Top
 

Ρήνος-Μελανάς Δρύμος

ΜΑΝΧΑΙΜ - ΛΙΜΝΗ ΚΩΣΤΑΝΤΖΑΣ - ΛΙΝΤΑΟΥ - ΤΙΤΙΖΕΕ – ΡΗΝΟΣ - ΚΟΜΠΛΕΝΤΖ - ΧΑΙΔΕΛΒΕΡΓΗ - ΡΟΤΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΠΑΤΕΝ ΜΠΑΤΕΝ - ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ – ΚΟΛΜΑΡ
Ρήνος-Μελανάς Δρύμος
745€ κατ'άτομο
ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ!!
ΦΡΑΓΚΟΝΙΑ – ΑΛΣΑΤΙΑ – ΡΗΝΑΝΙΑ
ΑΝΑΧΩΡΗΣEIΣ: 2/7/22, 15/7/22, 30/7/22, 15/8/22, 24/8/22, 17/9/22, 22/10/22

Ρήνος-Μελανάς Δρύμος

Η Γερμανία μπορεί να είναι γνωστή για το περίφημο Oktoberfest και την ιστορία του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου, αλλά ταυτόχρονα είναι η χώρα με τα πιο γραφικά και όμορφα τοπία, τα παραμυθένια κάστρα και τις σημαντικές ιστορικές τοποθεσίες.

Ρήνος

Ο Μέσος Ρήνος ρέει μέσα από ένα γεωλογικό σχηματισμό που ονομάζεται Φαράγγι του Ρήνου και εκτείνεται μεταξύ των πόλεων Bingen και Βόννης, στη Γερμανία. Αυτή η περιοχή σχηματίζει ένα εντυπωσιακό τοπίο κατάσπαρτο με περίπου 40 μεσαιωνικά κάστρα, γραφικά χωριά και αμπελώνες. Το πιο διάσημο φυσικό αξιοθέατο της περιοχής είναι το Lorelei, ένας μεγάλος γεωλογικός σχηματισμός στο βαθύτερο και πιο στενό τμήμα του φαραγγιού, που ήταν η αιτία για πολλά ναυτικά ατυχήματα πριν από τον 19ο αιώνα. Ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσετε τον ρομαντικό Ρήνο είναι με μια κρουαζιέρα με ποταμόπλοιο.

 

ΡΗΝΟΣ ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ 9 ΗΜΕΡΕΣ

ΣΤΡΑΝΣΒΟΥΡΓΟ

Το Στρασβούργο είναι η πρωτεύουσα και κυριότερη πόλη του νομού Κάτω Ρήνου και της περιφέρειας το Γκραντ Εστ στη βορειοανατολική Γαλλία και βρίσκεται στη δυτική πλευρά του Ρήνου. Είναι μία πόλη που διατηρεί το ιστορικό της κέντρο και για το λόγο αυτό είναι και ιδιαίτερα γραφική.

Το Στρασβούργο (γαλλικάStrasbourg – απόδοση σε ΔΦΑ: ​[stʁaz.buʁ], αλσατικάStrossburiγερμανικάStraßburg) είναι η πρωτεύουσα και κυριότερη πόλη του νομού Κάτω Ρήνου (Bas-Rhin) και της περιφέρειας το Γκραντ Εστ στη βορειοανατολική Γαλλία και βρίσκεται στη δυτική πλευρά του Ρήνου. Είναι μία πόλη που διατηρεί το ιστορικό της κέντρο και για το λόγο αυτό είναι και ιδιαίτερα γραφική. Ο τοπικός πληθυσμός (Αλλεμάνοι) αποτελεί ένα μείγμα γαλλικών και γερμανικών στοιχείων, ενώ η πόλη θεωρείται γέφυρα της ενότητας μεταξύ της σύγχρονης Γαλλίας και Γερμανίας. Δύο γέφυρες συνδέουν το Στρασβούργο με τη γερμανική κωμόπολη Κελ (Kehl), δηλαδή τη Γαλλία με τη Γερμανία. Μέχρι το 1918 η πόλη ανήκε στη Γερμανία, καθώς είχε προσαρτηθεί από τη Γαλλία το 1871.

