Top
 

Μάλτα απευθείας πτήσεις από Χανιά

Το "Νησί των Ιπποτών" σας υποδέχεται κάθε Τετάρτη όλο το καλοκαίρι!
Μάλτα απευθείας πτήσεις από Χανιά
480€ κατ'άτομο
Η γοητευτική Χώρα με τα πολλά πρόσωπα.

Η αυθεντική Μεσογειακή Μάλτα

Το νησιωτικό σύμπλεγμα στο κέντρο της Μεσογείου. Ένας τόπος συγκλονιστικά αξιόλογος με έντονες επιρροές. Από τους Φοίνικες, Ρωμαίους, Άραβες, Νορμανδούς, Ιωαννίτες Ιππότες και τους Βρετανούς. Εκπληκτική αρχιτεκτονική, ιστορική διαδρομή στα βάθη της ιστορίας. Σύγχρονη εικόνα και απεικόνιση του γαλάζιου χρώματος της θάλασσας. Στην ώχρα των ιστορικών κτιριακών συγκροτημάτων. Απλοί και φιλόξενοι άνθρωποι, καθημερινές εξαιρετικά ενδιαφέρουσες διαδρομές. Ένα ταξίδι που σίγουρα θα ικανοποιήσει!

Η αυθεντική Μεσογειακή Μάλτα_από Αθήνα

Η στρατηγική της θέση και τα λιμάνια της στη μέση της Μεσογείου, προσέλκυσαν ανά τα χρόνια Φοίνικες, Έλληνες, Ρωμαίους, Άραβες, Νορμανδούς, Σταυροφόρους, Γάλλους και τέλος τους Βρετανούς, με την αποικιακή περίοδο να διαρκεί μέχρι το 1964. Δέχθηκε πολλές επιρροές στη μακρά ιστορία της, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία: Η Μάλτα δεν αποτελεί απλώς μια ρωμαϊκή κατάκτηση ή κατάλοιπο της βρετανικής αποικιοκρατίας. Αυτό το νησιωτικό έθνος, έχει ένα ιδιόμορφο χαρακτήρα που εντυπωσιάζει: Από τους προϊστορικούς ναούς και την μπαρόκ αρχιτεκτονική της πρωτεύουσας Βαλέτα, μέχρι την κουζίνα και τις γιορτές, αυτό το έθνος εκπέμπει μοναδική γοητεία.

AYΘΕΝΤΙΚΗ_ΜΑΛΤΑ από_ΧΑΝΙΑ- ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Μάλτα απευθείας πτήσεις από Χανιά
 • Προορισμός
 • Αναχωρήσεις
  Απευθείας πτήσεις από Χανιά
 • Ώρες αναχώρησης
  ΧΑΝΙΑ – ΜΑΛΤΑ 15:20 - 16:05
 • Ώρα επιστροφής
  ΜΑΛΤΑ - ΧΑΝΙΑ 15:35 - 18:10
 • Ημερομηνίες Αναχώρησης
  20 Ιουλίου 27 Ιουλίου 03 Αυγούστου 10 Αυγούστου 17 Αυγούστου 24 Αυγούστου 31 Αυγούστου

Περιλαμβάνονται

Αεροπορικά εισιτήρια με πτήση Χανιά - Μάλτα - Χανιά
Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Cavalieri Art Hotel / St. Julians ή παρόμοιο
Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο της Μάλτας
Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο
Εκδρομή την ημέρα της άφιξης ( Πέμπτη ) σε FLORIANA KAI VALLETTA
Βραδυνή περιήγηση στο St. Julians
Μία ( 1 )ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ( Παρασκευή )

(09.30am-18.30 pm) και όχι μισής ημέρας στις ακόλουθες περιοχές MEDINA RABAT –MOSTA –ST ANTON GARDENS

