Top
 

Πάτρα – Καρναβάλι

Διασκεδάστε με την ψυχή σας στο Πατρινό Καρναβάλι!
Πάτρα – Καρναβάλι
148€ κατ'άτομο
ΑΓΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ - ΣΠΗΛΑΙΟ ΚΑΨΙΑ - ΒΥΤΙΝΑ - ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ
ΠΑΤΡΑ - ΖΑΧΑΡΩ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΤΡΙΠΟΛΗ

Πάτρα-Καρναβάλι για πάντα…

Στην εκδρομή μας Πάτρα-Καρναβάλι θα μάθετε τι θα πει Πατρινός!
Αυτό είναι το διαχρονικό σύνθημα του καρναβαλιού.
Μπείτε στη γιορτή και ζήστε στιγμές μοναδικές: ατέλειωτο κέφι, χορός, άρματα, μασκαράδες και το περίφημο κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού, που καθιερώθηκε το 1966.
Όλη τη χρονιά, καρναβαλικά συνεργεία του δήμου και εργαστήρια καλλιτεχνών σκέφτονται, κατεβάζουν ιδέες, κόβουν και ράβουν, για χάρη των Αποκριών.
Το αποτέλεσμα κάνει μικρά και μεγάλα παιδιά πανευτυχή.
Στο Πατρινό Καρναβάλι η μεγάλη παρέλαση γίνεται την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς με το κάψιμο του βασιλιά καρνάβαλου, ενώ την Καθαρή Δευτέρα απονέμονται βραβεία στις καρναβαλικές ομάδες.

ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 3 ΜΕΡΕΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2023

Πατήστε εδώ για να εκδηλώσετε ενδιαφέρον – Θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

  • Προορισμός
  • Ημερομηνίες Αναχώρησης
    25-27/02/23

Περιλαμβάνονται

Μεταφορές – περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν.
Διαμονή (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΟLYMPIA PALACE 4*

Ημιδιατροφή, 2 πρωινά και 2 δείπνα.
Αρχηγός - συνοδός
Φ.Π.Α. & Φόρος διαμονής.
1
1η ΗΜΕΡΑ:
Αναχώρηση στις 08:15 από ΑΘΗΝΑ, στάση στην περιοχή του  Αρτεμισίου  και συνεχίζουμε  για  την  εκκλησία της Αγία Φωτεινής που  βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τις αρχαιότητες της Αρχαίας Μαντινείας  και χτίστηκε το 1972. Η εκκλησία βρίσκεται μέσα στην αρχαία πόλη και  ξεχωρίζει για την πρωτότυπη αρχιτεκτονική της που είναι κράμα διάφορων ρυθμών. Αμέσως  μετά  θα  επισκεφθούμε το ΣΠΗΛΑΙΟ  ΚΑΨΙΑ,  που  ξεχωρίζει για την ομορφιά και την ιστορία του. Ο πλούσιος εσωτερικός φυσικός διάκοσμος από πολύχρωμους σταλαγμίτες και σταλακτίτες εντυπωσιάζουν τον επισκέπτη.  Λίγο  αργότερα  θα  φθάσουμε  στην  ορεινή  ΒΥΤΙΝΑ  και  θα  έχουμε  χρόνο  για   περιπάτους  και  γεύμα  προαιρετικά.  Η  πανέμορφη  διαδρομή  μας  συνεχίζεται  από  τα  ΛΑΓΚΑΔΙΑ,  για  να  καταλήξουμε  το  απόγευμα  στο  ξενοδοχείο  μας  στην  ΑΡΧΑΙΑ  ΟΛΥΜΠΙΑ. Τακτοποίηση,  περίπατοι  γνωριμίας,  δείπνο,  διανυκτέρευση.
2
2η ΗΜΕΡΑ:
Μετά  το πρωινό  μετάβαση  στον  αρχαιολογικό  χώρο,  ελεύθερη  επίσκεψη  και  αμέσως  μετά  θα  φθάσουμε  στην  πόλη  της  ΠΑΤΡΑΣ   για τη μεγαλύτερη αποκριάτικη εκδήλωση στην Ελλάδα,  που  μετρά 180 χρόνια ιστορίας,  για  να  παρακολουθήσουμε  τη  μεγάλη φαντασμαγορική  παρέλαση, με πολλά  άρματα  και πληρώματα με ξεχωριστά  θέματα  από  την  επικαιρότητα  όπου  κυριαρχεί ο  αυθορμητισμός, ο αυτοσχεδιασμός  και η πηγαία έμπνευση.  Επιστροφή  στο  ξενοδοχείο  μας  στην  Αρχαία  Ολυμπία, για δείπνο  και  διανυκτέρευση.
3
3η ΗΜΕΡΑ:
Πρωινό και μια  πολύ  όμορφη  παραλιακή  διαδρομή,  που περνά  από  τη  ΛΙΜΝΗ  ΚΑΙΦΑ,  μας  οδηγεί   στη  ΖΑΧΑΡΩ,  στάση -  επίσκεψη  και  συνεχίζουμε  για   ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ,  όπου  θα   γιορτάσουμε  τα  κούλουμα  και   θα   γευματίσουμε  προαιρετικά. Επόμενος  σταθμός   η  πρωτεύουσα  της   Αρκαδίας,  η  ΤΡΙΠΟΛΗ  για  αν  απολαύσουμε  τον  απογευματινό   καφέ. Συνεχίζουμε   για  Αθήνα  με  μια  ακόμη  ενδιάμεση  σύντομη  στάση,  άφιξη  το  βράδυ.

