Top
 

Πανόραμα Ταϊλάνδης-Εξωτικά Νησιά ΟΚΤ

ΔΩΡΟ: Ολοήμερη εκδρομή στα νησιά Πι Πι
Πανόραμα Ταϊλάνδης-Εξωτικά Νησιά ΟΚΤ
1420€ κατ'άτομο
ΔΩΡΟ: Ολοήμερη εκδρομή στα νησιά Πι Πι

Μπανγκόκ, Αγιουτάγια, Γέφυρα του ποταμού Κβάι, Κατσαναμπούρι, Κράμπι, Νησιά Πι Πι, Σαμούι, Θαλάσσιο πάρκο Ανγκ Τονγκ

Πανόραμα Ταϊλάνδης-Εξωτικά Νησιά

Ταϊλάνδη . Ταξίδι στη χώρα του μασάζ, των ανέσεων, των αγορών, των φυλών, του φυσικού πλούτου και του Αυτοκρατορικού παρελθόντος!
Έντονοι συνδυασμοί και αντιθέσεις σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού θα μας κρατάνε σε εγρήγορση και θα μας χαλαρώνουν παράλληλα, χαρίζοντάς μας υπέροχες εικόνες από το Χρυσό Τρίγωνο του οπίου με το «Ρόδο του Βορρά» Τσιανγκ Μάι, να ανταγωνίζεται σε φυσική ομορφιά την «Πύλη του Χρυσού Τριγώνου» Τσιανγκ Ράι… Αλλά και την Μπανγκόκ με τα πολυάριθμα μνημεία και ανάκτορα που θυμίζουν τον Αυτοκρατορικό της πλούτο, να ανταγωνίζεται την διάσημη «Παραλία» του Πουκέτ με τις αμέτρητες θαλάσσιες ομορφιές της!
Ο καλύτερος τρόπος για να συνδυάσετε τον τροπικό χαρακτήρα του βορρά με την κοσμοπολίτικη ομορφιά της πρωτεύουσας και τις εξωτικές ανέσεις αλλά και τον πλούτο των νησιών της… γνωρίζοντας παράλληλα και την Σιγκαπούρη κατά την επιστροφή σας! Φέτος επιλέξτε τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό στην Ταϊλάνδη και χαρίστε τις καλύτερες διακοπές στον εαυτό σας!

Πατήστε εδώ για να εκδηλώσετε ενδιαφέρον – Θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Το Μεγάλο Παλάτι

Κάθε επισκέπτης στην Μπανγκόκ θα πρέπει να δει τα υπέροχα κτίρια μέσα στο συγκρότημα του Μεγάλου Παλατιού για να αποκτήσει μια αίσθηση του μεγαλείου αρχιτεκτονικού στυλ. Από την ίδρυση της Μπανγκόκ ως πρωτεύουσας των Εθνών από τον βασιλιά Rama I, το μεγάλο παλάτι ήταν το σημαντικότερο αρχιτεκτονικό σύμβολο της Ταϊλάνδης Βασιλική οικογένεια. Επί του παρόντος, η Βασιλική Οικογένεια κατοικεί στο Παλάτι Chitralada, ενώ το Μεγάλο Παλάτι χρησιμοποιείται για τελετουργικούς σκοπούς.

Γνωστή και ως Πόλη των Αγγέλων, η πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης είναι γεμάτη αντιθέσεις, καθώς παντρεύει αρμονικά το σύγχρονο με το παραδοσιακό. Έτσι, δίπλα στα ξενοδοχεία πολυτελείας συναντά κανείς φτωχογειτονιές και κοντά στους ουρανοξύστες υπαίθρια παζάρια. Απολαύστε την ηρεμία σε έναν από τους 400 βουδιστικούς ναούς της και κάντε μια βόλτα με παραδοσιακή βάρκα στα περίφημα κανάλια της πόλης για να δείτε την πλωτή αγορά και να ψωνίσετε φρέσκα φρούτα. Κάντε μια κρουαζιέρα στον ποταμό Chao Phraya. Επισκεφθείτε το Μεγάλο Παλάτι και τα μουσεία για να γνωρίσετε καλύτερα την κουλτούρα του λαού. Ψωνίστε σε μία από τις πιο ανταγωνιστικές αγορές της Ασίας, κάνοντας πάντα τα απαραίτητα παζάρια. Δοκιμάστε ρυζομεζέδες, νουντλς και τηγανητή μπανάνα στους υπαίθριους πάγκους. Χαρείτε ένα παραδοσιακό ταϊλανδέζικο μασάζ από τους εξπέρ του είδους. Η Μπανγκόκ είναι μια πόλη περίπου 10 εκατομμυρίων κατοίκων, οι οποίοι φημίζονται για το χαμόγελο και τη φιλοξενία τους. Δώστε τους την ευκαιρία να σας το αποδείξουν.

