Top
 

Κόστα Ρίκα

ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ
Κόστα Ρίκα
1590€ κατ'άτομο
Σαν Χοσέ – Εθνικό πάρκο Τορτουγέρο – Ηφαίστειο Αρενάλ & Κρεμαστές Γέφυρες - Παραλίες και Εθνικό πάρκο Μανουέλ Αντόνιο

Ένα αξέχαστο ταξίδι στον οικολογικό παράδεισο της Κόστα Ρίκα. Μοναδικό οδοιπορικό στην «πλούσια ακτή». Ζήστε την εμπειρία της ζούγκλας του πάρκου Τορτουγέρο, θαυμάστε το ενεργό ηφαίστειο Πόας, γνωρίστε την πρωτεύουσα Σαν Χοσέ και συνδυάστε τις παραλίες του Μανουέλ Αντόνιο με το Εθνικό πάρκο και την απαράμιλλη φυσική του ομορφιά. Ένα ταξίδι για να γνωρίσουμε την μοναδική φύση της περιοχής αυτής, τα σημαντικά της πάρκα, τη μεγάλη βιοποικιλία σε βλάστηση και πανίδα και τα φημισμένα ενεργά ηφαίστεια.

 

ΠΑΝΑΜΑΣ ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ 13Μ ΙΟΥΝ-ΣΕΠ 2022

 COSTA RICA 9Μ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2022

Κόστα Ρίκα

Τα TOP  αξιοθέατα της Κόστα Ρίκα

Ένα αξέχαστο ταξίδι στον οικολογικό παράδεισο της Κόστα Ρίκα

 

 • Ενδελεχής ξενάγηση του Σαν Χοσέ
 • Επίσκεψη στο ηφαίστειο Πόας
 • Επίσκεψη και διαμονή στο Εθνικό Πάρκο Τορτουγέρο
 • Βαρκάδα στη ζούγκλα του Τορτουγέρο
 • Επίσκεψη στις κρεμαστές γέφυρες του Αρενάλ
 • Επίσκεψη στο Εθνικό πάρκο Μανουέλ Αντόνιο
 • Εξερεύνηση με βάρκες της ζούγκλας του ποταμού Ταρκόλες για να παρατηρήσουμε τους κροκόδειλους
 • Ημιδιατροφή καθημερινά & δύο (2) γεύματα
 • Προορισμός
 • Ώρες αναχώρησης
  9/6 Αθήνα – Φρανκφούρτη 07:00 - 09:00, Φρανκφούρτη – Σαν Χοσέ 13:45 - 17:55, (10/6-23/9) Αθήνα – Άμστερνταμ 05:45-08:20/ Άμστερνταμ – Παναμάς 11:20-16:20
 • Ώρα επιστροφής
  18/6 Σαν Χοσέ – Φρανκφούρτη 19:40 - 15:05, Φρανκφούρτη - Αθήνα 20:20 - 00:05 /(10/6-23/9)Σαν Χοσέ – Άμστερνταμ 16:15-11:05* /Άμστερνταμ – Αθήνα 12:25-16:35(*) Άφιξη την επόμενη μέρα
 • Ημερομηνίες Αναχώρησης
  9 ημέρες 1 & 13/9 / 13 ΗΜΈΡΕΣ 23/9

Περιλαμβάνονται

9 ημέρες, 1 & 13/9

Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση): Πτήσεις Lufthansa Διαμονή σε κεντρικά επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* και lodges Ημιδιατροφή καθημερινά & δύο (2) γεύματα Μεταφορές, εκδρομές, ξεναγήσεις όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα Τέλη εισόδων (π.χ. εθνικά πάρκα) Ασφάλεια αστικής ευθύνης/ Φ.Π.Α.Έμπειρο αρχηγό / συνοδό του ταξιδιού ,Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες

13 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 2022 23/9

Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση) KLM Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 5*, 4* & LODGE στα Πάρκα Ημιδιατροφή καθημερινά Μεταφορές, εκδρομές, ξεναγήσεις όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα Αχθοφορικά μιας αποσκευής κατ’ άτομο Φιλοδωρήματα Ασφάλεια αστικής ευθύνης/Φ.Π.Α. Εμπειρότατο Αρχηγό/συνοδό του ταξιδιού Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες

