- ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
- GALLERY
- ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
- ΤΙΜΕΣ - ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ
- ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ;
Αναχωρησεις : ΠΑΣΧΑ 14/4 και 17/4/2023
Ντουμπάι – Άμπου Ντάμπι – για το Πάσχα 8μέρες
Θάλασσα, έρημος, παλάτια, ουρανοξύστες, malls και…shopping therapy!
Ντουμπάι – Άμπου Ντάμπι – Αραβικά Εμιράτα 8μέρες.Εκεί, που το βλέμμα του Βεδουίνου συναντά την “Πόλη του Μέλλοντος”, εκεί, που απολαμβάνοντας την νέο-Αραβική χλιδή η ντόπια φιλοξενία χαρίζει Άρωμα Ανατολής στο ταξίδι σας. Κάπου εκεί, ανάμεσα στους μυστηριακούς φερετζέδες και στα γλέντια καταμεσής της ερήμου βρίσκεται το Ντουμπάι, Η Πόλη με το άγγιγμα του Μίδα”.
Ντουμπάι – Άμπου Ντάμπι – Αραβικά Εμιράτα 8μέρες. Ουρανοξύστες που αγγίζουν τον ουρανό με μοναδική θέα που κόβει την ανάσα. Ήλιος και απέραντη θάλασσα στην παραλία της Τζουμέιρα (Jumeirah) που σημαίνει Ομορφιά, υπέροχα ξενοδοχεία υψηλής αισθητικής και πολυτέλειας. Τα εμπορικά κέντρα Dubai mall, Mall of Emirates, City Center Deira, Deira City Walk, Al Ghurair mall και πολλά ακόμη για ατελείωτα ψώνια. Διακοπές στο Ντουμπάι για όλη την οικογένεια με τα πολλά θεματικά πάρκα, το Bollywood park, το Legoland water park κ.α. Το Ντουμπάι είναι αδιαμφισβήτητα η υπερσύγχρονη μητρόπολη της Ανατολής και το σταυροδρόμι των Ηπείρων, Ασίας, Ευρώπης και Αφρικής.
ΆΜΠΟΥ ΝΤΆΜΠΙ
Το Άμπου Ντάμπι είναι η πρωτεύουσα και δεύτερη μεγαλύτερη πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ). Η πόλη εκτείνεται κατά μήκος μίας μακρόστενης παράκτιας νησίδας στον Περσικό κόλπο, η οποία περιβάλλεται από άλλα μικρότερα νησιά και κολπίσκους. Ο πληθυσμός της ξεπερνά τις 945.268 κατοίκους (2008), και η έκταση της μητροπολιτικής περιοχής είναι 67.340 τετρ.χλμ.. Η πόλη, όπως και ολόκληρο το εμιράτο, έχει ένα από τα μεγαλύτερα κατά κεφαλή εισοδήματα στον κόσμο.
Πρόγραμμα DUBAI 8MERES 2023 καθε ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
DUBAI 8MERES 2023 ΠΑΣΧΑ 14 ΚΑΙ 17.04.23
Πατήστε εδώ για να εκδηλώσετε ενδιαφέρον – Θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.


-
Προορισμός
-
ΑναχωρήσειςΑθήνα με τσάρτερ προς Αμπου Ντάμπι και σε 1.15΄ ώρα με πούλμαν που διασχίζει την έρημο είστε στο Ντουμπάι.
