Top
 

Παρίσι – Νορμανδία – Κάστρα Λίγηρα απο Ηράκλειο

Κάστρο Σαμπόρ & Μπλουά, Τουρ, Κάστρο Σενονσό & Αμπουάζ, Αρομάνς, Καέν, Σαιν Μαλό, Μον Σαιν Μισέλ, Ντοβίλ, Τρουβίλ, Ονφλέρ
Παρίσι – Νορμανδία – Κάστρα Λίγηρα απο Ηράκλειο
845€ κατ'άτομο
Ναντ, Ανζέρ,Σωμύρ,, Τουρ,Κάστρα Λίγηρα/Σενονσώ, Αμπουάζ, Σαμπόρ,Μπλουά, Σαιιν Μαλό, Μον Σαιν Μισέλ,Καέν, Μπαγιέ, Παραλίες Απόβασης, Ντωβίλ, Τρουβίλ, Ονφλέρ,Ρουέν,Παρίσι Αναχωρήσεις 9, 23 Ιουλίου , 6, 13, 20,27 Αυγούστου 8 μέρες

Κάστρα του Λίγηρα, Νορμανδία, Παρίσι

Κάθε περιγραφή ταξιδιού στη Γαλλία επαναλαμβάνει κοινότυπα επίθετα που ούτε στο ελάχιστο δεν μπορούν να αποτυπώσουν τις εικόνες αυτής της χώρας.

Σε αυτό όμως το ταξίδι δεν θα χρειαστείτε λέξεις.  Παρίσι

Σε αυτό το ταξίδι θα σας παρασύρει η θαλασσινή μυρωδιά των οστρακοειδών στην ψαραγορά της Τρουβίλ, θα σας μαγνητίσει το πήγαιν’ έλα των δεκάδων καϊκιών στα μικρά κολπάκια.

Θα σας ζαλίσουν οι πολύχρωμες ομπρέλες στις αμμουδιές της Ντωβίλ. Θα σας μεθύσει το άρωμα των λουλουδιών, θα σας μαγέψει το καθρέφτισμα των μικρών χωριών στα νερά του Σηκουάνα, θα σας παρασύρει η παλίρροια στο Μοντ Σεν Μισέλ.

Γαλλία. Κι αν τα τοπία δεν σας αγγίζουν όπως άγγιξαν τον Μονέτ, τότε αφεθείτε στη γεμάτη ανατροπές πλοκή μιας ιστορικής διαδρομής που τα έχει όλα,. βασιλείς και αγίους, πολεμιστές και καλλιτέχνες.

Kορυφαία αξιοθέατα και μέρη στη Νορμανδία:

1. Mont Saint-Michel

Ένας σημαντικός μεσαιωνικός προορισμός προσκυνήματος, το Mont Saint-Michel είναι μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO.

Σε υψόμετρο πάνω από 100 μέτρα πάνω από τη θάλασσα, το Αβαείο του Saint-Michel έχει μια μυθική ιδιότητα.

Οι γοτθικοί γόβοι που προκαλούν δέος φαίνονται να φτάνουν προς τον παράδεισο καθώς η τοποθεσία καλεί τους προσκυνητές να διασχίσουν τον προαισθανόμενο κόλπο του Saint-Michel.

2. Ρουέν

Περιπλανώμενοι στην παλιά πόλη της Ρουέν, οι επισκέπτες θα απολαύσουν την ιστορική ατμόσφαιρα που βρίσκεται στα ελικοειδή λιθόστρωτα σοκάκια,. τα οποία είναι γεμάτα με maisons à colombages (σπίτια από μισό ξύλο).

Παρίσι.Γοτθικές εκκλησίες βρίσκονται σε κάθε στροφή και πολλές είναι πολύτιμοι λίθοι του μεσαιωνικού αρχιτεκτονικού επιτεύγματος. Γαλλία

 

ΠΑΡΙΣΙ-ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ-ΚΑΣΤΡΑ ΛΙΓΗΡΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 8ημ

Τα TOP του Ταξιδιού

 