ΤΑΪΛΑΝΔΗ-ΚΡΑΜΠΙ-ΣΑΜΟΥΙ 13Μ ΟΚΤ 2022

Ταϊλάνδη Πολιτισμού
Πανόραμα Ταϊλάνδης

Τα Top του ταξιδιού:

 • Έχουμε προβλέψει να διαμείνουμε στις καλύτερες περιοχές και σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* superior & 5*
 • Θα απολαύσουμε με τον καλύτερο τρόπο τα παρθένα δάση και την εξωτική ομορφιά της χώρας, διαμένοντας στο Κατσαναμπούρι, δίπλα από τη γέφυρα Κβάι
 • Θα γνωρίσουμε από κοντά το μεγαλύτερο κέντρο διπλωματίας και εμπορίου του κόσμου την παλιά πρωτεύουσα της Αυτοκρατορίας Αγιουτάγια
 • Θα θαυμάσουμε την τελειότητα της αρχιτεκτονικής του σημαντικότερου ναού της χώρας Βατ Πο
 • Θα κολυμπήσουμε όπως ο Ντι Κάπριο στα διάσημα νησιά Πι Πι και τον κόλπο Μάγια, που έγιναν τα γυρίσματα της ταινίας «Η Παραλία»
 • Θα γνωρίσουμε από κοντά το εκπληκτικής ομορφιάς θαλάσσιο πάρκο Ανγκ Τονγκ
 • Θα γλεντήσουμε με τον καλύτερο τρόπο στους ξέφρενους ρυθμούς του Full Moon party στο Κο Πανγκάν
 • Θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε δύο από τις τουριστικότερες περιοχές της χώρας το Κράμπι & το Σαμούι
 • Επιλέξαμε διαμονή στις ομορφότερες παραλίες, στην Αο Ναγκ στο Κράμπι και Τσαουένγκ στο Σαμούι
 • Προορισμός
 • Αναχωρήσεις
  Αθήνα
 • Ώρες αναχώρησης
  Αθήνα - Μόναχο 19:25-21:00 - Μόναχο - Μπανγκόκ 22:45-14:10+1
 • Ώρα επιστροφής
  Μπανγκόκ – Μόναχο 23:40-05:40* - Μόναχο - Αθήνα 08:40-12:05
 • Ημερομηνίες Αναχώρησης
  13 ΗΜΕΡΕΣ / 10 ΝΥΧΤΕΣ 20/10-1/11

