Top
 

Κωνσταντινούπολη-Βόσπορος

Κωνσταντινούπολη – Βόσπορος – Πριγκηπόνησα 7 ΗΜΈΡΕΣ
Κωνσταντινούπολη-Βόσπορος
385€ κατ'άτομο
7 ΗΜΕΡΕΣ
ANAΧΩΡΗΣΕΙΣ: 21/4/22, 21/5/22, 11/6/22, 25/6/22

 

Κωνσταντινούπολη

Κωνσταντινούπολη:Η Κωνσταντινούπολη είναι η μεγαλύτερη πόλη της Τουρκίας, αποτελώντας το οικονομικό, πολιτιστικό και ιστορικό κέντρο της χώρας. Η Κωνσταντινούπολη είναι διηπειρωτική πόλη στην Ευρασία, με το ιστορικό και εμπορικό κέντρο να βρίσκεται στην ευρωπαϊκή πλευρά και περίπου το ένα τρίτο του πληθυσμού να ζει στην ασιατική πλευρά της Ευρασίας. Η σύγχρονη πόλη με πληθυσμό 15 εκατομμύρια κατοίκους είναι ιδιαίτερα πυκνοκατοικημένη και πολυπολιτισμική, με ανθρώπους από ολόκληρο τον Ισλαμικό κόσμο, ενώ ταυτόχρονα είναι το κυριότερο σταυροδρόμι Ασίας και Ευρώπης τόσο για τα εμπορικά αγαθά όσο και για τους ταξιδιώτες. Συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου και αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους αστικούς οικισμούς στην Ευρώπη και τον μεγαλύτερο στη Μέση Ανατολή. Η πόλη βρίσκεται εντός των ορίων του ομώνυμου μητροπολιτικού δήμου.

Κωνσταντινούπολη

 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 7 ΜΕΡΕΣ

 

13. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 7 ΜΕΡΕΣ

Κωνσταντινούπολη.Ιστορική, μοντέρνα, παραδοσιακή – είναι πολλές πόλεις σε μία! Άλλωστε, αυτό είναι που την κάνει γοητευτική: ο μοναδικός τρόπος που συνδυάζει τα ευρωπαϊκά με τα ασιατικά στοιχεία. Ατμοσφαιρική από τη μία, με ένα μυστηριώδες πέπλο Ιστορίας, ακουσμάτων και γεύσεων, αλλά με σύγχρονο χαρακτήρα που εξελίσσεται με ταχείς ρυθμούς από την άλλη. Δίπλα στα τεμένη στέκονται μοδάτα διεθνή εστιατόρια με κορυφαίους σεφ, ωραία clubs και αβανγκάρντ γκαλερί, δίπλα στα παζάρια κορυφαία διεθνή brands

 • Προορισμός
 • Αναχωρήσεις
  ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗΣ!
 • Ώρες αναχώρησης
  Αναχώρηση από 07:30
 • Ώρα επιστροφής
  Άφιξη το Βράδυ
 • Ημερομηνίες Αναχώρησης
  ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ, 25/6/22 , : 2/7/22, 16/7/22, 30/7/22, 13/8/22, 20/8/22, 3/9/22, 17/9/22, 1/10/22, 22/10/22