 • Απ΄ ευθείας πτήσεις με AEGEAN AIRLINES – πρωινή αναχώρηση από Αθήνα

  και απογευματινή από Παρίσι  – ώστε να έχουμε περισσότερο χρόνο στο ταξίδι μας

 • Περιήγηση στην όμορφη Ναντ/Νάντημε το κάστρο των Δουκών της Βρετάνης
 • Περιήγηση στην γραφική Ανζέ με το γιγάντιο φρούριο του 12ου αιώνα
 • Περιήγηση στην ιστορική πόλη-κόσμημα Σωμύρ
 • Περιήγηση στον “Κήπο της Γαλλίας”, την Τουρ
 • Επίσκεψη στο κάστρο του Σενονσώ ή “κάστρο των Κυριών”, ένα αναγεννησιακό αριστούργημα με καταπληκτικούς κήπους
 • Επίσκεψη στο βασιλικό κάστρο της πόλης Μπλουά, γνωστό και ως “Λεξικό Αρχιτεκτονικής”
 • Βλέπουμε εξωτερικά το αναγεννησιακής αρχιτεκτονικής κάστρο του Σαμπόρ, το μεγαλύτερο όλων των κάστρων της κοιλάδας του Λίγηρα, καθώς και το κάστρο της πόλης Αμπουάζ, όπου έζησε τα τελευταία χρόνια της ζωής του ο Λεονάρντο ντα Βίντσι
 • Περιήγηση στο πανέμορφο Σαιν Μαλό της Βρετάνης
 • Επίσκεψη σε ένα από τα θαύματα του δυτικού κόσμου, το οχυρωμένο νησί-χωριουδάκι Μον Σαιν Μισέλ, που κουρνιάζει σε έναν γρανιτένιο λόφο, περιτριγυρισμένο από τα νερά της Μάγχης
 • Περιήγηση στην γραφική πρωτεύουσα του νομού Καλβαντός της Νορμανδίας, την Καέν
 • Επίσκεψη στην πανέμορφη Μπαγιέ με το καλοδιατηρημένο ιστορικό της κέντρο
 • Περιήγηση στις παραλίες της Απόβασης των Συμμάχων στην Νορμανδία την 6η Ιουνίου 1944
 • Επίσκεψη στην μοναδική Ονφλέρ, στην αριστοκρατική λουτρόπολη Ντωβίλ και στην γειτονική Τρουβίλ, τα διαμάντια της κοσμοπολίτικης ακτής της Νορμανδίας
 • Περιήγηση στην ιστορική Ρουέν, μια από τις ακμάζουσες πόλεις των μεσαιωνικών χρόνων
 • Λεπτομερής ξενάγηση στο Παρίσι
 • Ξενάγηση στο περίφημο μουσείο του Λούβρου
 • Επίσκεψη στο μουσείο-εργαστήριο αρωμάτων Φραγκονάρ – μύηση στα μυστικά της αρωματοποιίας

Εμπειρότατος Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας

Γύρος Γαλλίας
 • Προορισμός
 • Αναχωρήσεις
  ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
 • Ώρες αναχώρησης
  Ηρακλειο – Παρίσι 06:45 - 09:25
 • Ώρα επιστροφής
  Παρίσι– Ηράκλειο 10:20 - 14:40
 • Ημερομηνίες Αναχώρησης
  8 Ημέρες :Αναχωρήσεις : 23, 30 Ιουλίου ‘22 06, 13, 20, 27 Αυγούστου ’22

Περιλαμβάνονται

Αεροπορικά εισιτήρια Ηράκλειο - Παρίσι - Ηράκλειο με την Sky Express.
Διαμονή σε ξενοδοχεία 3* & 4*

(Hotel Holiday inn port de Clichy 4* στο Παρίσι, Kyriad Tours Centre 3* στην Τουρ & Zenith Hotel Caen 3* sup. στην Καέν)