Περιλαμβάνονται

Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση) μέσω ενδιάμεσου σταθμού σε πτήσεις της Lufthansa / Austrian, με μία (1) κύρια αποσκευή 20 κιλών ανά άτομο
Εσωτερικές πτήσεις από Μπανγκόκ-Κράμπι & Σαμούι-Μπανγκόκ
Μεταφορά με πούλμαν & πλοίο από Κράμπι - Σαμούι
2 (δύο) διανυκτερεύσεις στην Μπανγκόκ σε ξενοδοχείο 5*
2 (δύο) διανυκτερεύσεις στο Κατσαναμπούρι σε ξενοδοχείο 4*superior
3 (τρεις) διανυκτερεύσεις στο Κράμπι σε ξενοδοχείο 5*
3 (τρεις) διανυκτερεύσεις στο Σαμούι σε ξενοδοχείο 4* superior
10 πρωινά (Π), 1 Γεύμα (Γ)
Μεταφορές - εκδρομές - ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
Ασφάλεια αστικής ευθύνης / Φ.Π.Α.
Συνοδό από Αθήνα καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού
1
Ημέρα 1η: Αθήνα – Μπανγκόκ
Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για Μπανγκόκ.
2
Ημέρα 2η: Μπανγκόκ
Μεσημεριανή άφιξη στην αυτοκρατορική πρωτεύουσα της Μπανγκόκ, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση.
3
Ημέρα 3η: Μπανγκόκ - Ξενάγηση πόλης
Με την πρωινή μας ξενάγηση, θα έχουμε τη δυνατότητα να ξεναγηθούμε στο τέμπλο του Χρυσού Βούδα, να γνωρίσουμε τη κινέζικη συνοικία, αλλά και την κεντρική αγορά λουλουδιών. Θα συνεχίσουμε με το σύμπλεγμα των ναών Βατ Πο, με τον σμαραγδένιο και ξαπλωτό Βούδα των 45 μέτρων. Χρόνος για να φωτογραφηθείτε με φόντο τους ναούς, οι λεπτομέρειες των οποίων αγγίζουν την τελειότητα. Διασχίζοντας το ποτάμι θα γνωρίσουμε από κοντά το «Ναό της Αυγής» Βατ Αρουν. Θα ακολουθήσει στάση στο Asiatique Market (χρόνος ελεύθερος για προαιρετικό γεύμα). Τέλος θα ακολουθήσει η μεταφορά μας στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση ή περπάτημα στη λεωφόρο Σούγκουμβιτ, γεμάτη από πολυκαταστήματα προσφορών!
4
Ημέρα 4η: Μπανγκόκ – Αγιουτάγια - Γέφυρα του ποταμού Κβάι (Κατσαναμπούρι)
Η ιστορική πόλη της Αγιουτάγια, ιδρύθηκε το 1350 και αποτέλεσε τη δεύτερη πρωτεύουσα του Βασιλείου του Σιάμ και άκμασε από τον 14ο ως τον 18ο αιώνα σε βαθμό που αποτέλεσε το μεγαλύτερο κέντρο διπλωματίας και εμπορίου στον κόσμο όλη εκείνη την περίοδο. Στρατηγικά χτισμένη πάνω σε ένα νησί, περιβάλλεται από τρία ποτάμια που ένωναν την πόλη με τη θάλασσα και απέτρεπαν την θαλάσσια επίθεση από εχθρικά πλοία ή εποχικές πλημύρες. Τα 289 εκτάρια γης, προστατευμένα από την UNESCO, είναι όμορφα διακοσμημένα από κανάλια, τάφρους, βουδιστικά μοναστήρια μνημειακών διαστάσεων, αγάλματα, prang (πύργοι που χρησίμευαν ως λειψανοθήκες), μεγάλα ανάκτορα και διέθετε ένα πρωτοπόρο για την εποχή του υδραυλικό σύστημα διαχείρισης υδάτων. Στη συνέχεια, αφού επισκεφθείτε το συμμαχικό νεκροταφείο και το μουσείο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, θα φτάσουμε στη διασημότερη γέφυρα του κόσμου, αυτήν του ποταμού Κβάι. Τακτοποίηση σε γραφικό ξενοδοχείο πάνω στον ποταμό. Απολαύστε το ηλιοβασίλεμα και το ρομαντικό τοπίο που χαρίζει η περιοχή Κατσαναμπούρι πάνω στον ποταμό.
5
Ημέρα 5η: Κατσαναμπούρι - Ημέρα ελεύθερη

Απολαύστε την περιοχή που είναι γνώριμη στους Ταϊλανδούς για σύντομες εξορμήσεις από την Μπανγκόκ και απολαύστε το δροσερό κλίμα, σε ένα εξωτικό τοπίο έχοντας την ευκαιρία για πολλές δραστηριότητες στη φύση όπως πεζοπορίες, ράφτινγκ ή βόλτα με ελέφαντες σε καταρράκτες και σε φαράγγια μέχρι και επίσκεψη σε υποβρύχιο ναό. 

Μεταφορά στο αεροδρόμιο της Μπανγκόκ και πτήση για Κράμπι. Άφιξη στο Κράμπι, που φημίζεται για το τροπικό του τοπίο, τις θερμές πηγές, τα θαλάσσια σπήλαια, τα πάρκα άγριας ζωής, τα υπέροχα κοντινά νησιά και τους ομορφότερους κοραλλιογενείς υφάλους της χώρας. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας.

