XMAS ΠΡΑΓΑ απ' ευθειας απο Ηρακλειο

XMAS ΠΡΑΓΑ απ' ευθειας απο Ηρακλειο

595€
Χωρίς φόρο: 595€
Κωδικός: 21/12
Stock Σε Stock

Επισκόπιση

21- 26 Δεκεμβρίου 20196 Μέρες / 5 Διανυκτερεύσεις απ' ευθείας από Ηράκλειο.

Κάντε μια επιλογή από κάθε παράμετρο, για να λάβετε τελική τιμή. Λεπτομέρειες παρακάτω.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΤΡΟΠΟΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ

ΧΩΡΑ

ΤΣΕΧΙΑ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Απευθείας ναυλωμένη πτήση τσάρτερ

 • 21/12/19 QS 4343 09:40 ΗΡΑΚΛΕΙΟ - 11:05 ΒΙΕΝΝΗ 11:55 – ΠΡΑΓΑ 12:55 & 26/12/19 QS3572 20:30 ΠΡΑΓΑ – 00:20 ΗΡΑΚΛΕΙΟ 27/12/19(τύπου BOEING 737 )

 • Διαμονή σε ξενοδοχείο της επιλογή σας

 • πρωινό καθημερινά

 • Περιλαμβάνεται η ξενάγηση στην πόλη της Πράγας παλιά πόλη

 • Περιλαμβάνεται η ξενάγηση στην πόλη της Πράγας στην Καστρούπολη

 • Περιλαμβάνεται η περιήγηση στην Δρέσδη

 • ΔΩΡΟ 1 Ολοήμερη εκδρομή στο Κάρλοβυ Βάρυ

 • έμπειρο ελληνόφωνο αρχηγό – συνοδό καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής

 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

 • Μεταφορές καθημερινά όπως απαιτεί το πρόγραμμα ανά ημέρα με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν οδηγός

 • Έμπειρος ελληνόφωνος αρχηγός- συνοδός του γραφείου μας


ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Είσοδοι σε μουσεία, πάρκα, ιστορικούς χώρους και όπου αλλού απαιτούνται

 • Φόροι αεροδρομίου και επίναυλος καυσίμων 75 ευρώ το άτομο

 • Ότι αναφέρεται σαν προτεινόμενο ή προαιρετικό

 • Δυνατότητα Φαγητού

 • Ποτά στα γεύματα / δείπνα και στο χριστουγεννιάτικο δείπνο

 • Φιλοδωρήματα / αχθοφορικά κτλ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

Για τιμοκαταλογο κλικ εδω

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
1η ΗΜΕΡΑ

1η Μέρα 21/12/19: ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΠΡΑΓΑ/ Ξενάγηση Παλιά πόλη

Αναχώρηση νωρίς το πρωί για την πόλη – μουσείο την Πράγα, πρωτεύουσα της Τσεχίας με απευθείας ναυλωμένη πτήση. Άφιξη, γνωριμία με το τοπικό μας αντιπρόσωπο και άμεση επιβίβαση στα λεωφορεία για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμά μας με την ξενάγηση στο σημαντικότερο αρχιτεκτονικό μνημείο της Ευρώπης, στην Μικρή πόλη ( Μάλα Στράνα) και την Παλιά πόλη (Στάρε Μέστο). Θα επισκεφτούμε ανταλλακτήριο συναλλάγματος με πολύ καλούς όρους. Θα περπατήσουμε από την γραφική γοτθική Γέφυρα του Καρόλου μέσα από τα μεσαιωνικά δρομάκια της «Βασιλικής οδού» ως την πλατεία της Παλιάς Πόλης με το Δημαρχείο και το φημισμένο Αστρονομικό Ρολόι. Θα καταλήξουμε μεταξύ άλλων στο «Ομπέσνι Ντουμ» δημιουργία των σημαντικότερων Αρχιτεκτόνων, γλυπτών και ζωγράφων του 19ου αι. Μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια μας και χρόνος για ξεκούραση. Προαιρετική Βραδινή μεταφορά στο κέντρο της πόλης. Διανυκτερευση.

2η ΗΜΕΡΑ

2η Μέρα 22/12/19: Πράγα / Ξενάγηση καστρούπολη και προαιρετική επίσκεψη στο ζωολογικό κήπο & προαιρετική κρουαζιέρα στο ποταμό Μολδάβα