1
9 - 18/6/2022 Ημέρα 1η: Αθήνα – Σαν Χοσέ
Αναχώρηση από την Αθήνα και μέσω ενδιάμεσου σταθμού άφιξη στο Διεθνές Αεροδρόμιο Juan Santamaría, της πρωτεύουσας και μεγαλύτερης πόλης της Κόστα Ρίκα, Σαν Χοσέ. Μετά τις αναγκαίες διατυπώσεις και την παραλαβή των αποσκευών, μεταφορά στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο και διανυκτέρευση.
2
Ημέρα 2η: Σαν Χοσέ – Ηφαίστειο Πόας
Μετά το πρωινό μας ξεκινάμε την ημέρα μας με την επίσκεψή μας στο συναρπαστικό Εθνικό Πάρκο του ηφαιστείου Πόας. Το ηφαίστειο υψώνεται στα 2.708 μέτρα, ενώ από το 1989 έχει αυξηθεί η εκπομπή αερίων και όξινης βροχής, γεγονός που έχει καταστρέψει σε ένα βαθμό τη χλωρίδα σε ορισμένους τομείς του Πάρκου και γύρω από τις γεωργικές φυτείες στην περιοχή. Εμείς θα επισκεφτούμε τον κεντρικό κρατήρα του ηφαιστείου και στη συνέχεια επιστρέφουμε  στο Σαν Χοσέ για την ξενάγησή μας. Θα διεισδύσουμε στην ιστορία και τον πολιτισμό της πόλης και θα επισκεφτούμε το πολυσύχναστο κέντρο, που σφύζει από ζωντάνια και που φιλοξενεί τα εμβληματικότερα από τα κτήρια και τα μουσεία, πολλά πάρκα και πλατείες. Μεταξύ άλλων θα δούμε το εθνικό μουσείο και τη βιβλιοθήκη, το εντυπωσιακό Ανώτατο Δικαστήριο, το Εθνικό Θέατρο που άνοιξε τις πύλες τους στο κοινό τον Οκτώβριο του 1897 και το Μητροπολιτικό Πάρκο Λα Σαμπάνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για δείπνο και διανυκτέρευση.
3
Ημέρα 3η: Σαν Χοσέ - Τορτουγέρο
Αναχώρηση νωρίς το πρωί από το Σαν Χοσέ και οδηγώντας μέσα από το εντυπωσιακό Εθνικό Πάρκο Braulio Carrillo, θα σταματήσουμε για ένα νόστιμο τυπικό πρωινό. Η διαδρομή συνεχίζεται μέσω φυτειών μπανάνας που θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε μέχρι την προβλήτα. Μια δίωρη βόλτα με βάρκα μέσα από τα κανάλια θα μας μεταφέρει στο Lodge, ακριβώς την ώρα για το μεσημεριανό γεύμα. Πριν από το δείπνο, ελεύθερος χρόνος για να απολαύσουμε την πισίνα ή απλά να χαλαρώσουμε σε μια αιώρα. Δείπνο στο lodge.
4
Ημέρα 4η: Εθνικό Πάρκο Τορτουγέρο
Μετά το πρωινό, θα ακολουθήσει περιπατητική ξενάγηση μέσα στα μονοπάτια στην περιοχή του ξενοδοχείου. Ελεύθερος χρόνος πριν από το μεσημεριανό. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε το Εθνικό Πάρκο Τορτουγέρο, εξερευνώντας τα κανάλια σε μικρές, ανοιχτές βάρκες για να έχουμε καλύτερη ορατότητα. Το Τορτουγέρο είναι ένα δίκτυο πλωτών λιμνών, ποταμών και καναλιών (φυσικών και τεχνιτών) που χρησιμοποιούνται για μεταφορά και είναι ένα εξαιρετικό μέρος για την παρατήρηση της τοπικής άγριας ζωής, όπως πουλιά, πίθηκοι, αμερικανικοί κροκόδειλοι και καϊμάν. Τα κανάλια παρέχουν επίσης καταφύγιο σε απειλούμενα ζώα, όπως το Oriental Indian Manatee, τους κροκόδειλους, μια μεγάλη ποικιλία καρκινοειδών και περίπου 30 είδη ψαριών γλυκού νερού, συμπεριλαμβανομένου του Gaspar, που θεωρείται ως ζωντανό απολίθωμα. Ελεύθερος χρόνος πριν από το δείπνο.
5
Ημέρα 5η: Τορτουγέρο – Αρενάλ
Μετά το πρωινό, επιστροφή στην προβλήτα με βάρκα και το ταξίδι θα συνεχιστεί με το πούλμαν μας για τον επόμενο προορισμό μας το Αρενάλ, γνωστό για το ομώνυμο, φημισμένο και ίσως το πιο αναγνωρίσιμο ηφαίστειο της χώρας. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.
6
Ημέρα 6η: Αρενάλ – Μανουέλ Αντόνιο
Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την επίσκεψή μας στις κρεμαστές γέφυρες Αρενάλ. Τα μονοπάτια και οι γέφυρες του πάρκου βρίσκονται στη διαδρομή που ακολουθούν τα πουλιά που μεταναστεύουν μεταξύ Βόρειας και Νότιας Αμερικής και φέρνουν τον επισκέπτη όσο πιο κοντά μπορεί να φανταστεί κανείς για να παρατηρήσει τα πουλιά, τα λουλούδια και την πλούσια βλάστηση του πρωτογενούς τροπικού δάσους. H περιοχή έχει εντυπωσιακή θέα στο ηφαίστειο Αρενάλ και στη λίμνη που τροφοδοτεί το μεγαλύτερο υδροηλεκτρικό εργοστάσιο στην Κόστα Ρίκα. Αυτός ο περίπατος είναι μια διασκεδαστική και εκπαιδευτική επιλογή για να μάθουμε περισσότερα για το δάσος και το τοπικό περιβάλλον και να απολαύσουμε τη στενή επαφή με τη φύση. Επόμενη στάση μας στον ποταμό Ταρκόλες. Καθώς οι βάρκες μας πλησιάζουν τις όχθες του ποταμού θα έχουμε τη δυνατότητα να παρατηρήσουμε έναν από τους μεγαλύτερους πληθυσμούς αμερικανικού κροκόδειλου, το μήκος του οποίου μπορεί να φτάσει τα 5 μέτρα, στο φυσικό του περιβάλλον. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε με κατεύθυνση τον Κεντρικό Ειρηνικό για να απολαύσουμε μία από τις ωραιότερες παραλίες της χώρας. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας για δείπνο και διανυκτέρευση.
7
Ημέρα 7η: Επίσκεψη στο Εθνικό πάρκο Μανουέλ Αντόνιο