6
Ημέρα 7η: Κράμπι - Νησιά Πι Πι - Κόλπος Μάγια & νησί Κάι (Γ)

Σε απόσταση 40 χιλιομέτρων στη θάλασσα Ανταμάν, θα βρεθείτε στο διασημότερο σημείο της χώρας, τα νησιά Πι Πι. Ασβεστολιθικοί βράχοι που κόβουν την ανάσα υψώνονται πάνω από τα σμαραγδένια νερά της περιοχής και χαρίζουν μία εντυπωσιακή θέα, προκαλώντας μας να κολυμπήσουμε (όπως ακριβώς έκανε και ο Ντι Κάπριο στη διάσημη ταινία «Η Παραλία»).

Θα πραγματοποιηθεί στάση στον κόλπο Μάγια (σημείο που έγιναν και τα γυρίσματα της ταινίας). Η περιοχή είναι γεμάτη από λευκές παραλίες και κοραλλιογενείς υφάλους, που περιμένουν να τα ανακαλύψουμε. Ακολουθεί στάση στο Νησί Κάι, σημείο υπέροχο για να τραβήξουμε φωτογραφίες από κοπάδια πολύχρωμων ψαριών και σημείο για να κάνουμε «σνόρκελινγκ» κολύμπι με μάσκα και βατραχοπέδιλα. Ακολουθεί στάση με γεύμα θαλασσινών και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

7
Ημέρα 8η: Κράμπι - Ημέρα ελεύθερη

Ημέρα ελεύθερη για να απολαύστε το μπάνιο σας στην παραλία Αο Νανγκ. 

8
Ημέρα 9η: Κράμπι - Σαμούι
Πρωινή μεταφορά με πούλμαν και ταχύπλοο μέχρι το νησί των εκλεκτών τουριστών της Ταϊλάνδης, το Σαμούι. Μεταφορά στην ομορφότερη παραλία του νησιού, Τσαουένγκ και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος για να απολαύσετε τα μικρομάγαζα, εστιατόρια και μπαρ της περιοχής σας.
9
Ημέρα 10η: Σαμούι
Απολαύστε το μπάνιο σας ή ακολουθήστε ένα προαιρετικό σαφάρι με 4Χ4 στο κέντρο του νησιού, για να απολαύσετε τη θέα από ψηλά, να κολυμπήσετε στους καταρράκτες και να κάνετε βόλτα με ελέφαντες. Μπορείτε ακόμα να επισκεφθείτε και μόνοι σας του ιερούς βράχους Granpa, που θυμίζουν ανδρισμό και θηλυκότητα ή το σύμπλεγμα γλυπτών του βουδιστικού ναού Βατ Πλάι Λεμ, με το εντυπωσιακό λευκό άγαλμα με 18χέρια της θεάς του ελέους και της Συμπόνιας.
10
Ημέρα 11η: Σαμούι - Εκδρομή στο Θαλάσσιο Πάρκο Ανγκ Τονγκ
Πρωινή εκδρομή στο Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Ang Thong. Πρόκειται για το αρχιπέλαγος της «Χρυσής Λεκάνης» που αποτελείται από 42 μικρά νησάκια που καλύπτουν μία έκταση 102 τετραγωνικών χιλιομέτρων, μόλις 30 χιλιόμετρα δυτικά του Σαμούι. Εδώ θα επισκεφθούμε το παρατηρητήριο με την όμορφη θέα στο πάρκο, θα περπατήσουμε στη θαλάσσια λίμνη, στην κορυφή ενός βράχου και θα έχουμε τη δυνατότητα να κολυμπήσουμε ή να κάνουμε βόλτα με καγιάκ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.
11
Ημέρα 12η: Πτήση επιστροφής
Πρωινή πτήση για Μπανγκόκ και πτήση για Αθήνα με ενδιάμεσο σταθμό.
12
Ημέρα 13η: Αθήνα

Άφιξη στην Αθήνα.