Πρωινό μπουφέ καθημερινά.
Περιηγήσεις, εκδρομές, ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής.
Μεταφορές, περιηγήσεις και ξεναγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας.
Τοπικός ξεναγός για την ξενάγηση στο Μουσείο του Λούβρου.
Έμπειρος αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας.
Φ.Π.Α.
Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης.
Μια χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά.
Μια βαλίτσα μέχρι 20 κιλά.
1
1η μέρα ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΠΑΡΙΣΙ – ΚΑΣΤΡΟ ΣΑΜΠΟΡ & ΜΠΛΟΥΑ – ΤΟΥΡ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το κοσμοπολίτικο Παρίσι. Μετά από ολιγόωρη πτήση, άφιξη στην πόλη του φωτός. Αναχώρηση για την κοιλάδα του Λίγηρα, του μεγαλύτερου ποταμού της Γαλλίας , με τελικό προορισμό την Τουρ. Ενδιάμεση στάση και επίσκεψη στο επιβλητικό κάστρο Σαμπόρ (16ος αι.), που φέρει και αυτό την υπογραφή του Λεονάρντο Ντα Βίντσι και έχει ανακηρυχτεί επίσης Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Στο δρόμο μας θα κάνουμε μια στάση στο Μπλουα, στις όχθες του Λίγηρα. Στη σύντομη περιπατητική μας επίσκεψη θα δούμε  το διάσημο κάστρο της Μπλουά που κάποτε ήταν μία από τις κατοικίες του Λουδοβίκου ΙΒ΄ που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, και μια λιθόκτιστη γέφυρα του 18ου αιώνα γεφυρώνει τον Λίγηρα. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την Τουρ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.
2
2η μέρα ΤΟΥΡ (περιήγηση) – ΚΑΣΤΡΟ ΣΕΝΟΝΣΟ & ΑΜΠΟΥΑΖ
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για την περιήγηση μας στην Μεσαιωνική πόλη Τουρ, που έχει ανακηρυχτεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Στη συνέχεια επιβιβαζόμαστε στο λεωφορείο με κατεύθυνση το κάστρο Σενονσό, το κάστρο των Κυριών όπως λέγεται, διότι «το θηλυκό αποτύπωμα είναι παρόν παντού, προστατεύοντας από τις συγκρούσεις και τους πολέμους για να είναι για πάντα ένας τόπος ειρήνης». Χτισμένο το 1513, θα παρατηρήσουμε την διακόσμηση του, και τις σπάνιες ταπετσαρίες και τους παλιούς πίνακες που διασώζονται μέχρι και σήμερα. Ακόμη η θέα από τους κήπους, το πάρκο και τον αμπελώνα του,  θα μας μαγέψουν. Αναχώρηση από το Σενονσώ για να επισκεφθούμε το κάστρο-φρούριο Αμπουάζ (15ος αι.), Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Θα περπατήσουμε την παλιά πόλη και την εξωτερική πλευρά του κάστρου. Επιστροφή στη Τουρ απολαμβάνοντας την διαδρομή δίπλα από τον ποταμό Λίγηρα. Διανυκτέρευση.
3
3η μέρα : ΤΟΥΡ – ΑΡΟΜΑΝΣ – ΚΑΕΝ
Μετά το πρωινό, θα αναχωρήσουμε για το Αρομάνς, κοινότητα του  νομού Καλβαντός της Νορμανδίας. Είναι σημαντική λουτρόπολη λόγω της αμμώδους παραλίας της  και  διεθνώς γνωστή για την Απόβαση  στις 6 Ιουνίου 1944. Προσελκύει  έναν πολύ  μεγάλο αριθμό επισκεπτών, καθώς διαθέτει ένα από τα Μουσεία της Απόβασης της Νορμανδίας αλλά και υπολείμματα του λιμένα Μάλμπερι "Β". Σήμερα   αυτά τα υπολείμματα βρίσκονται στην κεντρική παραλία της Αρρομάνς. Αμέσως μετά αναχωρούμε για την Κάεν. Με  την άφιξη  αρχίζει η περιήγηση μας στην  μεγαλύτερη πόλη της κάτω Νορμανδίας, με εντυπωσιακό πολιτισμικό παρελθόν, που αποτέλεσε σημείο-κλειδί στη Μάχη της Νορμανδίας, και αμέσως μετά θα επισκεφθούμε το μουσείο πολέμου της πόλης, γνωστό για την αφιέρωση του στον Β’ παγκόσμιο πόλεμο και γενικά στην ιστορία του 20ου αιώνα. Μεταφορά   και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
4
4η μέρα : KAEN - ΣΑΙΝ ΜΑΛΟ – ΜΟΝ ΣΑΙΝ ΜΙΣΕΛ
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Πρώτος μας  σταθμός η κάστρο-πολιτεία του Σαιν Μαλό στις ακτές της Μάγχης, που αποτέλεσε καταφύγιο κουρσάρων και πειρατών τον 16ο αι. Μια πόλη-οχυρό, που αναστηλώθηκε εντυπωσιακά μετά τη σχεδόν ολοκληρωτική καταστροφή της στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Παραδομένοι στην αύρα του Ατλαντικού, θα περπατήσουμε εντός  των τειχών μεσαιωνική πόλη με τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Βικεντίου και τον Πύργο στον οποίο στεγάζεται το μουσείο της πόλης. Αμέσως  μετά  αναχωρούμε για το μεσαιωνικό αριστούργημα, του Μον Σαιν Μισέλ, ένα βραχώδες νησάκι στη μέση μιας απέραντης έκτασης από κίτρινη άμμο, η οποία με την πλημμυρίδα καλύπτεται από θάλασσα. Στην κορυφή του δεσπόζει το Αβαείο του Αγίου Μιχαήλ, Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO. Το λιλιπούτειο χωριουδάκι στους πρόποδες του λόφου με τα πέτρινα σπιτάκια με τα λουλούδια, τα λιθόστρωτα δρομάκια του και τα γραφικά πανδοχεία του δίνουν την εντύπωση ότι μόλις άνοιξες ένα παράθυρο στον Μεσαίωνα. Γεύμα εξ ιδίων  στο φημισμένο La Mere Poulard στην καστροπολιτεία του Μον Σαν Μισέλ. Αμέσως  μετά ακολουθεί  επίσκεψη στο αμερικάνικο νεκροταφείο στην περιοχή της  Ομάχα που  τιμά  τα αμερικανικά στρατεύματα , τα  οποία  πέθαναν κατά  την διάρκεια της  εισβολής στην Ευρώπη το 1944. Επιστροφή  στην  Καέν.  Διανυκτέρευση.