Περιλαμβάνονται

Μεταφορές – περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν.
Διαμονή (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΟLYMPIA PALACE 4*

Ημιδιατροφή, 2 πρωινά και 2 δείπνα.
Αρχηγός - συνοδός
Φ.Π.Α. & Φόρος διαμονής.

Σημειώσεις

Με την συμμετοχή σας στο ταξίδι αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναφέρονται στην ιστοσελίδα μας.

 ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ – ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Το RoundTravel δεν διαθέτει δικά του αεροπλάνα, πλοία, ξενοδοχεία, λεωφορεία για να θεωρείται υπεύθυνο για την σωστή ή μη λειτουργία τους. Ο ρόλος του είναι καθαρά διαμεσολαβητικός γι’ αυτό και οι ευθύνες του περιορίζονται μόνο σε περιπτώσεις παραλείψεων και οργανωτικών αδυναμιών που οφείλονται σε υπαιτιότητα του. Τέλος καταβάλει κάθε προσπάθεια για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πελατών του και έχει την υποχρέωση να συντονίσει και να εκτελέσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα ταξίδια που διαθέτει στους πελάτες του. Δεν ευθύνεται όμως για έκτακτες καταστάσεις όπως ακυρώσεις, καθυστερήσεις ή αλλαγές δρομολογίων των διαφόρων μεταφορικών μέσων (αεροπλάνων, πλοίων, λεωφορείων, τρένων κλπ) λόγω αποκλεισμού περιοχών εξ’ αιτίας απεργιών, τρομοκρατικών ενεργειών κλπ.

Το RoundTravel διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει οποιοδήποτε ταξίδι, εάν υπάρξουν λόγοι που το επιβάλλουν, λόγοι ασφαλείας και για λόγους που κρίνεται σκόπιμο. Αν τελικώς το ταξίδι ακυρωθεί, ο πελάτης έχει τις ακόλουθες εναλλακτικές λύσεις, χωρίς καμία άλλη υποχρέωση αποζημίωσης από το Γραφείο.

Α. Ένα άλλο ταξίδι με την επιφύλαξη ότι στην περίπτωση που θα ισχύει ακριβότερη τιμή πώλησης, η όποια διαφορά επιβαρύνει τον πελάτη.

Β. Πλήρη επιστροφή των χρημάτων που καταβλήθηκαν από τον πελάτη.

Τυχόν τραυματισμοί η κακουχίες λόγω πολέμου, πραξικοπημάτων, τρομοκρατικών ενεργειών, αεροπειρατειών, σεισμών, καιρικών συνθηκών, πυρκαγιών, επιδημιών, το RoundTravel δεν φέρει ευθύνη για αποκατάσταση τυχόν ζημίας που προκλήθηκε από τους παραπάνω λόγους. Θα εξαντλήσει κάθε ενδεχόμενο για την αμέριστη συμπαράσταση και φροντίδα χωρίς να έχει την υποχρέωση κάλυψης των σχετικών εκτάκτων δαπανών, οι οποίες θα πρέπει να καλυφθούν από τους ίδιους τους πελάτες.