Μετά το πρωινό αναχώρηση για το πάρκο Μανουέλ Αντόνιο με έκταση 683 εκτάρια, που έχει τα πιο ποικίλα και όμορφα τοπία της περιοχής. Περιτριγυρισμένο από ένα καταπράσινο τροπικό υγρό δάσος  που στα μονοπάτια του μπορούμε να δούμε πιθήκους καπουτσίνους, κοράκια, ρακούν, ιγουάνα και πολλά είδη πουλιών, καθώς και τον πίθηκο σκίουρο (Saimiri oerstedii citrinellus), ενδημικό στο Μανουέλ Αντόνιο. Κατοικεί  μόνο σε αυτό το μέρος του κόσμου, και ανήκει στα απειλούμενα με εξαφάνιση είδη. Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη απογραφή έχουν μείνει μόνο 1.500 πίθηκοι. Το πάρκο προστατεύει επίσης 12 νησιά που αντιπροσωπεύουν εξαιρετικό καταφύγιο για πολλά είδη θαλάσσιων πτηνών. Διαθέτει εξαιρετικές παραλίες: Espadilla Sur, Manuel Antonio και Puerto Escondido και επίσης λιμνοθάλασσα και μαγκρόβια φυτά σε έκταση 14 εκταρίων. Το σημείο του καθεδρικού ναού που συνδέει τις παραλίες Manuel Antonio και Espadilla Sur είναι ένας τόπος μεγάλης φυσικής ομορφιάς. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος.
8
Ημέρα 8η: Μανουέλ Αντόνιο - Αεροδρόμιο Σαν Χοσέ
Μετά το πρωινό μεταφορά στο Διεθνές Αεροδρόμιο Juan Santamaría εγκαίρως για την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα, μέσω ενδιάμεσου σταθμού.
9
Ημέρα 9η: Σαν Χοσέ - Αθήνα
Άφιξη στην Αθήνα και τέλος ταξιδιού.
10
13 ΗΜΕΡΕΣ 10/6 | 23/9 Ημέρα 1η: Αθήνα/Θεσσαλονίκη - Πόλη Παναμά
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πόλη του Παναμά. Ο Παναμάς είναι διάσημος για την Διώρυγά του που ενώνει δύο ωκεανούς, τον Ατλαντικό και τον Ειρηνικό, αλλά καθώς συνδέει την Βόρεια με την Νότια Αμερική «ενώνει» και τους ανθρώπους, με αποτέλεσμα να φιλοξενεί μια μεγάλη ποικιλία λαών και πολιτισμών. Εμείς θα φτάσουμε το απόγευμα στο διεθνές αεροδρόμιο της πόλης και μέσω μια «θεαματικής» διαδρομής θα κατευθυνθούμε στην εξαίρετα διαμορφωμένη προκυμαία της πόλης όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο μας.  
11
Ημέρα 2η: Πόλη Παναμά (Ξενάγηση πόλης και Διώρυγας)
Στη σημερινή μας ξενάγηση θα γνωρίσουμε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της «Τριπλής» Πόλης, που κάποτε κατάστρεψε ο διαβόητος πειρατής Κάπταιν Μόργκαν. Θα απολαύσουμε το αποικιακό κέντρο με τα γραφικά στενά δρομάκια και τα πολύχρωμα με ξεθωριασμένες προσόψεις μέγαρα και τέλος, το σύγχρονο οικονομικό κέντρο με τους ουρανοξύστες των τελευταίων δεκαετιών που θυμίζουν έντονα τις αμερικανικές μεγαλουπόλεις. Φυσικά θα επισκεφθούμε το μουσείο και το παρατηρητήριο της Διώρυγας όπου θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για την ιστορία της αλλά και να φωτογραφήσουμε τα πλοία καθώς διασχίζουν το πιο σημαντικό Κανάλι του πλανήτη. Το απόγευμα απολαύστε το ηλιοβασίλεμα με μια πεζοπορική βόλτα στην παραλία.
12
Ημέρα 3η: Πόλη Παναμά (Νησιά Σαν Μπλας)
Η μέρα μας σήμερα θα είναι συναρπαστική. Πολύ νωρίς το πρωί θα επιβιβαστούμε σε τζιπ και διασχίζοντας την ενδοχώρα θα βρεθούμε στην πλευρά του Ατλαντικού. Από εκεί με πλοιάριο θα αναχωρήσουμε για ένα από τα νησιά του Κόλπου του Σαν Μπλας όπου ζει η ιδιαίτερη φυλή των Κούνας. Θα επισκεφθούμε τα γραφικά χωριά τους, θα μυηθούμε στον τρόπο ζωής τους και φυσικά θα ψωνίσουμε τα εξαιρετικά πολύχρωμα υφαντά τους, τα «μόλας» για τα οποία φημίζονται. Χρόνος ελεύθερος για μπάνιο και γεύμα πριν την επιστροφή μας αργά το απόγευμα στην πόλη του Παναμά.
13
Ημέρα 4η: Πόλη Παναμά – ινδιάνοι Εμπερά
Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για το Εθνικό Πάρκο Τσάγρες, όπου μένουν οι Ιθαγενείς Εμπέρα. Είναι μία ευχάριστη, με εύκολη πρόσβαση εξόρμηση και για αυτό αρκετά τουριστική. Οι κάτοικοι του χωριού εξοικειωμένοι με τους ταξιδιώτες θα μας δείξουν τις χειροτεχνίες τους, θα μας μιλήσουν για θεραπευτικά βότανα και φυτά της περιοχής που χρησιμοποιούν ακόμα και σήμερα και θα μας διασκεδάσουν με τα τραγούδια και τους χορούς τους. Μια μέρα διαφορετική, στη φύση αλλά και στην καθημερινότητα των ανθρώπων που έρχεται σε ευθεία αντίθεση με το αστικό τοπίο της μεγαλούπολης. Το απόγευμα επιστροφή στον Παναμά.
14
Ημέρα 5η: Πόλη Παναμά – Σαν Χοσέ
Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για το αεροδρόμιο όπου με σύντομη μεσημεριανή πτήση θα βρεθούμε στην πρωτεύουσα της Κόστα Ρίκα, Σαν Χοσέ. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας στην καρδιά της πόλης. Τι καλύτερο για να περπατήσουμε μέχρι την κεντρική πλατεία για τις πρώτες φωτογραφίες!
15
Ημέρα 6η: Σαν Χοσέ (Ξενάγηση και ηφαίστειο Πόας)
Η μέρα μας ξεκινά με ξενάγηση στην πρωτεύουσα της Κόστα Ρίκα που αρκετοί την παρομοιάζουν σαν την Ελβετία της Κεντρικής Αμερικής λόγω του υψηλού για τα δεδομένα της περιοχής βιοτικού επιπέδου των κατοίκων της. Στην περιήγησή μας στην πόλη, μεταξύ άλλων, θα δούμε το Εθνικό Θέατρο και το Εθνικό Μουσείο που είναι ένα από τα πλουσιότερα της Κεντρικής Αμερικής. Στη συνέχεια επίσκεψη στο εντυπωσιακό ηφαίστειο Πόας με τους δίδυμους κρατήρες. Μετά την ξενάγηση μεταφορά στο ξενοδοχείο μας για δείπνο και διανυκτέρευση.
