Top
 

Κωνσταντινούπολη η Πρωτεύουσα του Βυζαντίου

Η Βασίλισσα του Βοσπόρου θα σας Μαγέψει...
Κωνσταντινούπολη η Πρωτεύουσα του Βυζαντίου
370€ κατ'άτομο
Κωνσταντινούπολη η Πρωτεύουσα του Βυζαντίου. Η “Βασιλεύουσα”, Πρωτεύουσα του Βυζαντίου, για εμάς τους Έλληνες αποτελεί μια επιστροφή στις ρίζες μας, μια εμπειρία Ζωής, που έχουμε τώρα την ευκαιρία να ζήσουμε!
Το ίδιο πρόγραμμα μπορούμε να το οργανώσουμε όποτε θέλετε αεροπορικά, για εσάς και την παρέα σας. Ζητήστε μας το “δικό σας” Ταξίδι‼
❓ Και γιατί να πάω στην Κων/λη; 👍 Γιατί , απολαμβάνουμε ένα πλούσιο ✈️ πρόγραμμα, με:
✅ Κεντρικά 4* ξεν/χεία στην πλατεία Ταξίμ
✅ 3 Υπέροχες εκδρομές
✅ 3 γεύματα και το μοναδικό πρόγραμμα με
✅ επίσκεψη στο Pierreloti – τοποθεσία με Υπέροχη θέα στον Κεράτιο κόλπο. Και ακόμη κάτι μοναδικό!
✅ Περιήγηση στην Χαλκιδόνα, στην Ασιατική πλευρά της Πόλης❗️
✅ Για τα Ανατολίτικα Παζάρια της, με κορυφαίο το Μεγάλο Παζάρι, όπου θα το τερματίσω στα ψώνια, μιας και το ευρώ μου κοντεύει τι; 10 λίρες τους.
✅ Γιατί τα βράδια μου θα λικνίσω το κορμάκι μου στους ρυθμούς των χορών της κοιλιάς.
✅ Και θα απολαύσω τα κεμπάπ, τους μπακλαβάδες, τα ψαρικά, που βγαίνουν σπαρταριστά από τις βάρκες στο τραπέζι μας. Που; Στα ταβερνάκια πάνω στη γέφυρα του Βοσπόρου.
🤡 Απόκριες έχουμε βρε αδελφέ, κι έχω 2 χρόνια να τις χαρώ❗
 
🕵️‍♀️ Σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι, η Πόλη των Πόλεων, συνδυάζει την Ανατολίτικη Μαγεία με την χροιά μιας σύγχρονης Ευρωπαϊκής Μεγαλούπολης. Ένα συνονθύλευμα λαών και πολιτισμών, με τα Ελληνικά Μνημεία της με κορυφαίο το Σύμβολο της Ορθοδοξίας της Αγία Σοφία, να μαρτυρούν την περασμένη δόξα της Βασίλισσας του Βοσπόρου.
🕵️‍♀️ Αυτή την κοσμοπολίτικη Πόλη, με την Μαγεία του παρελθόντος θα προσπαθήσουμε να σας δείξουμε σ΄’ενα ταξίδι στο χρόνο, σ΄’εναν τόπο που φαντάζει τόσο οικείος…
👍 Μην χάσετε και αυτό το Ταξίδι. Κάντε κράτηση τώρα❗️

Πρωτεύουσα του Βυζαντίου η Κωνσταντινούπολη, συνδυάζει την Ανατολίτικη Μαγεία με την χροιά μιας σύγχρονης Ευρωπαϊκής Μεγαλούπολης. Τα Ελληνικά Μνημεία της με κορυφαίο το Σύμβολο της Ορθοδοξίας της Αγία Σοφία μαρτυρούν την περασμένη δόξα της Βασίλισσας του Βοσπόρου.

Αυτή την κοσμοπολίτικη Πόλη, με την Μαγεία του παρελθόντος θα προσπαθήσουμε να σας δείξουμε σ΄’ενα ταξίδι στο χρόνο, σ΄’εναν τόπο που φαντάζει τόσο οικείος.

Κωνσταντινούπολη οδικώς-7 ΗΜΕΡΕΣ-MAR-2022

 • Προορισμός
 • Αναχωρήσεις
  Αθήνα / Κωνσταντινούπολη
 • Ώρες αναχώρησης
  Συγκέντρωση 7.30 το πρωί και ανχώρηση
 • Ώρα επιστροφής
  Το πρωί επιστροφή για Αθήνα
 • Ημερομηνίες Αναχώρησης
  05/03 , 21/03 , 25/03