-
Ώρες αναχώρησηςΑΘΗΝΑ-ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ 18:20 – 01:10
-
Ώρα επιστροφήςΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ -ΑΘΗΝΑ 14:00 –17:45
-
Ημερομηνίες ΑναχώρησηςΠΑΣΧΑ 14/4 ,Αναχωρησεις : ΠΑΣΧΑ 14/4 και 17/4/2023
Περιλαμβάνονται
Ειδικές Τιμές για τα αξιοθέατα και εκπτώσεις για τα Εμπορικά κέντρα αποκλειστικά για εσάς
1η ΜΕΡΑ : ΑΘΗΝΑ – ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ (18:20-01:10)
2η ΜΕΡΑ : ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ – ΜΕΓΑΛΟ ΤΖΑΜΙ ΣΕΙΧΗ ΖΑΙΕΝΤ – FERRARI – YAS ISLAND – ΝΤΟΥΜΠΑΙ
3η ΜΕΡΑ : ΝΤΟΥΜΠΑΙ – CITY TOUR – ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΑΓΟΡΑ ΜΠΑΣΤΑΚΙΑ (BASTAKYΙA – ΑΓΟΡΑ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΦΕ, ΧΟΥΡΜΑΔΕΣ ΑΓΟΡΑ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ – ΜΑΝΤΙΝΑΤ ΤΖΟΥΜΕΙΡΑ – ΦΟΙΝΙΚΑΣ
3η ΜΕΡΑ : ΝΤΟΥΜΠΑΙ – CITY TOUR - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΑΓΟΡΑ ΜΠΑΣΤΑΚΙΑ (BASTAKYΙA – ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΦΕ ΑΓΟΡΑ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ – ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΧΟΥΡΜΑΔΕΣ
4η ΜΕΡΑ : FRAME – BY NIGHT ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ (ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ, THE POINTΕ, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ, JBR, AIN DUBAI, GLOBAL VILLAGE )
5η ΜΕΡΑ : ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΡΑ – WATERPARK (Aquaventure by Atlantis the Palm ή Wild Wadi waterpark) ή DUBAI PARKS & RESORTS(LEGOLAND) ή IMG WORLD OF ADVENTURE – LA PERLE DRAGONE SHOW
6η ΜΕΡΑ : ΝΤΟΥΜΠΑΙ – ΒURJ KHALIFA 124 ή 125ος (όροφος) – DUBAI MALL – ΕΝΥΔΡΕΙΟ – ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΜΕ ΔΕΙΠΝΟ (προαιρετικα)
7η ΜΕΡΑ : MIRACLE GARDEN – ΕΡΗΜΟΣ ΣΑΦΑΡΙ ΜΕ JEEP 4Χ4 – ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΚΑΜΗΛΕΣ – ΒΕΔΟΥΙΝΙΚΟ ΠΑΡΤΥ Sand Board Δωρεάν (Σκί με σανίδα στην έρημο)
8η ΜΕΡΑ : ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ – ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ (14:00-17:45)
Περιλαμβάνονται
Ειδικές Τιμές για τα αξιοθέατα και εκπτώσεις για τα Εμπορικά κέντρα αποκλειστικά για εσάς
Δεν Περιλαμβάνονται
Σημειώσεις
Σημειώσεις
- Τα Ελληνικά διαβατήρια ΔΕΝ χρειάζονται βίζα κατά την άφιξη στα Η.Α.Ε.
- Τα διαβατήρια θα πρέπει να έχουν ισχύ για τουλάχιστον 6 μήνες ακόμη από την άφιξη στον προορισμό
- Παρακαλούμε ελέγξτε προσεκτικά τα ταξιδιωτικά σας έγγραφα, το γραφείο μας δεν φέρει ευθύνη για τα προσωπικά σας έγγραφα
- Αλβανικα διαβατηρια θελουν βιζα (κοστος 200€) βιζα βγαινει σε 2-3 μερες (αναλαμβανουμε την εκδοση)
- Σε περίπτωση ακύρωσης μετά την επιβεβαίωση της κράτησης το αεροπορικο εισιτηριο δεν μεταβιβαζεται, δεν ακυρωνεται και δεν αλλαζει ημερομηνια. Ακυρωτικά ειναι 100% της προκαταβολης
- Η σειρά του προγράμματος μπορεί να αλλάξει χωρίς να παραληφθεί καμία επίσκεψη
- Ημιδιατροφη ειναι συνολικα 6 δειπνα ή γευματα ( 5 στο ξενοδοχειο και 1 στην Βεδουινικη Βραδια)
- Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή στο σαφάρι σε εγκύους
- Τα ξενοδοχεία ζητάνε πιστωτική κάρτα ή ένα ποσό συνήθως για εγγύηση με το check in
- Οι προαιρετικές δραστηριοτητες πληρώνονται μόνο στο γραφείο κατά την εξόφληση σας
- Μπορειτε να ταξιδεψετε με Emirates (ενδεικτικα + €500) ή Etihad Airlines (ενδεικτικα + €300)
- Τα καλυτερα club στο Dubai
Καλύψεις Ταξιδιωτικής ασφάλειας (€ 20 το άτομο υποχρεωτική)
- Επιστροφή των χρημάτων σας σε περίπτωση νόσησης COVID – 19 πριν την αναχώρηση. ( Επιστροφή 70% του καταβληθέντος ποσού εως € 1000 το ατομο)
- Έξοδα ξενοδοχείου λόγω καραντίνας ( COVID – 19).
