Top
 

Θεσσαλονίκη-Χαλκιδική Οδικώς

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ // ΜΠΟΥΡΑΝΙ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ
Θεσσαλονίκη-Χαλκιδική Οδικώς
195€ κατ'άτομο
ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ!!
ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ // ΜΠΟΥΡΑΝΙ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ
3ΗΜΕΡΗ // 25 ΕΩΣ 27/2/23

Θεσσαλονίκη-Χαλκιδική Οδικώς

Η Θεσσαλονίκη είναι συναρπαστική και ζωντανή, όπως καμία άλλη πόλη στη Μεσόγειο. Ενα χωνευτήρι πολιτισμών που αναμειγνύονται και δημιουργούν μια, αυθεντική κοσμοπολίτικη μητρόπολη.

Θεσσαλονίκη: πολιτισμός και πολυπολιτισμικότητα.
Γνωρίστε το πλήθος των πολιτισμών που συνυπήρξαν για αιώνες στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Περιηγηθείτε στο Γαλεριανό Συγκρότημα, επισκεφθείτε το Εβραϊκό Μουσείο.    Σ ‘ένα κομψό , διατηρητέο κτήριο του 1904 και το σπίτι–μουσείο του Κεμάλ Ατατούρκ.

Περπατήστε στα πλακόστρωτα Λαδάδικα, ένα εξαιρετικό παράδειγμα ανάπλασης παλιών κτισμάτων που αξίζει να δείτε.

Στην παραλία, σε μια μοναδική βόλτα με εμβληματικά κτήρια, θα βρείτε τις Αποθήκες του λιμανιού . Που στεγάζουν το Μουσείο Φωτογραφίας, το Μουσείο Κινηματογράφου και το Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης,

Ο Λευκός Πύργος, το εμβληματικό μνημείο της Θεσσαλονίκης, που υψώνεται στην παραλία. φιλοξενεί στο εσωτερικό του έκθεση για την ιστορία της πόλης, σε multimedia περιβάλλον.

Περπατήστε στο πιο αυθεντικό παλιό κομμάτι της Θεσσαλονίκης, τα στενά σοκάκια της Άνω Πόλης.

Εκεί θα θαυμάσετε τα αξιοθέατά της, που σε αυτό της το κομμάτι είναι κυρίως κάστρα και θρησκευτικά μνημεία. Τον Πύργο Τριγωνίου, με την απίθανη θέα και το υποβλητικό Επταπύργιο (Γεντί Κουλέ).Τα οθωμανικά μνημεία, τη Μονή Βλατάδων και βυζαντινές εκκλησίες.

Εξαιρετικό για επίσκεψη είναι επίσης το Αρχαιολογικό Μουσείο και το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού.

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου και τα Δημήτρια προσελκύουν κάθε χρόνο. Χιλιάδες επισκέπτες και τοποθετούν τη Θεσσαλονίκη στο επίκεντρο του σύγχρονου πολιτισμού και της τέχνης.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 3 ΜΕΡΕΣ

 • Προορισμός
 • Αναχωρήσεις
  ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ!!
 • Ώρες αναχώρησης
  Αναχώρηση στις 08:00
 • Ώρα επιστροφής
  άφιξη το βράδυ
 • Ημερομηνίες Αναχώρησης
  3ΗΜΕΡΗ // 25 ΕΩΣ 27/2/23