Περιλαμβάνονται

Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν
1 διανυκτέρευση στην Προύσα με πρωινό & δείπνο σε ξενοδοχείο 4*
3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό σε ξενοδοχείο 4* στην Κωνσταντινούπολη
2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό στην Ελλάδα
3 γεύματα ή δείπνα στην Κωνσταντινούπολη
Κρουαζιέρα στα Πριγκηπονήσια
Εκδρομή στην Προύσα
Περιηγήσεις – ξεναγήσεις βάσει προγράμματος
Αρχηγός / Ξεναγός
Ασφάλεια αστικής ευθύνης
1
1η μέρα: ΑΘΗΝΑ – ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Συγκέντρωση ώρα 7:30 π.μ. και αναχώρηση για Κομοτηνή με ενδιάμεσες στάσεις κατά την διαδρομή. Άφιξη στην Κομοτηνή και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
2
2η μέρα: ΚΟΜΟΤΗΝΗ –ΠΡΟΥΣΑ
Μετά το πρωινό, αναχώρηση για Προύσα. Διέλευση συνόρων.. Άφιξη στην Προύσα. Επίσκεψη στο μνημείο του Καραγκιόζη καθώς και το ξακουστό Ουλού Τζαμί με τους 20 τρούλους. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο .Διανυκτέρευση.
3
3η ΗΜΕΡΑ:ΠΡΟΥΣΑ-ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ- ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Μετά το πρωινό θα περιπλανηθούμε στην αγορά με τα ονομαστά μεταξωτά και τα υφάσματα, μπουρνουζια και πετσέτες. Στη συνέχεια θα επιβιβαστούμε σε  πλοίο για να επισκεφθούμε τα Πριγκηπόνησα. Θα επισκεφτούμε την Πρίγκηπο. Γεύμα σε παραλιακό εστιατόριο και για όσους επιθυμούν προαιρετικά  βόλτα με τις παραδοσιακές άμαξες το γύρο του νησιού. Αμέσως μετά θα πάμε στην Χάλκη με την περίφημη Θεολογική Σχολή και την Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδας στο λόφο της Ελπίδας. Επιβίβαση στο πλοίο με προορισμό την Πόλη. Άφιξη, δείπνο σε τοπικό εστιατόριο, μεταφορά στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.
4
4η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - (ξενάγηση)
Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για επίσκεψη στο ανάκτορο Ντολμά Μπαχτσέ και αμέσως μετά από το Καμπατάς θα επιβιβαστούμε σε  πλοίο για Προαιρετική Κρουαζιέρα στο Βόσπορο με ιδιωτικό καράβι .ΚΟΣΤΟΣ 20 ΕΥΡΩ .Αμέσως μετά επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι, την Παναγία των Βλαχερνών. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και ελεύθερος χρόνος. Για το βράδυ σας προτείνουμε  διασκέδαση σε παραδοσιακό νυχτερινό κέντρο με ζωντανή ορχήστρα και παραδοσιακούς χορούς της κοιλιάς  (oriental). KΟΣΤΟΣ 35 ΕΥΡΩ. Διανυκτέρευση.
5
5η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (ξενάγηση)
Πρόγευμα  και αναχώρηση για ξενάγηση στα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Πόλης. Θα ξεκινήσουμε από το σουλτανικό ανάκτορο Τοπ Καπί στη χερσόνησο που ιδρύθηκε η αρχαία αποικία του Βυζαντίου. Αμέσως μετά επίσκεψη στο μεγαλύτερο μνημείο του ελληνισμού και της χριστιανοσύνης, την Αγία Σοφία. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Βυζαντινό Ιππόδρομο, το θρυλικό Μπλε Τζαμί (Σουλτάναχμετ) και τη Βασιλική Στέρνα του Ιουστινιανού. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο και επίσκεψη στην εκπληκτική Σκεπαστή Αγορά (Καπαλί Τσαρσί) με τα 5.000 μαγαζιά για να κάνετε τις αγορές σας Επιστροφή στο ξενοδοχείο.
6
6η μέρα: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Μετά το πρωινό επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι, την Παναγία των Βλαχερνών και στη συνέχεια επίσκεψη στο Μπαλουκλί (Μονή Ζωοδόχου Πηγής) που συνδέεται με τους θρύλους για τα μισοτηγανισμένα ψάρια και την άλωση της Πόλης και στη συνέχεια αναχώρηση από την Κωνσταντινούπολη. Διέλευση συνόρων και άφιξη στην Κομοτηνή. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.
7
7η μέρα: ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Περιλαμβάνονται

Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν
1 διανυκτέρευση στην Προύσα με πρωινό & δείπνο σε ξενοδοχείο 4*
3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό σε ξενοδοχείο 4* στην Κωνσταντινούπολη
2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό στην Ελλάδα
3 γεύματα ή δείπνα στην Κωνσταντινούπολη
Κρουαζιέρα στα Πριγκηπονήσια
Εκδρομή στην Προύσα
Περιηγήσεις – ξεναγήσεις βάσει προγράμματος
Αρχηγός / Ξεναγός
Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν Περιλαμβάνονται

• Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους • Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό • Ταξιδιωτική ασφάλιση με την Interamerican με καλύψεις Covid 20€ το άτομο

Σημειώσεις

 • Είναι δυνατόν οι διανυκτερεύσεις στην Ελλάδα να γίνουν ορισμένες φορές σε Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη ή Καβάλα
 • Η σειρά των ξεναγήσεων είναι δυνατόν να διαμορφωθεί για καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος.
Τιμή κατ' άτομο Διαμονή
Δίκλινο/Τρίκλινο370€
Επιβάρυνση Μονόκλινου140€

Εγγραφείτε στο Newsletter μας