- Αποζημίωση για την απώλεια αποσκευών .
- Έξοδα λόγω καθυστερημένης άφιξης των αποσκευών .
- Επαναπατρισμός των συνταξιδευόντων μελών της οικογένειας του Ασφαλισμένου
- Έξοδα διαμονής και επικοινωνίας του Ασφαλισμένου εξαιτίας απώλειας των ταξιδιωτικών του εγγράφων.
- Έξοδα λόγω καθυστέρησης της πτήσης .
- Έξοδα του Ασφαλισμένου εξαιτίας πρόωρης διακοπής του ταξιδιού του.
- Έξοδα μετάφρασης (Απώλεια εγγράφων , νοσηλεία , διάγνωση κ.α).
- Έξοδα για αποστολή φαρμάκων του Ασφαλισμένου.
- Έξοδα για νομική υποστήριξη.
- Έξοδα μετακίνησης και διαμονής , στενού συγγενή του Ασφαλισμένου που νοσηλεύεται.
- Έξοδα νοσηλείας εκτός χώρας μόνιμης διαμονής.
- Έξοδα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης εκτός νοσοκομείου.
Πτήσεις
ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ WIZZ AIR
ΑΘΗΝΑ-ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ 18:20 – 01:10
ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ -ΑΘΗΝΑ 14:00 –17:45
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΚΑΙ ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ EMIRATES ή ETIHAD
ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ
Με την συμμετοχή σας στο ταξίδι αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναφέρονται στην ιστοσελίδα μας.
Προαιρετικές υπηρεσίες και δραστηριότητες
Burj Khalifa
Επισκεφθείτε τον 828 μέτρων ύψους εκπληκτικό πύργο, τον ξακουστό Burj Khalifa. Το ψηλότερο κτίριο του κόσμου δεσπόζει στον ουρανό του Ντουμπάι. Για να ζήσετε την μοναδικότητα του πύργου, δεν έχετε παρά να τον επισκεφθείτε. Σε μια ημέρα με καθαρό ουρανό η θέα από τον 124ο όροφο του Πύργου είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Στον 148ο όροφο υπάρχει το At The Top Sky Lounge όπου κυριολεκτικά βρίσκεστε στον ψηλότερο τεχνητό σημείο του κόσμου. Για αυτούς που θα ήθελαν μια μοναδική εμπειρία ενός γεύματος στα σύννεφα, προτείνουμε να δειπνήσουμε στο εστιατόριο At.mosphere στον 122ο όροφο του Burj Khalifa.
Burj Khalifa 124th & 125th floor 40 € |
NON PRIME HOURS |
Burj Khalifa 124th & 125th floor 60 € |
PRIME HOURS |
Ain Dubai Wheel
O μεγαλύτερος και ψηλότερος τροχός παρατήρησης στον κόσμο, ο οποίος βρίσκεται στο BlueWaters Island και αποτελεί μια μοναδική τουριστικη ατραξιόν της πόλης. 250 μέτρα ύψος και 48 κλιματιζόμενες κάψουλες χωρητικότητας 1400 ατόμων. Μια πλήρης περιστροφή διαρκεί 38 λεπτά κατά την οποία θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε τη μοναδική θέα στην JBR BEACH και στον PALM JUMEIRAH.