16
Ημέρα 7η: Σαν Χοσέ - Εθνικό Πάρκο Τορτουγέρο
Αναχώρηση νωρίς το πρωί από το Σαν Χοσέ με τελικό προορισμό το Εθνικό Πάρκο Τορτουγκέρο στις ακτές τις καραϊβικής. Η διαδρομή μας περνά μέσα από το εντυπωσιακό Εθνικό Πάρκο Braulio Carrillo και συνεχίζεται μέσω φυτειών μπανάνας μέχρι την προβλήτα. Η διείσδυση στο Εθνικό πάρκο γίνεται με βάρκα μέσα από τα κανάλια και μία φύση μοναδική! Κρυμμένο μέσα στη γοητεία του τοπίου βρίσκεται το Lodge που θα μας φιλοξενήσει για το επόμενο διήμερο.
17
Ημέρα 8η: Εθνικό Πάρκο Τορτουγέρο
Μετά το πρωινό, θα ακολουθήσει περιπατητική ξενάγηση μέσα στα μονοπάτια του πάρκου. Πουλιά, πλούσια βλάστηση και μοναδικά ενσταντανέ για υπέροχες φωτογραφίες! Επιστροφή στο lodge για λίγη ξεκούραση και το απόγευμα ξενάγηση – εξερεύνηση του Πάρκου με μικρές, ανοιχτές βάρκες για να έχουμε καλύτερη ορατότητα. Το Τορτουγέρο είναι ένα δίκτυο πλωτών λιμνών, ποταμών και καναλιών (φυσικών και τεχνιτών) που χρησιμοποιούνται για μεταφορά και είναι ένα εξαιρετικό μέρος για την παρατήρηση της τοπικής άγριας ζωής, όπως πουλιά, πίθηκοι, αμερικανικοί κροκόδειλοι και καϊμάν. Τα κανάλια παρέχουν επίσης καταφύγιο σε απειλούμενα ζώα, όπως το Oriental Indian Manatee, τους κροκόδειλους, μια μεγάλη ποικιλία καρκινοειδών και περίπου 30 είδη ψαριών γλυκού νερού, συμπεριλαμβανομένου του Gaspar, που θεωρείται ως ζωντανό απολίθωμα. Μια μέρα μοναδική στην καρδιά της φύσης.
18
Ημέρα 9η: Τορτουγέρο – Αρενάλ
Μετά το πρωινό, επιστροφή στην προβλήτα με βάρκα και το ταξίδι θα συνεχιστεί οδικώς για τον επόμενο προορισμό μας το Αρενάλ, γνωστό για το ομώνυμο, φημισμένο και ίσως το πιο αναγνωρίσιμο ηφαίστειο της χώρας. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.
19
Ημέρα 10η: Αρενάλ - Μανουέλ Αντόνιο
Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την επίσκεψή μας στις κρεμαστές γέφυρες Αρενάλ. Τα μονοπάτια και οι γέφυρες του πάρκου βρίσκονται στη διαδρομή που ακολουθούν τα πουλιά που μεταναστεύουν μεταξύ Βόρειας και Νότιας Αμερικής και φέρνουν τον επισκέπτη όσο πιο κοντά μπορεί να φανταστεί κανείς για να παρατηρήσει τα πουλιά, τα λουλούδια και την πλούσια βλάστηση του πρωτογενούς τροπικού δάσους. H περιοχή έχει εντυπωσιακή θέα στο ηφαίστειο Αρενάλ και στη λίμνη που τροφοδοτεί το μεγαλύτερο υδροηλεκτρικό εργοστάσιο στην Κόστα Ρίκα. Αυτός ο περίπατος είναι μια διασκεδαστική και εκπαιδευτική επιλογή για να μάθουμε περισσότερα για το δάσος και το τοπικό περιβάλλον και να απολαύσουμε τη στενή επαφή με τη φύση. Επόμενη στάση μας στον ποταμό Ταρκόλες. Καθώς οι βάρκες μας πλησιάζουν τις όχθες του ποταμού θα έχουμε τη δυνατότητα να παρατηρήσουμε έναν από τους μεγαλύτερους πληθυσμούς αμερικανικού κροκόδειλου, το μήκος του οποίου μπορεί να φτάσει τα 5 μέτρα, στο φυσικό του περιβάλλον. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε με κατεύθυνση τον Κεντρικό Ειρηνικό για να απολαύσουμε μία από τις ωραιότερες παραλίες της χώρας. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας για δείπνο και διανυκτέρευση.
20
Ημέρα 11η: Επίσκεψη στο Εθνικό πάρκο Μανουέλ Αντόνιο
Σήμερα θα γνωρίσουμε το πάρκο Μανουέλ Αντόνιο με έκταση 683 εκτάρια, που έχει τα πιο ποικίλα και όμορφα τοπία της περιοχής. Περιτριγυρισμένο από ένα καταπράσινο τροπικό υγρό δάσος  που στα μονοπάτια του μπορούμε να δούμε πιθήκους καπουτσίνους, κοράκια, ρακούν, ιγουάνα και πολλά είδη πουλιών, καθώς και τον πίθηκο σκίουρο (Saimiri oerstedii citrinellus), ενδημικό στο Μανουέλ Αντόνιο. Κατοικεί  μόνο σε αυτό το μέρος του κόσμου, και ανήκει στα απειλούμενα με εξαφάνιση είδη. Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη απογραφή έχουν μείνει μόνο 1.500 πίθηκοι. Το πάρκο προστατεύει επίσης 12 νησιά που αντιπροσωπεύουν εξαιρετικό καταφύγιο για πολλά είδη θαλάσσιων πτηνών. Διαθέτει εξαιρετικές παραλίες: Espadilla Sur, Manuel Antonio και Puerto Escondido και επίσης λιμνοθάλασσα και μαγκρόβια φυτά σε έκταση 14 εκταρίων. Το σημείο του καθεδρικού ναού που συνδέει τις παραλίες Manuel Antonio και Espadilla Sur είναι ένας τόπος μεγάλης φυσικής ομορφιάς.
21
Ημέρα 12η: Μανουέλ Αντόνιο - Σαν Χοσέ - Αθήνα
Μετά το πρωινό μεταφορά στο Διεθνές Αεροδρόμιο Juan Santamaría για την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα, μέσω ενδιάμεσου σταθμού.
22
Ημέρα 13η: Αθήνα
Άφιξη στην Αθήνα και τέλος ταξιδιού.   ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ροή του προγράμματος ενδέχεται να διαφοροποιηθεί χωρίς να παραλείπεται κάτι.