Περιλαμβάνονται

Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
Διαμονή, (2) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* της Θεσσαλονίκης.
Δύο πρωινά & δύο δείπνα ( το ένα εορταστικό με μουσική).
Αρχηγός – συνοδός .
Φ.Π.Α.
Φόρος διαμονής.
1
1Η ΗΜΕΡΑ:
Αναχώρηση στις 08:00  από ΑΘΗΝΑ, περιοχή  Αγ. Κωνσταντίνου στάση, ακολούθως μέσω ΛΑΡΙΣΑΣ, φθάνουμε  στον  παραδοσιακό  οικισμό  του  Παλαιού  Παντελεήμονα, με  τα  πέτρινα  σπιτάκια  και  τη  μοναδική  θέα,  στον  Όλυμπο  και  το  Θερμαϊκό. Γεύμα  προαιρετικά και συνεχίζουμε  για  την  όμορφη  Θεσσαλονίκη. Τακτοποίηση  στο  ξενοδοχείο,  χρόνος  ελεύθερος,  δείπνο,  διανυκτέρευση.
2
2Η ΗΜΕΡΑ:
Πρωινό και μια  πολύ  ενδιαφέρουσα  μέρα ξεκινά. Σύντομη  περιήγηση  στην  πόλη  της  Θεσσαλονίκης,  επίσκεψη -  προσκύνημα  στον  πολιούχο  της  πόλης ΑΓΙΟ  ΔΗΜΗΤΡΙΟ και αναχώρηση  για  την  πρωτεύουσα  της  Χαλκιδικής,  τον  ΠΟΛΥΓΥΡΟ. Παρακολούθηση  των εκδηλώσεων του τοπικού καρναβαλιού, γεύμα  προαιρετικά.  Επιστροφή  το  απόγευμα  στην εορταστική  αποκριάτικη  ατμόσφαιρα  της   πόλης,  χρόνος  ελεύθερος  για   περιπάτους,  στο  πάρκο  του  ΛΕΥΚΟΥ  ΠΥΡΓΟΥ,  δείπνο,   διανυκτέρευση.
3
3Η ΗΜΕΡΑ:
Πρωινό και  αναχώρηση για  ΤΥΡΝΑΒΟ, για  να παρακολουθήσουμε  το  παραδοσιακό  σατυρικό  έθιμο ΜΠΟΥΡΑΝΙ. Παραμονή,  επίσκεψη,  γεύμα  προαιρετικά  και  αναχώρηση για  Αθήνα  με  ενδιάμεση  στάση   στη  διαδρομή,  άφιξη  το  βράδυ.

Περιλαμβάνονται

Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
Διαμονή, (2) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* της Θεσσαλονίκης.
Δύο πρωινά & δύο δείπνα ( το ένα εορταστικό με μουσική).
Αρχηγός – συνοδός .
Φ.Π.Α.
Φόρος διαμονής.

Σημειώσεις

Με την συμμετοχή σας στο ταξίδι αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναφέρονται στην ιστοσελίδα μας.

 ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ – ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Το RoundTravel δεν διαθέτει δικά του αεροπλάνα, πλοία, ξενοδοχεία, λεωφορεία για να θεωρείται υπεύθυνο για την σωστή ή μη λειτουργία τους. Ο ρόλος του είναι καθαρά διαμεσολαβητικός γι’ αυτό και οι ευθύνες του περιορίζονται μόνο σε περιπτώσεις παραλείψεων και οργανωτικών αδυναμιών που οφείλονται σε υπαιτιότητα του. Τέλος καταβάλει κάθε προσπάθεια για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πελατών του και έχει την υποχρέωση να συντονίσει και να εκτελέσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα ταξίδια που διαθέτει στους πελάτες του. Δεν ευθύνεται όμως για έκτακτες καταστάσεις όπως ακυρώσεις, καθυστερήσεις ή αλλαγές δρομολογίων των διαφόρων μεταφορικών μέσων (αεροπλάνων, πλοίων, λεωφορείων, τρένων κλπ) λόγω αποκλεισμού περιοχών εξ’ αιτίας απεργιών, τρομοκρατικών ενεργειών κλπ.

Το RoundTravel διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει οποιοδήποτε ταξίδι, εάν υπάρξουν λόγοι που το επιβάλλουν, λόγοι ασφαλείας και για λόγους που κρίνεται σκόπιμο. Αν τελικώς το ταξίδι ακυρωθεί, ο πελάτης έχει τις ακόλουθες εναλλακτικές λύσεις, χωρίς καμία άλλη υποχρέωση αποζημίωσης από το Γραφείο.

Α. Ένα άλλο ταξίδι με την επιφύλαξη ότι στην περίπτωση που θα ισχύει ακριβότερη τιμή πώλησης, η όποια διαφορά επιβαρύνει τον πελάτη.