Κρουαζιέρα στο Comino .
Εκδρομή μισής ημέρας το Σάββατο στις τρεις πόλεις και το Marsaxlokk
Έλληνας συνοδός
ΤΟΠΙΚΌΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ
Ασφάλεια αστικής ευθύνης & επιπλέον ασφάλιση COVID – 19 ( με επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση νόσησης ή καραντίνας )
1
1η ημέρα ΧΑΝΙΑ – ΜΑΛΤΑ (Valletta – St.Julians ):
Αναχώρηση από Χανιά και άφιξη στη Βαλέττα. Απόγευμα ελεύθερο για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη.
2
2η ημέρα ΜΑΛΤΑ (Valletta – St.Julians ):
Μετά το πρωινό, θα  ξεκινήσουμε την διαδρομή μας  προς  την υπέροχη κοινότητα    FLORIANA  τον προθάλαμο της απόρθητης πρωτεύουσας    VALLETTA. Η ξενάγηση γίνεται με τα πόδια, γιατί η κυκλοφορία των αυτοκινήτων απαγορεύεται στο τμήμα της Παλιάς Πόλης.  Πρόκειται για μια μοναδική καστρούπολη με ιδιαίτερη ιστορική σημασία και απεριόριστη ομορφιά. Διασχίζοντας την πύλη της Floriana (Floriana Gate) το τοπίο μας μεταφέρει νοητά στη περίοδο των Ιωαννιτών  Ιπποτών ,εκπληκτικά κτίρια, πανέμορφα μπαλκόνια με ξύλινες κατασκευές σε έντονα χρώματα , παρεκκλήσια και ο  εντυπωσιακός καθεδρικός ναός του St.Publio μας προϊδεάζει για τις εικόνες που θα ακολουθήσουν. Ήρθε η ώρα να συναντήσουμε το σιντριβάνι με τους Τρίτωνες ( Triton Fountain ) και να προσπεράσουμε ένα από τα πλέον αρχοντικά ξενοδοχεία της Μεσογείου – Το Phoenicia εξαιρετική επιλογή  για ένα ρόφημα στο μοναδικό από πλευράς καλαισθησίας και κάλους του. Όλα γύρω μας  είναι ανακαινισμένα από τον εξαιρετικό αρχιτέκτονα Renzo Piano. Η  Valletta μας  υποδέχεται σε  ένα σύμπλεγμα κατασκευών, 70 μέτρα πάνω  από την επιφάνεια της θάλασσας, τείχη και ακροπύργια, τάφροι  και πολεμίστρες συνθέτουν μια εικόνα μιας μεσαιωνικής  πόλης – κάστρου, πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2018  που όμοια της δεν θα συναντήσετε πουθενά στον κόσμο! Η προσπάθεια μας την πρώτη ημέρα , είναι να αποκτήσουμε όσο το δυνατό, μια περισσότερο συγκροτημένη άποψη της. Τα ‘’auberge ‘’ (οι αρχοντικές κατοικίες ) των Ιωαννιτών Ιπποτών, το  γκρεμισμένο από τους βομβαρδισμούς του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου κτίριο της Όπερας, η Παναγία της Νίκης (Our Lady of Victory ) το πρόσφατα κατασκευασμένο κοινοβούλιο , το Πρωθυπουργικό γραφείο , είναι μερικές μόνο από τις εικόνες που θα θαυμάσουμε πριν επισκεφθούμε τους κήπους της Baracca  , ένα από τα ομορφότερα σημεία της πρωτεύουσας με καταπληκτική θέα, στο Μεγάλο Λιμάνι (Grand Harbour ) και τις Τρείς Πόλεις (Three Cities ). Ο Καθεδρικός ναός  του Αγ. Ιωάννη με τους πίνακες του Caravaggio θα μας αφήσει άναυδους με το καταπληκτικό εσωτερικό διάκοσμο του. Η κεντρική πλατεία με το Palazzo των Ιπποτών ( Παλαιό Κοινοβούλιο ) αλλά   και κατοικία των Μαγίστρων κατά τη διάρκεια  της παντοδυναμίας του Τάγματος (1530-1798), η πρόσφατα ανακαινισμένη κλειστή αγορά ( Il Suq tal Belt )με τα αγροτικά προϊόντα της Μαλτέζικης γης , είναι μερικά μόνο από τα σημεία που θα μας εντυπωσιάσουν. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας . Τακτοποίηση στα δωμάτια και το βράδυ γνωριμία  με την περιοχή  ST. JULIANS  με  τις αναρίθμητες  προτάσεις  δείπνου  και διασκέδασης.Διανυκτέρευση.  
3
3η ημέρα ολοήμερη εκδρομή (MEDINA –MOSTA -RABAT - COMINO) :
Μετά   το  πρωινό  μας  ξεκούραστοι    θα  ξεκινήσουμε  το  ιστορικό  ταξίδι μας  στην ιστορία  των  ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ ,  επισκεπτόμενοι  την παλιά  πρωτεύουσα ( MEDINA) με  το  καταπληκτικό μεσαιωνικό  χρώμα και τις  υπέροχες  κατασκευές .Η  διαδρομή μας  θα  συνεχίσει   για το   μοναδικό  RABAT  αυθεντικό  παράδειγμα  παραδοσιακού  οικισμού  στην Μάλτα με  πλήθος  σημείων  που  μπορείτε να  απολαύσετε  τον καφέ    ή το  γεύμα  σας . Στην συνέχεια  θα  επισκεφθούμε τον καθεδρικό  Ναό της  Παναγίας  με τον καταπληκτικό   υπερμεγέθη    τρούλο  στην ΜOSTA . Θα συνεχίσουμε τη διαδρομή μας στην πανέμορφη βραχονησίδα Comino, για να χαρούμε τα πανέμορφα γαλάζια νερά BLUE LAGOON. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
4
4η ημέρα Σάββατο (ST. JULIANS- THREE CITIES -MARSAXLOKK- VALLETTA):
Μετά  το  πρωινό μας  θα  επισκεφθούμε  την μαγευτική  περιοχή των Τριών  πόλεων , μία  πανέμορφη  πλευρά  του  νησιού που  παρουσιάζει   έντονα  ιστορικό  αρχιτεκτονικό και φυσιολατρικό  ενδιαφέρον.  Αμέσως  μετά  θα   ξεκινήσουμε  την πορεία   μας   προς  την  νότια  πλευρά  του  νησιού  και μετά από  μια  ευχάριστη  διαδρομή  θα καταλήξουμε  στο  γνωστό  ψαροχώρι  MARSAXLOKK  που  τόσο  έντονα  απεικονίζεται  στην  τουριστική    ταυτότητα  της  Μάλτας. Θα συνεχίσουμε την υπέροχη διαδρομή μας προς την Βαλλέττα όπου θα έχετε ελεύθερο χρόνο να ανακαλύψετε  όλα  τα  « κρυμμένα»  σημεία   και  πλευρές της,  μακριά από τις  πολυπληθείς  ομάδες   των επιδερμικών  τουριστών. Η   διαδρομή θα  σας  συναρπάσει  παρουσιάζοντας  όλο το  ιστορικό ανάγλυφο της  παρουσίας των  ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ   και των Βρετανών στα  χρόνια της  παρουσίας  τους  στο  νησί. Διανυκτέρευση.
5
5η ημέρα Δευτέρα ( St. Julians- Πτήση Επιστροφής )
Μετά το πρωινό μας θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής. (10:05 – 12:30 )  

