Top
 

Βουλγαρία-Ρουμανία-Μαύρη Θάλασσα

ΣΟΦΙΑ - ΒΕΛΙΚΟ ΤΑΡΝΟΒΟ - ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ - ΣΙΝΑΙΑ - ΜΠΡΑΣΩΒ - ΚΩΣΤΑΝΤΖΑ - ΒΑΡΝΑ - ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ- ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ - ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ
Βουλγαρία-Ρουμανία-Μαύρη Θάλασσα
395€ κατ'άτομο

Η μεγαλοπρέπεια μιας παλιάς εποχής, συνδυάζεται αρμονικά με τους σύγχρονους ρυθμούς της Ρουμανικής Πρωτεύουσας.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ! ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ

 

18. ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ 7 ΗΜΕΡΕΣ

 

Πατήστε εδώ για να εκδηλώσετε ενδιαφέρον – Θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΜΑΥΡΗ ΘΆΛΑΣΣΑ

Η Μαύρη Θάλασσα ή Εύξεινος Πόντος είναι θάλασσα της νοτιοανατολικής Ευρώπης. Ορίζεται από την Ευρώπη, τη Μικρά Ασία και τον Καύκασο και τελικά συνδέεται με τον Ατλαντικό ωκεανό μέσω της Μεσογείου και του Αιγαίου Πελάγους και διάφορων πορθμών. Ο Πορθμός του Βοσπόρου τη συνδέει με τη Θάλασσα του Μαρμαρά και ο Πορθμός των Δαρδανελίων με το Αιγαίο Πέλαγος της Μεσογείου. Τα νερά αυτά χωρίζουν την Ανατολική Ευρώπη από τη Δυτική Ασία. Η Μαύρη Θάλασσα συνδέεται επίσης με τη Θάλασσα του Αζόφ από τον Πορθμό του Κερτς.

 • Προορισμός
 • Αναχωρήσεις
  ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ! ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ
 • Ώρες αναχώρησης
  6:30
 • Ώρα επιστροφής
  Άφιξη το Βράδυ
 • Ημερομηνίες Αναχώρησης
  ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 2/7/22, 16/7/22, 30/7/22, 13/8/22 20/8/22 17/9/22 22/10/22

