Top
 

Πιερία – Πάσχα

Ελάτε να περάσουμε καλά!
Πιερία – Πάσχα
259€ κατ'άτομο
ΠΑΝΟΡΑΜΑ OΛΥΜΠΟΥ - ΛΙΜΝΗ ΠΟΛΥΦΥΤΟΥ
ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ - ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ - ΒΕΛΒΕΝΤΟ - ΝΕΡΑΙΔΑ - ΚΟΖΑΝΗ
ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ - ΛΙΤΟΧΩΡΟ - ΒΟΛΟΣ

Θα καταλάβεις αμέσως ότι βρίσκεσαι στην Πιερία όταν θα βλέπεις τον θρυλικό Όλυμπο, κατοικία των θεών της αρχαιότητας, από τη μια πλευρά, και μια αχανή ακτογραμμή μήκους 70χλμ. στην άλλη. Το σκηνικό δε μοιάζει με κανένα άλλο στην Ελλάδα, και ενώ οι περισσότεροι επισκέπτες από το εξωτερικό δεν το γνωρίζουν, είναι εξαιρετικά πολύ πλούσιο σε ιστορία, πολιτισμό, φυσικούς θησαυρούς, παραδοσιακά χωριά, γαστρονομική κουλτούρα και αμπελώνες. Με άλλα λόγια είναι ένας προορισμός ιδανικός για διακοπές όλο το χρόνο!

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΑΣΧΑ 2023 Α ΕΚΔΟΣΗ

ΕΛΛΑΔΑ - ROUND TRAVELL
 • Προορισμός
 • Αναχωρήσεις
  Αθήνα
 • Ώρες αναχώρησης
  Πρωί
 • Ώρα επιστροφής
  Βράδυ
 • Ημερομηνίες Αναχώρησης
  14/04/2023

Περιλαμβάνονται

Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
Τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο «POSEIDON PALACE» 4* στην περιοχή της Λεπτοκαρυάς Πιερίας.
Τρία πρωινά σε πλούσιους μπουφέδες.
Δείπνο τη Μεγάλη Παρασκευή σε μπουφέ με νηστίσιμα, Αναστάσιμο δείπνο, το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου
Πλούσιο εορταστικό Πασχαλινό γεύμα, που ξεκινά με κρασί ή τσίπουρο, μεζέδες και το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία στον κήπο του ξενοδοχείου και ολοκληρώνεται στο εστιατόριο του ξενοδοχείου με μουσική, γλέντι και χορό
Αρχηγός – συνοδός. Φ.Π.Α. Φόρος διαμονής
1
1Η ΗΜΕΡΑ: Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Αναχώρηση 07:45 από ΑΘΗΝΑ, στάση στην περιοχή της Λαμίας και συνεχίζουμε για τα ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ, έναν παραδοσιακό οικισμό του νομού Λάρισας, χτισμένο στις βορειοδυτικές πλαγιές του όρους Όσσα στην είσοδο της κοιλάδας των Τεμπών. Το χωριό φημίζεται για τα σπουδαία αρχοντικά του, καθώς γνώρισε πολύ μεγάλη οικονομική ανάπτυξη κατά το παρελθόν, χάρη στην επεξεργασία και την βαφή νημάτων με κόκκινο χρώμα που παρήγαγαν από την επεξεργασία του φυτού Ριζάρι. Γεύμα προαιρετικά και συνεχίζουμε για την περιοχή της Λεπτοκαρυάς, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

