα: ΤΟΖΕΡ-ΣΕΜΠΙΚΑ-ΤΑΜΕΡΖΑ-ΟΥΝΓΚΙΣΜΕΛ-ΝΕΦΤΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Περιήγηση στην πόλη του Τοζέρ με την ιδιαίτερη και ενδιαφέρουσα αρχιτεκτονική της και την αγορά της. Επίσκεψη της μεγαλύτερης όασης της Τυνησίας και καθώς τη διασχίζουμε, θα αισθανθούμε την ατμόσφαιρα της όασης και την δροσιά της. Επίσκεψη στο ζωολογικό κήπο της όασης όπου θα δούμεζώα της ερήμου. Η διαδρομή αυτή προαιρετικά μπορεί να γίνει με Παϊτόνια. Επιβίβαση σε 4 επί 4, επίσκεψηστις ορεινές οάσεις  Τσεμπίκα, Ταμέρζα και Ουνγκισμέλ όπου  βρίσκεται το στούντιο που γυρίστηκε η ταινία ο πόλεμος των άστρων και συνεχίζουμε με επίσκεψη στο πανέρι της όασης της Νέφτα. Δείπνο.Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. 

 

5Η  Ημέρα: ΤΟΖΕΡ-ΣΟΤ ΕΛ ΤΖΕΡΙΝΤ-ΚΙΜΠΙΛΗ-ΝΤΟΥΖ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Αναχώρηση για την Ντουζ, που είναι η πόρτα της ερήμου, διασχίζοντας την αλμυρή λίμνη του Σοτ Ελ Τζερίντ που η επιφάνεια της είναι καλυμμένη από αλάτι, όπου ιδιαίτερα μετά τη βροχή έχουμε την αίσθηση πως βρισκόμαστε σε παγετώνα και στην περιοχή αυτή συναντάμε και το φαινόμενο του αντικατοπτρισμού και επίσης το Στο Ελ Τζερίντ βρίσκουμε και τα περίφημα τριαντάφυλλα της ερήμου. Σύντομη στάση για φωτογραφίες. Στη συνέχεια περνώντας από την Κιμπίλη με την όαση της, φθάνουμε στην επόμενη πανέμορφη όαση της Ντουζ. Εγκατάσταση στο ξενοδοχείο μας, το οποίο βρίσκεται δίπλα  στους αμμόλοφους και πριν τη δύση του ηλίου θα κάνουμε τη βόλτα στους αμμόλοφους της Σαχάρας με καμήλες για να απολαύσουμε  τη μοναδικότητα, τη μεγαλοπρέπεια και την απεραντοσύνη της Σαχάρας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

6ΗΗμέρα:ΝΤΟΥΖ-ΜΑΤΜΑΤΑ-ΕΛ ΤΖΕΜ-ΣΟΥΣ-ΧΑΜΜΑΜΕΤ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας.  Αναχώρηση για το βορρά  με επίσκεψη στα  Ματμάτα χωριό Βερβερίνικο, μέσα σε ένα σεληνιακό τοπίο,χτισμένο σε ένα λόφο με τις περίφημες κατοικίες των Τρογλοβιτών, όπου θα επισκεφθούμε και μια τυπική κατοικία τους. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το  Ρωμαϊκό αμφιθέατρο του Ελ Τζεμ. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στη Χαμμαμέτ.Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

7Η  Ημέρα: ΧΑΜΜΑΜΕΤ-ΜΟΝΑΣΤΙΡ-ΣΟΥΣ-ΠΟΡΤ ΕΛ ΚΑΝΤΑΟΥΙ-ΧΑΜΜΑΜΕΤ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Αναχώρηση για το Μοναστίρ. Στη διαδρομή θα επισκεφθούμε το Μοναστίρ,πανεπιστημιούπολη και γενέτειρα του επί χρόνια προέδρου της Τυνησίας  Μπουργκίμπα και  επίσκεψη στο μαυσωλείο του.Συνεχίζοντας τη διαδρομή μας διασχίζοντας τους ατέλειωτους ελαιώνες, άφιξη στην Σους. Σύντομη στάση στο κέντρο της πόλης και ελεύθερος χρόνος στην πλούσια αγορά της. Θα συνεχίσουμε με επίσκεψη στο φημισμένο Θέρετρο του Πορτ ελ Καντάουι με την χαρακτηριστική μαρίνα του και την πανέμορφη παραδοσιακή αρχιτεκτονική του. Το απόγευμα περιήγηση στο τουριστικό θέρετρο Χαμμαμέτ και στη Μεσογειακή Μεδίνα του. Θα επισκεφθούμε τη Ναμπέλ, μια αρχαία πόλη που ιδρύθηκε από τους Έλληνες και έφερε το όνομα Νεάπολη. Σήμερα η Ναμπέλ αποτελεί σπουδαίο τουριστικό θέρετρο της χώρας λόγω των μεγάλων σε μήκος παραλίων της που είναι αμμώδεις και με πεντακάθαρα νερά. Επιπλέον φημίζεται για είδη λαϊκής τέχνης και ειδικά την καλαθοπλεκτική, αγγειοπλαστική, χαλκοπλαστική κ.λπ., καθώς και για την τοπική καραμελοποιία και τα ζαχαρωτά. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

 

 

8Η Ημέρα:ΧΑΜΜΑΜΕΤ-ΤΥΝΙΔΑ-ΑΘΗΝΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Ημέρα ελεύθερη για μπάνιο και χαλάρωση.(checkout: 12.00)Νωρίς το απόγευμα μεταφορά στην Τύνιδα με επίσκεψη στις σκεπαστές αγορές της Τύνιδας για τα τελευταία σας ψώνια. Μεταφορά στο γραφικό χωριόΣίντιΜπου Σάιντ με την ανδαλουσιάνικη αρχιτεκτονική του,τηνπανοραμική θέα του στη μεσόγειο και την όμορφη μαρίνα του. Θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε σε ένα παραδοσιακό καφενέ ένα μοναδικόαραβικό καφέ ήτσαι μέντα. Στη συνέχεια θα μεταφερθούμεστο παραδοσιακό εστιατόριοlavictoireγια το αποχαιρετιστήριο δείπνο. Μεταφορά στο αεροδρόμιο της Τύνιδας   για  τη  πτήση επιστροφής μας στην  Αθήνα. 

8 ΜΕΡΕΣ  ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ 

Αναχωρήση : 14 Απριλίου