Β. Πλήρη επιστροφή των χρημάτων που καταβλήθηκαν από τον πελάτη.

Τυχόν τραυματισμοί η κακουχίες λόγω πολέμου, πραξικοπημάτων, τρομοκρατικών ενεργειών, αεροπειρατειών, σεισμών, καιρικών συνθηκών, πυρκαγιών, επιδημιών, το RoundTravel δεν φέρει ευθύνη για αποκατάσταση τυχόν ζημίας που προκλήθηκε από τους παραπάνω λόγους. Θα εξαντλήσει κάθε ενδεχόμενο για την αμέριστη συμπαράσταση και φροντίδα χωρίς να έχει την υποχρέωση κάλυψης των σχετικών εκτάκτων δαπανών, οι οποίες θα πρέπει να καλυφθούν από τους ίδιους τους πελάτες.

Πριν  αλλά και κατά την διάρκεια του ταξιδιού ο Διοργανωτής έχει το δικαίωμα να επιφέρει ουσιαστικές τροποποιήσεις αν πρόκειται να αντιμετωπιστεί κάποιο έκτακτο γεγονός ή ανωτέρα βία (καιρικές συνθήκες, κήρυξη ή απειλή πολέμου, επαναστάσεις, πολιτικές αναταράξεις, απεργίες, ασθένειες, ατυχήματα, εξτρεμιστικές ενέργειες, τεχνικά κωλύματα εναέριας κυκλοφορίας, απαγορευτικά απόπλου πλοίων, τυχόν βλάβες, μπλόκα δρόμων). Σ’ αυτές τι περιπτώσεις όλα τα έκτακτα έξοδα για την χρησιμοποίηση άλλου μέσου επιβαρύνουν τους ταξιδιώτες. Σε περίπτωση που για τους παραπάνω λόγους διακοπεί το ταξίδι στην εξέλιξή του, δεν γίνεται καμία επιστροφή χρημάτων και δεν υπάρχει καμία άλλη υποχρέωση αποζημίωσης από το γραφείο μας.

Είναι δυνατόν κατά την διάρκεια του ταξιδιού να υπάρξουν παράπονα, παραλείψεις ή προβλήματα. Ο ταξιδιώτης έχει την υποχρέωση να ενημερώσει το γραφείο μας, γραπτώς μέσω e-mail, ώστε να επιλυθεί το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό κατά τον καλύτερο τρόπο. Η παράλειψη ειδοποίησης και η διατύπωση παραπόνων εκ των υστέρων είναι πρακτική που δεν επιτρέπεται από την σχετική νομοθεσία. Τυχόν παράπονα που δεν ικανοποιήθηκαν κατά την διάρκεια του ταξιδιού πρέπει να διατυπωθούν εγγράφως προς το γραφείο μέσα σε 7 ημέρες από την ημερομηνία επιστροφής της εκδρομής. Η υποβολή παραπόνων και απόψεων πέραν του προαναφερόμενου χρονικού ορίου δεν είναι αποδεκτή σύμφωνα με την σχετική νομοθεσία. Η προαναφερόμενη σχετική νομοθεσία είναι Ελληνική και αρμόδια Δικαστήρια καθορίζονται τα Δικαστήρια της Έδρας του γραφείου μας στο Ηράκλειο.

Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει η να τροποποιήσει το προκαθορισμένο πρόγραμμα της εκδρομής, όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση. Αυτό γίνεται για την καλύτερη διεκπεραίωση του προγράμματος της εκδρομής προς διευκόλυνση του ταξιδιώτη.

Επειδή η εκδρομή σας είναι οδική, λόγω κακοκαιρίας ή λόγω άλλων απρόβλεπτων συνθηκών, υπάρχει η πιθανότητα να μην προλάβετε το πλοίο για την επιστροφή σας στην επαρχία. Σε αυτήν την περίπτωση το γραφείο δεν φέρει καμία ευθύνη.

 

ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ:
ΣΕ 2ΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ 195€
ΤΡΙΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ ΣΕ 3ΚΛΙΝΟ 155€
ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ 80€

Εγγραφείτε στο Newsletter μας