Περιλαμβάνονται

Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση) μέσω ενδιάμεσου σταθμού σε πτήσεις της Lufthansa / Austrian, με μία (1) κύρια αποσκευή 20 κιλών ανά άτομο
Εσωτερικές πτήσεις από Μπανγκόκ-Κράμπι & Σαμούι-Μπανγκόκ
Μεταφορά με πούλμαν & πλοίο από Κράμπι - Σαμούι
2 (δύο) διανυκτερεύσεις στην Μπανγκόκ σε ξενοδοχείο 5*
2 (δύο) διανυκτερεύσεις στο Κατσαναμπούρι σε ξενοδοχείο 4*superior
3 (τρεις) διανυκτερεύσεις στο Κράμπι σε ξενοδοχείο 5*
3 (τρεις) διανυκτερεύσεις στο Σαμούι σε ξενοδοχείο 4* superior
10 πρωινά (Π), 1 Γεύμα (Γ)
Μεταφορές - εκδρομές - ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
Ασφάλεια αστικής ευθύνης / Φ.Π.Α.
Συνοδό από Αθήνα καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού

Δεν Περιλαμβάνονται

Αχθοφορικά / φιλοδωρήματα ,Τοπικοί δημοτικοί, φόροι υπηρεσιών & οικολογικοί φόροι, που πληρώνονται υποχρεωτικά από τους πελάτες μόνο κατά την είσοδο στα ξενοδοχεία (αν αυτό χρειαστεί) × Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα προσφερόμενα ή αναγράφεται ως προαιρετικό/προτεινόμενο,Έξοδα για PCR tests, αν αυτό κριθεί αναγκαίο

Σημειώσεις

 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

 • Το check in προβλέπετε στα ξενοδοχεία μετά τις 14:00 μ.μ. και το check Out έως 11.00π.μ.
 • Η ροή του προγράμματος ενδέχεται να διαφοροποιηθεί χωρίς να παραλείπεται κάτι.
 • Το πρόγραμμα έχει κοστολογηθεί με το κόστος συνοδού από την Αθήνα και καθ’ όλη τη διάρκειά του.

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

 

 • Απαραίτητο το διαβατήριό σας με τουλάχιστον 6μηνη ισχύ από την ημέρα εξόδου από τη χώρα προορισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ

Να έχετε διαβάσει προσεκτικά το πρόγραμμα του ταξιδιού, να έχετε ενημερωθεί για τους γενικούς όρους τους οποίους θα βρείτε στο site μας www.roundtravel.gr καθώς και στα έντυπά μας και να έχετε υπογράψει την Σύμβαση Συμμετοχής.

 

 

Με την συμμετοχή σας στο ταξίδι αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναφέρονται στην ιστοσελίδα μας.

Μια εμπειρία από την Αγιούταγια:
Στο κρυμμένο αρχαίο κόσμημα της Ταϊλάνδης

Ελάχιστες φορές επισκεφθήκαμε μέρη που θύμιζαν εικόνες από… παραμύθι. Ένα τέτοιο
μέρος ήταν αναμφίβολα η Αγιουτάγια, μια πόλη μαγική. Γεμάτη βουδιστικούς ναούς,
μοναστήρια και αρχαία αγάλματα. Θαυμάσαμε υπέροχα δημιουργήματα του ανθρώπου και
της φύσης, στον αρχαιολογικό χώρο της μυστηριακής Αγιούταγια, στις όχθες των ποταμών
Λοπ Μπούρι, Πα Σακ και Τσάο Φράγια. Η Αγιουτάγια είναι μια υπέροχη παλιά πρωτεύουσα
του Σιαμ που χρονολογείται πριν απο 600 περίπου χρόνια και θεωρείται μια από τις πιο
ιστορικές πόλεις της Νοτιοανατολικής Ασίας. Μέχρι τον 18ο αιώνα ήταν η πρωτεύουσα της
Ταϊλάνδης, ώσπου καταστράφηκε από τον στρατό της Βιρμανίας. Η σύγχρονη πόλη έχει
χτιστεί ανάμεσα σε μεγαλοπρεπή αρχαία ερείπια και αποτελεί εμπορικό κέντρο της όλης
περιοχής. Κατά την περιήγησή μας, βρεθήκαμε στο ιστορικό πάρκο της πόλης με τους ναούς
της περιόδου από το 14ο έως το18ο αι. Ο αρχαιολογικός χώρος, αναγνωρισμένος από το
1981 ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Unesco, καλύπτει έκταση 289
εκταρίων, με ερείπια από την πόλη που καταστράφηκε ολοσχερώς το 1797 από τους
Βιρμανούς. Eίχαμε την ευκαιρία να δούμε τα ερείπια του βασιλικού παλατιού και τις τρεις
στούπες του Βατ Πχρα Σι Σανπφέτ, μια πραγματικά συγκλονιστική εμπειρία! Θαυμάσαμε
το Μνημείο Βατ Μαχατχάτ, όπου το κεφάλι του Βούδα βρίσκεται σφηνωμένο ανάμεσα στις
πολυάριθμες ρίζες ενός δέντρου, καθώς και τον Βατ Πανάνγκ Τσονγκ με το μεγαλύτερο
καθιστό Βούδα. Ένα εκρηκτικό μείγμα πολιτισμού που μοιάζει σαν να μην πέρασε ο χρόνος
από πάνω του…