5
5η μέρα: ΚΑΕΝ – ΝΤΟΒΙΛ – ΤΡΟΒΙΛ – ΟΝΦΛΕΡ - ΠΑΡΙΣΙ
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Πρώτος μας σταθμός το δίδυμο κοσμοπολίτικο παραθαλάσσιο θέρετρο Ντοβίλ-Τρουβίλ, λίκνο της Μπελ Επόκ και του στιλ Αρ Νουβό. Θαυμάστε κατά μήκος της διάσημης παραλιακής τα πολυτελή κτήρια-σπίτια και ξενοδοχεία, τα αριστοκρατικά καφέ και εστιατόρια, τα εμπορικά μαγαζιά πολυτελείας ή δοκιμάστε την τύχη σας στο Καζίνο. Αναχώρηση για τη γραφική Ονφλέρ, μια τόση δα πολιτεία σαν μινιατούρα του 17ου αιώνα, μέσα στα λουλούδια, όπως λέει και το όνομά της. Εδώ, ο χρόνος μοιάζει να έχει σταματήσει στην εποχή που οι πρώιμοι ιμπρεσιονιστές ζωγράφοι απαθανάτιζαν το κεντρικό λιμανάκι και την αμφιθεατρικά χτισμένη πόλη. Αναχώρηση για την πόλη του φωτός  το Παρίσι. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.
6
6η μέρα: ΠΑΡΙΣΙ (ξενάγηση πόλης)
Πρωινό. Ακολουθώντας τη χρονολογική και καλλιτεχνική εξέλιξη του Παρισιού θα ξεκινήσουμε την πανοραμική ξενάγηση, όπου θα δούμε το Τροκαντερό, τον Πύργο του Άιφελ, την μεγαλύτερη αψίδα του κόσμου, την Αψίδα του Θριάμβου, την διάσημη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων, το μικρό και το μεγάλο παλάτι, την πλατεία Ομονοίας (το σημείο που διαδραματίστηκαν τα σημαντικότερα γεγονότα της ιστορίας της Γαλλικής επανάστασης), την εκκλησία της Αγίας Μαγδαληνής, τα πολυσύχναστα Μπουλεβάρτα, το εντυπωσιακό κτίριο της Όπερας, τις φημισμένες πυραμίδες του Λούβρου, την Γαλλική Ακαδημία, την πλατεία του Σατλέ, το Δικαστικό Μέγαρο, την νέα γέφυρα Ποντ Νεφ, το Δημαρχείο της πόλεως, την Παναγία των Παρισίων, το περίφημο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης , το Πάνθεον, τους πανέμορφους και με γαλλική φινέτσα κήπους του Λουξεμβούργου, την Εκκλησία του Αγίου Σουλπίκιου, τις καλλιτεχνικές γειτονιές γύρω από το Σαν Ζερμαίν ντε Πρε με τα διάσημα καφέ, την Σχολή Καλών Τεχνών, τον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό που σήμερα έχει μετατραπεί στο μουσείο Ορσέ και τέλος το περίφημο πολεμικό μουσείο, όπου είναι θαμμένος ο Ναπολέων, γνωστό ως το μέγαρο των Απομάχων. Χρόνος ελεύθερος στην διάθεσή σας. H δική μας πρόταση είναι να πραγματοποιήσετε προαιρετική Κρουαζιέρα στο Σηκουάνα με τα περίφημα μπατώ μους και βραδινή βόλτα στη μαγευτική Μονμάρτη, στην Πλατεία των καλλιτεχνών  Διανυκτέρευση.
7
7η μέρα: ΠΑΡΙΣΙ – ΛΟΥΒΡΟ (ξενάγηση) - ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΣΤΙΛΗΣ – ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΜΑΡΑΙ – ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΛΑΤΙΝΩΝ (QUARTIER LATIN)
Πρωινό και αναχώρηση για ξενάγηση στο μουσείο του Λούβρου, όπου στην ξενάγηση μας θα δούμε την Τζοκόντα, την Αφροδίτη της Μήλου, την Νίκη της Σαμοθράκης, όπως επίσης την ελληνική, την ρωμαϊκή, και ένα μέρος της αιγυπτιακής πτέρυγας. Επίσης θα θαυμάσουμε τους μοναδικούς πίνακες του “David” και του “De la Croix”. Συνεχίζουμε για το σημαντικό κομμάτι της ιστορίας της πόλης, την Πλατεία της Βαστίλης. Σύμβολο της αυθαιρεσίας και της καταπίεσης, κατελήφθη από τον επαναστατημένο λαό του Παρισιού στις 14 Ιουλίου 1789. Ο διοικητής της, Λονέ, είχε διατάξει να πυροβολήσουν κατά του πλήθους που την πολιορκούσε. Η ημερομηνία της πτώσης της Βαστίλης, που σήμαινε για τη Γαλλία το τέλος της βασιλικής αυθαιρεσίας, καθιερώθηκε από το 1880 ως εθνική γιορτή της Γαλλίας. Στη συνέχεια θα περιπλανηθούμε στην πανέμορφη συνοικία Μαραί που περικλείει την πλατεία Βοζ με το σπίτι του Βίκτωρος Ουγκώ και θα καταλήξουμε στην συνοικία των Λατίνων. Δαιδαλώδη δρομάκια, αμέτρητα μπιστρό και καφετέριες συνθέτουν ένα μοναδικό μποέμ σύνολο. Η γειτονιά αυτή φιλοξένησε τους μεγαλύτερους διανοούμενους της εποχής οι οποίοι απολάμβαναν τον καφέ τους στα διάσημα μαγαζιά της περιοχής. Το απόγευμα χρόνος ελεύθερος για αγορές και βόλτα στην πανέμορφη πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
8
8η μέρα ΠΑΡΙΣΙ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Ημέρα ελεύθερη ως  την ώρα  που θα  μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής μας στο Ηράκλειο.    
 • Για την ξενάγηση στο Μουσείο του Λούβρου θα πρέπει πριν την αναχώρηση σας να δηλώσετε συμμετοχή. Το κόστος εισόδου είναι 30€ για ενήλικες και 10€ για παιδιά
 • (δικαίωμα κράτησης). Στις τιμές περιλαμβάνεται σύστημα ενοικίασης ακουστικών. Υποχρεωτική κράτηση και προπληρωμή εισόδου πριν την επίσκεψη. Σε άλλη περίπτωση δεν υπάρχει δυνατότητα να εξασφαλίσουμε την είσοδό σας με επίσημο ξεναγό στο Μουσείο του Λούβρου.
   