Ain Dubai Wheel | |
Off Peak Hours | 32,00 € |
Peak Hours | 45,00 € |
Sunset Views | 60,00 € |
La Perle Show by Dragone
Η ψυχαγωγία αποκτάει νέο νόημα σε αυτό το εκπληκτικό υπερθέαμα στην καρδιά της πόλης. Ένα must-not miss show που θα σας ταξιδέψει σε μαγικούς κόσμους με μοναδικούς performers και τη σκηνοθετική επιμέλεια του Frank Dragone. Είναι το πρώτο θέατρο υψηλής τεχνολογίας και θα σας προσφέρει μια ανεπανάληπτη εμπειρία που όμοια της δεν έχετε ξαναδεί. Παγκόσμιας κλάσης χορευτές, ταχυδακτυλουργοί, εναέρια shows που θα σας κόψουν την ανάσα είναι μερικά από αυτά που θα απολαύσετε.
La Perle Show By Dragone | |
Bronze (18.30,21.00) | 75,00 € |
Silver (18.30,21.00) | 87,00 € |
Gold (18.30,21.00) | 100,00 € |
Platinum (18.30,21.00) | 125,00 € |
VIP (18.30,21.00) | 220,00 € |
Bronze WITH DINNER (18.30,21.00) | 110,00 € |
Silver WITH DINNER (18.30,21.00) | 125,00 € |
Gold WITH DINNER (18.30,21.00) | 135,00 € |
Kλειστα Δευτέρα & Κυριακή & 10 έως 27/04 |
Aquaventure at Atlantis The Palm
Το μεγαλύτερο waterpark στο Ντουμπάι, βρίσκετε στο ξενοδοχείο Atlantis The Palm και περιέχει τις πιο φαντασμαγορικές δραστηριότητες που μπορείτε να βρείτε σε ένα waterpark. Δυο μεγάλοι πύργοι (Poseidon and Neptune) που συνδέονται μεταξύ τους με έναν γιγαντιαίο ποτάμι προσφέρουν μοναδικές στιγμές στους επισκέπτες.
Aquaventure waterpark Atlantis | ||
1 Day Pass | 80,00 € | |
1 Day Pass & Lost Chambers Aquarium Combo | 90,00 € |

Φαγητό και ποτό στο Ντουμπάι
Ενα πλήθος De Lux ξενοδοχείων και εστιατορίων που προσφέρουν φαγητά από όλο τον κόσμο. Οικονομικά θα φάτε στα εστιατόρια που υπάρχουν στον τελευταίο όροφο κάθε Mall. Σε όλους τους ορόφους θα βρείτε cafe με γλυκίσματα και υπέροχους αραβικούς καφέδες και τσάι με μέντα. Για πρόχειρο φαγητό στο χέρι ή πίτσα προτιμήστε τα carefur που υπάρχουν σε όλα τα Malls. Από εκεί μπορείτε να προμηθευτείτε φρέσκους χουρμάδες, σιροπιαστά γλυκίσματα, μπαχαρικά και ξηρούς καρπούς από όλα τα Αραβικά κράτη σε εξαιρετική ποιότητα και πολύ προσιτές τιμές.
Με θέα τα περίφημα συντριβάνια, θα φάτε υπέροχα θαλασσινά πίσω από το Dubai Μαll, στην περιοχή Burj Khalifa και στο Αραβικό χωριό καθημερινά θα δοκιμάσετε στις 12.00 το μεσημέρι αραβικά παραδοσιακά εδέσματα. Πολύ καλή κουζίνα με κεμπάπ, γλυκά και ναργιλέ θα βρείτε στο Dubai Gulf and Yought Club, στο Madinat Mall και στο Wafi Mall, μέσα στα “σούκ¨ (=αραβικές αγορές), τμήμα που υπάρχει σε κάθε Mall.
TIMH KAT΄ ATOMO | Al Khoory Courtyard 4* με πρωινο | Al Khoory Courtyard 4* με ημιδιατροφη | 25hours Central 5* deluxe με πρωινο για την αναχωρηση 17.04 | 25 HOURS ONE CENTRAL 14/4 με πρωινο |
---|---|---|---|---|
ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ | 1000€ | 1100€ | 1200€ | 1200€ |
ΠΑΙΔΙΚΟ (2-10ετων) ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ | 850€ | 950€ | 1100€ | 1100€ |
MONOΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ | 1350€ | 1450€ | 1950€ | 1950€ |