Μια εμπειρία από τη ζούγκλα του «Χρυσού Τριγώνου»

Το απόκοσμο «Χρυσό Τρίγωνο» του οπίου, αυτή η μυστηριώδης περιοχή με την αδιαπέραστη
ζούγκλα, τα κρυφά μονοπάτια και τους κρυμμένους οικισμούς, κρατάει ακόμη και σήμερα,
καλά φυλαγμένα τα μυστικά της. Η βόλτα μας στον ποταμό Μεκόνγκ που διασχίζει το Τσιάνγκ
Ράι, ξεκίνησε από τη μικρή αποβάθρα όπου επιβιβαστήκαμε στη μακρόστενη βάρκα με την
περίεργη εξωλέμβια μηχανή. Συναντήσαμε τα χωριά των φυλών που ζουν μέσα στη ζούγκλα
τα οποία, μέχρι και πρόσφατα, συντηρούνταν από την παραγωγή οπίου. Εκεί είδαμε γυναίκες
με παραδοσιακές στολές που μέσα από το πλατύ τους χαμόγελο διακρίνονταν τα κόκκινα,
από το μάσημα του καπνού, δόντια τους. Οι περισσότεροι από τους οικισμούς της περιοχής
είναι χαμένοι κυριολεκτικά μέσα στο πράσινο και το μόνο που ακούγεται είναι οι χαρούμενες
φωνές ημίγυμνων παιδιών που πλατσουρίζουν στα νερά. Κάποια μάλιστα μας πλησίασαν
και τους δώσαμε καραμέλες. Η ευρύτερη περιοχή είναι επίσης γνωστή και ως η «πύλη για τη
Νότια Κίνα». Το Τσιάνγκ Ράι, ιδρύθηκε από το βασιλιά Meng Rai το 1262 και ήταν η πρώτη
πρωτεύουσα της δυναστείας του πριν πέσει στα χέρια των Βιρμανών, όπου παρέμεινε για
πολλές εκατοντάδες χρόνια. Σήμερα, διαθέτει τους δικούς του χαλαρούς ρυθμούς, την ήρεμη
ζωή της επαρχίας και το καλό κλίμα, με λιγότερη υγρασία και περισσότερο φρέσκο αέρα, που
έρχεται από τα γύρω βουνά. Το πρωί, οι μοναχοί με τις πορτοκαλοκίτρινες λιτές φορεσιές
τους πλημμυρίζουν τους τόπους λατρείας, ενώ τα βουδιστικά μοναστήρια αποτελούν
αληθινές οάσεις γαλήνης, μοναδικά ησυχαστήρια περισυλλογής. Το βράδυ ένας μικρός
εμπορικός δρόμος της πόλης μετατρέπεται σε υπαίθρια αγορά και ζωντανεύει από τους
εκατοντάδες μικροπωλητές…

Ταξίδι ΔιαμονήΑναχώρησηΔίκλινοΜονόκλινοΦόροι
ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΑΪΛΑΝΔΗΣ & ΕΞΩΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ 13 ημέρες Ξενοδοχεία 4* superior & 5*20/101.420+450€790€

Εγγραφείτε στο Newsletter μας