Top
 

Θράκη – Ξανθιώτικο καρναβάλι

Ελάτε να περάσουμε καλά!
Θράκη – Ξανθιώτικο καρναβάλι
238€ κατ'άτομο
ΘΡΑΚΗ - ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ
KOMOTHNH - ΔΑΔΙΑ - ΣΟΥΦΛΙ - ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ
ΣΜΙΝΘΗ - ΕΧΙΝΟΣ - ΞΑΝΘΗ - ΚΑΒΑΛΑ - ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ
4 ΗΜΕΡΕΣ // 24 ΕΩΣ 27/2/23

Θράκη – Ξανθιώτικο καρναβάλι
Γνήσιοι άνθρωποι, έντονες γεύσεις, άγρια ομορφιά, επιρροές Δύσης και Ανατολής. Η Θράκη σάς προκαλεί να ανακαλύψετε τα πολυπολιτισμικά μυστικά της.
Χαμηλών τόνων αλλά με στοιχεία που γοητεύουν και τον πλέον απαιτητικό ταξιδιώτη,
η Θράκη είναι σίγουρα ο προορισμός των μεγάλων εκπλήξεων.
Με «έδρα» της το βορειοανατολικό τμήμα της Ελλάδας,
και κύριες πόλεις της την Ξάνθη, την Κομοτηνή, την Αλεξανδρούπολη, την Ορεστιάδα, το Διδυμότειχο είναι έτοιμη να σας μαγέψει:
Εδώ συναντιούνται δύο ήπειροι, ακόμη περισσότεροι πολιτισμοί και μοναδικά οικοσυστήματα.

ΘΡΑΚΗ & ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 4 ΜΕΡΕΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2023

 • Προορισμός
 • Αναχωρήσεις
  Απο ομόνοια
 • Ώρες αναχώρησης
  07:15
 • Ώρα επιστροφής
  Βράδυ
 • Ημερομηνίες Αναχώρησης
  4 ΗΜΕΡΕΣ // 24 ΕΩΣ 27/2/23

Περιλαμβάνονται

Εκδρομές– περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
Διαμονή, 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΑNATOLIA της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ.
Τρία πρωινά σε μπουφέ.
Τρία δείπνα (το ένα εορταστικό ).
Σαρακοστιανό γεύμα σε μπουφέ την Καθαρά Δευτέρα.
Αρχηγός – συνοδός.
Φ.Π.Α.
Φόρος διαμονής.
1
1Η ΗΜΕΡΑ
Αναχώρηση 07:15  από ΑΘΗΝΑ, πορεία με τελικό προορισμό την πόλη της  ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, με μικρές  στάσεις στην περιοχή του  Αγίου  Κωνσταντίνου, της  Λάρισας και  της  Μουσθένης, ενώ  μια  ευχάριστη  παράκαμψη  από  τη  ΛΙΜΝΗ  ΒΙΣΩΝΙΔΑ  και  τη  λιμνοθάλασσα  του  ΠΟΡΤΟ  ΛΑΓΟΣ,  με  το  εκκλησάκι  του  Αγίου  Νικολάου,  δίνει ξεχωριστό  χρώμα  και  κλείνει  ευχάριστα  τη διαδρομή μας.  Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος  ελεύθερος  για  περιπάτους στην  πλατεία   της  Αγίας  ειρήνης,  σημείο  αναφοράς  της  πόλης  και  στην  πλακόστρωτη  Ερμού με  τα  παραδοσιακά  <ΤΕΚΕΝΕΤΖΙΔΙΚΑ>. Δείπνο, διανυκτέρευση.
2
2Η ΗΜΕΡΑ:
Πρωινό και επίσκεψη στο ΔΑΣΟΣ ΔΑΔΙΑΣ, τμήμα  του  οικοσυστήματος  που  εκτείνετε  από  τις  ανατολικές  απολήξεις    της  Ροδόπης  έως  το  Δέλτα  του  Έβρου  και  έχει  ανακηρυχθεί  σε  Εθνικό  πάρκο. Αφού μας γίνει η σχετική ενημέρωση  συνεχίζουμε την  περιήγηση  μας  στον  ακριτικό  νομό  με  επίσκεψη  στο  ΣΟΥΦΛΙ  με  την πλούσια  πολιτιστική  παράδοση. Επόμενος  σταθμός  το  ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ,  χτισμένο  στη  συμβολή  Έβρου  και  Ερυθροπόταμου, δύο  μόνο  χιλιόμετρα  από  τα  Ελληνοτουρκικά  σύνορα.. Κλείνουμε  την περιήγηση  μας,  με  επίσκεψη  στην   πρωτεύουσα  του νομού  την Αλεξανδρούπολη.  Επιστροφή  στο  ξενοδοχείο  μας  στην  ΚΟΜΟΤΗΝΗ,   δείπνο,  διανυκτέρευση.
3
3Η ΗΜΕΡΑ:
Πρωινό και μια όμορφη εκδρομή ξεκινά. Θα  επισκεφθούμε  δύο  χαρακτηριστικά  χωριά  των Πομάκων  της  Θράκης,  τη ΣΜΙΝΘΗ  και τον ΕΧΙΝΟ.  Ακολουθεί  επίσκεψη στην πόλη της Ξάνθης. Χρόνος ελεύθερος να παρακολουθήσουμε  τις  εκδηλώσεις  του  καρναβαλιού με   άρματα και μεταμφιεσμένους που διοργανώνει ο Δήμος της πόλης. Το απόγευμα επιστροφή στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ, εορταστικό  δείπνο  στο  ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.
4
4Η ΗΜΕΡΑ:
Πρωινό  και  αναχώρηση  για  ΑΘΗΝΑ,  με  ενδιάμεση  στάση  στην  πόλη  της  ΚΑΒΑΛΑΣ. Η διαδρομή μας συνεχίζεται για να φθάσουμε στην περιοχή της  ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ,  όπου  θα  έχουμε  πλούσιο  ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΝΟ  ΓΕΥΜΑ σε  μπουφέ, συνοδεία   μουσικής,  στο  ξενοδοχείο  POSEIDON  PALACE. Ακολούθως μέσω ΛΑΡΙΣΑΣ- ΛΑΜΙΑΣ με μικρή στάση σε καφέ  της  ΕΘΝΙΚΗΣ  ΟΔΟΥ, φθάνουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ

Περιλαμβάνονται

Εκδρομές– περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
Διαμονή, 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΑNATOLIA της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ.
Τρία πρωινά σε μπουφέ.
Τρία δείπνα (το ένα εορταστικό ).
Σαρακοστιανό γεύμα σε μπουφέ την Καθαρά Δευτέρα.
Αρχηγός – συνοδός.
Φ.Π.Α.
Φόρος διαμονής.

Σημειώσεις

Με την συμμετοχή σας στο ταξίδι αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναφέρονται στην ιστοσελίδα μας.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ – ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Το RoundTravel δεν διαθέτει δικά του αεροπλάνα, πλοία, ξενοδοχεία, λεωφορεία για να θεωρείται υπεύθυνο για την σωστή ή μη λειτουργία τους. Ο ρόλος του είναι καθαρά διαμεσολαβητικός γι’ αυτό και οι ευθύνες του περιορίζονται μόνο σε περιπτώσεις παραλείψεων και οργανωτικών αδυναμιών που οφείλονται σε υπαιτιότητα του. Τέλος καταβάλει κάθε προσπάθεια για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πελατών του και έχει την υποχρέωση να συντονίσει και να εκτελέσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα ταξίδια που διαθέτει στους πελάτες του. Δεν ευθύνεται όμως για έκτακτες καταστάσεις όπως ακυρώσεις, καθυστερήσεις ή αλλαγές δρομολογίων των διαφόρων μεταφορικών μέσων (αεροπλάνων, πλοίων, λεωφορείων, τρένων κλπ) λόγω αποκλεισμού περιοχών εξ’ αιτίας απεργιών, τρομοκρατικών ενεργειών κλπ.

Το RoundTravel διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει οποιοδήποτε ταξίδι, εάν υπάρξουν λόγοι που το επιβάλλουν, λόγοι ασφαλείας και για λόγους που κρίνεται σκόπιμο. Αν τελικώς το ταξίδι ακυρωθεί, ο πελάτης έχει τις ακόλουθες εναλλακτικές λύσεις, χωρίς καμία άλλη υποχρέωση αποζημίωσης από το Γραφείο.