Περιλαμβάνονται

9 ημέρες, 1 & 13/9

Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση): Πτήσεις Lufthansa Διαμονή σε κεντρικά επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* και lodges Ημιδιατροφή καθημερινά & δύο (2) γεύματα Μεταφορές, εκδρομές, ξεναγήσεις όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα Τέλη εισόδων (π.χ. εθνικά πάρκα) Ασφάλεια αστικής ευθύνης/ Φ.Π.Α.Έμπειρο αρχηγό / συνοδό του ταξιδιού ,Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες

13 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 2022 23/9

Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση) KLM Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 5*, 4* & LODGE στα Πάρκα Ημιδιατροφή καθημερινά Μεταφορές, εκδρομές, ξεναγήσεις όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα Αχθοφορικά μιας αποσκευής κατ’ άτομο Φιλοδωρήματα Ασφάλεια αστικής ευθύνης/Φ.Π.Α. Εμπειρότατο Αρχηγό/συνοδό του ταξιδιού Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες

Δεν Περιλαμβάνονται

9 ημέρες, 1 & 13/9

Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα προσφερόμενα ή αναγράφεται ως προαιρετικό/προτεινόμενο

13 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 2022 23/9

Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα προσφερόμενα ή αναγράφεται ως προαιρετικό/προτεινόμενο

Σημειώσεις

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

 • Απαραίτητο το διαβατήριό σας με τουλάχιστον 6μηνη ισχύ από την ημέρα εξόδου από τη χώρα.
 • Ηλεκτρονική μορφή (έγχρωμο αρχείο pdf, μεγέθους 10-300kb) του διαβατηρίου σας, που θα αποστείλετε στο γραφείο μας είκοσι (20) τουλάχιστον ημέρες πριν από την αναχώρηση του ταξιδιού.

ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ

Να έχετε διαβάσει προσεκτικά το πρόγραμμα του ταξιδιού, να έχετε ενημερωθεί για τους γενικούς όρους τους οποίους θα βρείτε στο site μας καθώς και στα έντυπά μας και να έχετε υπογράψει την Σύμβαση Συμμετοχής.

 

 

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

 

 

 • Απαραίτητο το διαβατήριό σας με τουλάχιστον 6μηνη ισχύ από την ημέρα εξόδου από τη χώρα.
 • Απαραίτητο βιβλιάριο κίτρινου πυρετού.

 

 

 

ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ

 

 

Να έχετε διαβάσει προσεκτικά το πρόγραμμα του ταξιδιού, να έχετε ενημερωθεί για τους γενικούς όρους τους οποίους θα βρείτε στο site μας www.roundtravel.gr καθώς και στα έντυπά μας και να έχετε υπογράψει την Σύμβαση Συμμετοχής.

 

 

 

Ολοήμερες Εκδρομές από την Ριβιέρα Μάγια

COZUMEL ALL - INCLUSIVE

Κοζουμελ Ολοκληρωμένη

Σε απόσταση αναπνοής με το φέρυμποτ απέναντι από την Ριβιέρα Μάγια βρίσκεται το νησί Κοζουμέλ. Το μεγαλύτερο νησί του Μεξικού και ο τόπος των πιο διάσημων υφάλων για «σνόρκελινγκ» κολύμβηση με αναπνευστήρα. Το νησί Κοζουμέλ επίσης είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός όλων των κρουαζιερόπλοιων. Η μοναδική του πόλις το «Σαν Μιγέλ» δηλ. ο Άγιος Μιχαήλ, είναι αυτή που θα εξερευνήσετε.

Ένα «αφορολόγητο λιμάνι» κάνει την νήσο Κοζουμέλ ένα παράδεισο για «ψώνια μέχρι να πέσετε κάτω». Επίσης θα έχετε την εμπειρία της «χαλάρωσης» στην ατμόσφαιρα της νήσου αυτής, να κάνετε κολύμβηση στους διάσημους κοραλιογενείς υφάλους. Ψώνια και σνόρκελινγκ, τι υπέροχος συνδιασμός για μια ολοκληρωμένη ημέρα !!!

Tρίτη, Πέμπτη και Σάββατο : στις 9:00 επιστροφή περίπου 7:00

Διάρκεια: 10 ώρες.

Από : δωρεάν από όποιο ξενοδοχείο διαμένετε.

Περιλαμβάνει:

 • Μεταφορά από και προς το ξενοδοχείο διαμονής σας.
 • Μεταφορά από/προς το λιμάνι Πλάγια δελ Κάρμεν
 • Μεταφορά προς / από το νησί Κοζουμελ με φερυμποτ
 • Σνόρκελινγκ σε 2 κοραλιογενείς υφάλους (40 λεπτά περίπου στον καθένα)
 • Αγγλόφωνος ξεναγός
 • Σύνεργα για το «σνόρκελινγκ»
 • Μεταφορά με πλοιάριο στο Beach Club στο κέντρο της Κοζουμέλ.
 • Γεύμα σε μπουφέ
 • Ελεύθερος χρόνος για εξερεύνηση.