  • Προορισμός
  • Αναχωρήσεις
    ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ!!
  • Ημερομηνίες Αναχώρησης
    9 ημέρες : Αναχωρήσεις : ΑΝΑΧΩΡΗΣEIΣ: 2/7/22, 15/7/22, 30/7/22, 15/8/22, 24/8/22, 17/9/22, 22/10/22

Περιλαμβάνονται

Εκδρομές περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*.
Ημιδιατροφή στα ξενοδοχεία, εκτός της 2ΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ( 6 πρωινά & 5 δείπνα ).
Εισιτήρια πλοίων σε 4ΚΛΙΙΝΕΣ καμπίνες με W.C. ( ΑΒ4 ).
Aρχηγός - Συνοδός.
Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.
Φ.Π.Α.
1
1Η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΠΑΤΡΑ
Αναχώρηση   για το λιμάνι της Πάτρας με ενδιάμεση στάση. Τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για ΑΝΚΟΝΑ. Διανυκτέρευση εν πλώ.
2
2Η ΗΜΕΡΑ: ΑΝΚΟΝΑ - TΙΡΟΛΟ
Άφιξη στο λιμάνι της Ανκόνα και άμεση αναχώρηση για το ΤΥΡΟΛΟ. Περνώντας από τις περιοχές Μάρκε, Αιμίλια Ρομάνια και διασχίζοντας της Άλπεις της Βόρειας Ιταλίας, θα καταλήξουμε στην ευρύτερη περιοχή  του ΙΝΝΣΜΠΡΟΥΚ, της πρωτεύουσας του Τιρόλο,   για  διανυκτέρευση.
3
3Η ΗΜΕΡΑ: ΙΝΝΣΜΠΡΟΥΚ - ΖΑΝΚΤ ΑΝΤΟΝ - ΛΙΜΝΗ ΚΩΣΤΑΝΤΖΑΣ - ΛΙΝΤΑΟΥ - ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ - ΤΙΤΙΖΕΕ - ΜΑΝΧΑΙΜ
Μετά το πρωινό θα  έχουμε  σύντομη  γνωριμία  με  την  πόλη  του  ποταμού  ΙΝΝ, πριν αναχωρήσουμε για τις μαγευτικές περιοχές του ΤΥΡΟΛΟ και του ΦΟΡΑΛΜΠΕΡΓΚ,  όπου   μέσω του τούνελ ΖΑΝΚΤ ΑΝΤΟΝ θα συνεχίσουμε για την ΛΙΜΝΗ ΤΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΖΑΣ. Άφιξη στο παραλίμνιο ΛΙΝΤΑΟΥ για να γνωρίσουμε το γραφικό λιμάνι με το Λιοντάρι και τον Φάρο. Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους, απολαμβάνοντας τον καφέ μας με θέα την λίμνη. Επόμενος μας σταθμός το ΤΙΤΙΖΕ, στην καρδιά του Μέλανα Δρυμού (Μαύρο Δάσος). Προαιρετική βόλτα με πλοιάριο στη μικρή λίμνη και ελεύθερος χρόνος για  περιπάτους και  αγορές αναμνηστικών. Το  βράδυ μέσω ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ – ΚΑΡΛΖΡΟΥΗΣ,  θα  καταλήξουμε  στο ξενοδοχείο μας στο ΜΑΝΧΑΙΜ, πόλη στην συμβολή των ποταμών Ρήνου και Νέκαρ. Δείπνο, διανυκτέρευση.
4
4Η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΝΧΑΙΜ - ΒΑΥΑΡΙΑ - ΡΟΤΤΕΝΜΟΥΡΓΚ - ΦΡΑΓΚΟΝΙΑ.
Μια  ακόμη  συναρπαστική  ημέρα  ξεκινά, με την  εκδρομή μας στο Μεσαιωνικό ΡΟΤΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ, στο κρατίδιο της Βαυαρίας στην περιοχής   της  Φραγκονίας.  Εδώ θα έχουμε  την  ευκαιρία να δούμε τα Μεσαιωνικά τείχη, την εκκλησία του Νοσοκομείου, το Δημαρχείο, την αίθουσα που στέγαζε το Δημοτικό Συμβούλιο, τον Καθεδρικό ναό του Αγ. Ιακώβου καθώς και την έκθεση Χριστουγεννιάτικων στολιδιών και το Μουσείο. Χρόνος ελεύθερος, επιστροφή στο ΜΑΝΧΑΙΜ, δείπνο, χρόνος  ελεύθερος, διανυκτέρευση.  
5
5Η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΝΧΑΙΜ - ΜΠΙΝΓΚΕΝ - ΠΟΤΑΜΟΣ ΡΗΝΟΣ - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ- ΚΟΜΠΛΕΝΤΖ.