2
2Η ΗΜΕΡΑ: Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ

Πρωινό και μια συναρπαστική ημέρα ξεκινάει. Πρώτος σταθμός το ΒΕΛΒΕΝΤΟ Κοζάνης, ένας όμορφος οικισμός με πλούσια ιστορία, καθώς άκμασε ιδιαίτερα την περίοδο της Τουρκοκρατίας. Οι όμορφες πλατείες, το ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ, με πληροφορίες και στοιχεία από την προβιομηχανική εποχή, καθώς και οι ναοί Κοιμήσεως Θεοτόκου, Αγίου Μηνά και Αγίου Νικολάου, είναι τα σπουδαιότερα σημεία ενδιαφέροντος του οικισμού. Χρόνος ελεύθερος για επισκέψεις και περιπάτους και συνεχίζουμε περνώντας την τεχνητή λίμνη ΠΟΛΥΦΥΤΟΥ, για το γραφικό οικισμό της ΝΕΡΑΙΔΑΣ, κτισμένος σε λόφο, πάνω από τη Γέφυρα των Σερβίων, προσφέρει μοναδική θέα, στάση, επίσκεψη. Επόμενος σταθμός η πόλη της ΚΟΖΑΝΗΣ, πρωτεύουσα της περιφερειακής ενότητας και διοικητικό κέντρο, με πολλά αξιοθέατα. Το πάρκο του Αγίου Δημητρίου, στο κέντρο του οποίου βρίσκεται η ομώνυμη εκκλησία, η παλιότερη της Κοζάνης, το πάρκο Κουρί και το δημοτικό άλσος όπου υπάρχει τουριστικό περίπτερο και εκτροφείο ευγενών θηραμάτων, κερδίζουν τις εντυπώσεις, αποτελώντας πραγματικό πνεύμονα για την πόλη. Χρόνος ελεύθερος για επισκέψεις, περιπάτους και γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση, παρακολούθηση της Αναστάσιμης Ακολουθίας το βράδυ, Αναστάσιμο δείπνο, διανυκτέρευση.

3
3Η ΗΜΕΡΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Μετά το πρωινό χρόνος ελεύθερος για παρακολούθηση του παραδοσιακού ψησίματος του οβελία με μεζέδες τσίπουρο ή κρασί. Ακολουθεί πλούσιο Πασχαλινό γεύμα με μουσική στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Το απόγευμα επίσκεψη στην ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ στους πρόποδες του ΟΛΥΜΠΟΥ και το γραφικό ΛΙΤΟΧΩΡΟ, για τον απογευματινό καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

4
4Η ΗΜΕΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη του Βόλου με τα περίφημα τσιπουράδικα, παραμονή, επίσκεψη, γεύμα προαιρετικά. Νωρίς το μεσημέρι η διαδρομή μας συνεχίζεται για Αθήνα, με στάση σε καφέ της Εθνικής οδού στην περιοχή της Λαμίας, άφιξη το βράδυ.

Περιλαμβάνονται

Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
Τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο «POSEIDON PALACE» 4* στην περιοχή της Λεπτοκαρυάς Πιερίας.
Τρία πρωινά σε πλούσιους μπουφέδες.
Δείπνο τη Μεγάλη Παρασκευή σε μπουφέ με νηστίσιμα, Αναστάσιμο δείπνο, το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου
Πλούσιο εορταστικό Πασχαλινό γεύμα, που ξεκινά με κρασί ή τσίπουρο, μεζέδες και το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία στον κήπο του ξενοδοχείου και ολοκληρώνεται στο εστιατόριο του ξενοδοχείου με μουσική, γλέντι και χορό
Αρχηγός – συνοδός. Φ.Π.Α. Φόρος διαμονής

Σημειώσεις

Με την συμμετοχή σας στο ταξίδι αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναφέρονται στην ιστοσελίδα μας.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ – ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Το RoundTravel δεν διαθέτει δικά του αεροπλάνα, πλοία, ξενοδοχεία, λεωφορεία για να θεωρείται υπεύθυνο για την σωστή ή μη λειτουργία τους. Ο ρόλος του είναι καθαρά διαμεσολαβητικός γι’ αυτό και οι ευθύνες του περιορίζονται μόνο σε περιπτώσεις παραλείψεων και οργανωτικών αδυναμιών που οφείλονται σε υπαιτιότητα του. Τέλος καταβάλει κάθε προσπάθεια για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πελατών του και έχει την υποχρέωση να συντονίσει και να εκτελέσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα ταξίδια που διαθέτει στους πελάτες του. Δεν ευθύνεται όμως για έκτακτες καταστάσεις όπως ακυρώσεις, καθυστερήσεις ή αλλαγές δρομολογίων των διαφόρων μεταφορικών μέσων (αεροπλάνων, πλοίων, λεωφορείων, τρένων κλπ) λόγω αποκλεισμού περιοχών εξ’ αιτίας απεργιών, τρομοκρατικών ενεργειών κλπ.

Το RoundTravel διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει οποιοδήποτε ταξίδι, εάν υπάρξουν λόγοι που το επιβάλλουν, λόγοι ασφαλείας και για λόγους που κρίνεται σκόπιμο. Αν τελικώς το ταξίδι ακυρωθεί, ο πελάτης έχει τις ακόλουθες εναλλακτικές λύσεις, χωρίς καμία άλλη υποχρέωση αποζημίωσης από το Γραφείο.

