Top
 

Κωνσταντινούπολη-Βόσπορος-Πριγκηπόνησα

Η Βασίλισσα του Βοσπόρου θα σας Μαγέψει...
Κωνσταντινούπολη-Βόσπορος-Πριγκηπόνησα
325€ κατ'άτομο
ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ

6 ΗΜΈΡΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 2/7/22, 16/7/22, 30/7/22, 13/8/22, 20/8/22, 3/9/22,
17/9/22, 1/10/22, 22/10/22

 

Κωνσταντινούπολη

Κωνσταντινούπολη:Η Κωνσταντινούπολη είναι η μεγαλύτερη πόλη της Τουρκίας, αποτελώντας το οικονομικό, πολιτιστικό και ιστορικό κέντρο της χώρας. Η Κωνσταντινούπολη είναι διηπειρωτική πόλη στην Ευρασία, με το ιστορικό και εμπορικό κέντρο να βρίσκεται στην ευρωπαϊκή πλευρά και περίπου το ένα τρίτο του πληθυσμού να ζει στην ασιατική πλευρά της Ευρασίας. Η σύγχρονη πόλη με πληθυσμό 15 εκατομμύρια κατοίκους είναι ιδιαίτερα πυκνοκατοικημένη και πολυπολιτισμική, με ανθρώπους από ολόκληρο τον Ισλαμικό κόσμο, ενώ ταυτόχρονα είναι το κυριότερο σταυροδρόμι Ασίας και Ευρώπης τόσο για τα εμπορικά αγαθά όσο και για τους ταξιδιώτες. Συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου και αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους αστικούς οικισμούς στην Ευρώπη και τον μεγαλύτερο στη Μέση Ανατολή. Η πόλη βρίσκεται εντός των ορίων του ομώνυμου μητροπολιτικού δήμου.

Κωνσταντινούπολη

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 6 ΜΕΡΕΣ

 

14. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 6 ΜΕΡΕΣ

Κωνσταντινούπολη.Ιστορική, μοντέρνα, παραδοσιακή – είναι πολλές πόλεις σε μία! Άλλωστε, αυτό είναι που την κάνει γοητευτική: ο μοναδικός τρόπος που συνδυάζει τα ευρωπαϊκά με τα ασιατικά στοιχεία. Ατμοσφαιρική από τη μία, με ένα μυστηριώδες πέπλο Ιστορίας, ακουσμάτων και γεύσεων, αλλά με σύγχρονο χαρακτήρα που εξελίσσεται με ταχείς ρυθμούς από την άλλη. Δίπλα στα τεμένη στέκονται μοδάτα διεθνή εστιατόρια με κορυφαίους σεφ, ωραία clubs και αβανγκάρντ γκαλερί, δίπλα στα παζάρια κορυφαία διεθνή brands

Ταξίδι Κωνσταντινούπολη ΟΚΤ-ΝΟΕ
 • Προορισμός
 • Αναχωρήσεις
  Απο Πειραια/ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ!
 • Ώρες αναχώρησης
  Αναχώρηση από 07:30 Αθήνα
 • Ώρα επιστροφής
  Αναχώρηση για Αθήνα με Άφιξη το Βράδυ
 • Ημερομηνίες Αναχώρησης
  ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ : 25/6/22 , ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 2/7/22, 16/7/22, 30/7/22, 13/8/22, 20/8/22, 3/9/22, 17/9/22, 1/10/22, 22/10/22

