Top
 

Οι Δρόμοι Του Οπίου & Τα Εξωτικά Νησιά Της Ταϊλάνδης

ΔΩΡΟ: Βόλτα στην Σιγκαπούρη και ολοήμερη εκδρομή στα νησιά Πι Πι
Οι Δρόμοι Του Οπίου & Τα Εξωτικά Νησιά Της Ταϊλάνδης
1250€ κατ'άτομο

Οι Δρόμοι Του Οπίου & Τα Εξωτικά Νησιά Της Ταϊλάνδης

Ταξίδι στη χώρα του μασάζ, των ανέσεων, των αγορών, των φυλών, του φυσικού πλούτου και του Αυτοκρατορικού παρελθόντος!
Έντονοι συνδυασμοί και αντιθέσεις σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού θα μας κρατάνε σε εγρήγορση και θα μας χαλαρώνουν παράλληλα, χαρίζοντάς μας υπέροχες εικόνες από το Χρυσό Τρίγωνο του οπίου με το «Ρόδο του Βορρά» Τσιανγκ Μάι, να ανταγωνίζεται σε φυσική ομορφιά την «Πύλη του Χρυσού Τριγώνου» Τσιανγκ Ράι… Αλλά και την Μπανγκόκ με τα πολυάριθμα μνημεία και ανάκτορα που θυμίζουν τον Αυτοκρατορικό της πλούτο, να ανταγωνίζεται την διάσημη «Παραλία» του Πουκέτ με τις αμέτρητες θαλάσσιες ομορφιές της!
Ο καλύτερος τρόπος για να συνδυάσετε τον τροπικό χαρακτήρα του βορρά με την κοσμοπολίτικη ομορφιά της πρωτεύουσας και τις εξωτικές ανέσεις αλλά και τον πλούτο των νησιών της… γνωρίζοντας παράλληλα και την Σιγκαπούρη κατά την επιστροφή σας! Φέτος επιλέξτε τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό στην Ταϊλάνδη και χαρίστε τις καλύτερες διακοπές στον εαυτό σας!

Πατήστε εδώ για να εκδηλώσετε ενδιαφέρον – Θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Το Μεγάλο Παλάτι

Κάθε επισκέπτης στην Μπανγκόκ θα πρέπει να δει τα υπέροχα κτίρια μέσα στο συγκρότημα του Μεγάλου Παλατιού για να αποκτήσει μια αίσθηση του μεγαλείου αρχιτεκτονικού στυλ. Από την ίδρυση της Μπανγκόκ ως πρωτεύουσας των Εθνών από τον βασιλιά Rama I, το μεγάλο παλάτι ήταν το σημαντικότερο αρχιτεκτονικό σύμβολο της Ταϊλάνδης Βασιλική οικογένεια. Επί του παρόντος, η Βασιλική Οικογένεια κατοικεί στο Παλάτι Chitralada, ενώ το Μεγάλο Παλάτι χρησιμοποιείται για τελετουργικούς σκοπούς.

Sao Chingcha

Η περιοχή Sao Chingcha είναι το κέντρο της Μπανγκόκ από την περίοδο Rattanakosin μέχρι σήμερα.

Η γιγάντια κούνια ή Sao Chingcha κατασκευάστηκε κατά τη βασιλεία του Rama I αφού είχε αποφασίσει να επεκτείνει την πόλη από τα δυτικά ή Thonburi από την εποχή του βασιλιά Taksin προς τα ανατολικά.

Υπήρχε επίσης μια ανασκαφή καναλιού που περιέβαλε την πόλη. Στη συνέχεια, ο βασιλιάς Rama I επέλεξε το κέντρο της πόλης και το έκανε το μέρος για ιερά, ναούς για τον Μπραμανισμό και τη γιγάντια κούνια.

” Το Sao Chingcha ή το Giant Swing έχει γίνει ένα εξαιρετικό σύμβολο της Μπανγκόκ μέχρι τώρα. Είναι δύο πανύψηλοι κόκκινοι πυλώνες που στέκονται σε μια τεράστια πέτρα σε ύψος 21,15 μέτρων.

Το βάθρο σε σχήμα λουλουδιού είναι λευκό εκτεθειμένο αδρανή σκυρόδεμα. Στην αψίδα του βάθρου, τοποθετήθηκε μια ενεπίγραφη πέτρα που αφηγείται την ιστορία του Σάο Τσίνγκτσα.