Α. Ένα άλλο ταξίδι με την επιφύλαξη ότι στην περίπτωση που θα ισχύει ακριβότερη τιμή πώλησης, η όποια διαφορά επιβαρύνει τον πελάτη.

Β. Πλήρη επιστροφή των χρημάτων που καταβλήθηκαν από τον πελάτη.

Τυχόν τραυματισμοί η κακουχίες λόγω πολέμου, πραξικοπημάτων, τρομοκρατικών ενεργειών, αεροπειρατειών, σεισμών, καιρικών συνθηκών, πυρκαγιών, επιδημιών, το RoundTravel δεν φέρει ευθύνη για αποκατάσταση τυχόν ζημίας που προκλήθηκε από τους παραπάνω λόγους. Θα εξαντλήσει κάθε ενδεχόμενο για την αμέριστη συμπαράσταση και φροντίδα χωρίς να έχει την υποχρέωση κάλυψης των σχετικών εκτάκτων δαπανών, οι οποίες θα πρέπει να καλυφθούν από τους ίδιους τους πελάτες.

Πριν  αλλά και κατά την διάρκεια του ταξιδιού ο Διοργανωτής έχει το δικαίωμα να επιφέρει ουσιαστικές τροποποιήσεις αν πρόκειται να αντιμετωπιστεί κάποιο έκτακτο γεγονός ή ανωτέρα βία (καιρικές συνθήκες, κήρυξη ή απειλή πολέμου, επαναστάσεις, πολιτικές αναταράξεις, απεργίες, ασθένειες, ατυχήματα, εξτρεμιστικές ενέργειες, τεχνικά κωλύματα εναέριας κυκλοφορίας, απαγορευτικά απόπλου πλοίων, τυχόν βλάβες, μπλόκα δρόμων). Σ’ αυτές τι περιπτώσεις όλα τα έκτακτα έξοδα για την χρησιμοποίηση άλλου μέσου επιβαρύνουν τους ταξιδιώτες. Σε περίπτωση που για τους παραπάνω λόγους διακοπεί το ταξίδι στην εξέλιξή του, δεν γίνεται καμία επιστροφή χρημάτων και δεν υπάρχει καμία άλλη υποχρέωση αποζημίωσης από το γραφείο μας.

Είναι δυνατόν κατά την διάρκεια του ταξιδιού να υπάρξουν παράπονα, παραλείψεις ή προβλήματα. Ο ταξιδιώτης έχει την υποχρέωση να ενημερώσει το γραφείο μας, γραπτώς μέσω e-mail, ώστε να επιλυθεί το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό κατά τον καλύτερο τρόπο. Η παράλειψη ειδοποίησης και η διατύπωση παραπόνων εκ των υστέρων είναι πρακτική που δεν επιτρέπεται από την σχετική νομοθεσία. Τυχόν παράπονα που δεν ικανοποιήθηκαν κατά την διάρκεια του ταξιδιού πρέπει να διατυπωθούν εγγράφως προς το γραφείο μέσα σε 7 ημέρες από την ημερομηνία επιστροφής της εκδρομής. Η υποβολή παραπόνων και απόψεων πέραν του προαναφερόμενου χρονικού ορίου δεν είναι αποδεκτή σύμφωνα με την σχετική νομοθεσία. Η προαναφερόμενη σχετική νομοθεσία είναι Ελληνική και αρμόδια Δικαστήρια καθορίζονται τα Δικαστήρια της Έδρας του γραφείου μας στο Ηράκλειο.

Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει η να τροποποιήσει το προκαθορισμένο πρόγραμμα της εκδρομής, όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση. Αυτό γίνεται για την καλύτερη διεκπεραίωση του προγράμματος της εκδρομής προς διευκόλυνση του ταξιδιώτη.

Επειδή η εκδρομή σας είναι οδική, λόγω κακοκαιρίας ή λόγω άλλων απρόβλεπτων συνθηκών, υπάρχει η πιθανότητα να μην προλάβετε το πλοίο για την επιστροφή σας στην επαρχία. Σε αυτήν την περίπτωση το γραφείο δεν φέρει καμία ευθύνη.

Δίκλινο 24-27/2/23 229€
Επιβάρυνση μονόκλινου δωματίου+75€
3ο άτομο εως 12 ετών198€
3ο άτομο ενήλικας219€

Εγγραφείτε στο Newsletter μας