Αναχώρηση για την περιοχή του  Ρήνου, μια από τις  όμορφες της Γερμανίας, πλάι στον  ποταμό  με  τα  επιβλητικά  κάστρα, τους  αμπελώνες  και  τα  γραφικά  χωριουδάκια.  Άφιξη στο ΖΑΝΚΤ  ΓΚΟΡ με  τον  επιβλητικό  βράχο  Λόρελαι. Προαιρετική κρουαζιέρα με  ποταμόπλοιο, άφιξη  στην  πόλη   ΚΟΜΠΛΕΝΤΖ στην συμβολή των ποταμών Ρήνου και Νέκαρ,  για  να δούμε το επιβλητικό μνημείο του Βίλχεμ Κάιζερ, σύμβολο της Γερμανικής Ενότητας . Επιστροφή στο Μάνχαιμ, χρόνος  ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.
6
6Η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΝΧΑΙΜ - ΧΑΙΔΕΛΒΕΡΓΗ.
Πρωινή  επίσκεψη  στην ΧΑΙΔΕΛΒΕΡΓΗ,  από τις λίγες πόλεις που γλύτωσαν από τους βομβαρδισμούς του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Πλάι στον ποταμό Νέκαρ με το κάστρο, την παλιά έδρα των Παλατίνων, με τα επιβλητικά κωδωνοστάσια των εκκλησιών και τις στέγες των σπιτιών της πόλης στην περιοχή των καλλιτεχνών. Θα  γνωρίσουμε το ιστορικό κέντρο με τον Καθεδρικό ναό, το Δημαρχείο αλλά και το παλαιότερο Πανεπιστήμιο της Γερμανίας. Επιστροφή το μεσημέρι στο ΜΑΝΧΑΙΜ και γνωριμία με το κέντρο της πόλης. Θα δούμε το ΒΑΣΣΕΡ ΤΟΥΡΜ, σύμβολο της πόλης και το λιμάνι του Ρήνου, ένα από τα μεγαλύτερα ποτάμια λιμάνια της χώρας. Χρόνος ελεύθερος στα πολυκαταστήματα της πόλης. Δείπνο, διανυκτέρευση.
7
7Η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΝΧΑΙΜ – ΜΠΑΤΕΝ ΜΠΑΤΕΝ - ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ - ΚΟΛΜΑΡ - ΜΙΛΑΝΟ.
Αναχώρηση  για  το  Μπάντεν Μπάντεν, την κωμόπολη στο ομοσπονδιακό κράτος της Βάδης-Βυρτεμβέργης, στην Γερμανία. Βρίσκεται στις δυτικές πλαγιές του Μέλαινος Δρυμού, στις όχθες του ποταμού Όου, κοντά στην Καρλσρούη.  Eίναι από τις πιο γραφικές λουτροπόλεις της Γερμανίας, επίσης προσφέρει και πολλές ευκαιρίες για ενασχόληση με αθλητικές δραστηριότητες. Οι πηγές του Μπάντεν-Μπάντεν είναι γνωστές για πάνω από 2.000 χρόνια και οι σχετικές εγκαταστάσεις σήμερα θυμίζουν έντονα ρωμαϊκά λουτρά του 3ου αιώνα μ.Χ.  Επόμενος  σταθμός  η περιοχή της Αλσατίας και η  πόλη  του ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟΥ. Μικρή στάση  για  περιπάτους  στην παλιά πόλη με τον επιβλητικό Καθεδρικό ναό ΝΟΤΡ ΝΤΑΜ  και  συνεχίζουμε για  ΚΟΛΜΑΡ,  μια  πολύ  όμορφη  πόλη, με  χρωματιστά  κτίρια,  που  βρίσκεται   στο  ‘’δρόμο  του  κρασιού .   Η  διαδρομή  μας  συνεχίζεται και  μας  οδηγεί στο ξενοδοχείο μας στην ευρύτερη  περιοχή του ΜΙΛΑΝΟΥ,  για  δείπνο  και διανυκτέρευση.
8
8Η ΗΜΕΡΑ: ΜΙΛΑΝΟ - ΑΝΚΟΝΑ.
Νωρίς  το  πρωί  μέσω ΜΠΟΛΟΝΙΑΣ φθάνουμε στο λιμάνι της ΑΝΚΟΝΑ. Τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για Πάτρα. Διανυκτέρευση εν πλώ.
9
9Η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΤΡΑ - ΑΘΗΝΑ.
Άφιξη στο λιμάνι της Πάτρας και αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεση στάση.   Υ.Γ. ΕΙΝΑΙ  ΔΥΝΑΤΟΝ   Η  ΔΙΑΝ/ΣΗ  ΤΗΣ  2ΗΣ  ΗΜΕΡΑΣ  ΘΑ  ΓΙΝΕΙ  ΚΑΙ  ΣΤΗΝ  ΠΕΡΙΟΧΗ  ΤΗΣ  ΒΕΡΟΝΑΣ.