Ένα ζευγάρι κεντρικές κολόνες και δύο ζεύγη ξυλοπόδαρων με κιονόκρανο ήταν όλα κατασκευασμένα από στρογγυλούς κορμούς δέντρων τικ. Το πλαίσιο που συνδέει και τα δύο κιονόκρανα ήταν σκαλισμένα όμορφα. Ήταν όλα βαμμένα με κόκκινο χρώμα.

Είναι ένα από τα αρχιτεκτονήματα που χτίστηκε για την τελετή αιώρησης ή την τελετή του Tri-yampawai από ένα αρχαίο ινδουιστικό έπος.

ΤΑΪΛΑΝΔΗ & ΕΞΩΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ 11Μ ΝΟΕ 2022

Ταϊλάνδη Πολιτισμού
Πανόραμα Ταϊλάνδης Χριστούγεννα

Τα Top του ταξιδιού:

 • Έχουμε προβλέψει να διαμείνουμε στις καλύτερες περιοχές και σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 5*
 • Ξεκινάμε από τον Βορρά χωρίς αμέτρητες οδικές χιλιομετρικές αποστάσεις, μόνο με αεροπορικές συνδέσεις (Τσιανγκ Ράι – Μπανγκόκ, Μπανγκόκ – Πουκέτ)
 • Επιστρέφουμε απευθείας από το Πουκέτ, χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθούμε άσκοπα πίσω στην Μπανγκόκ
 • Θα μας δοθεί η ευκαιρία να έρθουμε κοντά με τους ελέφαντες, να τους κάνουμε μπάνιο και να απολαύσουμε μία βόλτα στη ζούγκλα ιππεύοντάς τους
 •  Θα χαλαρώσουμε κάνοντας βαρκάδα με κανό από μπαμπού στα τροπικά δάση του Τσιανγκ Μάι
 • Θα περπατήσουμε και θα απολαύσουμε την θέα του κάτασπρου ναού Wat Rong Khun
 • Θα θαυμάσουμε την τελειότητα της αρχιτεκτονικής του σημαντικότερου ναού της χώρας Βατ Πο
 • Θα απολαύσουμε το τοπίο στο Τριεθνές, θα κάνουμε βαρκάδα και θα γνωρίσουμε την φυλή Κάρεν
 • Θα ολοκληρώσουμε με τα διάσημα νησιά Πι Πι και τον κόλπο Μάγια, που έγιναν τα γυρίσματα της ταινίας «Η Παραλία» με τον Ντι Κάπριο
 • θα γνωρίσουμε από κοντά όλα εκείνα που κάνουν την Σιγκαπούρη μοναδική εξωτική εμπειρία!
 • Προορισμός
 • Αναχωρήσεις
  Αθήνα
 • Ώρες αναχώρησης
  Αθήνα – Σιγκαπούρη
 • Ώρα επιστροφής
  Σιγκαπούρη – Αθήνα

Περιλαμβάνονται

Αεροπορικά εισιτήρια

(οικονομική θέση) μέσω ενδιάμεσου σταθμού σε πτήσεις της Scoot (θυγατρική της Singapore), με τα νέας τεχνολογίας αεροσκάφη dreamliner της Boeing με μία (1) κύρια αποσκευή 20 κιλών ανά άτομο

Ένα κυρίως μενού για τις μεγάλες πτήσεις Αθήνα - Σιγκαπούρη & Σιγκαπούρη - Αθήνα
Εσωτερικές πτήσεις από Τσιανγκ Ράι – Μπανγκόκ & Μπανγκόκ Πουκέτ
2 (δύο) διανυκτερεύσεις στο Τσιανγκ Μάι

σε ξενοδοχείο 5*

1 (μία) διανυκτέρευση στο Τσιανγκ Ράι

σε ξενοδοχείο 5*

2 (δύο) διανυκτερεύσεις στην Μπανγκόκ

σε ξενοδοχείο 5*

3 (τρείς) διανυκτερεύσεις στο Πουκέτ
σε ξενοδοχείο 5*
8 πρωινά (Π), 3 Γεύματα (Γ)
Μεταφορές - εκδρομές - ξεναγήσεις

όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα

Ασφάλεια αστικής ευθύνης / Φ.Π.Α.
Συνοδό από Αθήνα καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού
Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες
1
Ημέρα 1η : Αθήνα – Σιγκαπούρη – Τσιανγκ Μάι
Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για Τσιανγκ Μάι.
2
Ημέρα 2η : Τσιανγκ Μάι
Άφιξη στο «Ρόδο του Βορά» Τσιανγκ Μάι, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Ο συνοδός σας θα σας κάνει μία μικρή βόλτα με τα πόδια για να γνωρίσετε την πόλη και να μάθετε για το ταϊλενδέζικο “street food”.
3
Ημέρα 3η : Τσιάνγκ Μάι, Φάρμα Ελεφάντων, Ράφτινγκ (Γ)

Σήμερα θα επισκεφθούμε μια φάρμα ελεφάντων για να βοηθήσουμε στο πρωινό τους μπάνιο και στη συνέχεια να τους ιππεύσουμε για μία βόλτα στη ζούγκλα. Θα ακολουθήσει βόλτα με βοϊδάμαξες και ράφτινγκ με σχεδία μπαμπού. Στάση για γεύμα σε αγρόκτημα με ορχιδέες. Απογευματινή μετάβαση στον ναό Prathat Doi με την όμορφη θέα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση.

4
Ημέρα 4η : Τσιανγκ Μάι - Τσιάνγκ Ράι (Γ)
Κατά τη μεταφορά μας στο Τσιανγκ Ράι, θα επισκεφθούμε «τη φυλή των λόφων» Κάρεν και θα μυηθούμε στις συνήθειές τους και στην πίστη τους στον κόσμο των πνευμάτων (κυρίως της γης και του νερού). Με αφετηρία το Θιβέτ η φυλή Κάρεν κατάφερε να επιβιώσει και να μοιραστεί σε διάφορα χωριά της Βιρμανίας και Βόρειας Ταϊλάνδης και απαριθμεί πληθυσμό 1.000.000. Χαρακτηριστικό γνώρισμα των γυναικών της φυλής είναι οι διακοσμητικοί μασίφ μπρούτζινοι κρίκοι στο λαιμό! Συνεχίζοντας τη διαδρομή μας μέσα από μία τροπική ζούγκλα, θα επισκεφθούμε τον κάτασπρο ναό Wat Rong Khun, που συμβολίζει την αγνότητα του βουδισμού, ενώ κατά την άφιξή μας στο Τσιάνγκ Ράι, (την βορειότερη επαρχία της Ταϊλάνδης, γνωστή και ως η "Πύλη προς το Χρυσό Τρίγωνο", καθώς βρίσκεται κοντά στα σύνορα των τριών χωρών - της Ταϊλάνδης, του Λάος και της Βιρμανίας), θα έχουμε τη δυνατότητα να επισκεφθούμε τους βοτανικούς κήπους της περιοχής, το πριγκηπικό σαλέ και να απολαύσουμε τη θέα προς τις τρεις χώρες, και προς το σημείο της ένωσης των

ποταμών Ρουάκ και Μεκόνγκ. Ακολουθεί μικρή βόλτα με βάρκες στο ποτάμι και στάση σε τοπικό εστιατόριο για γεύμα. Θα συνεχίσουμε για το κέντρο του Τσιανγκ Ράι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος για ξεκούραση.

5
Ημέρα 5η : Πτήση Τσιανγκ Ράι – Μπανγκόκ & Ξενάγηση
Μετά την άφιξή μας στην αυτοκρατορική πρωτεύουσα της Μπανγκόκ, θα έχουμε τη δυνατότητα να ξεναγηθούμε στο τέμπλο του Χρυσού Βούδα, να γνωρίσουμε την κινέζικη συνοικία, αλλά και την κεντρική αγορά λουλουδιών. Θα συνεχίσουμε με το σύμπλεγμα των ναών Βατ Πο, με τον σμαραγδένιο και ξαπλωτό Βούδα των 45 μέτρων. Χρόνος για να φωτογραφηθείτε με φόντο τους ναούς, οι λεπτομέρειες των οποίων αγγίζουν την τελειότητα. Διασχίζοντας το ποτάμι θα γνωρίσουμε από κοντά το «Ναό της Αυγής» Βατ Αρουν. Θα ακολουθήσει στάση στο Asiatique Market (χρόνος ελεύθερος για προαιρετικό γεύμα). Τέλος θα ακολουθήσει η μεταφορά μας στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση ή περπάτημα στη λεωφόρο Σούγκουμβιτ, γεμάτη από πολυκαταστήματα προσφορών!
6
Ημέρα 6η : Μπανγκόκ, Ελεύθερη μέρα (Προαιρετική εκδρομή: Πλωτή αγορά Damnoen Saduak & Γέφυρα του ποταμού Κβάι)