XCARET TOUR

εκδρομή στο Σκάρετ

Το Xcaret είναι ένα από τα πιο εκπληκτικά μέρη στην Ριβιέρα Μάγια και επειδή έχει σπάνια αρχαιολογικά μνημεία και για το οικολογικό και αρχαιολογικό πάρκο, που έχει ως σκοπό να διαδόσει τις κουλτούρες των Μάγια και των Μεξικάνων γενικώς αλλά και να περισώσει το περιβάλλον και την οικολογία.

Απομεινάρια του παρελθόντος των Μάγια, ένα τουρ σε υπόγεια ποτάμια , δελφίνια, ένα φαντασμαγορικό βραδυνό σόου και πολλά άλλα περιμένουν τους επισκέπτες σε αυτό το καταπληκτικό μέρος που συνδιάζει τέλεια την καλύτερη ιστορία και φυσική ομορφιά του κόσμου των Μάγια ταυτόχρονα.

Από : Δευτέρα έως Σάββατο

Δρομολόγιο : (περίπου)

 • 8:10 – 9:30 – συνάντηση στο ξενοδοχείο σας
 • 9:45 – 10:00 – άφιξη στο Xcaret
 • 6:00 – 8:00 – το Xcaret την νύχτα! (7:00 έως
 • 9:00 το καλοκαίρι)
 • 8:30 – 9:30 – επάνοδος στο ξενοδοχείο σας (9:30 έως 10:30 το καλοκαίρι)

Συμβουλή: αν θέλετε γεύμα σε μπουφέ (παρά κάτι μικρό όπως χάμπουργκερ κλπ) τοτε προτείνουμε να αγοράσετε την εκδρομή “xcaret plus” συμφέρει διότι τα μπουφέ εστιατόρια μέσα στο πάρκο είναι αρκετά ακριβά (ίσως $ 30 το άτομο). Όμως αν θέλετε κατι οικονομικό, μπορείτε να φάτε σε σνακ μπαρ.

Αναχώρηση: αυτή η εκδρομή δεν σας παίρνει από ξενοδοχεία νότια της Πλαγια δελ Καρμεν, γιαυτό μπορείτε να αγοράσετε απλά το εισιτήριο εισόδου και να πάτε με ένα ταξί στο πάρκο Xcaret.

Περιλαμβάνει:

 • Μεταφορά από/προς ξενοδοχείο- Πάρκο (δείτε πιο πάνω)
 • Αγγλόφωνο ξεναγό
 • Εισιτήριο εισόδου στο Χcaret παρκο

Πρόσβαση σε όλα τα κατώτερα :

· Υπόγεια ποτάμια
· Ο Ποταμός των Μάγια
· Ο Παραδεισένιος ποταμός
· Παραλία, σπήλαιο
· Ενυδρείο με κοράλλια
· Θαλάσσιες χελώνες
· Manatee Λίμνη
· Φάρμα μελισσών
· Τα παλάτια των πεταλούδων
· Το νησί των ελαφιών
· Οικολογική βόλτα
· Το νησί των πούμα και τζάγκουαρ
· Το νησί των πιθήκων
· Φάρμα μανιταριών
· Το σπίτι των λουλουδιών και ορχιδέας
· Το τρενάκι της ζούγκλας
· Τοπική άγρια ζωή
· Κροκόδειλοι
· Ερείπια των Μάγιανς
· Μοντέλα ερειπίων
· Γιορτή Charra
· “Parantla”
· Mουσείο ανθρωπολογίας
· Χωριό των Μάγιανς
· Εξωκλήσσι του Αγ. Φρανγκίσκου
Ασίζης
· Μεξικανική γωνιά
· Περιστρεφόμενος πύργος
· Xcaret την νύχτα! Φαντασμαγορικό σόύ
· Κοιμητήριο των Μάγια
· Ξενάγηση σε διάφορα μέρη

LOBSTER DINNER CRUISE

Κρουαζιέρα νυχτερινού δείπνου με αστακό

Μετά που θα σας πάρουμε από το ξενοδοχείο παραμονής σας θα κατευθυνθούμε προς το Κανκούν και τα ζεστά νερά της Λίμνης «Νικλούπτε», όπου θα επιβιβαστούμε σε μια ισπανική Γαλέρα ονομαζόμενη «Κολόμβος» για ένα υπέροχο δειλινό και νύχτα κάτω από τα άστρα. Δείπνο με αστακό, ζωντανή ρομαντική μουσική με σαξόφωνο, τόσο μα τόσο ρομαντικό!

Κοκτέϊλς και κρασί συμπεριλαμβάνεται, κρατώντας αγκαλιά τον/την αγαπημένη σας καθώς το φεγγάρι αντικατροπτίζεται στα νερά βλέποντας τα φωτα της ζώνης των ξενοδοχείων του Κανκούν μακριά. Ισως χορέψετε κιόλας.

Εντω μεταξύ ένα γκουρμέ δείπνο έχει ετοιμαστεί για εσάς με επιλογή από αστακό, φιλέτο μοσχαρίσιο, ή κάτι εξωτικό για φυτοφάγους.Μετά το υπέροχο αυτό ρομαντικό δείπνο θα σας μεταφέρουμε στο ξενοδοχείο σας.

Πρόγραμμα:το πλοίο φεύγει καθημ.στις 5:30 η ώρα που θα σας πάρουμε από το ξενοδοχείο εξαρτάται από το σημείο που βρίσκεται αυτό και θα αναγράφεται επάνω στο εισιτήριό σας. Διάρκεια : 3 ώρες χωρίς την μεταφορά.

SNORKELING WITH SEA TURTLES

κολύμβηση με θαλάσσιες χελώνες

Μια υπέροχη εκδρομή μισής ημέρας στο πανέμορφο «Ακουμάλ» όπου θα έχετε μια εμπειρία «ζωής» καθώς θα κολυμπάτε μαζί με τις τεράστιες χελώνες που βρίσκονται ελεύθερες στο περιβάλλον τους. Σε βάθος όχι περισσότερο των 8 μέτρων θα εκπλαγείτε πραγματικά !!!