Πριν  αλλά και κατά την διάρκεια του ταξιδιού ο Διοργανωτής έχει το δικαίωμα να επιφέρει ουσιαστικές τροποποιήσεις αν πρόκειται να αντιμετωπιστεί κάποιο έκτακτο γεγονός ή ανωτέρα βία (καιρικές συνθήκες, κήρυξη ή απειλή πολέμου, επαναστάσεις, πολιτικές αναταράξεις, απεργίες, ασθένειες, ατυχήματα, εξτρεμιστικές ενέργειες, τεχνικά κωλύματα εναέριας κυκλοφορίας, απαγορευτικά απόπλου πλοίων, τυχόν βλάβες, μπλόκα δρόμων). Σ’ αυτές τι περιπτώσεις όλα τα έκτακτα έξοδα για την χρησιμοποίηση άλλου μέσου επιβαρύνουν τους ταξιδιώτες. Σε περίπτωση που για τους παραπάνω λόγους διακοπεί το ταξίδι στην εξέλιξή του, δεν γίνεται καμία επιστροφή χρημάτων και δεν υπάρχει καμία άλλη υποχρέωση αποζημίωσης από το γραφείο μας.

Είναι δυνατόν κατά την διάρκεια του ταξιδιού να υπάρξουν παράπονα, παραλείψεις ή προβλήματα. Ο ταξιδιώτης έχει την υποχρέωση να ενημερώσει το γραφείο μας, γραπτώς μέσω e-mail, ώστε να επιλυθεί το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό κατά τον καλύτερο τρόπο. Η παράλειψη ειδοποίησης και η διατύπωση παραπόνων εκ των υστέρων είναι πρακτική που δεν επιτρέπεται από την σχετική νομοθεσία. Τυχόν παράπονα που δεν ικανοποιήθηκαν κατά την διάρκεια του ταξιδιού πρέπει να διατυπωθούν εγγράφως προς το γραφείο μέσα σε 7 ημέρες από την ημερομηνία επιστροφής της εκδρομής. Η υποβολή παραπόνων και απόψεων πέραν του προαναφερόμενου χρονικού ορίου δεν είναι αποδεκτή σύμφωνα με την σχετική νομοθεσία. Η προαναφερόμενη σχετική νομοθεσία είναι Ελληνική και αρμόδια Δικαστήρια καθορίζονται τα Δικαστήρια της Έδρας του γραφείου μας στο Ηράκλειο.

Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει η να τροποποιήσει το προκαθορισμένο πρόγραμμα της εκδρομής, όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση. Αυτό γίνεται για την καλύτερη διεκπεραίωση του προγράμματος της εκδρομής προς διευκόλυνση του ταξιδιώτη.

Επειδή η εκδρομή σας είναι οδική, λόγω κακοκαιρίας ή λόγω άλλων απρόβλεπτων συνθηκών, υπάρχει η πιθανότητα να μην προλάβετε το πλοίο για την επιστροφή σας στην επαρχία. Σε αυτήν την περίπτωση το γραφείο δεν φέρει καμία ευθύνη.

 

Τεντούρα, το νέκταρ των Πατρών

Μη φύγετε από την Πάτρα χωρίς να δοκιμάσετε τη διάσημη τεντούρα, αυτό το θεσπέσιο λικέρ. Εκχυλίσματα φρούτων, καννέλα, γαρύφαλλο, μοσχοκάρυδο… Αρώματα που σερβίρονται στο ποτήρι σας μετά από το γεύμα.

Τα Χαμάμ

Από την εκκλησία του Παντοκράτορα, αν περπατήσετε ευθεία προς την οδό Μπουκαούρη, θα φτάσετε στα χαμάμ: κτίστηκαν κατά την ενετοκρατία και είναι τα μοναδικά τούρκικα λουτρά που λειτουργούν ακόμη στην Ελλάδα.

Δίκλινο148 €
3 ο Άτομο Έως 12 ετών135 €
Μονοκλινο203€

Εγγραφείτε στο Newsletter μας