Ελεύθερη μέρα στην Μπανγκόκ για περιηγήσεις και ψώνια. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μία προαιρετική ολοήμερη εκδρομή στην πλωτή αγορά Damnoen Saduak και στην γέφυρα του ποταμού Κβάι. 110 χιλιόμετρα δυτικά της Μπανγκόκ θα συναντήσετε την διασημότερη πλωτή αγορά του κόσμου και θα κάνετε βόλτα με μακρόστενες παραδοσιακές βάρκες. Ένα τοπίο γεμάτο βάρκες με τουρίστες, παράκτια εστιατόρια και μικρομάγαζα με ημιπολύτιμους λίθους συνθέτουν μια εικόνα μαγευτική. Στη συνέχεια, αφού επισκεφθείτε το συμμαχικό νεκροταφείο και το μουσείο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, θα φτάσετε στην διασημότερη γέφυρα του κόσμου, αυτήν του ποταμού Κβάι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

7
Ημέρα 7η : Μπανγκόκ – Πουκέτ (Ξενάγηση)

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Πουκέτ. Κατά την μεταφορά μας σε παραλιακό ξενοδοχείο, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε το νησί, κάνοντας μία στάση στο Παρατηρητήριο Κάρον (το πιο πολύ-φωτογραφισμένο σημείο του νησιού), με θέα στις τρεις ομορφότερες παραλίες Κάτα Νόι, Καρόν & Κάτα Γιάι. Η θέα προς τις γαλαζοπράσινες παραλίες με λευκή άμμο και οι καταπράσινοι λόφοι περιμετρικά, σίγουρα θα σας χαρίσουν το ομορφότερο σκηνικό του νησιού που θα κάνετε τις διακοπές σας. Ακολουθεί η επίσκεψή μας στο παλιό ιστορικό κέντρο του νησιού με τα πολύχρωμα σπίτια που έχουν μετατραπεί σε καταστήματα, εστιατόρια και μπαρ.

Η ξενάγησή μας θα ολοκληρωθεί με μία βόλτα στην αγορά τροφίμων, για να μάθουμε γιατί το νησί κατέχει τα πρωτεία στην φημισμένη ταϊλανδέζικη κουζίνα. Μετά το τέλος της εκδρομής, θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας και θα έχουμε χρόνο για να απολαύσουμε το μπάνιο μας στη θάλασσα.

8
Ημέρα 8η : Πουκέτ - Νησιά Πι Πι – Κόλπος Μάγια & νησί Κάι (Γ)
Σε απόσταση 40 χιλιομέτρων στη θάλασσα Ανταμάν, θα βρεθείτε στο διασημότερο σημείο της χώρας, τα νησιά Πι Πι. Ασβεστολιθικοί βράχοι που κόβουν την ανάσα υψώνονται πάνω από τα σμαραγδένια νερά της περιοχής και χαρίζουν μία εντυπωσιακή θέα, προκαλώντας να κολυμπήσουμε (όπως ακριβώς έκανε και ο Ντι Κάπριο στη διάσημη ταινία «Η Παραλία»). Θα πραγματοποιηθεί στάση στον κόλπο Μάγια (σημείο που έγιναν και τα γυρίσματα της ταινίας). Η περιοχή είναι γεμάτη από λευκές παραλίες και κοραλλιογενείς υφάλους, που περιμένουν να τα ανακαλύψουμε. Ακολουθεί στάση στο Νησί Κάι, σημείο υπέροχο για να τραβήξουμε φωτογραφίες από κοπάδια πολύχρωμων ψαριών και σημείο για να κάνουμε «σνόρκελινγκ» κολύμπι με μάσκα και βατραχοπέδιλα. Ακολουθεί στάση με γεύμα θαλασσινών και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.
9
Ημέρα 9η : Πουκέτ (Ημέρα ελεύθερη)

Χαλαρώστε και απολαύστε για μία ακόμα ημέρα τις διακοπές σας σε αυτό το εξωτικό νησί.