Περιλαμβάνονται

Εκδρομές περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*.
Ημιδιατροφή στα ξενοδοχεία, εκτός της 2ΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ( 6 πρωινά & 5 δείπνα ).
Εισιτήρια πλοίων σε 4ΚΛΙΙΝΕΣ καμπίνες με W.C. ( ΑΒ4 ).
Aρχηγός - Συνοδός.
Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.
Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται

Είσοδοι σε Μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους. Ποτά στα προσφερόμενα δείπνα. Ότι αναφέρεται ως προτεινόμενο η προαιρετικό και ότι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα και τις παροχές του. Φόροι ξενοδοχείων και Check point ( 35 € ανά άτομο ).

Σημειώσεις

 

=====================================================================

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ  ΕΙΝΑΙ  ΕΦΙΚΤΗ  Η  ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ  ΤΗΣ  ΚΑΜΠΙΝΑΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ  ΟΙ ΠΙΟ  ΚΑΤΩ  ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ:

ΤΙΜΕΣ  ΑΝΑ  ΑΤΟΜΟ  ΜΕ  ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ /  ΕΛΛΑΔΑ  –  ΙΤΑΛΙΑ –  ΕΛΛΑΔΑ

ΑΒ2 /  2ΚΛΙΝΗ  ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ         65 €  //   Α2  /    2ΚΛΙΝΗ  ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ        85 €

ΑΒ3  / 3ΚΛΙΝΗ  ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ         45 €  //   Α3  /    3ΚΛΙΝΗ  ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ        65 €

Α4 /     4ΚΛΙΝΗ  ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ        35 €  

=====================================================================

 

 

 

 

 

 

Τιμές
Τιμή σε Δίκλινο Δωμάτιο745€
Τρίτο Άτομο έως 12 ετών σε 3κλινο670€
Επιβαρυνση μονόκλινου270€

Εγγραφείτε στο Newsletter μας