Α. Ένα άλλο ταξίδι με την επιφύλαξη ότι στην περίπτωση που θα ισχύει ακριβότερη τιμή πώλησης, η όποια διαφορά επιβαρύνει τον πελάτη.

Β. Πλήρη επιστροφή των χρημάτων που καταβλήθηκαν από τον πελάτη.

Τυχόν τραυματισμοί η κακουχίες λόγω πολέμου, πραξικοπημάτων, τρομοκρατικών ενεργειών, αεροπειρατειών, σεισμών, καιρικών συνθηκών, πυρκαγιών, επιδημιών, το RoundTravel δεν φέρει ευθύνη για αποκατάσταση τυχόν ζημίας που προκλήθηκε από τους παραπάνω λόγους. Θα εξαντλήσει κάθε ενδεχόμενο για την αμέριστη συμπαράσταση και φροντίδα χωρίς να έχει την υποχρέωση κάλυψης των σχετικών εκτάκτων δαπανών, οι οποίες θα πρέπει να καλυφθούν από τους ίδιους τους πελάτες.

Πριν  αλλά και κατά την διάρκεια του ταξιδιού ο Διοργανωτής έχει το δικαίωμα να επιφέρει ουσιαστικές τροποποιήσεις αν πρόκειται να αντιμετωπιστεί κάποιο έκτακτο γεγονός ή ανωτέρα βία (καιρικές συνθήκες, κήρυξη ή απειλή πολέμου, επαναστάσεις, πολιτικές αναταράξεις, απεργίες, ασθένειες, ατυχήματα, εξτρεμιστικές ενέργειες, τεχνικά κωλύματα εναέριας κυκλοφορίας, απαγορευτικά απόπλου πλοίων, τυχόν βλάβες, μπλόκα δρόμων). Σ’ αυτές τι περιπτώσεις όλα τα έκτακτα έξοδα για την χρησιμοποίηση άλλου μέσου επιβαρύνουν τους ταξιδιώτες. Σε περίπτωση που για τους παραπάνω λόγους διακοπεί το ταξίδι στην εξέλιξή του, δεν γίνεται καμία επιστροφή χρημάτων και δεν υπάρχει καμία άλλη υποχρέωση αποζημίωσης από το γραφείο μας.

Είναι δυνατόν κατά την διάρκεια του ταξιδιού να υπάρξουν παράπονα, παραλείψεις ή προβλήματα. Ο ταξιδιώτης έχει την υποχρέωση να ενημερώσει το γραφείο μας, γραπτώς μέσω e-mail, ώστε να επιλυθεί το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό κατά τον καλύτερο τρόπο. Η παράλειψη ειδοποίησης και η διατύπωση παραπόνων εκ των υστέρων είναι πρακτική που δεν επιτρέπεται από την σχετική νομοθεσία. Τυχόν παράπονα που δεν ικανοποιήθηκαν κατά την διάρκεια του ταξιδιού πρέπει να διατυπωθούν εγγράφως προς το γραφείο μέσα σε 7 ημέρες από την ημερομηνία επιστροφής της εκδρομής. Η υποβολή παραπόνων και απόψεων πέραν του προαναφερόμενου χρονικού ορίου δεν είναι αποδεκτή σύμφωνα με την σχετική νομοθεσία. Η προαναφερόμενη σχετική νομοθεσία είναι Ελληνική και αρμόδια Δικαστήρια καθορίζονται τα Δικαστήρια της Έδρας του γραφείου μας στο Ηράκλειο.

Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει η να τροποποιήσει το προκαθορισμένο πρόγραμμα της εκδρομής, όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση. Αυτό γίνεται για την καλύτερη διεκπεραίωση του προγράμματος της εκδρομής προς διευκόλυνση του ταξιδιώτη.

Επειδή η εκδρομή σας είναι οδική, λόγω κακοκαιρίας ή λόγω άλλων απρόβλεπτων συνθηκών, υπάρχει η πιθανότητα να μην προλάβετε το πλοίο για την επιστροφή σας στην επαρχία. Σε αυτήν την περίπτωση το γραφείο δεν φέρει καμία ευθύνη.

Δίκλινο 24-27/2/23 238€
Επιβάρυνση μονόκλινου δωματίου75€
3ο άτομο εως 12 ετών208€

Εγγραφείτε στο Newsletter μας