10
Ημέρα 10η : Πουκέτ - Σιγκαπούρη Ξενάγηση - Πτήση επιστροφής
Κατά την ανταπόκρισή μας στην Σιγκαπούρη, θα έχουμε την ευκαιρία να ξεναγηθούμε στην όμορφη και καθαρή πόλη, ξεκινώντας από την περιοχή που σηματοδότησε ο Σερ Στάμφορντ Ράφλες με το ομώνυμο ξενοδοχείο, θα δούμε επίσης το Ιστορικό οίκημα που φιλοξενεί το Δημαρχείο της πόλης, το Fountain of Wealth (ένα από τα μεγαλύτερα σιντριβάνια στον κόσμο), τους κήπους ορχιδέας, τους παράκτιους κήπους ή αλλιώς (τους κήπους του Άβαταρ), τον μυθικό θαλάσσιο λέοντα Μέρλιον, την κινέζικη και ινδική συνοικία. Θα σας δοθεί χρόνος στην αραβική συνοικία και το πρώτο ιστορικό κέντρο της πόλης ή στο Κλαρκ Κη, σημείο χαλάρωσης ξεκούρασης και διασκέδασης για όλους τους επισκέπτες. Επιστροφή στο αεροδρόμιο και απευθείας πτήση για Αθήνα.
11
Ημέρα 11η : Αθήνα
Άφιξη στην Αθήνα

Περιλαμβάνονται

Αεροπορικά εισιτήρια

(οικονομική θέση) μέσω ενδιάμεσου σταθμού σε πτήσεις της Scoot (θυγατρική της Singapore), με τα νέας τεχνολογίας αεροσκάφη dreamliner της Boeing με μία (1) κύρια αποσκευή 20 κιλών ανά άτομο

Ένα κυρίως μενού για τις μεγάλες πτήσεις Αθήνα - Σιγκαπούρη & Σιγκαπούρη - Αθήνα
Εσωτερικές πτήσεις από Τσιανγκ Ράι – Μπανγκόκ & Μπανγκόκ Πουκέτ
2 (δύο) διανυκτερεύσεις στο Τσιανγκ Μάι

σε ξενοδοχείο 5*

1 (μία) διανυκτέρευση στο Τσιανγκ Ράι

σε ξενοδοχείο 5*

2 (δύο) διανυκτερεύσεις στην Μπανγκόκ

σε ξενοδοχείο 5*

3 (τρείς) διανυκτερεύσεις στο Πουκέτ
σε ξενοδοχείο 5*
8 πρωινά (Π), 3 Γεύματα (Γ)
Μεταφορές - εκδρομές - ξεναγήσεις

όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα

Ασφάλεια αστικής ευθύνης / Φ.Π.Α.
Συνοδό από Αθήνα καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού
Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες

Δεν Περιλαμβάνονται

Αχθοφορικά / φιλοδωρήματα, τοπικοί δημοτικοί, φόροι υπηρεσιών & οικολογικοί φόροι, που πληρώνονται υποχρεωτικά από τους πελάτες μόνο κατά την είσοδο στα ξενοδοχεία (αν αυτό χρειαστεί), ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα προσφερόμενα ή αναγράφεται ως προαιρετικό/προτεινόμενο, έξοδα για PCR tests, αν αυτό κριθεί αναγκαίο

Σημειώσεις

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

 •  Οι τιμές βασίζονται σε ειδικό προαγορασμένο ναύλο στη Scoot. Σε περίπτωση που επιθυμείτε επέκταση, θα προκύψει επιπλέον χρέωση σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα της αεροπορικής εκείνη τη στιγμή
 • Ο ναύλος περιλαμβάνει το κόστος μία κύριας αποσκευής
 • Το check in προβλέπετε στα ξενοδοχεία μετά τις 14:00 μ.μ. και το check Out έως 11.00πμ
 • Η ροή του προγράμματος ενδέχεται να διαφοροποιηθεί χωρίς να παραλείπεται κάτι.
 • Το πρόγραμμα έχει κοστολογηθεί με το κόστος συνοδού από την Αθήνα και καθ’ όλη τη διάρκειά του

 

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

Απαραίτητο το διαβατήριό σας με τουλάχιστον 6μηνη ισχύ από την ημέρα εξόδου από τη
χώρα προορισμού.

Δίκλινο1.250€
Μονόκλινο+350€
Φόροι790€

Εγγραφείτε στο Newsletter μας