Top
 

Κωνσταντινούπολη η Πρωτεύουσα του Βυζαντίου – 6 μέρες

Η Βασίλισσα του Βοσπόρου θα σας Μαγέψει...
Κωνσταντινούπολη η Πρωτεύουσα του Βυζαντίου – 6 μέρες
300€ κατ'άτομο

Πρωτεύουσα του Βυζαντίου η Κωνσταντινούπολη, συνδυάζει την Ανατολίτικη Μαγεία με την χροιά μιας σύγχρονης Ευρωπαϊκής Μεγαλούπολης. Τα Ελληνικά Μνημεία της με κορυφαίο το Σύμβολο της Ορθοδοξίας της Αγία Σοφία μαρτυρούν την περασμένη δόξα της Βασίλισσας του Βοσπόρου.

Αυτή την κοσμοπολίτικη Πόλη, με την Μαγεία του παρελθόντος θα προσπαθήσουμε να σας δείξουμε σ΄’ενα ταξίδι στο χρόνο, σ΄’εναν τόπο που φαντάζει τόσο οικείος.

Κωνσταντινούπολη οδικώς-6 ΗΜΕΡΕΣ-MAR-2022

 • Προορισμός
 • Αναχωρήσεις
  Αθήνα / Κωνσταντινούπολη
 • Ώρες αναχώρησης
  Συγκέντρωση 7.30 το πρωί και ανχώρηση
 • Ώρα επιστροφής
  Το πρωί επιστροφή για Αθήνα
 • Ημερομηνίες Αναχώρησης
  05/03 , 22/03 , 25/03

Περιλαμβάνονται

Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν
3 γεύματα ή δείπνα στην Κωνσταντινούπολη
3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό σε ξενοδοχείο 4* στην Κωνσταντινούπολη
Κρουαζιέρα στα Πριγκηπονήσια
Περιηγήσεις – ξεναγήσεις βάσει προγράμματος
Αρχηγός / Ξεναγός
Ασφάλεια αστικής ευθύνης
1
1η μέρα: ΑΘΗΝΑ – ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Συγκέντρωση ώρα 7:30 π.μ. και αναχώρηση για Κομοτηνή με ενδιάμεσες στάσεις κατά την διαδρομή. Άφιξη στην Κομοτηνή και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
2
2η μέρα: ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Μετά το πρωινό, αναχώρηση για Κωνσταντινούπολη. Διέλευση συνόρων. Διασχίζοντας την Ανατολική Θράκη, στάση στη Ραιδεστό, το σημερινό Τερκιντάγ. Άφιξη στην Πόλη καιΠροαιρετική Κρουαζιέρα στο Βόσπορο με ιδιωτικό καράβι .ΚΟΣΤΟΣ 25 ΕΥΡΩ . Δείπνο σε τοπικό εστιατόριο. Μεταφορά στο ξενοδοχείο ,τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.
3
3η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ
Μετά το πρόγευμα επίσκεψη στο ανάκτορο Ντολμά Μπαχτσέ και αμέσως μετά από το Καμπατάς θα επιβιβαστούμε σε  πλοίο για να επισκεφθούμε τα Πριγκηπόνησα. Θα επισκεφτούμε την Πρίγκηπο. Γεύμα σε παραλιακό εστιατόριο και για όσους επιθυμούν προαιρετικά  βόλτα με τις παραδοσιακές άμαξες το γύρο του νησιού.Αμέσως μετά θα πάμε στην Χάλκη με την περίφημη Θεολογική Σχολή και την Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδας στο λόφο της Ελπίδας. Επιστροφή στην πόλη. Για το βράδυ σας προτείνουμε  διασκέδαση σε παραδοσιακό νυχτερινό κέντρο με ζωντανή ορχήστρα και παραδοσιακούς χορούς της κοιλιάς  (oriental). KΟΣΤΟΣ 30 ΕΥΡΩ. Διανυκτέρευση.
4
4η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – (ξενάγηση)
Πρόγευμα  και αναχώρηση για ξενάγηση στα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Πόλης. Θα ξεκινήσουμε από το σουλτανικό ανάκτορο Τοπ Καπί στη χερσόνησο που ιδρύθηκε η αρχαία αποικία του Βυζαντίου. Αμέσως μετά επίσκεψη στο μεγαλύτερο μνημείο του ελληνισμού και της χριστιανοσύνης, την Αγία Σοφία. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Βυζαντινό Ιππόδρομο, το θρυλικό Μπλε Τζαμί (Σουλτάναχμετ) και τη Βασιλική Στέρνα του Ιουστινιανού. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο και επίσκεψη στην εκπληκτική Σκεπαστή Αγορά (Καπαλί Τσαρσί) με τα 5.000 μαγαζιά για να κάνετε τις αγορές σας Επιστροφή στο ξενοδοχείο.
5
5η μέρα: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΞΑΝΘΗ
Μετά το πρωινό επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι, την Παναγία των Βλαχερνών και στη συνέχεια επίσκεψη στο Μπαλουκλί (Μονή Ζωοδόχου Πηγής) που συνδέεται με τους θρύλους για τα μισοτηγανισμένα ψάρια και την άλωση της Πόλης και στη συνέχεια αναχώρηση από την Κωνσταντινούπολη. Διέλευση συνόρων και άφιξη στην Ξάνθη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.
6
6η μέρα: ΞΑΝΘΗ - ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Περιλαμβάνονται

Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν
3 γεύματα ή δείπνα στην Κωνσταντινούπολη
3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό σε ξενοδοχείο 4* στην Κωνσταντινούπολη
Κρουαζιέρα στα Πριγκηπονήσια
Περιηγήσεις – ξεναγήσεις βάσει προγράμματος
Αρχηγός / Ξεναγός
Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν Περιλαμβάνονται

• Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους • Εισιτήρια για τα Πριγκηπόνησα (15€) • Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό • Ταξιδιωτική ασφάλιση με την Interamerican με καλύψεις Covid 20€ το άτομο

Σημειώσεις

 • Είναι δυνατόν οι διανυκτερεύσεις στην Ελλάδα να γίνουν ορισμένες φορές σε Αλεξανδρούπολη ή Θεσσαλονίκη.
 • Η σειρά των ξεναγήσεων είναι δυνατόν να διαμορφωθεί για καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος.
Τιμή κατ' άτομο Διαμονή
Δίκλινο/Τρίκλινο300€
Επιβάρυνση Μονόκλινου160€

Εγγραφείτε στο Newsletter μας