Μετά από περ. 50 λεπτά κολύμβησης με τις θαλάσσιες πανέμορφες χελώνες θα κατευθυνθούμε προς τις υπέροχες παραλίες του Ακουμάλ όπου θα έχουμε ένα γεύμα μπάρμπεκιου με ανοικτό μπαρ για ποτά και θα κάνουμε ρελάξ, θα ξανακολυμπησουμε απολαμβάνοντας το υπέροχο περιβάλλον της Ριβιέρα Μάγια. Μια εκδρομή που θα λέτε «μια φορά στην ζωή μου…» !!!

Από Δευτέρα έως Σάββατο : στις 10:30
Από/προς: συνάντηση στο «Σένορ φρόγκς» δίπλα στο λιμάνι της Πλάγια δελ Κάρμεν. Περισυλλογή από το ξενοδοχείο διαμονής σας δεν συμπεριλαμβάνεται σε αυτήν την εκδρομή, γιαυτό θα πρέπει να πάρετε ένα ταξί από το ξενοδοχείο σας. Όλοι οι οδηγοί ταξί ξέρουν πολύ καλά το σημείο.
διάρκεια: περίπου 4 ώρες.

Περιλαμβάνει:

 • Μεταφορά από το λιμάνι στο «Ακουμάλ»
 • Αγγλόφωνο ξεναγό
 • Σύνεργα για το σνόρκελινγκ
 • Ζεστό γεύμα στην παραλία
 • Ανοικτό μπαρ στην παραλία
 • Εισιτήρια εισόδου
 • φόροι

TULUM EXPRESS

Τουλούμ εξπρές

Ο πιο γρήγορος, ο πιο άμεσος τρόπος και εκδρομής στην Τουλούμ και στα Ερείπια των Μάγιανς. Ούτε συνδιασμοί ούτε πολύωρες αναμονές, μόνο ένας άμεσος δρόμος στα Ερείπια της Τουλούμ με επεξήγηση και ιστορική αφήγηση από τον ξεναγό μας και πολλές πολλές απίστευτες φωτογραφίες των Ερειπίων και των εαυτών σας με φόντο την απίστευτη θάλασσα της Καραϊβικής.

Θα σας παραλάβουμε από το ξενοδοχείο διαμονής σας με κλιματιζόμεο όχημα και θα επισκεφθούμε τα Ερείπια της Τουλούμ των Μάγιανς δίπλα ακριβώς στα γαλαζοπράσινα νερά της Καραϊβικής όπου ο αρχαίος πολιτισμός των Μάγια φαντάζει εντελώς εξωπραγματικός!

Ο δίγλωσσος ξεναγός μας θα μοιραστεί μαζί σας τα μυστικά των Μάγια εξηγώντας σας την αρχιτεκτονική μοναδικότητα των μνημείων αυτών, την ιστορία της πόλης και την εξήγηση γιατί ο πολιτισμός αυτός των Μάγια εκλείπει σήμερα. Μετά την ξενάγηση θα έχετε χρόνο δικό σας για φωτογραφίες.

Περιλαμβάνει:

 • Μεταφορά από και προς το ξενοδοχείο σας με κλιματιζόμενο όχημα
 • Εισιτήρια εισόδου
 • Αγγλόφωνος ξεναγός
 • Φόρος

Καθημερινά: από τις 9:00 περίπου έως τις 1:30. η ακριβής ώρα θα αναγράφεται στο εισιτήριο σας ανάλογα με το ξενοδοχείο διαμονής σας.

διάρκεια: 4.5 ώρες περίπου.

XEL HA ALL-INCLUSIVE TOUR

Το Xel Ha είναι μια από τις μεγαλύτερες τουριστικές ατραξιόν της Ριβιέρα Μάγια. Με απαράμιλλο κάλλος, μεφαντασιώδη ατμόσφαιρα, και εκτυφλωτικά γαλάζια νερά με τροπικά ψάρια είναι φυσικό να καταλάβετε γιατί ο προορισμός αυτός είναι ο πιο δημοφιλής.

Δωρεάν μεταφορά από το ξενοδοχείο σας έως την μπροστινή πύλη του πάρκου. Με το πακέτο αυτό το εκδρομικό θα έχετε πλήρη πρόσβαση σε όσο φαγητό και ποτό θέλετε, και σε όλα όσα έχει να σας προσφέρει αυτό το θαυμάσιο πάρκο.Δεν υπάρχουν επιπλέον έξοδα εκτός αν θέλετε το δημοφιλές «κολύμπι με τα δελφίνια». Χαρείτε μια φανταστική ημέρα στον παράδεισο, περιπλέοντας στον τεμπέλικο ποταμό, κάνοντας κούνια σε σχοινιά, σνόρκελινγκ σε ένα φυσικό ενυδρείο !!!

Καθημερινά: περίπου στις 8:30. ακριβής ώρα θα αναγράφεται στο εισιτήριο σας ανάλογα που βρίσκεται το ξενοδοχείο διαμονής σας. διάρκεια: 10 ώρες περίπου. Tο πάρκο κλείνει στις 5:30 το απόγευμα.