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχωρούμε για την επίσκεψη μας στην Καστρούπολη (Hradčany), την Ακρόπολη της Πράγας, που απλώνεται πάνω στο βράχο της Μάλα Στράνα. Μεταξύ άλλων θα δούμε: το μοναστήρι Στραχόβ, το Λορέτο, τον γοτθικό καθεδρικό ναό του Αγίου Βίττου, με εντυπωσιακά βιτρώ & το Μαυσωλείο των Βοημών Βασιλέων,το θησαυροφυλάκιο του Στέμματος ,τον δρόμο των Αλχημιστών – το Χρυσό σοκάκι με τα χαρακτηριστικά κτίσματα και τέλος τον πύργο του Ιππότη Ντάλιμπορ, απολαμβάνοντας την πανοραμική θέα της παραμυθένιας αυτής πόλης. Ελεύθερος χρόνος και και προαιρετική αναχώρηση για την επίσκεψη μας στο ζωολογικό κήπο της Πράγας.Μια 2ωρη περιήγηση στο πάρκο το οποίο ιδρύθηκε το 1931 και φιλοξενεί 4600 διαφορετικά ζώα και πτηνά περίπου τα οποία αποτελούνται από 630 διαφορετικά είδη για αυτό και αποτελεί ένα από τα πολυσύχναστα πάρκα επισκε-

πτών ανά τον κόσμο.. ( περίπου 1,3 επισκέπτες το χρόνο). Έπειτα μεταφορά στο ξενοδοχείο, χρόνος για ξεκούραση.

Το βράδυ σας προτείνουμε να απολαύσετε την μαγευτική κρουα- ζιέρα στο ποταμό Μολδάβα απολαμβάνοντας τις

ομορφιές της πόλης κάτω από το φως του φεγγαριού!

Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση

3η ΗΜΕΡΑ

3η Μέρα 23/12/19: Πράγα & προαιρετική εκδρομή στο Cesky Krumlov 140 χλμ o/w (ΕΝΗΛΙΚΑΣ 25Ε,ΠΑΙΔΙΑ ΔΩΡΕΑΝ)

Πρωινό στο ξενοδοχείο, και προαιρετική αναχώρηση για την ολοήμερη εκδρομή στο Cesky Krumlov – μια από τις ωραιότερες πόλεις της Βοημίας. Το Τσέσκι Κρούμλοβ είναι μια μικρή πόλη στην περιοχή της νότιας Βοημίας της Τσεχίας, που είναι γνωστή για τη ιστορική γοτθική αρχιτεκτονική της και το κάστρο Κρούμλοβ. Θα ξεναγηθούμε στην πόλη και χρόνος ελεύθερος. Το απόγευμα αναχώρηση και επιστροφή στο ξενοδοχείο , Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ

4Η Μέρα 24/12/19 : Πράγα/ ολοήμερη εκδρομή στο Κάρλοβυ Βάρυ.

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση, για την ολοήμερη εκδρομή στο Κάρλοβυ Βάρυ,(διάρκεια διαδρομής 2 ώρες o/w) κτισμένο κατά μήκος του ποταμού Τέμπλα, σ’ ένα καταπράσινο γραφικό περιβάλλον που έγινε γνωστό λόγω των ιαματικών πηγών του. Τον 14ο αι. ονομάστηκε «βασιλική πόλη» από τον αυτοκράτορα Κάρολο τον 4ο, καθιερώθηκε δε σαν τόπος συνάντησης προσωπικοτήτων των γραμμάτων, των τεχνών και της πολιτικής. Εδώ έγραψαν ο Γκαίτε και ο Σίλλερ, συνέθεσαν ο Μπετόβεν και ο Μπαχ, έβαλε νέους ορίζοντες ο Μαρξ και ξεκουράστηκε η Μαρία Θηρεσία. Ξενάγηση. Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στην Πράγα , διανυκτερευση.

Για το βράδυ πρόταση μας: ακολουθήστε τις προτάσεις του αρχηγού σας για το χριστουγεννιάτικο γκαλά σας . Διανυκτέρευση.


5η ΗΜΕΡΑ

5Η Μέρα 25/12/19 : Πράγα – Ολοήμερη εκδρομή στη Δρέσδη 152 χλμ o/w- πτήση επιστροφής

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση το πρωί για την πόλη της Δρέσδης. Μια πόλη η οποία προσφέρει μεγάλη ποικιλία ιστορικών κτιρίων μερικά από τα οποία είναι το Dresden Zwinger, η εκκλησία Frauenkirche, η όπερα Semper. Άφιξη εκεί, ξενάγηση και χρόνος ελεύθερος για μια βόλτα στην πόλη. Αργά το απόγευμα επιστροφή στην Πράγα, διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ

6Η Μέρα 26/12/19: Πράγα – Ελεύθεροι μέρα - πτήση επιστροφής

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση αφού μαζέψουμε τα πράγματα μας και αφήσουμε τα δωμάτια για την τελευταία μας βόλτα στην Πράγα. Έπειτα αναχώρηση μέχρι την προγραμματισμένη ώρα συγκέντρωσης και μεταφοράς στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας . Ρωτήστε μας για τι να σας προτείνουμε.


21- 26 Δεκεμβρίου 2019

6 Μέρες / 5 Διανυκτερεύσεις απ' ευθείας από Ηράκλειο.