 • Για την ξενάγηση στο Μουσείο του Λούβρου θα πρέπει πριν την αναχώρηση σας να δηλώσετε συμμετοχή. Το κόστος εισόδου είναι 30€ για ενήλικες και 10€ για παιδιά
 • (δικαίωμα κράτησης). Στις τιμές περιλαμβάνεται σύστημα ενοικίασης ακουστικών. Υποχρεωτική κράτηση και προπληρωμή εισόδου πριν την επίσκεψη. Σε άλλη περίπτωση δεν υπάρχει δυνατότητα να εξασφαλίσουμε την είσοδό σας με επίσημο ξεναγό στο Μουσείο του Λούβρου.
       

Περιλαμβάνονται

Αεροπορικά εισιτήρια Ηράκλειο - Παρίσι - Ηράκλειο με την Sky Express.
Διαμονή σε ξενοδοχεία 3* & 4*

(Hotel Holiday inn port de Clichy 4* στο Παρίσι, Kyriad Tours Centre 3* στην Τουρ & Zenith Hotel Caen 3* sup. στην Καέν)

Πρωινό μπουφέ καθημερινά.
Περιηγήσεις, εκδρομές, ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής.
Μεταφορές, περιηγήσεις και ξεναγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας.
Τοπικός ξεναγός για την ξενάγηση στο Μουσείο του Λούβρου.
Έμπειρος αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας.
Φ.Π.Α.
Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης.
Μια χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά.
Μια βαλίτσα μέχρι 20 κιλά.