Περιλαμβάνονται

Εκδρομές - περιηγήσεις με σύγχρονο πούλμαν.
Έξι διαν/σεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*.
Έξι πρωινά και έξι δείπνα.
Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα..
Αρχηγό - συνοδό.
Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.
Φόροι ξενοδοχείων και Check point.
Φ.Π.Α.
1
1Η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΣΟΦΙΑ
Αναχώρηση 06:30 για ΣΟΦΙΑ μέσω ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ, με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.
2
2Η ΗΜΕΡΑ: ΣΟΦΙΑ – ΒΕΛΙΚΟ ΤΑΡΝΟΒΟ - BOYKOYΡEΣTI
Πρωινό, σύντομη περιήγηση στη Βουλγαρική πρωτεύουσα και αναχώρηση για ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ. Σημαντικός σταθμός στη διαδρομή μας, το VELIKO TARNOVO, μια πόλη χτισμένη στις όχθες του ποταμού Γιάντρα, γνωστή ως η παλαιά πρωτεύουσα της δεύτερης βουλγάρικης αυτοκρατορίας και συχνά αναφέρεται ως "η πόλη των τσάρων". Μέχρι το 1965 το όνομα της πόλης ήταν Τάρνοβο και μέχρι σήμερα συνεχίζεται να χρησιμοποιείται η ονομασία αυτή. Με ενδιάμεση στάση, θα τακτοποιηθούμε το βράδυ στο ξενοδοχείο μας, όπου θα έχουμε δείπνο και διανυκτέρευση.
3
3Η ΗΜΕΡΑ: ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ( ΞΕΝΑΓΗΣΗ )
Περιήγηση, πανοραμική ξενάγηση στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας, όπου μεταξύ άλλων θα δούμε το παλάτι της Άνοιξης, που διέμεινε η οικογένεια Τσαουσέσκου, το Μουσείο του χωριού, που είναι μοναδικό στο είδος του και η περιήγηση μας συνεχίζεται για να θαυμάσουμε το παλάτι της βουλής, χτισμένο από τον Τσαουσέσκου, δεύτερο σε μέγεθος δημόσιο κτίριο στον κόσμο μετά το Πεντάγωνο, το Αντενέουμ, το πιο φημισμένο Μέγαρο μουσικής της χώρας, τα ανάκτορα της βασιλικής οικογένειας, την Αψίδα του θριάμβου που είναι εμπνευσμένη από αυτή του Παρισιού, το Ορθόδοξο Πατριαρχείο, την Ελληνική εκκλησία που θυμίζει Παρθενώνα, το Μουσείο του Πυροσβέστη και την στρατιωτική Ακαδημία. Ακολουθεί χρόνος ελεύθερος για περιπάτους, δείπνο, διανυκτέρευση.
4
4Η ΗΜΕΡΑ: ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΚΑΡΠΑΘΙΑ
Αναχώρηση για την γραφική περιοχή των Καρπαθίων. Πρώτος σταθμός τα ΣΙΝΑΙΑ, για να ακολουθήσει το παλάτι ΠΕΛΕΣ, η θερινή κατοικία του βασιλιά ΚΑΡΟΛΟΥ και το ορθόδοξο μοναστήρι του ΚΑΤΑΚΟΥΖΗΝΟΥ. Αμέσως μετά θα φθάσουμε στο φρούριο ΜΠΡΑΝ ( ΠΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ) και θα ολοκληρώσουμε με την μεσαιωνική πόλη  ΜΠΡΑΣΩΒ (18ου αιώνα) με την Μαύρη εκκλησία. Επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο μας στο ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ, για δείπνο και διαν/ση.
5
5Η ΗΜΕΡΑ: ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΖΑ - ΒΑΡΝΑ
Πρωινή αναχώρηση για τα όμορφα τοπία στις ακτές της Μαύρης θάλασσας. Η πόλη της ΚΩΝΣΤΑΝΤΖΑΣ με το μεγάλο λιμάνι ‘μας φιλοξενεί’ για μια σύντομη γνωριμία - περιήγηση. Η διαδρομή μας συνεχίζεται νότια κατά μήκος των ακτών της Μαύρης θάλασσας, για να καταλήξουμε στην πόλη της ΒΑΡΝΑΣ νωρίς το απόγευμα και νααρχίσουμε αμέσως την περιήγηση της πόλης, για να δούμε την πλατεία της 9ηςΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, το ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ, την ΟΠΕΡΑ, την ΕΚΚΛΗΣΙΑ της ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗΣ κ.α.Δείπνο, διανυκτέρευση.
6
6Η ΗΜΕΡΑ: ΒΑΡΝΑ – ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ – ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ
Η διαδρομή μας συνεχίζεται στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας, απολαμβάνοντας ταπανέμορφα τοπία και μας οδηγεί στην ‘’καρδιά της Βουλγαρίας’’, στις γραφικές πλαγιέςτου Αίνου και του βουνού Σρέντνα. Μέσω ΣΛΙΒΕΝ, φθάνουμε στη ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ, τη δεύτερη σε μέγεθος πόλη της Βουλγαρίας. Η ΠΑΛΑΙΑ ΠΟΛΗ, οι ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ ΝΤΖΟΥΜΑΓΙΑκαι ΙΜΑΡΕΤ , το ΑΡΧΑΙΟ ΡΩΜΑΪΚΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ και το σπίτι-Μουσείο ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ,είναι τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της πόλης. Το βράδυ θακαταλήξουμε στοΜΠΟΡΟΒΕΤΣ, για δείπνο και διαν/ση.
7
7Η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ – ΑΘΗΝΑ
Πρωϊνό και επίσκεψη στην όμορφη λουτρόπολη του ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ, που είναι κτισμένη ανάμεσα σε δύο ποταμούς τον ΜΠΑΝΣΚΑ και ΜΠΡΙΣΤΙΤΖΑ και έχει πάρει το όνομά της από τον Βούλγαρο επαναστάτη ΓΙΑΝ ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ, με την εντυπωσιακή κεντρική πλατεία, με τοπανύψηλο δένδρο, δίπλα στο αρχαίο μαρμάρινο σιντριβάνι. Συνεχίζουμε για ΑΘΗΝΑ, με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ.   Υ.Γ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ ΤΗΝ 6Η ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΝΣΚΟ Η ΤΟ ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ. Σημειώσεις: •Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι.  

Περιλαμβάνονται

Εκδρομές - περιηγήσεις με σύγχρονο πούλμαν.
Έξι διαν/σεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*.
Έξι πρωινά και έξι δείπνα.
Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα..
Αρχηγό - συνοδό.
Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.
Φόροι ξενοδοχείων και Check point.
Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται

Είσοδοι σε Μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους. Ποτά στα προσφερόμενα δείπνα, Ότι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα και τις παροχές του.

Σημειώσεις

 • Υ.Γ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ ΤΗΝ 6Η ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ
  ΜΠΑΝΣΚΟ Η ΤΟ ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ.
  Σημειώσεις: •Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με
  διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι.
Τιμή κατ' άτομο
ΣΕ 2ΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ 395€
ΤΡΙΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ ΣΕ 3ΚΛΙΝΟ 355€
ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ 165€

Εγγραφείτε στο Newsletter μας