Περιλαμβάνονται

Αεροπορικά εισιτήρια με πτήση Χανιά - Μάλτα - Χανιά
Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Cavalieri Art Hotel / St. Julians ή παρόμοιο
Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο της Μάλτας
Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο
Εκδρομή την ημέρα της άφιξης ( Πέμπτη ) σε FLORIANA KAI VALLETTA
Βραδυνή περιήγηση στο St. Julians
Μία ( 1 )ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ( Παρασκευή )

(09.30am-18.30 pm) και όχι μισής ημέρας στις ακόλουθες περιοχές MEDINA RABAT –MOSTA –ST ANTON GARDENS

Κρουαζιέρα στο Comino .
Εκδρομή μισής ημέρας το Σάββατο στις τρεις πόλεις και το Marsaxlokk
Έλληνας συνοδός
ΤΟΠΙΚΌΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ
Ασφάλεια αστικής ευθύνης & επιπλέον ασφάλιση COVID – 19 ( με επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση νόσησης ή καραντίνας )

Δεν Περιλαμβάνονται

Φόροι αεροδρομίων +165€, Χειραποσκευή 10κ 45€, Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, Φιλοδωρήματα, ποτά, αχθοφορικά, Τοπικοί δημοτικοί φόροι οι οποίοι πληρώνονται απευθείας στο ξενοδοχείο (0,5€ ανά άτομο / ανά ημέρα), Προαιρετική ιδιωτική ασφάλιση Interamerican και με καλύψεις covid 20€

Σημειώσεις

 • Σημείωση: H σειρά των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.
ΜΑΛΤΑ Απευθείας πτήσεις από Χανιά Τετάρτη με Κυριακή από 20/7 έως 31/8.
ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ Η ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ( CAVALIERI HOTEL ) από 480€
ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΕΧΡΙ 11 YRS OLDαπό 380€
ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ 220€
ΦΟΡΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ165€

Εγγραφείτε στο Newsletter μας