Δεν Περιλαμβάνονται

Ποτά, γεύματα, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά. Είσοδοι σε μουσεία, παλάτια, Κάστρα, θεματικά πάρκα και γενικά όπου απαιτείται,Ότι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο,Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων κατ’ άτομο τη νύχτα (Παρίσι 2€, Καέν 1,40€, Τούρ 1,65€),Φόροι αεροδρομίων , επίναυλος καυσίμων & check points (220€)

Σημειώσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

 1. Διαφοροποίηση στη ροή – σειρά των επισκέψεων του προγράμματος, ενδέχεται να πραγματοποιηθεί, χωρίς να παραλειφθεί καμία επίσκεψη.

 

Μικρός οδηγός τσέπης για το ταξίδι:

 • Κάστρο Σαμπόρ – Τιμή γκρουπ με ελάχιστη συμμετοχή 20 άτομα 12€ κατ’ άτομο. Κανονική τιμή 14,50€.
 • Κάστρο Σενονσώ – Τιμή ενήλικα, χωρίς γκρουπ, 15€. Για παιδιά από 07 έως 18 ετών 12€, για παιδιά έως 07 ετών η είσοδος είναι δωρεάν.
 • Μουσείο πολέμου Καέν – Τιμή ενήλικα 19,80€. Παιδική τιμή 17,50€.
 • Πύργος του Άιφελ – ατομικές τιμές χωρίς γκρουπ για όποιον επιθυμεί να το επισκεφτεί στον ελεύθερο χρόνο.

– Τιμή ενήλικα με ασανσέρ μέχρι το 2ο επίπεδο 17,10€ , νέοι από 12 έως 24 ετών 8,60€, παιδιά από 4 έως 11 ετών 4,30€. Παιδιά έως 4 ετών δωρεάν.

–  Τιμή ενήλικα με ασανσέρ μέχρι την κορυφή 26,80€ , νέοι από 12 έως 24 ετών 13,40€, παιδιά από 4 έως 11 ετών 6,70€. Παιδιά έως 4 ετών δωρεάν

–  Τιμή ενήλικα με σκάλες μέχρι το 2ο επίπεδο 10,70€ , νέοι από 12 έως 24 ετών 5,40€, παιδιά από 4 έως 11 ετών 2,70€. Παιδιά έως 4 ετών δωρεάν

–  Τιμή ενήλικα με σκάλες μέχρι το 2ο επίπεδο & ασανσέρ μέχρι την κορυφή 20,40€ , νέοι από 12 έως 24 ετών 10,20€, παιδιά από 4 έως 11 ετών 5,10€. Παιδιά έως 4 ετών δωρεάν

 • Κρουαζιέρα στο Σηκουάνα & Μονμάρτη – ενδεικτική τιμή  35€.

 

            Μικρές χρήσιμες συμβουλές:

 • Ο καιρός στη Γαλλία έχει συχνές διακυμάνσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας και καλό είναι να έχετε μαζί σας μια ομπρέλα και ζακέτα.
 • Στη Γαλλία το νόμισμα που χρειάζεστε είναι το Ευρώ.
 • Οι χρεωστικές/πιστωτικές κάρτες χρησιμοποιούνται ελεύθερα σε όλα τα καταστήματα.

 

 • Για την ξενάγηση στο Μουσείο του Λούβρου θα πρέπει πριν την αναχώρηση σας να δηλώσετε συμμετοχή. Το κόστος εισόδου είναι 30€ για ενήλικες και 10€ για παιδιά

 • (δικαίωμα κράτησης). Στις τιμές περιλαμβάνεται σύστημα ενοικίασης ακουστικών. Υποχρεωτική κράτηση και προπληρωμή εισόδου πριν την επίσκεψη. Σε άλλη περίπτωση δεν υπάρχει δυνατότητα να εξασφαλίσουμε την είσοδό σας με επίσημο ξεναγό στο Μουσείο του Λούβρου.

Τιμή Κατ'άτομοEarly BookingΚανονική Τιμή
Δίκλινο845€895€
Τιμή σε μονόκλινο995€1045€
Παιδική Τιμή (μέχρι 12 ετών)545€595€
Φόροι Αεροδρομίων, επίναυλος καυσίμων220€220€

Εγγραφείτε στο Newsletter μας