Περιλαμβάνονται

Εκδρομές - περιηγήσεις με σύγχρονα πούλμαν.
Διαμονή, 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 3* στην Ελλάδα.
Διαμονή, 4 διανυκτερεύσεις, σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* στην Κωνσταντινούπολη .
Δύο πρωινά στα ξενοδοχεία στην Ελλάδα.
Τέσσερα πρωινά και τέσσερα γεύματα η δείπνα σε επιλεγμένα εστιατόρια στην Κωνσταντινούπολη.
Εισιτήρια F/B για τα Πριγκηπόνησα.
Αρχηγός - ξεναγός σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.
Φόροι διαμονής. Φ.Π.Α.
1
1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΞΑΝΘΗ
Αναχώρηση  07:30 από ΑΘΗΝΑ,  με  μικρές  στάσεις στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ  και  της  ΛΑΡΙΣΑΣ,  μέσω  Εγνατίας  οδού με  την  τελευταία  μας  στάση  στην περιοχή  της  Μουσθένης,   θα  τακτοποιηθούμε το απόγευμα   στο  ξενοδοχείο μας στην  ΞΑΝΘΗ, χρόνος ελεύθερος,  διανυκτέρευση.
2
2η ΗΜΕΡΑ: ΞΑΝΘΗ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Αναχώρηση για ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. Η διαδρομή μας στο μεγαλύτερο μέρος της από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ, αφήνοντας  δεξιά την όμορφη πόλη της ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ,  μας  οδηγεί στα Ελληνοτουρκικά σύνορα,  όπου  μετά  τον απαραίτητο έλεγχο των ταξιδιωτικών  εγγράφων (ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ  ΜΕ  ΕΞΑΜΗΝΗ  ΙΣΧΥ  Η ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ  ΝΕΟΥ  ΤΥΠΟΥ )  και τις σύντομες αγορές στα ελληνικά «DUTY FREE SHOPS» περνάμε τη γέφυρα του ΕΒΡΟΥ και τον έλεγχο των τούρκικων συνόρων για να συνεχίσουμε τη διαδρομή μας μέχρι τη ΡΑΙΔΕΣΤΟ όπου θα έχουμε την πρώτη μας στάση. Νωρίς το απόγευμα θα τακτοποιηθούμε σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. Δείπνο και πρώτη γνωριμία με τη φωτισμένη ΠΟΛΗ, διανυκτέρευση.
3
3η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Άλλη μια Ημέρα με πολλά αξιοθέατα  ΞΕΚΙΝΆ. Πρώτος σταθμός ο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ. Σε ένα από τα σπουδαιότερα τζαμιά της πόλης με έξι μιναρέδες θα ξεναγηθούμε στη συνέχεια, δεν είναι άλλο από το «ΜΠΛΕ ΤΖΑΜΙ» του ΣΟΥΛΤΑΝ ΑΧΜΕΤ. Η ξενάγηση μας  τελειώνει με ένα από τα μεγαλύτερα σύμβολα του Χριστιανισμού, την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ. Γεύμα  και  χρόνος ελεύθερος  στη  μεγαλύτερη  πλατεία  της  πόλης,  το  ΤΑΚΣΙΜ. Το βράδυ ακολουθείστε προαιρετικά την πρότασή μας, για διασκέδαση σε νυκτερινό κέντρο με καλό φαγητό, μουσική και ORIENTAL, διανυκτέρευση.
4
4η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Γνωριμία – ξενάγηση με τα σπουδαιότερα αξιοθέατα της «ΠΟΛΗΣ». Θα επισκεφθούμε το ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ, τη ΠΑΝΑΓΙΑ των ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ τη περίφημη ΜΟΝΗ της ΧΩΡΑΣ, το ΜΠΑΛΟΥΚΛΙ (Μονή Ζωοδόχου Πηγής) με τα θρυλικά ψάρια και τους Τάφους των Πατριαρχών και τέλος τα ανάκτορα «ΝΤΟΛΜΑ ΜΠΑΧΤΣΕ» με τον  εντυπωσιακό πολυέλαιο. Είναι ήδη μεσημέρι και μια βόλτα  προαιρετικά, στο Βόσπορο με τουριστικό πλοιάριο, θα μας χαρίσει μοναδικά τοπία. Γεύμα  και  ακολουθεί επίσκεψη στην περίφημη ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΑΓΟΡΑ (ΚΑΠΑΛΙ ΤΣΑΡΣΙ) με τα 5000 μαγαζιά για ενδιαφέρουσες αγορές. Διανυκτέρευση.
5
5η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ( ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ)
Πρωινή αναχώρηση για το λιμάνι από όπου το πλοίο θα μας μεταφέρει στα ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ. Πρώτα θα επισκεφθούμε τη νήσο ΧΑΛΚΗ με τη ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ, για να ακολουθήσει η ΠΡΙΓΚΗΠΟΣ. Εδώ μπορούμε  προαιρετικά να  κάνουμε  το  γύρω  του  όμορφου  νησιού  πάνω σε παραδοσιακές άμαξες και  να  γευματίσουμε  σε  παραλιακό  εστιατόριο. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στη πόλη, χρόνος  ελεύθερος, διανυκτέρευση.
6
6η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Με όμορφες εικόνες, με τις καλύτερες εντυπώσεις και πολλά σουβενίρ ξεκινάμε από τη γνωστή πλέον διαδρομή για τη ΡΑΙΔΕΣΤΟ και τα Ελληνοτουρκικά σύνορα. Μετά τον απαραίτητο έλεγχο φθάνουμε στην πόλη της ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ για  σύντομη  στάση -  επίσκεψη. Η διαδρομή μας συνεχίζεται μέσω ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ  για  την  πόλη  της  ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ   όπου  και  θα  διανυκτερεύσουμε.  
7
7η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΑΘΗΝΑ
Αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ,   με  ενδιάμεσες  στάσεις,  άφιξη  το βράδυ. ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 
 • ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ  ΟΙ  ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ   ΣΤΗΝ   ΕΛΛΑΔΑ  ΝΑ  ΓΙΝΟΥΝ  ΚΑΙ  ΣΤΗΝ   
                ΠΟΛΗ  ΤΗΣ    ΚΑΒΑΛΑΣ.

Περιλαμβάνονται

Εκδρομές - περιηγήσεις με σύγχρονα πούλμαν.
Διαμονή, 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 3* στην Ελλάδα.
Διαμονή, 4 διανυκτερεύσεις, σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* στην Κωνσταντινούπολη .
Δύο πρωινά στα ξενοδοχεία στην Ελλάδα.
Τέσσερα πρωινά και τέσσερα γεύματα η δείπνα σε επιλεγμένα εστιατόρια στην Κωνσταντινούπολη.
Εισιτήρια F/B για τα Πριγκηπόνησα.
Αρχηγός - ξεναγός σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.
Φόροι διαμονής. Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται

Είσοδοι σε Μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, Ποτά στα προσφερόμενα γεύματα η δείπνα, Ότι αναφέρεται ως προτεινόμενο η προαιρετικό , και ότι ρητά δεν αναφέρεται στις παροχές του προγράμματος.
Τιμή κατ' άτομοΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ, 25/6/22 7 ΗΜΕΡΕΣ
ΣΕ 2ΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ 385€
ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ ΣΕ 3ΚΛΙΝΟ 345€
ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ 145€
Τιμή κατ' άτομο ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ : 2/7/22, 16/7/22, 30/7/22, 13/8/22, 20/8/22, 3/9/22, 17/9/22, 1/10/22, 22/10/22
ΣΕ 2ΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ 395€
ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ ΣΕ 3ΚΛΙΝΟ 355 €
ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ 165 €

Εγγραφείτε στο Newsletter μας