Περιλαμβάνει:

 • Μεταφορά από και προς το ξενοδοχείο παραμονής σας.
 • Αγγλόφωνο ξεναγό
 • All-Inclusive πακέτο στο Xel-Ha πάρκο
 • Όλα τα γεύματα και όλα τα ποτά μέσα στο Xel-Ha (αλκοολούχα και μη)
 • Πρόσβαση σε όλες τις δραστηριότητες του Xel Ha
 • προαιρετικά: το κολύμπι με τα δελφίνια (δεν συμπεριλαμβάνεται)
 • όλοι οι φόροι

Με την είσοδο συμπεριλαμβάνονται όλα τα παρακάτω. Χρειάζεται μόνο να φέρετε εκεί τον εαυτό σας ! :

· Ολη μέρα ανοικτό μπαρ
· Ολη μέρα όσο και όπου θέλετε να φάτε
· 5 εστιατόρια και μπαρ
· Σύνεργα για το σνορκελινγκ
· σωσίβια
· πετσέτες
· ντουλαπάκια που κλειδώνουν για τα προσωπικά σας είδη
· φουσκωτά
· ξαπλώστρες
· αιώρες
· ντους
· Παραλία με άσπρη άμμο
· ποδήλατα
· καγιάκ
· κόσμος του παιδιού
· σάκκοι ασφαλείας

Δραστηριότητες που περιλαμβάνονται

· Φυσική Είσοδος
· Τοίχος των Μάγιανς
· Πλωτή γέφυρα
· Grotto El Dorado
· Grotto Ixchel
· Σπήλαιο των Μάγια
· Mangrove Chaac
· σπήλαια
· Tree Nursery
· τρενάκι
· Φυσικό Μονοπάτι
· Μελισσοκομείο
· Λιμάνι των ιδιοτροπιών
· Νησί της αιώρας
· Η παραλία
· Γέφυρα με σχοινιά
· Γκρεμός του κουράγιου
· Παιδότοπος
· Φυσικό Ποτάμι
· Αιώρα με σχοινιά
· ποδήλατα
· Kαγιάκ
· Το Μονοπάτι της συνείδησης
· σνόρκελινγκ

Διαθέσιμα με έξτρα χρέωση:

· κολύμπι με τα δελφίνια
· Aquaventura Tour
· Spa
· Sea Trek
· Snuba

Κόστα Ρίκα

Κόστα Ρίκα

Το Τορτουγέρο είναι ένα δίκτυο πλωτών λιμνών, ποταμών και καναλιών (φυσικών και τεχνιτών) που χρησιμοποιούνται για μεταφορές και αποτελούν εξαιρετικό μέρος για την παρατήρηση της τοπικής άγριας ζωής. Το κλίμα είναι ζεστό και υγρό. Οι ημερήσιες μέσες θερμοκρασίες είναι 26 βαθμοί C και οι ετήσιες μέσες βροχοπτώσεις είναι πάνω από 5.000 mm. Οι ζεστές μέρες μετριάζονται από τους ανέμους και τις δροσερές νύχτες. Άφθονη άγρια ζωή κατοικεί στο Τορτουγέρο, συμπεριλαμβανομένων 57 ειδών αμφιβίων, 111 ειδών ερπετών και 60 ειδών θηλαστικών. Περισσότερα από 300 είδη πτηνών ζουν στο Τορτουγέρο για όλο ή μέρος του έτους. Οι παρατηρητές πουλιών βλέπουν συνήθως τιρκάνες, τρογκόνια, Montopuma oropendulas και μια ποικιλία παπαγάλων. Το Τορτουγέρο ανακηρύχθηκε εθνικό πάρκο στις 24 Σεπτεμβρίου 1970 και τα όριά του επεκτάθηκαν τρεις φορές (1980, 1995 και 1998). Η έκτασή του αυξήθηκε από 64.701,45 εκτάρια σε 76.937. Από την περιοχή αυτή, 50.284 εκτάρια είναι θαλάσσια περιοχή και 26.653 βρίσκονται στην ξηρά. Από τη χερσαία έκταση, το 99% χρησιμοποιείται για απόλυτη προστασία των πόρων και το 1% χρησιμοποιείται για εγκαταστάσεις επισκέψεων. Η θαλάσσια περιοχή είναι 100% καθορισμένη για απόλυτη διατήρηση. Το Εθνικό Πάρκο Τορτουγέρο (TNP) βρίσκεται στη βορειοανατολική Κόστα Ρίκα και είναι ένα από τα κύρια τουριστικά ενδιαφέροντα της χώρας, διεθνώς αναγνωρισμένο για την προστασία στη μεγαλύτερη παραλία φωλιάσματος πράσινων χελωνών στο Δυτικό Ημισφαίριο. Μακριά από την πόλη και αποτελείται από ένα εκτεταμένο δίκτυο ποταμών και ρευμάτων, η πρόσβαση είναι δυνατή μόνο με μικρά σκάφη. Το εθνικό πάρκο Τορτουγέρο είναι ένα μέρος όπως κανένα άλλο, όπου μικρές κοινότητες γύρω από την προστατευόμενη περιοχή – όπως το Barra del Τορτουγέρο και το Σαν Φρανσίσκο – διατηρούν ακόμη τις παραδόσεις τους και μετακινούνται με τα ποδήλατα ως το μόνο μέσο μεταφοράς. Όλα αυτά κάνουν το ταξίδι στο Τορτουγέρο μια πραγματική συνάντηση με τον πολιτισμό της Καραϊβικής. Αποτελεί επίσης έναν παράδεισο για έρευνα και οικοτουρισμό, καθώς τα οικοσυστήματα της περιοχής είναι τόσο περίπλοκα και ποικίλα που οι επισκέπτες μπορούν να περιμένουν οτιδήποτε κατά τη διάρκεια των περιηγήσεων, από την πλήρη ηρεμία έως την ανακάλυψη τυπικών ειδών χλωρίδας και πανίδας που είναι χαρακτηριστικά στην μεριά της Καραϊβικής  της Κόστα Ρίκα.

 

 

ΤαξίδιΔιατροφήΑναχ/σηΔιαμονή2κλινο
1κλινο
Φόροι Είσοδοι
ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ 9 ημέρες Ημιδιατροφή + 2 γεύματα 1-13/9
4*
1.590€+540€870
ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΑΝΑΜΑΣ ΕΞΩΤΙΚΗ ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ 13 ημέρες HΒ Ημιδ/φή 10/6 & 23/9 4*, 5* & LODGE στα Πάρκα 2590€+860 890

Εγγραφείτε στο Newsletter μας