Περιλαμβάνονται

Εκδρομές - περιηγήσεις με σύγχρονα πούλμαν.
Διαμονή, 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 3* - 4* στην Ελλάδα.
Διαμονή, τρείς διανυκτερεύσεις, σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* στην Κωνσταντινούπολη .
Δύο πρωινά στα ξενοδοχεία στην Ελλάδα.
Τρία πρωινά και τρία γεύματα η δείπνα σε επιλεγμένα εστιατόρια στην Κωνσταντινούπολη.
Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
Εισιτήρια F/B για τα Πριγκηπόνησα.
Αρχηγό - συνοδό.
Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.
Φόροι διαμονής. Φ.Π.Α.
1
1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΞΑΝΘΗ
Αναχώρηση  07:30 από ΑΘΗΝΑ,  με  στάσεις στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ  και  της  ΛΑΡΙΣΑΣ,  μέσω  Εγνατίας  οδού με  την  τελευταία  μας  στάση  στην περιοχή  της  Μουσθένης,   θα  τακτοποιηθούμε   στο  ξενοδοχείο μας στην  ΞΑΝΘΗ, χρόνος ελεύθερος,  διαν/ση.
2
2η ΗΜΕΡΑ: ΞΑΝΘΗ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Αναχώρηση για ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. Η διαδρομή μας στο μεγαλύτερο μέρος της από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ, αφήνοντας  δεξιά την όμορφη πόλη της  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ,  μας  οδηγεί στα Ελληνοτουρκικά σύνορα,  όπου  μετά  τον απαραίτητο έλεγχο των ταξιδιωτικών  εγγράφων  (ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ  ΜΕ  ΕΞΑΜΗΝΗ  ΙΣΧΥ  Η ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ  ΝΕΟΥ  ΤΥΠΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 15ετίας )  και τις σύντομες αγορές στα ελληνικά «DUTY FREE SHOPS» περνάμε τη γέφυρα του ΕΒΡΟΥ και τον έλεγχο των τούρκικων συνόρων για να συνεχίσουμε τη διαδρομή μας μέχρι τη ΡΑΙΔΕΣΤΟ όπου θα έχουμε την πρώτη μας στάση. Νωρίς το απόγευμα θα τακτοποιηθούμε σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. Δείπνο και πρώτη γνωριμία με τη φωτισμένη ΠΟΛΗ, διανυκτέρευση.
3
3η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ( ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ)
Πρωινή αναχώρηση για το λιμάνι από όπου το πλοίο θα μας μεταφέρει στα ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ. Πρώτα θα επισκεφθούμε τη νήσο ΧΑΛΚΗ με τη ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ, για να ακολουθήσει η ΠΡΙΓΚΗΠΟΣ. Εδώ μπορούμε  προαιρετικά να  κάνουμε  το  γύρω  του  όμορφου  νησιού  πάνω σε παραδοσιακές άμαξες και  να  απολαύσουμε το  καταπράσινο  τοπίο  με  τις  παραδοσιακές  βίλλες. Γεύμα  και  επιστροφή το απόγευμα στην πόλη. Το βράδυ ακολουθείστε προαιρετικά την πρότασή μας, για διασκέδαση σε νυκτερινό κέντρο με  φαγητό, μουσική, ORIENTAL. Διανυκτέρευση.
4
4η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Γνωριμία – ξενάγηση με τα σπουδαιότερα αξιοθέατα της «ΠΟΛΗΣ». Θα επισκεφθούμε το ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ, τη ΠΑΝΑΓΙΑ των ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ τη περίφημη ΜΟΝΗ της ΧΩΡΑΣ, το ΜΠΑΛΟΥΚΛΙ (Μονή Ζωοδόχου Πηγής) με τα θρυλικά ψάρια και τους Τάφους των Πατριαρχών και τέλος τα ανάκτορα «ΝΤΟΛΜΑ ΜΠΑΧΤΣΕ» με τον  εντυπωσιακό πολυέλαιο. Είναι ήδη μεσημέρι και μια βόλτα  προαιρετικά, στο Βόσπορο με τουριστικό πλοιάριο, θα μας χαρίσει τοπία  μοναδικά. Γεύμα  και  ακολουθεί επίσκεψη στην περίφημη ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΑΓΟΡΑ (ΚΑΠΑΛΙ ΤΣΑΡΣΙ) με τα 5000 μαγαζιά για ενδιαφέρουσες αγορές. Διανυκτέρευση.
5
5η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Τελευταία  ημέρα  στην ΠΟΛΗ με ορισμένα ακόμη σημαντικά αξιοθέατα. Πρώτος σταθμός ο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ,  για  να  ακολουθήσει ένα από τα σπουδαιότερα τζαμιά της πόλης, με έξι μιναρέδες, που  δεν είναι άλλο από το «ΜΠΛΕ ΤΖΑΜΙ» του ΣΟΥΛΤΑΝ ΑΧΜΕΤ   και  η  ξενάγηση μας  τελειώνει με ένα από τα μεγαλύτερα σύμβολα του Χριστιανισμού, την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ. Αναχώρηση  για την  πόλη  της ΚΑΒΑΛΑΣ  μέσω ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ, φθάνουμε στα Ελληνοτουρκικά σύνορα των ΚΗΠΩΝ. Μετά τον απαραίτητο έλεγχο συνεχίζουμε   μέσω ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ  για  την  πόλη  της  ΚΑΒΑΛΑΣ   για  διανυκτέρευση.
6
6η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΑΘΗΝΑ
Αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ,   με  ενδιάμεσες  στάσεις,  άφιξη  το βράδυ. Υ.Γ:  *       ΕΙΝΑΙ  ΔΥΝΑΤΟΝ  ΟΙ  ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ   ΣΤΗΝ   ΕΛΛΑΔΑ  ΝΑ  ΓΙΝΟΥΝ  ΚΑΙ  ΣΤΗΝ     ΠΟΛΗ  ΤΗΣ                        ΚΑΒΑΛΑΣ  Η  ΤΗΣ  ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ.  

Περιλαμβάνονται

Εκδρομές - περιηγήσεις με σύγχρονα πούλμαν.
Διαμονή, 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 3* - 4* στην Ελλάδα.
Διαμονή, τρείς διανυκτερεύσεις, σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* στην Κωνσταντινούπολη .
Δύο πρωινά στα ξενοδοχεία στην Ελλάδα.
Τρία πρωινά και τρία γεύματα η δείπνα σε επιλεγμένα εστιατόρια στην Κωνσταντινούπολη.
Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
Εισιτήρια F/B για τα Πριγκηπόνησα.
Αρχηγό - συνοδό.
Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.
Φόροι διαμονής. Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται

Είσοδοι σε Μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους. , Ποτά στα προσφερόμενα γεύματα η δείπνα. , Ότι αναφέρεται ως προτεινόμενο η προαιρετικό και ότι ρητά δεν αναφέρεται στις παροχές του προγράμματος.
Τιμή κατ' άτομο6 ημέρες ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ : 25/6/22
ΣΕ 2ΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ 325€
ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ ΣΕ 3ΚΛΙΝΟ 290€
ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ 115€
Τιμή κατ'άτομο6 ημέρες ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 2/7/22, 16/7/22, 30/7/22, 13/8/22, 20/8/22, 3/9/22, 17/9/22, 1/10/22, 22/10/22
ΣΕ 2ΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ 335€
ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ ΣΕ 3ΚΛΙΝΟ 300€
ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ 125€

Εγγραφείτε στο Newsletter μας